ceza cok normal. olması gereken bu.
fakat sorun bu cezaların herkese eşit uygulanmaması. umarım o da olacak bir gün.
ceza cok normal. olması gereken bu.
fakat sorun bu cezaların herkese eşit uygulanmaması. umarım o da olacak bir gün.
Bunun yolu belli, yarın bizim oyuncular da el kol yapacak tribünlere, tahrik edecek. Nasıl olsa oyuncunun yanına kalıyor. Yöneticiler de bunları çekecek, biz de ceza aldıracağız. Sesi çok çıkan haklı oluyorsa, sen de bir fazla bağıracaksın. Düzeni değiştiremiyorsan, düzene ayak uyduracaksın.
Sürekli Arenadaki atmosfere çamur atıyorsunuz da gittiğim bütün maçlarda atmosfer gayet iyiydi. 2.maçı da taraftar aldı zaten. Bu salona sahip olamamanın getirdiği yersiz eleştiriler bunlar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2. maçı hakemler verdi.
Valla bence salon gereksiz bize, zaten her maç dolmuyor. Sadece önemli maçlarda. Bir de yapılsa stat civarına yapılır, gidiş geliş de dert. Abdi İpekçi'ye alıştık artık, şu aşamada lazım değil.
Ayrıca sahip oluyorsunuz da ne oluyor, hakkını verecek taraftar olmadıktan sonra neye yarar. Biraz GFB etkiliydi, onları da uzaklaştırdılar. Bilet fiyatları biraz düşürülse belki daha iyi olabilir.
2.maçı taraftar aldı. Bunu tartışmayacağım burada.
Hakkını verip vermediğimiz bizi ilgilendiriyor, kendine bu kadar dert edinmene gerek yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hakemler verdi, görebilen herkes de gördü. Tek fark vardı, bizim koç çocuk gibi yaygara çıkarmadı.
Gerçekleri söylemek ile dert edinmek arasında fark var. Üstelik dert edinecek bir durum yok, böyle devam edin.
en guzel cevabı fenerbaçe salonunda vermemiz lazım, diğer turlusu yanlış. Basketide futbola benzetmeye başladık
Gerçek basketbol bu değil beyler.Futbola göre daha nazik insanların,daha düzgün taraftarların olduğu bir spor.
Sosyal mesajımı da verdim şimdi rakip takıma küfretmeye gidebilirim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bizim için X'e de koy tezahüratı küfürmüş beyler, kesin bilgi yayalım.
Geleneksel Galatasaraylıları güldürme toplantısı başlamış
Dakika bir gol bir ;
''Bizim için Fener'i de yen''(yazmayayım şimdi normalini belki Aziz Yıldırım gibi bizim forumda bipler) tezahüratını bipliyorlar
aşlkjdkalsjdklasjdasl
Rusya'da Galatasaray taraftarına ananızı ... diyenlerden ders verme çabaları.![]()
+
Elinde mikrofon varken ''paralı köpekler'' diye bağıranlardan,kendi şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürenlerden ders verme çabaları.
Basketbol maçında TBF yetkililerini terbiyesiz bir üslupla eleştirenlerden ders verme çabaları.
Aynı maçta Galatasaray kadın basketbol benchine ''malumun çocukları'' diye bağıranlardan ders verme çabaları.
efespilsen ulker tofas, ne guzeldi eskiden. futbol klupleri devreye girince tozuttu basketbol ligi. gs taraftarina kizamam, cunku fener taraftari da ayni. futbol seyircisi basket macina gelirse olacagi bu. hele de derbi varsa isin ucunda olaylar kacinilmaz. seyicimizi salonu cehenneme cevirme ozelligiyle ovuyoruz. futbol sahasindaki gibi. ikisi de yanlis aslinda. sporda hersey kazanmak degildir. nereye daldim boyle yahu, uzar gider bu konu neyse
bir ara NBA eurolig birlesecek geyigi vardi. bizden bir takim dahil edilirse neler olur merak ediyorum. lebrona falan cakmak mi atariz su sisesi mi atariz artik. biz bu seyirci ile heryerden kovuluruz![]()
Daha fazla izleyemeyeceğim yahu, fazla komik. En son 8-0 falan dedi. Antalya sıcak yer, terledim gülmekten.![]()
Kontrolünü tamamen yitirmiş zat...
