Sayfa 236 / 896 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
7,051 ile 7,080 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet için şimdide Rubin forveti Bukharov'un adı geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bukharov olacağını sanmıyorum.. Cihan Kamer, Krasic'in bonservisi için gitmiştir Rusya'ya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimal Krasic için gitmiştir evet.

Ramos, 4-4-2 kanat futbolu oynatan bir teknik adam. 2 dm 1 amr,1aml şeklinde. Sevilla'da Keita-Poulsen Dm. Navas-Capel sağ ve sol açıkdaydı. Bekleri sürekli atak oynatan bir teknik adam. Kadromuz çok uygun bana göre.

Sağ,sol açık, ön libero ve forvet transferi yapılacağını biliyoruz. Herşey Ramos'a göre ayarlanıyor gibi görünüyor şimdilik.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Nasil kadronuz uygun anlamadim. Bir defa kaliteli kanat adamlariniz yok, bekler yeterli ama orta sahadakiler yetersiz, ki bu sistemini motoru 2 winger'dir. Ayrica orta alanda Emre disinda kaliteli adam yok. Ucuncusu Alex'e bu sistemde yer yok, 2 santrfor ile oynamak sart. Dorduncudu Guiza ve G.Unal bu sistemin santrforu degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Nasil kadronuz uygun anlamadim. Bir defa kaliteli kanat adamlariniz yok, bekler yeterli ama orta sahadakiler yetersiz, ki bu sistemini motoru 2 winger'dir. Ayrica orta alanda Emre disinda kaliteli adam yok. Ucuncusu Alex'e bu sistemde yer yok, 2 santrfor ile oynamak sart. Dorduncudu Guiza ve G.Unal bu sistemin santrforu degil.
    Maşallah nasıl okudun yahu.

Yapılacak transferlere baksaydın anlardın. Mehmet Topuz kaliteli bir kanat oyuncusudur kim ne derse desin. Sağ bek Gökhan Gönül'ümüz var. E Krasic konuşuluyor. Rusya'ya gidildi. Tabii sana göre gelmeyecek ama hadi gelirse?

Ön Libero'ya transfer yapılacak Emre'nin yanına. Sol açığa adam alınacak. Forvete de alınacak.
    Daum gideceğine göre Semih kalacak bana göre.
    Bu kadar küçümsemeni önermem

Ayrıca not olarak Gökhan ve Güiza tam bu sistemin adamlarıdır. Ceza sahasında Fabiano ve Kanoute gibi son vuruşları yapacak adamlardır hiç efor sarfetmeden.

Krasic'in ne işi var takımda, Özer ve Topuz varken, üstelik C.Kazım'ın da dönme durumu varken, Krasic'e dünya kadar bonservis vermek bence çok ama çok yanlış olur. O paraya Emre gibi hem savunma hem hücum yapabilen ama savunma yönü daha ağır basan bir oyuncu almalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

Yapılacak transferlere baksaydın anlardın. Mehmet Topuz kaliteli bir kanat oyuncusudur kim ne derse desin. Sağ bek Gökhan Gönül'ümüz var. E Krasic konuşuluyor. Rusya'ya gidildi. Tabii sana göre gelmeyecek ama hadi gelirse?

Ön Libero'ya transfer yapılacak Emre'nin yanına. Sol açığa adam alınacak. Forvete de alınacak.

Ayrıca not olarak Gökhan ve Güiza tam bu sistemin adamlarıdır. Ceza sahasında Fabiano ve Kanoute gibi son vuruşları yapacak adamlardır hiç efor sarfetmeden.
    Topuz Beşiktaş'a gitmedi ya ondan kötüdür onlara

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Krasic'in ne işi var takımda, Özer ve Topuz varken, üstelik C.Kazım'ın da dönme durumu varken, Krasic'e dünya kadar bonservis vermek bence çok ama çok yanlış olur. O paraya Emre gibi hem savunma hem hücum yapabilen ama savunma yönü daha ağır basan bir oyuncu almalıyız.
    Krasic bu saydigin 3 adamdan da daha kaliteli.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Özer'e sol kanatta bi sezon daha tahammül edemem. Kesinlikle adam alınmalı hem sağa hem sola. Orta sahanın ortasına ve forvetede takviye şart. Ayrıca Bilica gönderilip daha iyi bir stoper alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahcenin aradigi adam Ramos degil, Ramos Fenerbahcede is yapamaz. Turkiyedeki beklentileri, calisma kosularini kaldirabilcek adam lazim Fenerbahce.

