mascheranovs.guarin
mascheranovs.guarin
mascheransivok ikilisini oynat. bu arada guarinide oynat biraz müthiş oluyor geliştiginde 4. sezonunda guarini banko oynat.
sivokLa deiLde guarinLe daha iii anLasıo sankı mascherano takım daha ii oynuo guarin & mascherano ikiLisiyLe
sivok bekLedgm gıbı oynayamıo yaa
mascherano
guarin
sivok
coLsa
peter Luccin
mascherano ve sivoku oynat guarin fazla iyi değil
Mascherano&Guarin özellikle Guarini oynatırsan gelcek sene çok rahat edersin.
Kardeş guarin ve sivok ikisi deli gibi oynar
kesinlikle mascherano guarin tanımam üstüne
abi bune yaa kafam karıstı iice![]()
ben bu konuyu 2-3 hafta once acmıstım mascherano-coLsa ıkıLısını oynatıom ama yınede saoL ıLgıLendgn ıcın
bu arada Luccın sızLere omur aston wıLLaya sattım 12.5 mn $
Bu genç golcüyü tanımayan yoktur heralde,ileride cok büyük star olmasada,orta sınıf takımlarda büyük oyuncu olmayı başarıyor,genç yasına ragmen ilk sezon alındıgı taktirde hayli gol atmayı başaran bu topcu gerçek hayattada parlayarak Brezilya'nın köklü klüplerinden Santos'a transfer oldu...
Sizin bu futbolcu hakkında görüşleriniz nedir?
daha once hic denemedim
ben de hiç denemedim görüşleri olan söylesin nasıl biriymiş merak ettim
bir deneyelim bakalım.
Tüm Brezilya'lı forvetler gibi, Rodrigo'da mükemmel bir futbolcu. Arkadaşımızın koyduğu screenshot'dan da anlıyoruz ki 2-3 seneye kadar sağlam bir antreman programı ile çok rahat gelişebilir. Ayrıca sol ayağını kullanması forvette onun tek kılabilir.. Denemenizde fayda var![]()
GerÇekten MÜkemmel Bİr Yetenek Fm 2006 Yi İlk AldiĞimdan Berİ Takİp Edİyorum HİÇ Almadim Ama Alan Tekimlar Benİ Çok Zorladi.rakİp Defansi Çok Zorluyo GenÇ Olmasida BÜyÜk Avantaj Denemeyenlere Tavsİye Edİlİr.
hiç duymadım ve denemedim bu oyuncuyu
[SIGPIC][/SIGPIC]
bi deneyelim bakalım.sağolun paylaşımlar için![]()
ben de denemedim daha.
ben kerlonu tercih ederim.çünkü bitiriciliği iyi değil
ilerde iyi bir antreman programıyla gelişio ..Originally Posted by redboy777
denemedim daha önce bu adamı hiç ama adını duymustum...
hiç duymadım
ilk defa duyuyorum ama deneyecem merak etme..
Arkadaşlar fm'yi ilk açtığımda aldığım tek oyuncu olan Dagoberto inanılmaz fantastik özelliklere sahip tek kelimeyle harika bir oyuncu.Aldıktan 2 yıl sonra inanaın 35-40 miyon euro'ya satabilirsiniz ben Galatasaray'a aldım ve 2 yıl sonra 39 milyon euro'ya M.United'a sattım.Dagoberto'yu mutlaka alın bence fm'nin en muhteşem genç star'ı aldıgınıza pişman kattiyen olmazsınız....
Klüp:A.Paranense(Brezilya)
Ülke:Brezilya
Bende hep arsenal kapıor onu![]()
mevkisi nere kardeş
FORVET mevkisi
hakikaten iyi futbolcu ama bitiriciliği çok düşük.tekniği süper