Xavi'den sonra gelicek adam da belli oldu. Hayırlı işler valla. Real kupaya daha hasret kalıcak sanki.
Kanal D gibi kanallarda maç izlenir mi ya. Yok mu bir spor kanalı alsaydı maçın haklarını. Ne maç öncesi var ne de başka birşey.
Ben vazgeçtim artık maç öncesinden maçı çip etmesinler yeter valla.
Kakaaaa aaah Kaakaaa.![]()
Barca'yı hayranlıkla izlemeye devam ediyorum.Saha içinde olduğu gibi saha dışarısında da çok başarılılar. Yaptıkları transferler tamamen takımın sistemini devam ettirebilecek futbolculara yönelik. Ayrıca altyapıya da fazlaca önem gösteriyorlar. Orta saha ve forvetleri inanılmaz oldu şimdi, bir de 2-3 sene sonra Puyol'un da bırakacağını düşünerek 1-2 defans futbolcusu transfer ederlerse her hattıyla harika bir takım hüviyetine kavuşacaklar. Nasıl olsa gol sıkıntımız yok diyerek defansı arka plana itmemeleri gerektiğine inanıyorum.
Biz de burda kendimizi yoruyoruz boşu boşuna Arsenal şunu yapsa kupa alır iyi yoldalar cart curt. Arsenal bir halt alamaz bu kafayla.
Ve Fabregas Resmen barcelonada.
Arsenal Nasri'yi de göndererek maçlara U21 kadrosuyla çıkmaya.. aa bi dk zaten öyleydi dimi![]()
Arsenal futbolcu şirketidir. 2-3 yıl sonra yeni bir fabregas yaratır
Fabregas,Pedro,Thiago,Sanchez'den sadece biri forma giyecek.Ama iyi transfer yaptı Barça.
Ve Barcelona muradına erdi!
Barcelona'nın uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Cesc Fabregas nihayet Katalan ekibine transfer oldu.
12 Ağustos 2011 Cuma - 15:49
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in kaptanı Cesc Fabregas, yuvası Barcelona'ya döndü.
İspanyol orta saha oyuncusunun Barcelona'ya transferinin netlik kazandığı öğrenilirken resmi açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.
Öte yandan Barcelonalı futbolculardan Carles Puyol ve Gerard Pique resmi twitter hesapları üzerinden yeni takım arkadaşlarını kutlayan mesajlar attı.
2003 yılından beri Londra'da bulunan ve takımın kaptanlığını yapan Francesc "Cesc" Fàbregas i Soler bu süreç içinde 212 kez Arsenal forması giydi, 35 kez fileleri havalandırdı.
24 yaşındaki futbolucnun Arsenal ile olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyordu. Katalan oyuncu 1997 yılında 10 yaşındayken Barça altyapısı olarak bilinen La Masia'ya kendini teslim etmişti.
Yakın dönemde Arsenal'den Barcelona'ya transfer olan bazı futbolcular ise; Marc Overmars(2000), Emmanuel Petit (2000), Giovanni van Bronckhorst (2003), Thierry Henry (2007)
![]()
Xavi - Fabregas - Iniesta diye bir orta saha olmaz. Onlardan biri kesici olmak zorunda. Busquets kafadan oynayacak. Fabregas, Xavi ve Iniesta ile rotasyona girecek.
Xavi - Busquets - Fabregas
Iniesta - Busquets - Fabregas
Beyler mascerhanoyu ne yaptiniz![]()
Sonunda gerçekleşti xavi iniesta fabregas alcantara mükemmel 4 tane göbek oyuncusu oldu barcanın madridin işi daha zor bence
1.Maç: 14 Ağustos 2011, saat: 23.00
2.Maç: 17 Ağustos 2011, saat: 00.00
Yayın: Kanal D
Last edited by Homer J.S : 13.Ağustos.2011 at 11:42
Yazalım bu arada yayıncı kuruluş Kanal D.
Yazıyorum ilk mesaja, teşekkür ederim bilgilendirme için.
2. maç 16 Ağustos'u 17'ye bağlayan gece mi, 17'yi 18'e bağlayan gece mi ?![]()
Hazirlik Maclari O kadarda onemli degil tabiki yalniz barcayi hic hazir gormedim ben real ise bambaskaydi bence gecen seneye gore Bernebau"da Kazanan Madrid Olur.
Süper olacak yahu kaçırmayacağım inşallah
Ama Real ilk maçta kazanır gibi geliyor. İkinci maçta ne yapacağı önemli. Kupayı ikinci maçtaki skor belirler bence...
ilk maç berabere 2. maç barça , ilk maçı real alırsa 2. maçı kitler real
Bu kupayı ellerinden alarak başlayalım sezona geriside gelecek zaten.
Bundan sonra At.Madridliyim İspanya'da ama Anti Real'ci olduğumdan Barcelona alır diyorum...
Hala Madrid!![]()
Başladık yine haydi hayırlısı iddiaya girecek olanlar falan var mı ?
Bence Real sahasında kazanır ama rovanşta avantajını kaybeder.