Buda kesinlikle Ramos degildir, Tottenhamdaki rahatligina ragmen bisey yapamadi simdi Fenerbahcedemi basarili olcak.

Fenerbahce Daumla devam etmeli bu zorda olsa devam etmeli. Okadar sakatlikliga ragmen cok iyi puan topladi. Yeterince alternatifide yoktu

bjk4ever'in dediği bazı şeyler doğru, Alex'e o sistemde yer yok. Emre'nin de 2 göbekten birini oynayabilmesi için ya yanına 4 ciğerli bir siyahi adam alınmalı, yahut Emre şu anda koştuğundan fazla koşmalı. Yine aynı sistemde kanat oyuncusu 2 kişiyi üst üste geçebilecek bir oyuncu olmalı (Arda ve Keita bu işe çok uygunlar Türkiyede), Topuz isterse kendi stilinde dünyanın en iyisi olsun, o meziyetlere sahip değil. Özer bu sistemde sadece kanat oynar ki, o da verimini düşürür. Fenerbahçede bu sisteme en uygun forvet Semih'tir, Güiza fizik olarak ceza sahasında kaybolur ve gelen ortalara vuramaz, son vuruş adamı olmadığını artık kabullenmek gerekiyor. G. Ünalı ben kalite bakımından yetersiz buluyorum. Sisteme uygun ancak Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Yine de diğer mevkiler işlerini layıkıyla yaparsa sırıtmadan 10 golü bulur.

Bu yaptığım Fenerbahçe kadrosunu küçümsemek değil, ama sisteme uymuyorsa, uymuyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'e yer yok evet, buna bir itirazım yok. Fakat Emre zaten muhteşem zaten koşuyor takım emre olmadığı zaman inanılmaz bir tempo düşüklüğüne uğruyor. Yanına Keita,Toure tipi bir ön libero alındığı zaman sorun kalmaz.

Mehmet Topuz üst üste adam geçemese bile hırsı şutları ortaları ile bana göre yinede kaliteli bir kanat oyuncusudur, eğer olay üst üste adam geçmek iste Gökhan zaten o açığı kapatır.

Ayrıca bunları geçtim 4-4-2 li sistemde Güiza 4 defans arasında mücadele verip efor sarfetmeyeceği için en az 15 golü bulacaktır. Mallorca'da attığı golleri dikkatle izlersek son vuruş hepsi. Gökhan Ünall ise geriden gelebilen bir forvet hız,bitiricilik. Evet belki çok kaliteli değil ama gollerini atabilir.

Ki zaten forvete takviye yapılacak.

