Evde çektim kurayı.
Newcastle - Rubin Kazan
Benfica - Lazio
Tottenham - Fenerbahçe
Basel - Chelsea
Evde çektim kurayı.
Newcastle - Rubin Kazan
Benfica - Lazio
Tottenham - Fenerbahçe
Basel - Chelsea
Galatasaray - Real Madrid'i de istemiyo değilim hani
Kaka var işin ucunda olası bir eşleşmede tribünde yerimi alırım zaten de henüz erken Malaga çıksın eleyelim Yarı Final de kısmetse![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
galatasaraya juve fenere de benfica gelecek bence. yani tahmin tabii ki.
Rıdvan söylemese farkına varamayacağız. Biz burada Malaga Basel filan diyoruzda adamlarda Galatasaray ile Fenerbahçe diyor.
Gönlümden geçen takımlar sırasıyla Chelsea, Basel, Lazio, Benfica.. Hadi olmadı Newcastle..
Kendi imkanlarımla çektiğim kurada su eslesmeler oldu:
Juventus-Barcelona
B.Dortmund-Galatasaray
B.Münih-Malaga
PSG-Real Madrid
tottenham-real madrid falan gelmesin, disimize gore cekelim de yari final gorelim. malaga-basel ikilisi iyidir. olmadi psg-rubin ikilisi ciksin (:
-tahmin-
galatasaray - juventus
fenerbahçe - benfica
bi kurada ben çekeyim dedim ve sonuç
Dortmund - PSG
Bayern Munih - Barcelona
Malaga - Galatasaray
Real Madrid - Juventus
buda bi ispanyol spor programinin cektigi kura tv"de.
![]()
Herkesin kurasında GS'a Malaga, PSG, Juventus falan çıkmış. Ben 100 kere çeksem bu şansla 90 kere Barca, Real, Bayern gelir.
Hic bi denemede juveyle eslesmiyoruz. demekkiiiiiiii![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yuzde yuz Juve ya. Kaçarı yok
İşin garibi Juve cephesinde de hiç gs ile ilgili bir haber bir şey pek yok. Malaga Psg falan diyorlar sürekli
La gazetta dello sport Juve'nin rakiplerini mercek altına almış Bayern Real Barca 5 yıldız dortmund psg 4 yıldız malaga ve gs 3 yıldız vermiş. Gs hakkında da şu yorumda bulunmuşlar;
Fatih terim kendi ülkesinde takım çalıştırdığı zaman bir imparatora dönüşüyor. Devre arasında çok büyük yıldızları kattılar bunların yanısıra eski Realli Hamit, Burak Eski juveli Melo ve eski Lazio'lu Muslera tehlikeli oyuncular. Ama çeyrek final seviyesinde işler kötüye gidebilir. Çünkü Muslera önündeki 4'lü pek güven vermiyor. Bu Schalke maçında da çok göze çarpan bir olaydı..vs..
Eski yıldızlardan Paolo Rossi de Gs Malaga'dan daha tehlikeli takım hem gelecek vadeden oyuncuları var hem de tecrubeleri falan demiş.
Aynı şekilde Tacchinardi de Gs geleceğine Malaga gelsin daha iyi olur demiş
Tacchinardi: "Mi auguro che venga sorteggiato il Malaga piuttosto che il Galatasaray, perchè ho giocato in casa dei turchi e c'è un clima infernale, è una vera bolgia."
Gs den çok Malaga'nın gelmesini daha çok isterim. Çünkü ben Türklerin evinde maç yaptım, cehennem gibi bir atmosfer oluyor , gerçek bir çukur orası.
Last edited by davidvilla : 15.Mart.2013 at 11:11
Linkte Tuttosport'un kim çıksın anketi var taraftarlar arasında yaptıgı..
Link
Fener'e Rubin Kazan,Galatasaray'a Barcelona gelecek
tamamen tahminlerime dayalı kura çekimim:
galatasaray - juventus
psg - malaga
barcelona - bayern
real madrid - dortmund..
fenerbahçe'yede rubin kazan gelir diye düşünüyorum.
