valla Henry tartışılmaz ama yerine gelen Eduardo da iyi futbolcu
valla Henry tartışılmaz ama yerine gelen Eduardo da iyi futbolcu
valla hiç duymadım bi de Arsenal'in defansa ihtiyacı var mı ya o kadar defansı var
Çok pahalıymış ya![]()
bence daha iyi veya daha genç bir oyuncu alınabilirdi
iyi transfer bence
Alves kendisine yazık eder.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ronaldinho savaşı bitmek bilmiyor. Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın Ronaldinho'yu satacaklarını ve bu konudaki en iyi teklifin Manchester City'den geldiğini açıklamasının ardından şimdi de Chelsea devreye girdi.Ronaldinho için Barcelona'ya 30 milyon avroluk teklifte bulunan Manchester City'in ardından Chelsea'de 25 milyon avro'yu gözden çıkardı.
Chelsea'nin Brezilyalı patronu Luis Felipe Scolari'nin de ısrarla alınmasını istediği Ronaldinho için tüm imkanlarını seferber eden Chelsea, bu transferi en geç 72 saat içerisinde gerçekleştirerek Manchester City'e asrın çalımını atmak istiyor.
Manchester City ve Chelsea'nin Barcelona'ya verdikleri teklifler farklı olsa da Ronaldinho'nun Londra'ya Luis Felipe Scolari'nin yanına gitmek istemesi bu transfere farklı bir bakış açısı kazandırıyor.
Bunun yanı sıra Chelsea'nin popülaritesinin Manchester City'den çok daha fazla olması ve Londra'da elit bir kısmı hitap etmesi, Chelsea'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması, Ronaldinho'nun yakın arkadaşı olan Portekizli futbolcu Deco'nun Barcelona'dan Chelsea'ye transferi ve Chelsea'nin Ronaldinho'ya yıllık 6.5 milyon avro teklif etmesi bu transferde dikkat edilmesi gereken sadece bir kaç nokta!..
Sporx.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu adam Milana gider
15 Temmuz 2007 14:02Takımın başına Sven-Goran Eriksson'u getirerek dikkatleri üzerine çeken Manchester City, İsviçre U-21 Milli Takımı kaptanı Sionlu orta saha oyuncusu Gelson Fernandes'i renklerine bağladı. Fernandes takımın İsveç'teki sezon hazırlık kampına katılacak.
"O İsviçre'deki en iyi genç oyuncu. Kulübün geleceğini oluşturacak iki genç oyuncuyla sözleşme imzaladık, bu durumun taraftarımızı mutlu ettiğini düşünüyorum. Böylesine genç ve önemli bir yeteneğin takımımda olması beni mutlu ediyor."
Takımın başına Sven-Goran Eriksson'u getirerek dikkatleri üzerine çeken Manchester City, İsviçre U-21 Milli Takımı kaptanı Sionlu orta saha oyuncusu Gelson Fernandes'i renklerine bağladı. Fernandes takımın İsveç'teki sezon hazırlık kampına katılacak.
Gelson Fernandes Manchester City'nin Rolando Bianchi'den sonraki ikinci önemli transferi oldu. Fernandes için İsviçre kulübüne ödenen bonservis bedeli açıklanmadı.
İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Arjantinli forvet Rodrigo Palacio’yu 23 milyon avro gibi rekor bir fiyatla transfer etmek üzere.
Arjantin basınına göre, Boca Juniors, Kuzey Londra ekibinin teklifini kabul etti ve 25 yaşındaki Palacio bu hafta içinde Londra’ya gelip sağlık kontrolünden geçecek.
Basın aynı zamanda Palacio’nun, Henry’nin Barcelona’ya gidişinin ardından boş kalan 14 numaralı formasını giyeceğini de iddia ediyor. Bu aynı zamanda Palacio’nun, Boca ve Arjantin milli takımındaki forma numarası idi.
The Sun gazetesi, özellikle Barcelona’nın da Henry’yi transfer etmeden önce, Palacio ile aynı miktara anlaşma sağladığını fakat Henry’nin gelişi kesinleştikten sonra bu transferden vazgeçtiğinin altını çiziyor.
Boca’nın başkanı Mauricio Macri, Palacio’yu Arjantin’in en iyi forveti olarak lanse ediyor.
Palacio, dün gece oynanan ve Brezilya'nın 3-0 kazandığı Copa America final maçında Arjantin kadrosunda yer aldı fakat sahaya çıkamadı.
