Sayfa 24 / 38 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Tamam o zaman tartışalım madem öyle

İki sorum olacak onlara cevap verseniz yeterli benim için.

1. sorum ?

Fenerbahçe takımında neden bir 5 numara yok , Avrupa'da başarı hedefleyen takımda kalın ve yıldırıcı bir uzun olmalı takımda bu yok nasıl olurda bu takımın kadrosunu iyi nitelendirebilirsiniz.

2. sorum ?

Fenerbahçe takımında neden guard yok ? Tamam Bo var diyeceksiniz ama guardınız şutu yoksa ki bo nun şutu yok , rakipleri faul line da savunma yapıyor şut atsın nasıl olsa şut tehditi yok diye o yüzden şutu olmayan bir guard ile avrupa da değil hiçbiyerde başarı sağlayamassınız.

Basketbol için 1 ve 5 numara esastır ve genel olarak 1 numaran ya da 5 numaran kadar konuş derler 1 numara her zaman bir adım öndedir.Fenerbahçe takımında bu iki bölgede '' zayıf '' iken nasıl olurda kadrosu iyi olur Avrupa'da başarı için ?

İsim isim kıyaslama yapacaksınız eğer baştan yapmayın çünkü judo veya tekvando sporunu değil takım sporunu konuşacağız.Yani x oyuncusu büyükür y oyuncusu demek sadece parmakları yorar bide okunursa eğer gözleri.
    1 ve 5 numaraların yetersiz olması konusunda hemfikiriz zaten ben de bunları söylemiştim daha önce.

1 numarada Bo'nun şutu yok ama dikkat edersen aslında oyun kurucunun yapması gereken hücumları hep Preldzic yapıyor, yanı oyun kurucu olarak hücumda alternatif oluşturulmuş durumda. Savunmada da Bo normalde gayet başarılı bir oyuncu ama sorun Bo'dan değil yedek oyun kurucudan kaynaklanıyor Kenan Sipahi Avrupa'da resmen eziliyor demek gayet doğru olur. Bo'nun şutu yok ama asıl sorun ona özgürlük verilmemesinde, dün kendine güvenip serbestlik aldığında nasıl oynadığını herkese gösterdi.

5 numarada ise savunmada Vidmar, hücumda Zoric düşünülerek seneye başladık maalesef yabancı kontenjanından dolayı Vidmar'la devam ettik. Vidmar için bir şey diyemem ama Zoric o kadar kötü bir oyuncu değil, özellikle hücumda gayet iyi işler yapıyor, tamam dün 2 tane saçma hücum faulle maçı kaybetmemize sebep oldu ama öbür taraftan pota altında gerekten çok iyi bir bitirici, Vidmar biraz daha iyi bir performans gösterse Zoric de rahatlayabilirdi.

Öbür taraftan Emir, Bogdanovic, Kleiza ve Bijelica ile FB bence en iyi 2-3-4 numara pozisyonlarına sahip. Ligde bu pozisyonlarda bu kadar kaliteli oyuncuyu bir arada barındıran başka bir kadro yok. Ayrıca sayılı guardlardan Bo da bizde yani 5 numara dışında her pozisyonda ligdeki bütün takımlara karşı mücadele edebiliriz.

Şu an takıma iyi bir 5 numara alınırsa 1 numaranın da performansı artacaktır. Ben de bu takımın Avrupa'da çok başarılı olacağına inanmıyorum ama şu haliyle bile grupta birçok takımdan daha iyi kadromuz var.

Aslında bu kadar tartışıyoruz ama Bogdanovic ilk turda attığı gibi şut atsaydı şu an 1 mağlubiyet 2 galibiyetimiz vardı ve bu tartışmaları yaşamıyorduk.

