Etik raporu doğruysa ne olacak merak ediyorum.
![]()
Etik raporu doğruysa ne olacak merak ediyorum.
![]()
hışş 3 maymunu oynayın Renkdaşlar. birşey yokmuş gibi devam edin.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
...
Suçluysa ne olacak ?
Suçlular ceza çekecek, Fenerbahçe işlediği suçun büyüklüğüne kadar küme düşürülecek. Hangi Fenerbahçe taraftarı suçlu olan takımının göstere göstere kayırıldığına müsade eder ? Fenerbahçe taraftarı düşmekten mi korkuyor ? Korksaydı sezon başında bizi suçlu yerine koyup Ş.L'ye almadınız o zaman ligede almayın küme düşürün demezdi. O gün o talep kabul edilse bugün 2. Ligde olmaz mıydı ? Eğer bu takım suçluysa neyse cezası onu çeksin kimsenin buna itirazı olmaz.
Fenerbahçe mahallede oynasın kaldırımda oturur destekleriz.
...
Suçlu bulunursak ve düşürülmezsek ne yapılacağını da belirtmiştik aslında.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu ülkede "çıkarı" düşünülen o kadar insan var ki böyle önemli kararlar ne suça ne suçsuzluğa bakılarak verilir. Büyük Abi' nin çıkarına hangisi uyuyorsa o yapılır. Boşuna bakmayın şu suç varsa bu olur bu suç varsa o olur diye.
Football is simple,but Football Manager is not
Rezalet devam ediyor puan silme fezası kesinleşti küme düşme yok yönetimimizin tepkisi ne olacak merakla bekliyorum
Bu adamın İsviçre ye gitme sebebi buydu işte. bu açıklamadan sonra kararın açıklanması beklenmeden 2 lig maçına çıkılmamalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Televizyonum yok. Ali Koç ve Nihat Özdemir açıklama yapıyormuş. izleyin de yazın buraya![]()
Nihat Özdemir: "İçeride konuşulanlar malesef herkesin işine gelecek şekilde kamuoyuna verildi"
Nihat Özdemir: "Fenerbahçe için alınacak hiçbir kararı kabul etmiyoruz. Çünkü suçsuz olduğumuza inanıyoruz ve biliyoruz.
Nihat Özdemir: "58.madde değişmesin. TFF uygulasın. Kim suçluysa, gerekli savunmaları alarak cezasını versin."
Nihat Özdemir: "Fenerbahçe olarak diyoruz ki; 58.madde değişmesin. Küme düşme kalkmasın. Kim suç işlediyse cezasını çeksin.
Ali Koç: "Biz daha önce tedbiren küme düşürülmemiz gerektiğini ifade etmiştik"
Ali Koç: "Fenerbahçe'nin herşeyiyle adete bir oyun gibi oynadılar. Bütün olay Fenerbahçe üzerinden kurgulanıyor"
Ali Koç: "Daha Fenerbahçe'nin savunması alınmadan, ne cezalar geleceği konuşuluyor. İstediğimiz şey adil bir savunma hakkı verilmesi"
Ali Koç: "Bu konular ne zaman gündeme gelse bize UEFA sopası gösterilmiştir."
Nihat Özdemir: "Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama ile ilgili tek bir kelime yorum yapmadım. İçerik ile ilgili bir söz söyleme lüksüm yok."
Ali Koç: "UEFA'nın neden bu kadar topa girmesi araştırılmalıdır."
Ali Koç: "Yarın önemli bir toplantımız var, yarın önemli toplantı sonrasında yapacağımız açıklamalar olacak."
Nihat Özdemir
- Yarım puanımızın dahi silinmesini kabul etmeyiz.
- 58. maddenin virgülüne dahi dokunulmasın. Savunmalar alınsın, her kim suçluysa gereği yapılsın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nihat özdemir
yarı puanımızın ve tek kuruş para cezasının verilmesini bile kabul etiyoruz biz suçsuz olduğumuza inanıyoruz kis suçluysa gereği neyse yapılsın küme düşmeyse düşme
hadi bakalım nolacak şimdi
Aptallık suç işleyene madalya taksaydınız bari.
Arkadaş açık ve net Suçluysak ve sırf bizi ligde tutmak için böyle yol arıyorlarsa kolayı var 2 maç üst üste lig maçına çıkmazsın küme düşersin olur biter. Ayıptır milyonlarca taraftarı olan takımı bu şekil töhmet altında bırakacak girişimler mide bulandırıcı.
...
Nihat Özdemir sonunda konuştun şükür. Bu 58. madde hep senin ismin üzerinden gündem yapıldı o zaman konuşsaydın ya be adam.
...
Yahu ben anlamıyorum herkes karşı 58.maddenin değişmesine.O toplantılarda felan millet ne konuşuyor merak ediyorum.O kadar karşı çıkan varken nasıl hala böyle karar alır TFF inanılır gibi değil.Ama sanırım genel kuruldan geçmez bu değişiklik istemi.Genel kurulda kulüpler gereken cevabı verir.
Ali Koç:
"Biz daha önce tedbiren küme düşürülmemiz gerektiğini ifade etmiştik"
"Gelinen noktada gördük ki bütün olay Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinden kurgulanıyor."
"Bizlere adil savunma hakkı verilmesini rica ettik."
"Bu konular ne zaman gündeme gelse bize UEFA sopası gösterilmiştir."
Ya ben anlamıyorum madem küme düsmek istiyoruz (arkadaşın dedigine göre Ömer Temelli öyle demis) Sow'u Bank Asya'da başarı için mi istiyoruz ?
...
Fenerbahçe'nin de kendine göre kozları var. O kadar izansız şeyler oldu ki tff ve uefa arasında, Cas'ı kazanmaya yeter de artar bile.
(/s)
Ben anlamadım yahu.Ne oluyor şimdi?Suçlu bulunan küme düşmeyecek mi?