Kanoute bu tip konulara duyarlı bir oyuncu ne diyelim Helal Olsun ...
Kanoute bu tip konulara duyarlı bir oyuncu ne diyelim Helal Olsun ...
İspanya Ligi takımlarından Recretivo Huelva, büyük umutlarla transfer ettiği Ersen Martin’i kapı önüne bıraktı.
Bu futbolcuyu Trabzonspor’un elinden adeta çalan İspanyollar, randıman alamadıkları oyuncuya her türlü kolaylığı göstereceklerini belirttiler. Ersen’in sözleşmesinin henüz bitmediğine de dikkat çeken yöneticiler, Türkiye’den bu futbolcuya alıcı bulunması halinde bonservis bedeli istemeyeceklerini ve ocakta da gönderebileceklerini söylediler. Bilindiği gibi Recretivo, Ersen’in transferinde Trabzonspor ile sorun yaşamış ve konu FIFA platformuna taşınmıştı.
Kariyerine yazık etti bence.Zaten Fazlada forma şansı bulamıyor Recretivo'da.
Bu hareketi yaptığı için İspanya Futbol Federasyonu 3 Bin Euro para cezası vermiş yuh valla.Adam protesto ediyor ne varki bunda hemde çok haklı bir protesto..
Tebrik ediyorum,Kanoute zaten bundan öncede bu tür olaylara duyarlılık göstermişti![]()
Kanoute gerçektende bu konularda çok duyarlı bir futbolcu kendisini tebrik ediyoruz.![]()
Last edited by gerrrard : 10.Ocak.2009 at 11:11 Reason: imla
Gelsin Türkiye'ye paşa paşa oynasın ....
Evet bu hareketinden dolayı ceza aldığı söyleniyor... Ne denir ki artık sözün bittiği yer...
Ayrıca saha içindede Hakem tarafından sarı kart gördü. Ama kendisini tebrik etmek lazım bu duyarlılığı için.
3000 € para cezası almış. Ama bence cezada haklılar. Çünkü yarın birisi israil t-short u çıkartsa olay olur.
Helal olsun kanuteye. Onun için 3000€ zaten fazla para değil![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Helal olsun gerçekten..
So what?
Saike
Helal olsun bin kere helal olsun futbol dünyasında yapmack hareketleri olmayan,insana insan olduğu için değer veren ve muhtesem bi futbolcu Kanoute ceza alsın nolacak ki onun vicdanı rahat olacaktır...Ceza verenlerin olacak mı???
Müthiş bir maç oluyor Valencia - Villarreal arasında.Dakika şuan 85 ve skor 3-3.
Arjen Robben kendisini biraz daha geliştirmesi gerektiğini söyledi ve Messi’yi evrenin en iyi futbolcusu olarak gördüğünü belirtti.
Arjen Robben, Lionel Messi ile karşılaştırılmalarına son noktayı koyarak Arjantinli'nin başka bir gezegenden olduğunu söyledi.
AS gazetesine açıklamalarda bulunan Robben Messi’ye yetişebilmesi için kendisini geliştirmesi gerektiğini söylerken Messi’ye de övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.
Robben yaptığı açıklamada: “O dünyanın en iyisi. Şu an inanılmaz bir form yakalamış durumda. Bana göre o bu dünyaya ait değil. O çok farklı ve kesinlikle en iyi” dedi.
Hollandalı futbolcu şu anki formundan memnun olduğunu ama özellikle bitiriciliğini geliştirmesi gerektiğini söyledi ve açıklamalarına: “İşleri yoluna koymak için çok daha fazla çalışmalıyız. Özellikle fiziksel dayanıklılığımızı takım halinde geliştirmek zorundayız. çünkü bu sezon sakatlıklardan çok çektik. Benim tam olarak formumu bulmam için maç eksiğimi gidermem lazım” diyerek devam etti.
Robben sözlerine Real Madrid’de yaşanan saha dışı sorunlarla ilgilenmediğini ve sadece futboluna odaklandığını söyleyerek son verdi.