Pozisyon pozisyon FB'den daha iyi kadrosu olan kaç tane kadro sayabilirsiniz onu söyleyin ben kabul ederim. Maalesef bu şekilde en fazla 5 takım çıkar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by himone View Post
    1 numarada Bo'nun şutu yok ama dikkat edersen aslında oyun kurucunun yapması gereken hücumları hep Preldzic yapıyor, yanı oyun kurucu olarak hücumda alternatif oluşturulmuş durumda. Savunmada da Bo normalde gayet başarılı bir oyuncu ama sorun Bo'dan değil yedek oyun kurucudan kaynaklanıyor Kenan Sipahi Avrupa'da resmen eziliyor demek gayet doğru olur. Bo'nun şutu yok ama asıl sorun ona özgürlük verilmemesinde, dün kendine güvenip serbestlik aldığında nasıl oynadığını herkese gösterdi.
    Oyun kurucunun yapması gerekeni başka bir oyuncu yapıyorsa buda oyun kurucunuzun yetersiz olduğunu gösterir zaten.Bu kabul edilemez bir durum ama Fenerbahçe mecburen bunu kabul ediyor çünkü Bo hücum konusunda şutu olmayan bir guard olarak oldukça yetersiz Fenerbahçenin hedefleri baz alındığında.Bir maça göre değerlendirme yapamayız.Öyle bakarsak Fenerbahçenin yıldızı Melih Mahmutoğlu demek olur o da Melih gibi bir oyuncu için baya büyük bir övgü olur.

5 numarada ise savunmada Vidmar, hücumda Zoric düşünülerek seneye başladık maalesef yabancı kontenjanından dolayı Vidmar'la devam ettik. Vidmar için bir şey diyemem ama Zoric o kadar kötü bir oyuncu değil, özellikle hücumda gayet iyi işler yapıyor, tamam dün 2 tane saçma hücum faulle maçı kaybetmemize sebep oldu ama öbür taraftan pota altında gerekten çok iyi bir bitirici, Vidmar biraz daha iyi bir performans gösterse Zoric de rahatlayabilirdi
    2 oyuncudan oyunun farklı iki yönünde yararlanabilmek mantığı diğer mevkide oynayan oyuncuların ekstra katkılar verebilmesi demektir.Eğer 4 kişi savunma yapsın 1 oyuncum savunma yapamıyor derseniz 4 kişinin 5 kişilik savunma yapmasını gerektirir buda tüm dengeleri bozar.Veya 4 kişi hücum yapsın 1 oyuncum 5.adam olarak gölge olsun derseniz buda dengeleri bozar.Eğer Fenerbahçe gerçekten başarı istiyorsa ki istiyor yoksa Obradovic burada olmazdı buda yapılmış bir yanlıştır Fenerbahçe adına.

Öbür taraftan Emir, Bogdanovic, Kleiza ve Bijelica ile FB bence en iyi 2-3-4 numara pozisyonlarına sahip. Ligde bu pozisyonlarda bu kadar kaliteli oyuncuyu bir arada barındıran başka bir kadro yok. Ayrıca sayılı guardlardan Bo da bizde yani 5 numara dışında her pozisyonda ligdeki bütün takımlara karşı mücadele edebiliriz.
    Lig olarak kıyaslamak çok yanlış olur.Baktığın zaman Fenerbahçe lige göre çok çok üst seviye bir takım.Şuan kötü olma sebebi play off a 8.girsen de 1.girsen de fark eden bir durum olmaması.Nasıl olsa tüm performansı play off belirliyor.O yüzden ligdeki takımların oyuncularıyla kıyaslamak çok abes olur.Avrupa için diyorsanız da Avrupa'da oyuncu kıyaslamak çok yanlış olur çünkü kadro bütünlüğü olarak Fenerbahçe'den çok daha iyi takımlar mevcut.Bakınız Real , Barcelona , Cska hatta kısmen Milan vs vs.Bireysellik maalesef basketbolda maç kazandırıyor Şampiyonluk değil.

Şu an takıma iyi bir 5 numara alınırsa 1 numaranın da performansı artacaktır. Ben de bu takımın Avrupa'da çok başarılı olacağına inanmıyorum ama şu haliyle bile grupta birçok takımdan daha iyi kadromuz var.

Aslında bu kadar tartışıyoruz ama Bogdanovic ilk turda attığı gibi şut atsaydı şu an 1 mağlubiyet 2 galibiyetimiz vardı ve bu tartışmaları yaşamıyorduk.

