SAlgado da sağda Messi de sağdaydı. Bu durumda karşılaşamıyorlar. Aykut senin dediğin gibi olsaydı hep karşı karşıya kalırlardı![]()
SAlgado da sağda Messi de sağdaydı. Bu durumda karşılaşamıyorlar. Aykut senin dediğin gibi olsaydı hep karşı karşıya kalırlardı![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kısacası Salgado Henry'yi Tuttu![]()
Artık seneye durduracak.Kısmet değilmiş.Karşı karşıya bile gelmediler.
![]()
Messi özellikle sağ kanatta oynadı salgadoyla karşı karşıya gelmemek için..
Maçın son dakiklarında karşı karşıya geldiler. Messi gol attığında da sol taraftan geliyorduYani Salgado'nun karşısındaydı.
Real Madrid'li futbolcular maça Messi'nin futbol hayatyını bitirmeye çıkmışlar gibiydi Messiye karşı çok sert oynadılar Hakem sarı kartlarını geç kullandı zatenHak eden taraf Barca idi kazananda Barca oldu ...
ramos kazmasının niye solda oynadığı belli oldu bir insan aynı kişinin(messi) aşiline arkadan 5 defa dalar mı hiç.
90 dk nasıl sahada kaldı anlayamadım.bir de elle oynadı penaltı es geçildi neyse
messi 2. yarı yarı sakat oynadı ve kendi oyununu oynayamadı hiç ama fena bitirdi sonunu.
10+1 kişiyle defans yapan takıma anca bu kadar atılır.eto'o bir defa penaltı için inatlaşmaz umarım herkesib bir görevi var.
Valla nasıl algılarsan algıla.. Ama espri olsa smiley fln koyardım
iyi o zaman,sadece![]()
Sergio ramos messiyi tutamıyor yahu.. geçen maçta böyleydi...çok sert oynadılar ona karşı..
Oyun olarak üstün olan taraf Barca'ydı ama Madrid üst üste yaşadığı değişiklikler ve sakatlıklardan zor bir dönem geçiriyordu buna rağmen iyi de dayandıkları söylenebilir. Messi'nin golü gerçekten akıllıcaydı ilk yarı daha iyi gibiydi sanki Messi . Sonuçta iyi bir galibiyet oldu Barca için .![]()
İyi oynayan kazandı !
Tebrikler Barca !
Salgado Ramos'u sol kanada yollatmış olmasın Messi'yle karşı karşıya gelmemek için ?![]()
Hee salgadonun asıl mevkisi sol bek ya zaten.. Benim yerime sen oyna demiştir![]()
Sergio Ramos'un asıl mevkisi sol bek olabilir yani..
Hiçbirşeyden haberim yokmuş demekki..
Değil asıl mevkisi sağ bekzaman zaman göbek de oynuyo
Neyse konu o değil.. Salgado tutamaz zaten messi'yi.. Kendi takımındaki dani alves bile tutamaz gününde olursa messi
2.gol messiyemi yazıldı?Sanki top çizgiyi geçmeden vurdu cannavaro..
barcelonadan daha efektif bi oyun beklıyodum henry sahada bıle yoktu nerdeyse messi yine dokturdu onun karsısında ramosu oynatmak cok dahice....drenthede malın onde gideni....
Drenthe ne kadar bencil oynadı be, pas verme sorunu var sanırım kendisinin.
İzledim.İlk baş soldaydı ve salgado ve gago nun markesinden sağa geçti oradada fazla etkili olamadı.Anlamıssındır umarım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sonucta yani messi'yi tuttu demedim degil mi.en az onun kadar etkili Henry'yi tuttu.Salgado görevini yapmıstır.
Last edited by Alicanfmfan : 14.Aralık.2008 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Barcelona=2-0=Real Madrid Reserves
Real eksikliklerini çok hissetti ve belli etti buna göre de savunma oynamaya çalıştılar bana göre doğru olandı bu gayette iyi gerçekleştirdiler ama Barca kilidi sonunda açtı.Robinho'yu gönderirsen işte böyle Drenthe karşı karşıya kalınca kaçırıyor Robinho olsa topla beraber içeri girerdi.Devam etsinler Hollanda tayfasını almaya.
Katılıyorum fmsmyrna.
Robinho büyük kayıp Madrid için, Drenthe sağolsun gösterdi.
Drentheçok bencildi gerçekten bunları yapmasa iyi oyuncu ama..
İspanya'da 3. Lig ekibi Leganeslı oyucular karşılaşma öncesi paralarını alamadıkları için ilginç bir protesto eylemine imza attılar
İspanya 3. lig takımlarından Leganes’de futbolcular paralarını alamamalarını protesto etmek için ilginç bir yöntem uygularken, Atletico B ile oynadıkları maçın ilk dakikasında sahada diz çökerek beklediler.
Ekonomik krizde olan Leganes, İspanya’da "Segunda B" olarak geçen 3. ligdeki "2. grupta" iyi bir sezon geçirerek 2. sırada olmasına rağmen futbolcular paralarını alamadıkları için protesto gösterilerine başladı.
Atletico B’ya karşı oynadıkları maçın başlangıç düdüğü çaldığında Leganesli tüm futbolcular sahada bulundukları yerde diz çökerek 1 dakika bekleyip, topa dokunmadı.
Rakip takımdaki futbolcular Leganesli futbolcuların protestolarına saygı gösterip kendi sahalarında aralarında topla paslaşırken, maçın hakemi de müdahale etmedi. 1 dakika süren protestodan sonra maç normal şekilde oynanmaya başlarken, Leganes karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Leganesli futbolcular, paralarının ödenmemesi halinde önümüzdeki haftalarda sahaya çıkmama tehdidinde bulundular.
Kaynak
Helal olsun birde kazanmışlar
Ekonomik krizin yan etkileri![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved