Sayfa 24 / 26 İlkİlk ... 142223242526 SonSon
691 ile 720 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

18. Hafta

Ligin 2. yarısına çok iyi bir giriş yaptık. İlk yarı karşılıklı ataklara sahne oldu. iki takımın kalecisi de iyi iş çıkardı. Sonra yapılan bir faul sonrası içeri orta açtık o karambolde golü bulduk ve öne geçtik. ikinci golümüzde öyleydi. ikinci yarı da Hakan balta atıldıktan sonra hep üsttündük oyun olarak. Espinosa'nın sarı kartı vardı bir faul yaptı hakem kırmızıyı vermedi. O espinosa sonra 2 gol atarak farkı getirdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu arada bunu fark ettim Fatih Terim Muslera dururken bir tane yedek Türk kaleciyle maça çıkmış. Ben Muslera sakat sanıyordum. Teşekkürler Fatih Terim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Devre arası için yönetim hiç beklemediğim bir transfer bütçesi verdi. Bu kadarını beklemiyordum. Demek ki Şampiyonlar liginde ilerlememi istiyorlar ama imkansız Şampiyonluk hedefine de 7.5M transfer bütçesi veriyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

4. Tur

Zayıf rakibimiz karşısında kolay galibiyet alıyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

19. Hafta

Ne diyebilirim ki bu maça

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yavaş git ya onlar nasıl skorlar öyle

Quote Originally Posted by entolik View Post

19. Hafta

Ne diyebilirim ki bu maça
    10luk tarifeye geçmişsin kolay gelsin entocum wil keane iş başında gene hala taktik vodu coas 2 mi takdigin

Hocam gerçek hayatta Barcelona Kars Şehir Stadı'na gelse ben İddia'da ayağımda ki çorabı çıkarıp Karsspor'a yatırırım. Çünkü Kars Şehir Stadı Karsspor için büyük bir avantaj. Berbat bir saha, haliyle adamlar Nou Camp'tan gelip burda asla oynayamaz.

Neyse çok yazdım, Real maçında başarılar

Quote Originally Posted by doqukan036 View Post
    Hocam gerçek hayatta Barcelona Kars Şehir Stadı'na gelse ben İddia'da ayağımda ki çorabı çıkarıp Karsspor'a yatırırım. Çünkü Kars Şehir Stadı Karsspor için büyük bir avantaj. Berbat bir saha, haliyle adamlar Nou Camp'tan gelip burda asla oynayamaz.

valla çokgüzel yazmışsın stadın zeminin kötü olması barcayı bitirir adamlar pas yapamaz ya tek silahlarını kullanamazlar

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

kariyerin güzel gidiyor birşey soracağım kardeşim.regenleri programdanmı bakıyorsun yoksa gözlemcilerinmi buluyor.eğer gözlemcilerin buluyorsa nasıl buluyor bu kadar kalitelileri çok merak ediyorum.benimkiler 15 15'den düşük değil ama buldukları regenler 170 175 arası oluyor en fazla.tek tük 180 üstü oluyor tabi ayda yılda bir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    10luk tarifeye geçmişsin kolay gelsin entocum wil keane iş başında gene hala taktik vodu coas 2 mi takdigin
    O skoru alcağımı düşünmezdim. Takım son haftalarda iyiydi ama bu artık patlama noktası oldu. Will Keane için de patlama noktası oldu Lige çok iyi giremedi gol sıkıntısı çekiyordu. Bir kaç kere uyarı da bulundum şimdi form tutmaya başlıyor Taktik genel olarak o ama değiştiriyorum maç içinde duruma göre

valla çokgüzel yazmışsın stadın zeminin kötü olması barcayı bitirir adamlar pas yapamaz ya tek silahlarını kullanamazlar
    Doğru düşünmüşsün ama bizde kontra atak futbolu oynuyoruz top zemine takılıp gitmiyordu. O yüzden bizim içinde kötü Ama artık yeni stadyuma geçtik o yüzden zemin gerçek çim oldu. Bu durum geçerli değil artık

