ispanya futbolu bitmis, dortmund 1-0 lewandowski...
ispanya futbolu bitmis, dortmund 1-0 lewandowski...
Lewandowskiiiii !![]()
Canım FEDA olsun sana !
Alman finaline hazır olun mesajları geliyor![]()
Dortmund'un reali elemesi sürpriz olmaz
Almanlar ispanyolları eziyor.![]()
Dortmund' a yazık oldu
Hummels maçın başından beri kötüydü. Az önce sıvadı
Football is simple,but Football Manager is not
Penaltıyı vermedi, döndü o top gol oldu.
Canım FEDA olsun sana !
Dortmund ilk yarı iyi bir oyun ortaya koydu. Özellikle maçın başında. Hem golü buldu hem de pozisonlar buldu. Penaltı verilebilecek pozisyonda top döndü çok basit bir savunma hatasıyla Ronaldo topu boş kaleye yolladı.
İkinci yarı daha goller olabilecek bir karşılaşma. Umarım Dortmund yemez.
Dortmund 2-1 alır bu maçı Real bu atmosferde galip gelemez.
İnşallah 2-1 biter çünkü skor oynadım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dortmund müthiş alan ve adam paylaşımı yapıyor.
Futbolun temel taşının koşmak olduğunu gösteriyor Dortmund.
Lewandowski, bıraktığı yerden devam ediyor.
EDİT: Lewandowski, coştu. 3-1.![]()
lewandowski ! lewandowski ! lewandowski !
Almanlar nasıl bu hale geldi![]()
Lewandowski sezon sonu kesin gider Bayern'e veya Barçaya olmadı Real ' e hiç olmadı Manuya![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
ispanyollar fos dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi![]()
4-1 Penaltı Lewandowski yine atmış la
Alman futbolu bu sene gerçekten üst düzey Bayern olsun Dortmund olsun. İspanyolların devri bitti artık.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
4 mü oldu ne ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lan bu Almanlara ne olmuş böyle?Lewandowski'den 1 gol daha bekliyorum.
![]()
Adamlar resmen iki günde İspanyollara o biçim.Almanlar son yıllarda hem kulüp düzeyinde hemde milli takım düzeyinde kupa kazanamıyorlardı. Bu sezon nasıl bir hırs yaptılarsa Avrupa kupalarında döktürüyorlar. 2014 Dünya kupasını da götürür bu adamlar.
5-1 yazdı Sahadan.com'da ama gol iptal edildi sonra ne oldu acaba2. maçlara gerek kalmadan final belli oldu vay arkadaş
![]()
78 LEWANDOWSKI ÇILDIRDI! Dortmund'un golcüsü Lewandowski, rakip ceza sahasının önünden plase ile topu ağlara yollamak istedi ancak Diego Lopez gole izin vermedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adamlar yenildi diye bitirdiniz ya Barcelona yı 1 maçta![]()
Müthiş bir final izleyeceğiz![]()
Lewandowski Bayern Munih'e transfer oldu değil mi birde.Gelecek sezon rekorları alt üst eder kesin gerçi şimdiden etti de yani kalan rekor vardır elbet.
![]()
Benim bildiğim MANU ile anlaşmak üzere olduğu Lewa'nın.
Rahat uyu hitler![]()
![]()
![]()