Avrupa’da kendini gösterip, kanıtlamak isteyen forvet oyuncusu, 2006 Dünya Kupası’nda, daha önce Premier Lig’de kendini kanıtlamış olan, Hernan Crespo ve Carlos Tevez’in yedeğiydi. Palacio, Boca’da 79 maçta 39 gol atıp, beş kez Arjantin Kupa’sını kaldırdı.
Arsenal bu sezon transfere, Eduardo da Silva (forvet), Bacary Sagna (defans), Lukasz Fabianski (kaleci) ve Havard Nordtveit (defans) gibi oyuncuları renklerine bağlayarak, yaklaşık 30 milyon avro harcadı. Eğer yaklaşık 23 milyon avroya alınacak olan Palacio transfer edilirse, Wiltord için 2000 yılında Bordeaux’ya ödenen 19 milyon avroluk fiyat geçilecek ve Palacio kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak.
fm de her oyunumda kesinlikle aldığım tek oyuncudur.bence de arjantin in en iyi forveti.artık transfer olması lazım zaten avrupaya.harika yetenekleri var.
Süper transfer olur... Arsenal e çok çok faydalı olur...
Wenger'in Henry den sonra yaptığı en iyi transfer olur.
bencede arsenal cok ıyı birisini almış olur bencede premier ligde cok başarılır olur
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Arsene Wenger bu işi biliyor gerçekten, 23 milyon Euro, Henry ile hemen hemen aynı ücret ve Palacio'nun geleceği daha parlak. Arsenal çok karlı çıktı Henry'i satmakla, tecrübeli bir iki isim de şart ama...
Çok süper bir yetenek hangi takım alırsa 10yıl mgol sorunu ile karşılaşmaz adam makina gibi gol atıyor
Müthiş bir oyuncu artık Avrupada oynama zamanı gelmişti zaten.Umarım bu transferler gerçekleşir![]()
Giggs'e onur ödülü
Salford Üniversitesi, Manchester United’ın yıldızı Ryan Giggs’e onur ödülü verdi.
Galli oyuncu, doğduğu şehrin üniversitesi tarafından hem en iyi oyuncu hem de en hümanist kişi seçildi.
Salford Üniversitesi Rektörü Michael Harloe yaptığı açıklamada; “Ryan’a diplomasını vermekten gurur duyuyoruz. O sadece sahada büyük bir oyuncu değil. Gelişmekte olan ülkelere yaptığı yardımlarla adını duyurmuş birisi,” dedi.
34 yaşındaki Giggs, Güney Afrika’daki HIV hastası çocuklara yardım etmek için Unicef’e girmişti.
Kampusteki seromonide konuşan Manchester Unitedlı oyuncu şunları söyledi: “Bu ödülü aldığım için çok mutluyum. Salford’da büyüdüm ve hayatımın 30 yılı orada geçti. Bu nedenle ben de yeri hep ayrı olan bu şehrin üniversitesi tarafından böyle bir ödüle layık görülmek beni gururlandırdı.”
Bu transfer gerçekleşirse Arsenal Henry'nin yokluğunu kesinlikle hissetmez...
İyi transfer olur ama Henryi 2 3 sene arar arsenal
Palacio'yu Barca almamış mıydı ya :S
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Evet bende duydum Palacio'nun Barcelona ile anlaştığını..
(/s)
Henry alınınca iptal edildi diye biliyorum.
Henry gibi bir forvet aldı Barcelona, Palacio'ya ihtiyaçları yok. Arsenal daha doğrusu Wenger hep gençlere yöneliyor, geleceğin takımını kuruyor, politikasını beğendiğim nadir hocalardan birisidir. Palacio'yu da alırsa büyük iş başarmış olur.
Hull City, George Boateng, Tony Warner ve Peter Halmosi'nin transferini bitirdi.
Premier Lig'in yeni ekibi Hull City, üç transferi bir arada bitirerek kadrosunu güçlendirdi. Kaplanlar, Plymouth'un kanat oyuncusu Peter Halmosi'yi, Middlesbrough'un ortasahası George Boateng ve Fulham'ın file bekçisi Tony Warner'ı renklerine bağladı.
Hull City, Macar oyuncu Halmosi için Plymouth'a 2 milyon, Boateng için Middlesbrough'a ya 1 milyon pound öderken, Tony Warner için bonservis ödenmediği belirtildi.
goal.com
Bende boateng görünce derek boateng sanmıştım.Geldikleri gibi giderler buyuk ihtimal
Sempati duyuyorum Hull City'e ama bu transferlerle işleri çok zor..
Premier Lig icin kadrosu iyi degil bence geçen senenın derby takımı gıbı olmaz inşallah.
Henry'nin yerini dolduramaz belki ama en az onun kadar katkı yapar.İnanılmaz iyi bir oyuncu.