Bende öyle deli artık beklemedim yönetimden şöyle helalinden 900.000 yapsalardı bile yeterdi.
Bende öyle deli artık beklemedim yönetimden şöyle helalinden 900.000 yapsalardı bile yeterdi.
eto'o bitmiş.
devam ediyorsan son durumu atsan iyi olur bakalım ne gelişmeler var takımda
Dün hiç açmamıştım oyunu, bugün devam ediyorum. Transfer pek yok bu sene. 1 hafta sonra transfer ve hazırlık kampımı koyarım.
eto'o bitmiş.
Oyunda Arda'yı hep kontrol ederim genelde Reyes'in yedeğidir ama ne hikmetse her kariyerimde Barça'ya gider![]()
Oldukca hizli yol katediyorsun. 1-2 aya premier ligde goruruz seni Ahmet.
Pek fazla takip edemedim ama kadron nasil, gelecegin kadrosunu kurabildin mi? Ben ancak 1 oyuncu kullanabilmistim premier lige ciktigimda, onu da lig1 deyken almistim galiba. Yanina kimi alsam gondermisti eleman onlari, FB li genc Semih gibi![]()
Ligin 10. haftasındayım ve tüm önemli oyuncularım yorgun, sende de böyle oluyor mu? Çözümü varsa söyleyebilir misin?![]()
Arda Atleticoda çok iyi oynamış. Buda Barca'da ki 3.sezonu
1-2 ay bencede makul bi süre Abi, geleceğin kadrosu filan yok tabi ki permit olmasa bi ihtimal. Ama 4 yıldır neredeyse aynı 11 ile çıkıyorum. EPL ye çıktığımda şu takımdan 1 kişi kalır bende de. Adam oda
2014 te gitmiş![]()
eto'o bitmiş.
Başarılar usta![]()
Teşekkür ettim dostum.
eto'o bitmiş.
Güzel galibiyet başarılar...
...
Teşekkürler![]()
eto'o bitmiş.
Maşallah coşmuş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Rakip çok zayıftı![]()
eto'o bitmiş.
Gidişat gerçekten iyi. Böyle devam eder umarım![]()
Haydiiii pc kapandı en son ne zaman save aldı oyun hatırlamıyorum da.
eto'o bitmiş.
Bırakma abi. İki fırça çek özür diliyorlar![]()
Zaten konuşmuştuk, takıma daha iyi oyuncular getireceğim demiştim. Para olmayınca getiremedim onlarda gitmek istedi. İkisini bi satsam 3 milyon £ 'ya yakın para gelir kasaya![]()
eto'o bitmiş.