Tabii bunları Ramos'un sistemi üzerine konuşuyoruz,gelecek mi orasıda mechul.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Guiza Mallorca' da genelde defans arkasina sarkarak atiyodu gollerini yanlis hatirlamiyosam. Kontra forvetiydi yani .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Guiza Mallorca' da genelde defans arkasina sarkarak atiyodu gollerini yanlis hatirlamiyosam. Kontra forvetiydi yani .
    Güiza Mallorca'da tek forvet oynardı. Geri kalan 10 kişi ise hamal,Güiza'ya çalışırdı. Tüm golleri neredeyse ceza sahası içinden. Son vuruş sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Güiza Mallorca'da tek forvet oynardı. Geri kalan 10 kişi ise hamal,Güiza'ya çalışırdı. Tüm golleri neredeyse ceza sahası içinden. Son vuruş sadece.
    Güiza'nin Mallorca'da ki maclarini izlemedim fakat 2 sene icinde izledigim Güiza kesinlikle kötü bir bitiricidir.. Son vuruslari cok vasat..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Güiza'nin Mallorca'da ki maclarini izlemedim fakat 2 sene icinde izledigim Güiza kesinlikle kötü bir bitiricidir.. Son vuruslari cok vasat..
    Evet Güiza 2 senedir kötü bir bitirici. Fenerbahçe'de 10 kişi maalesef Güiza'ya çalışmıyor. Maalesef ki asıl hamal Güiza oldu bu takımda. Koştu,efor sarfetti defansı yordu gücü kalmadı açıkcası son vuruşlara.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu son vuruşlara gücü kalmadı meselesinide çözemedim bi türlü..Bu adam 5. dakikada girdiği pozisyonlarıda inanılmazı başararak kaçırıyor.5. dakikadada yorgun mu oluyor bu adam? Bizde Umut sizde Guiza ve iki taraftarında kendini avutuş yöntemi çok koşuyor son vuruşlara gücü kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bu son vuruşlara gücü kalmadı meselesinide çözemedim bi türlü..Bu adam 5. dakikada girdiği pozisyonlarıda inanılmazı başararak kaçırıyor.5. dakikadada yorgun mu oluyor bu adam? Bizde Umut sizde Guiza ve iki taraftarında kendini avutuş yöntemi çok koşuyor son vuruşlara gücü kalmıyor.
    Umut ile Guizayi takas edelim nasi olur

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

öyle birsey mümkün degil son vurus yetenek meselesidir.. cok kosmasi kondisyonunu etkiler kondisyonu son vuruslarini etkilemez.. ona bakarsan van nistelrooy'da cok kosan bir oyuncuydu fakat dünyanin en iyi son vuruslarini yapabilen bir oyuncu.. daha kalenin dibinden top kacirdigini görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    öyle birsey mümkün degil son vurus yetenek meselesidir.. cok kosmasi kondisyonunu etkiler kondisyonu son vuruslarini etkilemez.. ona bakarsan van nistelrooy'da cok kosan bir oyuncuydu fakat dünyanin en iyi son vuruslarini yapabilen bir oyuncu.. daha kalenin dibinden top kacirdigini görmedim.
    En basitinden halı sahada koşun yorulun bakalım, karşı karşıya kaldığınızda gol yapacak gücünüz kalıyor mu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Umut ile Guizayi takas edelim nasi olur
    Eski ayakkabıyı boyayıp tekrar giymek gibi olur.Dıştan yeni gibi görünsede altı deliktir, ayağınızı sıkar.Yenisini almak en iyisidir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

En basitinden halı sahada koşun yorulun bakalım, karşı karşıya kaldığınızda gol yapacak gücünüz kalıyor mu
    Serkan önceki mesajımda dediğim gibi maçın 2.yarısındakilerde durum bu diyelim.Ama maçın başında kaçan pozisyonlara ne diyeceğiz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Serkan önceki mesajımda dediğim gibi maçın 2.yarısındakilerde durum bu diyelim.Ama maçın başında kaçan pozisyonlara ne diyeceğiz?
    Şanssızlık diyelim o zaman onada, psikolojik diyelim. Güiza 2 senedir çok iyi bir bitirici değilse kesinlikle ben maç içerisindeki efor kaybına ve çok mücadele etmesine bağlıyorum. Topu topu kaç pozisyonu var zaten ilk 10 dakika içerisinde?

Tabii bu arada konunun baya bir dışına çıktık.

Nesil
    2006

Yılmaz Vural gibi bütün takımları gezmiştir, Ramos. Her gittiği takımda bir sezon kalıyor. Fenerbahçe için büyük hata olur. Vikipedia'da bile Fenerbahçe'nin başında olarak gözüküyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Benim bildiğim Güiza ile birlikte Arango ve İbagaza 3lüsü beraber oynuyodu ileride

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şanssızlık diyelim o zaman onada, psikolojik diyelim. Güiza 2 senedir çok iyi bir bitirici değilse kesinlikle ben maç içerisindeki efor kaybına ve çok mücadele etmesine bağlıyorum. Topu topu kaç pozisyonu var zaten ilk 10 dakika içerisinde?