Onu yapandan bu dersi şunu yapandan bu dersi diye eleştiriler mantıksız. Yakın zamanda bugüne kadar kulüp yönetimlerinin yaptığı basın toplantılarında ne gördünüz de bundan sonra güzel bir şey için bekliyorsunuz. Şu an yapan Fenerbahçe yönetimi olduğu için sizler böyle tepki gösterip, bazen alaya alıyorsunuz da sizin yönetimlerinizin yaptıklarının bunlardan farkı ne temel olarak? Daha geçtiğimiz aylarda ilkokul çocukları seviyesinde günde 2-3 basın açıklaması yayınlamıyorlar mıydı? Aysal sizleri kültürlü, ahlaklı, elit taraftarımız gibi tanımlamış olabilir ama onun gördüğü ile ortada olan çok farklı. Kimse biz iyiyiz, bunlar kötü yaygarası yapmasın. Biz lacivertiysek siz de kırmızısısınız aynı haltın.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
mantıklı düşünebilen fenerbahceli arkadaşlar olması sevindirdi beni.
aynen @di canio 'nun dediği gibi ;
"Biz lacivertiysek siz de kırmızısısınız aynı haltın"
doğruya doğru. basketbolu da mahfettik el birliği ile.
Aziz Yıldırım: "4 yabancı içerideyken koc'a teknik faul verilir doğru ama saat çalısmamışsa verilmez..Bunu da ÖĞRENİN!"
Aziz Yıldırım'ın bu dedigi dogruysa çok önemli bir nokta.Obra aramızda olabilirdi bu teknik faul verilmese.
Valla bütün takımlar aynı hiç üste çıkmaya çalışmaya gerek yok.Bıktık artık kavga,dövüş yeter ya. Tek merak ettiğim şikeden ceza almış bir başkanın insan içine çıkarken bile çekinmesi gerekirken 'bize küfür ediyolar' diye nasıl rahat yakındığı. Başka yöneticiler yapsaydı toplantıyı onlar söleseydi keşke.
Siz Aziz Yıldırım'a habire yükleniyorsunuz yok sporda siddeti kini yaratıyor vesaire diye ancak sizin istediginiz de bu.Yöneticilerin böyle cocuk gibi atısmaları laf sokmaları bana cok sacma geliyor.Hatta bunla gaza gelen taraftarlar daha sacma geliyor ancak 2 saattir Aziz Yıldırım'a laf sokmaya calısmanız bunu istediginizi desteklediginizi gösteriyor.Aziz Yıldırım'ın 15 senelik hali bu her konusmasında cocuk gibi satasacak illaha.Eger siz sporda siddeti kini konusmak istemiyorsanız Aziz Yıldırım'ın spor dısı dedikleriyle ilgilenmeyin.Hakem hatalarına sporla ilgili dedigi şeyler hakkında tartısın burda.Ben sahsen basketbol kurallarının ayrıntılarını bilmiyorum dedikleri dogruysa serinin kaderini etkileyecek büyük hatalar var.Bunları tartısmamız lazım burada dogru veya yanlıs olarak.Ancak masallah konusmadaki asıl olaylar dısında Aziz Yıldırım'ın dedigi herşey konusuluyor.Hem sporda gerginlige laf atıyorsunuz hemde uzattıkca uzatıyorsunuz.