Last edited by Onurap : 16.Ocak.2009 at 16:35
Messi harika bir oyuncu.Yıldız diye bu oyuncuya denir.Sanki eski dönemlerden kalan ekstrem yıldızları izliyorsun onu izleyince. O zamanlarda futbolu izleyenler çok şanslıymış derdim.Dilerim Messi gibiler çoğalır.Çünkü diğerlerinin hepsi şu anda yıldız olarak gördüklerimiz reklam süslemelerinden başka bir şey değil.
messiyi herkes kabulleniyor.her yaştan insanları maç izlemeye yönlendiriyor karakteri yeteneği ve zekasıyla tam bir örnek efsane olma yolunda ilerliyor.umarım formunu arttırarak devam ettirir.
2010 dünya kupasında bir aksilik olmazsa messiyi bir dünya kupasıyla görmek çok yüksek bir ihtimal.
messi osasuna maçında kurtardı yine barçayı muhteşem bir golle.izlemeye değdi bir kez daha.
bu arada güntekin onay top messide olunca kendinden geçiyor![]()
Çok doğru demiş bu adam insan değil![]()
Maradona zamanına yetişemedim ama oynadıgı maçları izledigim kadarı ilen çok begenmiştim ama Maradona eski efsanelerden , daha bu Messi'nin Arjantin'i kurtardıgı bir maç hatırlamıyorum , kulüp bazında daha iyi oynuyor sanki Ronald gibi , Yine çok çok iyi bir futbolcu Messi ama ne bileyim Maradona agır basıyor sanki![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
3-4 yıl önceki teşhis koyan doktorlar utanıyordur herhalde, Helal Olsun Messi'ye kendisini geliştirdi ve Dünyanın en iyisi olma yolunda ilerliyor şuanki formu inanılmaz.
Ne Güzen Hamburg'un kaptanıydın Vaart neden gittin, Hamburg'un Messi'siydin :d
RAMON CALDERON BIRAKTI!
Şok! Şok! Şok! Real Madrid kulübü başkanı Ramon Calderon istifa etti! Bugün olağanüstü olarak toplanan yönetim kurulu toplantısında durum değerlendirmesi yapan Ramon Calderon önceki gün Marca gazetesinin haberiyle başlayan "Sahte üyeler Madrid için oy kullanıyor" baskılarına dayanamadı ve kulüp bu konu ile ilgili soruşturma açmasına rağmen görevinden istifa etti.
Şu an kulüpte 2.başkanlık yapan Vicente Boluda'nın ise geçici bir süre kulübe hükmetmesi bekleniyor. İspanya'da futbol kamooyu Real Madrid'de yaşanan gelişmelere kilitlenmiş durumda. Bu gelişmenin olabileceği konusunda Marca ve AS gazeteleri ise sabah saatlerinden itibaren flaş puntolarıyla haberler yayınlıyordu.
7 Aralık'ta yapılan Genel Kurul toplantısında olanlar olmuştu. Real Madrid cephesinde oy kullanmaya hakkı olmayan kişilerin Calderon lehine oy kullanması her şeyi tetiklemişti. Bu konuda ilk kurşunu ise Marca gazetesi önceki gün sıktı. Gazete Real Madrid başkanına belki de tarihte bir daha görülmeyecek şekilde büyük bir şekilde yüklenerek, hesap sordu. Madrid kulübüne yakınlığı ile bilinen İspanya'nın en büyük spor gazetesinin bu çıkışı ülkedeki futbol gündemini büyük bir ateşe sürükledi. Calderon bu gelişmelerden sonra oy kullanan kişileri tanımadığı konusunda yemin etti ama bu da çare değildi çünkü Marca gazetesinde İspanya'nın önemli gazeteleri AS, El Mundo da tam destek verdi.
Madrid cephesinde bu sefer 'soruşturma açılacak' kozu kullanıldı ama buna da inanılmadı. Marca gazetesi sahte üyeleri Real Madrid başkanının tanıdığı konusunda yayınlarını sürdürdü, Real Madrid yönetim kurulu ayaklandı ve sonunda istifa geldi. 2006 yılından bu yana Real Madrid'in kulüp başkanı olan Calderon en büyük krizlerinden birinde sağlam çıkmayı başaramadı.
Bu sürpriz oLdu işte...
Real Madrid camiasında Calderon'lar bitmez. Belki daha iyisi çıkacaktır.![]()
I'm back...
Sabah Marca gazetesi söylemişti büyük olasılıkla istifa edeceğini.. Dedikleri doğru çıktı..
Yazık olmuş baş edememiş..
biri gider diğeri gelir boş kalmaz.
Çok sürpriz olmuş..Neyse biri gider biri gelir..![]()