Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 238 / 422 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
7,111 ile 7,140 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

La Liga´da sıkıntılı günler yaşayan Real Madrid‚ İngiliz ekibi Portsmouth´tan transfer ettiği Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra´yı medyaya tanıttı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid‚ ara transferdeki üçüncü transferi Lassana Diarra´yı medyaya tanıttı. Tanıtım töreninde hazır bulunan kulüp başkanı Ramon Calderon´un 23 yaşındaki Fransız oyuncuyu ´olağanüstü bir futbolcu´ olarak tanıtması dikkat çekti.

Lassana Diarra´nın Real Madrid´de 6 numaralı formayı giyecek olması ise gözlerden kaçmadı. Zira‚ Real´de bu formayı bir başka orta saha oyuncusu Mahamadou Diarra giyiyordu. Ancak Mahamadou Diarra‚ dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatmıştı. Ve iki futbolcunun bu sezon için aynı dönemde forma giyme şansı bulunmuyor. Calderon‚ Lassana Diarra transferi için kulübü Portsmouth´a 19 milyon euro (yaklaşık 39 milyon YTL) ödediklerini de duyurdu. Lassana Diarra ise yaptığı açıklamada‚ kulübü için sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Diarra‚ Real´in bu sezon ara transfer dönemi için kadrosuna kattığı 3. isim oldu. Başkent temsilcisi daha önce de Ajax´tan Klas Jan Huntelaar ve Queens Park Rangers´tan Daniel Parejo´yu transfer etmişti. Real Madrid‚ lider Barcelona´nın 12 puan gerisinde ligde 5. sırada bulunuyor.

İHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Para fazla ama Real için pek fazla sorun olacak bir para değil.Diğer Diarra'nın sakatlığında kadro derinliği yaratacaktır.Lassana hakkında kafamadaki soru işareti ise Arsenal ve Chelsea'de kalamaması bu karakteri hakkında soru işareti oluşuturuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni Makalele Olcak O

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saglıgın kıymetını hastalanan bılır arkadaslar onların da transfer donemını anlasmasız parasız pulsuz gecırecegı gunler olacak merak etmeyın =) saka bır yana bence cok fzla vermıs madrıd yanı her ne kadar kalıtelı bır oyuncu olsa da 30 milyon euro günümüz kosullarında cok buyuk bır mebla .. her ıkı taraf ıcın de ıyısı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Queens Park Rangers´tan Daniel Parejo´yu transfer etmişti.
    Daniel Parejo zaten Real Madrid'in altyapısında yetişmiş bu sezon başında kiralık yollanmş bir oyuncuydu. Kendi futbolcusunu nasıl transfer edebilirki. İlginç

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lassana Diarra çok iyi bir oyuncu.Hakkını vereceğinden şüphem yok...

Mourinho onu sağ bekte değilde önliberoda kullansaydı şuanda Chelsea'nın Makelele'si olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Cannavaro: “Real Madrid’de kalacağım”

Cannavaro: “Real Madrid’de kalacağım”

Real Madrid’in defans oyuncusu Fabio Cannavaro, hakkında çıkan haberlere rağmen takımda kalacağını düşündüğünü belirtti.

Real Madrid kötü günler yaşıyor. Ancak tecrübeli defans oyuncuları Cannavaro’yu da kaybederlerse çok daha kötülerini yaşayabilirler. Sezon sonunda kontratı sona erecek olan futbolcunun şu günlerde adı sık sık Milan ile anılıyor.

Ancak Cannavaro, AS gazetesine yaptığı açıklamada Real Madrid’de kalmayı düşündüğünü belirtti.

"Transferi konuşmanın zamanı değil"
    İtalyan futbolcu açıklamalarında, “Şu an transfer konuşmak için doğru bir zaman değil. Benim için her zaman oynadığım takım kendi kişisel sorunlarımdan önce gelmiştir. Ocak ayı geldiğinde kulübümle konuşacağım. Ancak bunun için acele etmiyorum. Çünkü kulübümün ve takım arkadaşlarımın beni burada istediklerini biliyorum” dedi.

Bu sezon sakatlıkla yüzünden canlarının çok yandığını belirten Cannavaro, sezonun ikinci yarısında Diarra ve Huntelaar’ın da takıma katılmasıyla gerçek performanslarını sergileyeceklerini iddia etti.

"El Clasico'da sonuna kadar savaştık"
    Ligde Barcelona ile oynadıkları maçı değerlendiren İtalyan yıldız, “El Clasico’yu kaybettik. Ancak terimizin son damlasına kadar savaştık. Çok fazla sakat oyuncumuz vardı. Bu gerçek gücümüzü göstermemize engel teşkil etti. İyi ki bu maç onların sahasında oynandı. Böylece ikinci maç bizim sahamızda oyannacak. Ben burada olur muyum bilmem ama onları o maçta da bizi yenip şampiyon olurlarsa kutlayacağımızı sanmıyorum” dedi.