Tabii bu arada konunun baya bir dışına çıktık.
    İlla ilk 10 dakikada olması gerekmiyor Serkan 20 de 30 de.. Bir oyuncu 30. dakikada yorulduğu için pozisyonları kaçırıyorsa buda apayrı bir sorundur.Bu adama dayanıklılığını arttıracak özel bir antreman programı uygulanması gerekir.Guiza'nın belki son vuruşları çok çok çok iyidir ama belki soğukkanlı olmadığından belki doğru kararlar vermediğinden bir şekilde bu pozisyonları gole çeviremiyor.Ama sen kendini yoruluyor ondan kaçırıyor diyerek kandırmaya devam et.140'lık adamdan ne bekliyorsam bende.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yapmayın artık lütfen. Güiza'yı savunmak için bahaneler üretmeyin. Bu adam maç öncesi 1 hafta boyunca, sezon öncesi yaklaşık 1 ay boyunca fiziksel idman yapmıyor mu? Hala çok koşuyor, boğuşuyor, gücü kalmıyor demeyin. Bu adam benimle akşamları halı saha maçı yapsa ve kaçırsa derim; çok koşup yoruldu, gücü kalmadı vuruş yapmaya. Gündüz işte çalış, yorul akşam da futbol oynarsan kaçar, normaldir. Ancak yaptığı tek çalışma, oynadığı maç için olan bir adam için bu bahane komik oluyor.Hadi son vuruşları iyi de yorgunluktan kaçırıyor diyelim; ben hiçbirvuruşunda göremedim açıkca o iyi bitiriciliği. Adam bir ağladı diye hem bu sezondan, hem de Semih'ten olduk yahu. Geçen sezonu saymıyorum bile. Bir kere ağladı, 11 garanti. Aldı paralarını keyfine bakıyor şimdi, saha dışında ki bitiriciliğine yorgunluk bahane olmuyor nedense. Onun yüzünden (sadece o da değil sorumlu) taraftarlar hala ağlıyor. Hala Güiza'nın nesini savunuyorsunuz?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Yapmayın artık lütfen. Güiza'yı savunmak için bahaneler üretmeyin. Bu adam maç öncesi 1 hafta boyunca, sezon öncesi yaklaşık 1 ay boyunca fiziksel idman yapmıyor mu? Hala çok koşuyor, boğuşuyor, gücü kalmıyor demeyin. Bu adam benimle akşamları halı saha maçı yapsa ve kaçırsa derim; çok koşup yoruldu, gücü kalmadı vuruş yapmaya. Gündüz işte çalış, yorul akşam da futbol oynarsan kaçar, normaldir. Ancak yaptığı tek çalışma, oynadığı maç için olan bir adam için bu bahane komik oluyor. Adam bir ağladı diye hem bu sezondan, hem de Semih'ten olduk yahu. Geçen sezonu saymıyorum bile. Bir kere ağladı, 11 garanti. Aldı paralarını keyfine bakıyor şimdi. Onun yüzünden (sadece o da değil sorumlu) taraftarlar hala ağlıyor. Hala Güiza'nın nesini savunuyorsunuz?
    Eski toprak işte biliyor işi. Gel bunları birde Umut için bordomavi.net'te söyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Milos Krasiç’e ile yapılan görüşmeler olumlu bitti ve imza düna kupası sonrası
    Ve beklenen transfer gerçekleşti. Başkan Aziz Yıldırım uzun süredir peşinde koşulan futbolcu için kulünü ile yapılan pazarlıklar sonrası 15 milyon euro gibi bir rakam karşılığında anlaşma sağladı
    Halen milli takım kampında bulunan futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu geçti ve Kocaman bu işi bitirdi
    Krasiç dünya kupası sonrası gelecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak
    Rus futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapılacak ve yıllık 4 milyon euro gibi bir rakam ödenecek

Hayır atıyorsun bari adamın ülkesini doğru yazın 1907Haber'de okudum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

1907haber zaten palavralariyla ünlü bir site.. 100. yilda yazmadiklari isim kalmamisti Adriano dan Totti,Henry,Cannavaro'ya kadar yazmislardi

Mesaj Yetkileri