Hakemlerden bizde şikayetçiyiz,düzgünce söylediği zaman kimse Aziz Yıldırım'a bir şey demez.Ama maşallah hakem hataları hariç her şeyden konuştu.2 saattir bir şey deyip duruyor.Buna benzer saçma bir toplantı geçen yılda yapıldı,yok bağırsaklarından ameliyat olmuş,yok meyve falan yemeliymiş senaryolu bir şey yapmıştı kulüp,sonra rezalet ortaya çıkmıştı.Burada da ne bir belge var,ne bir kanıt boş beleşe sallayıp duruyor.
Dediklerinde haklısın,belki bu yaptığı açıklamalara tepki vermesek azalarak kendiliğinden bitecek ama asıl onun istediği bu açıklamalara cevap verilsin ki kaos ortamı oluşsun.Kaos ortamından yararlanmayı çok iyi biliyor kendisi.
Ciddi tartışma olması için seri hakemler ile 2-2'ye geldi derken, hakemler kötü derken, 2. maçta olan top kopma pozisyonun da gösterilmesi lazım. Amaç belli olunca, tartışmak pek mantıklı olmuyor. Aziz Yıldırım her sene minimum 2-3 defa milyonları geriyor, burada bir avuç insan gerilse ne olur, sükunet ile tartışsa ne olur?
Bir de ekleme yapayım, Obradovic yok yere atıldı deniyorsa bu aynı zamanda kural hatası olmaz mı zaten? Yaparsın başvuruyu o zaman. Ben o kısımda ne demek istediğini tam anlamadım açıkçası, genel olarak vasat bir sunumdu. Video başladı aynı anda Aziz Yıldırım konuştu falan, karışıktı yani.
Last edited by uAburak89 : 12.Haziran.2014 at 18:26
gerginlik mi? durun daha aboo kardeşim gelmedi
bunun realisti var orcun'u var himone'u var
şimdiden söyleyeyim hiç boşa birbirimizi kırmayalım![]()
"8.Maç için 5.000 adet bedelsiz bilete izin verilecektir." diye buyurmuş TFB.
http://www.tbf.org.tr/detay/2014/06/...ulama-esaslari
Kadın ve çocuklara ücretsiz değil miydi maçlar? Karşıyaka maçında tribünlerde 5000'den fazla kişi vardı bu nasıl iş bilen var mı?
Valla her türlü şampiyon yarın belli olacaktı pek bir şey değişeceğini sanmıyorum ben yarın yenersek taraftarsızda alırız biz ipekçide.
Beyler bu tartışma devam ederse konu amacından sapacak, karşılıklı hakaretlere yol açacaktır. O yüzden tartışmaya yol açmaya meyilli mesajları ve alıntıları sildim. Biraz daha dikkatli olalım ve mümkün olduğunca konuyla ilgili yorumlarda bulunalım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
@davidvilla
Ben mi gerginlik çıkarıyor muşum (: Dikkat edersen bu başlıkta pek bulunmam çünkü basketten pek anlamam. Burada 700 küsür mesaj var ama sadece 2 defa yazdım. Çünkü hakim olmadığım bir konu üstünden takım kim olursa olsun yorum yapamam. Mütevazılık yapmak da istemem, Keşke bu ülkede herkes benim gibi olsa; Keşke hiç kimse ehli olmadığı konuda ahkam kesmese.
He hakim olduğum ve ilgi alanım olduğu konularda sabaha kadar tartışabilirim o ayrı (:
Last edited by ReaList : 12.Haziran.2014 at 19:51
...
@realist
Oncelikle, bunu genel tavirlar uzerine soyledim bu konu ozelinde degil yoksa bu konunun adamlari himone ve aboo
Ikinci olarak asla gerginlik cikarmakla itham etmiyorum o gsli arkadaslarin yazdiklarina ayni uslupla cevap verecek potansiyelleri oldugunu belirtmek istedim
Zaten gerginlik genelde karşılıklı atisma ile cikiyor.
Son olarak da bilmedigimiz konularda fazla ahkam kesmemek konusunda sana katılıyorum sadece sporda degil her konuda.
Uzun ama güzel analiz;
http://erenlogoglu.blogspot.com.tr/2...istediler.html