"Liverpool'dan korkmuyoruz"
    Şampiyonlar Ligi’nde eşleştikleri Liverpool ile ilgili olarak da Cannavaro, “Kadromuza yeni katılan arkadaşlarla birlikte Avrupa’nın en güçlü takımı olduğumuzu bu sezon Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırarak ispatlamak istiyoruz. Bu yüzden amacımıza ulaşmak için kimseden çekinmediğimiz gibi Liverpool’dan da çekinmiyoruz” diyerek açıklamalarına son verdi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Negrado Real Madrid’in altyapısını eleştirdi

Negrado Real Madrid’in altyapısını eleştirdi

Almeria’nın golcüsü Alvaro Negrado, Real Madrid’in altyapı sistemini eleştirirken milli takımda oynama hayalinden bahsetti.

Şu anda Almeria forması giyen Negrado köklerini unutmuyor. AS gazetesine eski kulübünün alt yapı sistemi hakkında konuşan golcü hiç de hoş sözler söylemedi.

“Koçlarda kesinti yapıyorlar ancak diğer takımlarda bunu yapıyor ve yine de genç takımdan insanlar geliyor. Bunun için alt yapı sisteminin çalışması lazım ancak Real Madrid şu an bunu yapmıyor”

Negrado bu sezon La Liga’nın en formda oyuncularından biri ve ismi milli takımla da anılmaya başlandı. Her ne kadar en büyük hayalinin milli forma olduğunu söylese de bunun zorlu bir yol olduğunun farkında.

“Her oyuncu için İspanya Milli Takımı formasını giymek bir rüyadır. Bu benim ana hedefim ve umarım bir gün gerçekleşecek. İşler iyi gidiyor ancak formaya giyene kadar kendimi henüz takımda görmüyorum. Önümde başka oyuncular var, bu açık ancak ben yine de denemeye devam edeceğim”

“Şampiyonlar ligini izlemeyi seviyorum. Her zaman iyi maçlar oluyor umarım ben de bir gün orada oynayabilirim. Ligde daha da büyümek istiyorum. Eğer takımlar benim farkıma varırsa benim için güzel olur ancak sezon sonuna kadar bunun hakkında spekülasyonlar duymak istemiyorum”
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Neyini eleştirdiğini anlamadım yazıdan Real Madrid altyapısından çok yetenekli oyuncular çıkarıyo. Haa barcelona kadar 11'de oynatmıyolar ama bakarsanız La Liga'da oynayan kalburüstü topçuların geneli Real Madrid altyapısından çıkma

Del Piero_10 Misafir

Default Real Madrid’den Lavezzi’ye 40 milyon avro

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, İspanyol devi, Napoli’nin yıldızının peşinde ve Arjantinli için bir serveti gözden çıkardı.

Napoli, son 18 ayda tam anlamıyla yeniden doğdu. 2007’ye kadar neredeyse son 10 yılın tamamını 2. ligde geçiren takım, bir ara iflasa kadar sürüklenmişti.

Bu geri dönüşün en büyük kahramanları başkan De Laurentiis ve transfer gurusu Pierpaolo Marino. Bu ikili, takıma Hamsik, Gargano, Santacroce ve Lavezzi gibi genç yetenekleri kattılar.

Napoli'yi beşinciliğe taşıdı

Bu oyunculardan sonuncusu, şu sıralar hızı, dripling yeteneği ve patlayıcı özelliği sayesinde dünya futbolunun son dönemlerde en çok konuştuğu isimler arasında.

Lavezzi, bu sezon Serie A’da şimdiye kadar dört gol atarken sayısız asistiyle de Napoli’yi beşinci sıraya taşıdı.

Lavezzi için servet

Lavezzi ile neredeyse Avrupa’nın bütün devleri ilgilenirken, Gazzetta dello Sport, Real Madrid’in, Arjantinli'yi Santiago Bernabeu’ya getirmek için 40 milyon avroyu gözden çıkardığını yazdı.

İspanyol kulübü, şimdiye kadar ara transferde Klaas Jan Huntelaar ve Lassana Diarra’yı bitirdi; ancak takıma bir de yaratıcı ve hızlı bir forvet arıyor.

