MA Aydınlar: TFF Başkanlığı için birçok kulüp beni istedi. Kırmayarak kabul ettim. Başbakan'ın talebiyle başkan oldum dersem yalan olur.
MAA: Fenerbahçe'nin incelendiğini ve Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınacağını daha önceden bilmiyordum. Bilseydim, kesinlikle girmezdim.
MAA: Durum vahim. Bu sözüm eleştiriliyor. Durum halen vahim. Bu kadar tutuklu yönetici var. Vahim olmasa bu kadar tutuklu olur mu?
MAA: Hiçbir şey yokmuş gibi davranılabilir mi bilmiyorum. Burada hiçbir şey olmamış diyemedim. İsmi geçen 8 takım var. Bu sayı artabilir.
MAA: UEFA hemen karar alınmasını istiyor. UEFA'nın TR'de medya takip sistemi var. Medyada çıkan bütün haberler günlük olarak oraya gidiyor.
MAA: Etik Kurulu raporunu inceleyip, N Özdemir ve A Koç'a 'Fenerbahçeliliğin gereği, FB'nin ŞL'ye gitmemesinden geçiyor' dedim. Uyardım
MAA: Fenerbahçe'nin ŞL'ye gitmemesi Fenerbahçe'nin menfaatine. Eğer giderse, çok daha ağır cezaler ile muhattap olabilir dedim.
MAA: BJK ve TS Avrupa'ya devam ediyorlar ve büyük risk taşıyorlar. Eğer bir suç ortaya çıkarsa, 8 yıl Avrupa kupalarından men edilebilirler.
MAA: UEFA, 0 Toleransdan bahsediyor.Tutuklular, polisin şike ve teşvik var demesi, haberler, bunlarda 0'dan daha fazla risk yok mudur diyor.
MAA: UEFA, 'Fenerbahçe kendisi çekilsin. Çekilmezse, TFF göndermesin. Gönderirse, TFF hakkında disiplin soruşturması açarız' dedi.
MAA: Şenes Bey tarafından bana bilgi verildi ve FB'nin yerine TS'yi ŞL'ye alın dendi.Ciddi reaksiyon gösterdim. TS'de şüpheliler arasındaydı
MAA: UEFA'dan gelen yazıyı N Özdemir ve A Koç'a ilettim. N Özdemir okuduktan sonra, 'YK'yi toplayıp, ŞL'ye katılmama kararı alıyoruz' dedi.

Alıntılı Yanıtla

, bende TSI aracılığıyla Erman Toroğlu'ndan özür diliyorum