Quote Originally Posted by myres View Post
    kariyerin güzel gidiyor birşey soracağım kardeşim.regenleri programdanmı bakıyorsun yoksa gözlemcilerinmi buluyor.eğer gözlemcilerin buluyorsa nasıl buluyor bu kadar kalitelileri çok merak ediyorum.benimkiler 15 15'den düşük değil ama buldukları regenler 170 175 arası oluyor en fazla.tek tük 180 üstü oluyor tabi ayda yılda bir.
    Teşekkür ederim öncelikle program kullanmıyorum.Arama kısmından takımıma gelebilecek oyuncular içinden kendi taktiğime uygun özellikleri olan oyuncular arıyorum. Mesela bitiriciliği ve kararlılığı 17 olan. Oradan eğer istediğim gibi biri çıkarsa sonra gözlemcimden onunla ilgili rapor istiyorum. Eğer raporda iyi gelirse alıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5. Tur

Maçın ilk yarısında Fenerbahçe atak olan taraftı. Bir kaç pozisyonda kalecimle karşı karşıya kaldılar ama atamadılar. İkinci yarının başında kornerden bienvenu gol attı ( zaten bana anca kornerden atıyor bu adam ) maçın bundan sonraki kısmında biz etkiliydik yaptığımız değişiklikler sayesinde. Bir topumuz direkten döndü. Bunlar golün habercisi gibiydi. Sonra goller geldi. Keane bugün gol atamadı ama yaptığı 2 asistle önemli katkı verdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yavaş git ya onlar nasıl skorlar öyle
    Takım coştu gidiyor usta ama bura patlama noktası. Bundan sonra düşüş gelirse şaşmam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beyler sizce bu oyuncuyu alıyım mı ? özellikleri iyi ama biraz tuzlu

Quote Originally Posted by entolik View Post

5. Tur

Maçın ilk yarısında Fenerbahçe atak olan taraftı. Bir kaç pozisyonda kalecimle karşı karşıya kaldılar ama atamadılar. İkinci yarının başında kornerden bienvenu gol attı ( zaten bana anca kornerden atıyor bu adam ) maçın bundan sonraki kısmında biz etkiliydik yaptığımız değişiklikler sayesinde. Bir topumuz direkten döndü. Bunlar golün habercisi gibiydi. Sonra goller geldi. Keane bugün gol atamadı ama yaptığı 2 asistle önemli katkı verdi
    NEJAT bunu like ladı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

NEJAT bunu like ladı
    Bir Galatasaraylı olarak haliyle

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fulham Keane için 10M £ lik bir teklif yaptı. Kabul etmeyi düşünmüyorum ama kabul etsem mi sizce ? Bu arada o resmini koyduğum oyuncu için görüşlerinizi söyleyebilir misiniz ona göre alcam da ?

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Sakın kaçırma.

bence düşünmen bile hata

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Sakın kaçırma.
    Quote Originally Posted by sivasspor058 View Post
    bence düşünmen bile hata
    Oyuncu çok iyi haklısınız ama 17M£ gibi bir fiyatı anca kabul ediyor kulübü. Bu rakam da Karsspor için çok fazla. Şüphelerim o yüzden. Siz ne dersiniz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

17 milyon € kötü para değil ama taksitlendirme yap. İleride 25'e pazarlarsın
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

hocam ilerde kazanacağın paraları düşün bir de o oyuncudan. Will Keane'yi yolla bence onun yerine bunu alırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    17 milyon € kötü para değil ama taksitlendirme yap. İleride 25'e pazarlarsın
    Bir kısmını nakit vereceğim. Daha 20 yaşında gelişmeye müsait ama tam o bölgede Espinosa var oda takıma , taktiğe alıştı ve iyi bir performans sergiliyor. Onun yerine oynatsam olmaz, yanında oynatmak da zor yabancı sınırlamasından dolayı. Ne yapcağımı bu yüzden bilmiyorum

hocam ilerde kazanacağın paraları düşün bir de o oyuncudan. Will Keane'yi yolla bence onun yerine bunu alırsın.
    Will Keane i yollamam ya. Takım Bank Asyadayken geldi ve takımı sırtladı. Onu bırakmayı düşünmüyorum. Belki daya iyi oyuncular bulurum ama yollamak da gelmiyor içimden

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

20. Hafta

3-1 yendim yine de daha iyi bir galibiyet bekliyorlarmış. Beklentileri o kadar mı yükselttim ya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çeyrek Final

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

21. Hafta

Nesil
    2009