Last edited by musleramicol25 : 15.Mart.2013 at 12:03
kuracek.com'dan çektiğim kura:
Bayern Münih - Real Madrid
Barcelona - Malaga
Galatasaray - PSG
Dortmund - Juventus
Kabul edelim ki son 8''in en zayıf halkasıyız. Ancak kim gelirse gelsin yine çıkar aslanlar gibi oynarız. Yine de mahşerin 3 atlısı(Barça, Real, Bayern) gelmesin de diğerlerine karşı en azından şansımız birkaç kat daha fazlaMalaga öncelikli olarak PSG de ikinci tercihim. Juve veya Dortmund gelirse de çok üzülmem yeter ki o 3'lü gelmesin
Fenerbahçe için de 3 İngiliz ekibi zorlu olacaktır. Chelsea ve Tottenham kendi liglerinde ŞL'ye katılma mücadelesi verirken AL'yi muhtemelen ikinci plana atacaklardır ama kadro kaliteleri Fenerbahçe'den iyi. Newcastle'ın ise ligde iddaası yok kupaya asılabilirler. Basel, Rubin, Benfica gibi ekipler daha kolay gibi kadro kalitesi bakımından. Lazio'da ilginç bir eşleşme olur.
Buraya kadar iki takım da çok iyi kuralar çekti devam eder inşallah![]()
Tahminim ;
Şampiyonlar Ligi
Galatasaray - PSG
Malaga - Barcelona
Bayern Münih - Real Madrid
Juventus - Dortmund
Avrupa Ligi
Fenerbahçe - Lazio
Chelsea - Basel
Benfica - Newcastle United
Rubin Kazan - Tottenham
...
Aynı siteden bir kura da ben çektim:
Şampiyonlar Ligi Eşleşmeler:
Juventus - G.Saray
Bayern Münih - Malaga
Real Madrid - B.Dortmund
PSG - Barcelona
----------------------------------------------------
UEFA Avrupa Ligi Eşleşmeler:
Basel - Chelsea
Benfica - Rubin Kazan
Lazio - Newcastle
Tottenham - F.Bahçe
Galatasaray, Barcelona ile eşleşti!
UEFA'nın bugünkü deneme kurasında Galatasaray'a Barcelona çıktı!
Tüm Türkiye yarın çekilecek kurada Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibini bekliyor. UEFA herhangi bir aksilik çıkmaması adına deneme çekimlerini de sürdürüyor.
UEFA'nın İsviçre'deki Nyon kentindeki merkezinde kura öncesi yapılan denemede Galatasaray'a İspanyol devi Barcelona çıktı. UEFA’nın ikinci tur için yaptığı deneme organizasyonunda televizyon ekranlarına yansıyan eşleşmelerle, gerçek eşleşmeler aynen çıkmıştı
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dortmund geldi...
![]()
Kura çekimine yaklaşık 15 dakika kaldı.Geçen turda deneme kuralarındaki eşleşmelerle gerçek eşleşmeler aynı çıkmış bu sefer aynı şeyin olacağına ihtimal vermiyorum.Bu turda kim gelirse gelsin aslanlar gibi çıkar oynarız topumuzu tek istediğim TT Arena'da oynanacak maçta zeminin sağlam olması.Deplasmanda baktığımızda 4 maçta 3 galibiyet alıyoruz ama gel gelelim evimizde 4 maçta sadece yedek kadro çıkan ManU'yu yenebildik bu turda deplasman da 7 muhtemel rakibe karşı da Schalke'den çok zorlanacağımız kesin bu yüzden zeminin sağlam olması şart sahamızdaki maçta.Herkes bi tahmin yapmış ben de yapayım o zaman :
Galatasaray - Juventus / PSG - B.Dortmund
Real Madrid - B.Dortmund / Barça - Malaga