Bu tür dizileri bir internette birde sınıf arkadaşımda bulabilirsin adamın harddisk full dizi 24'ünden tut Prison Break'ına Lost'una vs... inanılmaz bir arşiv yapmış![]()
Bu tür dizileri bir internette birde sınıf arkadaşımda bulabilirsin adamın harddisk full dizi 24'ünden tut Prison Break'ına Lost'una vs... inanılmaz bir arşiv yapmış![]()
O zaman benim için yalan olur bunları izlemek..Antalyay dönüyorum ve çok dandik bir pc ye sahibim pentium 2, 350 mhz msn de konuşuken winamp açamıyorsun bile![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
ii geceler gece kuşlarınasılsınız?
yaw forum çok sessiz günlerini yaşıyor bugün... sabahtan beri yeni mesajlarda çok az konu bulunuyoreski günlerine dönmesini istiyoruz, böyle sıkıyor hea
![]()
Selamun Aleyküm Tsi ailesi..
En derinden bi Selam çakıp giriyorum içeri sayın TSİ'liler...
Yaaa nie gülüyorsunuz,orda netimin olduğuna şükredin![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Selamı yerde koymuyoruz Aleykümselam diyoruz ve çıkıyoruz dışarı. Görüşmek dileği ile.![]()
Herkese iyi akşamlar.
İyi akşamlar. Yav bu Emre abi Bey neden çıkıp gidiyor hemen...
Cinsi böyle Erdem![]()
Daha yatmadınız mı siz?![]()
(/s)
Deli ettim adamı sen yokken![]()
Sen yattında abim ben burdayım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Geldim nasılsınız napıyosunuz hayat nası kız arkadaşınız varsa nası tatiliniz nası?
Merhaba ...
ayın üyesi konusuna tam aniltona oy veriyordum anket kapandı eğe oyum geçerli olsaydı 1. olucaktı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Uzun zaman sonra hepinize iyi geceler,
Kimler var buralarda bir bakalım dedim, hepinize merhaba...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Anilton yanlış hatırlamıyosam 3. olmadı amabelki ben yanılıyorumdur
![]()
Gece kuşları açalım artık burayı...
Bütün Gece Kuşlarını 'Kuşluğa' Davet Ediyorum...
Acaba bir ara bir Kupa Gecesi düzenlense mi? Ya da gece burada olanlar aralarında maç yapsalar mı?
Öneriler böyle sürer gider, ben buralardayım, herhangi bir konuşma konusu açarsak katılırım : )
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Merhaba ..Ben yaparım..![]()
eralp amacın ney?
çocuğun ekmeğiyle niye oynuyorsun
slm arkadaşlar![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by Addolorato : 01.Temmuz.2008 at 01:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)