Kapan guşluk kapan...![]()
Kapan guşluk kapan...![]()
Selam...
oLaya geL ya![]()
Selam millet.Ben de burdayım.Saat 3 te balığa gitcem bekliyorum buralardahadi muhabbet edelim yaw.
Bir Dost
Hellbells
Bende bu hafta Babam ile gidecektim fakat kısmet olmadı..Sen Artık Benim yerimede tutarsın Abi..![]()
selamlar koyduğum resimler nasıl özellikle sonuncu olanı![]()
iyi geceler ahali.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Sabahın köründe ne balığı ?![]()
Selamlar..
Merhabalar Aygün,
Yavaş yavaş artıyor sayımız, sabaha kadar durmayı düşünen arkadaşlar bir tartışma konusu açalım o konu da konuşalım derim, hem vakit geçer hem de güzel bir paylaşım olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Guşluk kapandı, kafeye geçtik. Bu arada bu günden sonra doğum günüme 4 gün kalıyor. Yaşasın 5 Temmuz!![]()
naber arkadaşlar nasılsınız ? geceniz ne alemde..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Ben sabaha kadar burdayım bursaspor bence ilk olarak tanışalım![]()
Kafeye gelelim bari bizde gunaydin millet..
Doğru aslında hakılısın,
Arada belki tanıyanlar çıkar ama Ben Oğuz Kağan;
İşte uzun zamandır buradayım : ), sizlerle de tanışalım madem
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bende Eralp Tanıştığıma memnun oldum![]()
10 dakika icinde tum isiklar kapanacaktir, herkes yataklarina. Eger yatmayan, haylazlik yapan olursa hafta sonu iznini kesiyorum![]()
Bakmayin siz bana arada tutar boyle Hafize Ana'ligimKeyifli sohbetler butun kuslara...
Selmanam abi![]()
sağol Selman abi.
Bu arada Oğuz Kağan abi, isimdaşız. (:
Bende memnun oldum Eralp,
Aa, sana da merhaba kardeşim,
Pek denk gelmiyor hem Oğuz hem Kağan birlikte, memnun oldum.
Konuyu siz belirleyin ben katılmaya çalışırım. Bu arada bir soru sorabilir miyim?
Belki geçen seneden bilen arkadaşlar olacaktır. Her Kıt'a'da kariyer yapmak gibi bir projem vardı. Şimdi bu senede ona başladım ve ilk durağı tamamladım, ikinci durak için İskandinavya'yı belirledim. Sizce hangi ülke olmalı?
a- Danimarka
b- Finlandiya
c- İsveç
d- İzlanda
e- Norveç
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Geç kaldın Sami abi. Guşluğu yine ben kapattım. Üç gündür ben kapatıyorum.![]()
İsveç.![]()
Bence Norveç yada İsveç olmalı![]()
Heyecan için İzlanda'yı seçin.
Norveç ya da İzlanda daha iyi olacak gibi, Norveç'i seçersem Rosenborg'u alabilirim, İzlanda'yı seçersem de KR ya da Valur'u seçebilirim.
Danimarka olursa da FC Kobenhavn olabilir.
Bu arada, internetinizde belirgin bir yavaşlama oluyor mu?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bende bir yavaşlama olmadı henüz bence rosenborg u al iyi futbolcuları var
Bende öyle düşünüyorum Eralp,
Bir iki ufak takviye ile de iyice kendine gelecek bir kadroya sahipler. Zaten ligde fazla zorlanacaklarını düşünmüyorum.
Ve evet, kariyerimin ikinci durağına Norveç'ten başlıyorum ve takımım Rosenborg...
Iversen'in yanına iyi bir forvet alsam iyi olur. Önerisi olan varsa söyleyebilir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Lasse Qvist abicim kobenhavnda oynuyor özelliklerine aldanma peynir ekmek gibi gol atar