Oyuncularının takımdan ayrılmaması için her yolu deneyen, hatta İngiliz kadınlarının temizlik anlayışlarını bile sorgulayan De Laurentiis’in, böyle bir teklif karşısında oyuncusunun gitmesini engelleyemeyeceği düşünülüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KraL Kupasında iLk maçta depLasmanda Barca A.Madrid i Messi iLe yıktı. Messi 3 goL attı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün messi süperdi yine ya adam yıktı atleticoyu helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

http://www.youtube.com/watch?v=8HYQik-pMJk

messiyi maradonayla kıyaslıyorum onu geçmek için her türlü yeteneğe sahip.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Messi Maradonadan daha iyi bir oyuncu. Tek eksiği bir Dünya kupasını Arjantin adına kazanması. O da çok yakında oLacak....

Maradona bir ilahtir,gelmis gecmis en iyi futbolcudur.
    Messi de cok büyük potansiyele sahiptir,her izledigim mactan sonra ona hayranligim daha da artiyor ama Maradona'nin kisisel ve kulüp bazinda kazandigi,kazandirdigi basarilar ortadadir.Yani su an da ikisinin kiyaslanmasi mümkün degildir,bir Maradona olmak kolay degildir. (=

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oha diyorum messi için başkada birşey demiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

maradonayı canlı izleme fırsatım hiç olmadı,ama messi bir futbolsevere maximum düzeyde seyir zevki veriyor daha iyisini düşünemiyorum.

atletico taraftarına kendini ayakta alkışlattı,spiker öve öve bitiremedi.sakatlık problemi olmazsa dünya kupasınıda rahat görebilir messi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok zevk veriyor gerçekten Messi sanki o hareketleri halı sahada yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Arjantin artık Yeni Maradona'lar değil Yeni Messi'ler çıkarmalı...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence messi maradonayla kıyaslanmamlı oda ayrı bir futbolcu artık

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maradona nın oynadığı zaman iLe Messi nin zamanını karşıLaştırırsanız Messi nin işinin ne kadar zor oLduğunu ve ona rağmen daha bu yaşta ne kadar çok iş başardığınıda görebiLirseniz Maradona karşısında ne kadar önde oLduğunu görebiLiriz.

Maradona bir iLah bir efsaneydi ama hiç bir zaman en iyisi oLmak zorunda da değiLdi. Nice varisLeri, adayLarı çıktı ama deviremedi. Bence Messi devirmek üzere ve deviriLecek. 25 YıL sonra herkes Messi der. Maradona nın anca eLi hatırLanır. O kadar net ve kesin söyLüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Nihat Kahveci'nin gözü Valencia'da

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 18. haftasında cumartesi akşamı oynanacak Valencia-Villarreal maçının çok önemli olduğunu söyleyen Villarreal'in Türk futbolcusu Nihat Kahveci, ''Benim için 6 puan değerinde bir maç'' dedi. La Liga'da Valencia'nın 33 puanla ikinci, Villarreal'in de 29 puanla 7. sırada bulunduğunu hatırlatan Nihat, ''Eğer üst sıralardan uzaklaşmak istemiyorsak bizim daha çok galibiyete ihtiyacımız var'' şeklinde konuştu.
    İki kulübün de Valencia bölgesinde bulunmasından bir derbi niteliği taşıyan maç öncesi Valencia'nın daha formda olduğunu bildiklerini söyleyen Türk futbolcu, ''Ancak biz de kazanmaya alışık bir takımız, büyük bir yıl geçirdik ve en kısa zamanda kazanmaya geri dönmek istiyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.
    Nihat, futbolda küçük detayların maç kazandırdığını, Villarreal olarak yakaladıkları fırsatları gole çevirmeleri halinde galibiyetlerin geleceğine inandığını ifade etti.

08.01.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Kanoute Golünü Filistin İçin Attı...

Kanoute golü Filistin için attı

İspanya'nın Sevilla takımında top koşturan Frederic Kanoute, İsrail'i ilginç bir şekilde protesto etti.
    Sevilla'nın gol silahı Frederic Kanoute, Deportivo de La Coruna’ya attığı golün ardından formasının altındaki Filistin yazılı tişörtü göstererek İsrail'i protesto etti.

Karşılaşmanın 40. dakikasında takımının ikinci golünü kaydeden Kanoute, formasının altına giydiği "Filistin" tişörtünü seyircilere göstererek hem Filistin'e destek verdiğini belirtti hem de İsrail'i protesto etti.

Kaynak:İnternetspor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal Olsun Sana Kaonute...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalede de Dudu varmıymış.

Kanoute'ye bir helal olsunda benden.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Helal olsun sana Knoute çok güzel bir hareket yapmış..

Güzel bir protesto...

Güzel olmuş , helal olsun Kanoute

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kanoute'den de beklenen buydu.Bu tür olaylara karşı çok duyarlı bir oyuncu gerçekten ayrıca tebrik ediyorum kendisini ve takdir ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

helal olsun Kanoute gercekten duyarlı bır yaklasım olmus

Mesaj Yetkileri