Pozisyon pozisyon FB'den daha iyi kadrosu olan kaç tane kadro sayabilirsiniz onu söyleyin ben kabul ederim. Maalesef bu şekilde en fazla 5 takım çıkar.
    Şuan zaten Fenerbahçe eğer iyi bir 5 numara ve Bo ile birlikte 20 Dakika süre alabilecek bir guard alırsa Ligin tek favorisi konumuna geleceği gibi Avrupa'da da iddalı konuma gelir.Bildiğim kadarıyla Fransa Milli takımının ve Spurs'un de guardı olan bir isimle ilgileniyorlar Fenerbahçeye çok katkı sağlar.Ama asıl olan bir diğer konuda takıma kesinlikle '' sağlam '' 5 numara transferi.

Bogdanovic ilk turda attığı gibi demişsiniz yukarıda yazdığım gibi bireysellik maç kazandırır fakat takım oyunu Şampiyonluk kazandırır Basketbol için bu böyle yani.Pozisyon olarak bakılırsa Fenerbahçe çoğu takıma karşı favori gibi olabilir ama dediğim gibi 1 ve 5 numaran kadar konuş demiş büyüklerimiz ve o konuda Fenerbahçe çoğu takıma karşı geride kalır.

İşin içinden geliyorum 15 sene sporcu olarak yaptım bu işi son 4-5 senesini profosyonel kategorilerde çeşitli takımlarda oynadım.Son 3 senemin 2 senesinde Bayanlar Basketbol 1.Liginde Kaan Artun ve Zafer Kalaycıoğlu gibi isimlerin yanında antrenörlük yaparak geçirdim.Bakış açım sizlere göre biraz daha farklı olabilir belki doğru bakan sizsinizdir belki de benimdir ama daha çok detaya inerseniz ortak noktada buluşabiliriz.Sadece himone nickli arkadaş için değil genel olarak yazdım yıldızdan sonraki kısmı.Birkaç yorumuma özel mesaj yoluyla bile tepki aldığım için bunuda genel olarak belirtmiş oldum böylelikle.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Tamam o zaman tartışalım madem öyle

İki sorum olacak onlara cevap verseniz yeterli benim için.

1. sorum ?

Fenerbahçe takımında neden bir 5 numara yok , Avrupa'da başarı hedefleyen takımda kalın ve yıldırıcı bir uzun olmalı takımda bu yok nasıl olurda bu takımın kadrosunu iyi nitelendirebilirsiniz.
    Dewayne Dedmon'ı önermiştim D-League'deyken ama ilgilendiklerini sanmıyorum. Transfer yapmayız artık, belli gibi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla diyecek söz yok.Malaga'ya yenilir olmuş ekiplerimiz.Kadroları ne kadar iyi olursa olsun böyle takımları yenmemiz şart.Artık 4.-5. maçlar çok önemli hatta direk haftaya diyelim.Fener içerde Pana'yı yenmesi şart yoksa top 16 zor Galatasaray'da Munih-Zalgiris iç ve dış saha maçlarında 4'te 4 yapması lazım yoksa çok zor olur top 16.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Üç takımımız da 3/0 yaptı gerçekten büyük hayal kırıklığı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

partizan cska yi yenmis, bu durumda partizani icerde disarda yenmek durumu ortaya cikti. isler iyice sarpa sariyor.

efesin de tekeri 2.yarida patladi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Partizan bile sahasında CSKA'yı yenebiliyor bizim ekiplerimiz hala uyumaya devam etsin.Amacım Partizan'ı küçümsemek değil sahalarında ne kadar etkili olduklarını biliyorum ama bizim ekiplerimizin de kadroları ortada 3 maçta henüz galibiyetleri olmaması büyük hayal kırıklığı bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yorumlarımda kullandığım lig ibaresi tamamen Euroleague için geçerli. Yorum yorum ben de cevap veriyim.

1- Oyun kurucunun işini başka oyuncunun yapması ilke defa olan bir şey değil, birçok takımda 2 numara bu işi yapıyor bu durumda NBA'de bile olan bir şey hatta bazı takımlarda 3 numara oyun kurucunun görevini üstlenerek hücum yapıyor bu şekilde NBA finaline bile çıkmış takımlar mevcut. Bo'nun hücumda şutu olmayabilir ama yetersiz olduğunu söylemek kesinlikle yanlış bence. Bu adam Avrupa şampiyonasında MVP seçilmiş bir oyuncu onu kullanamamak hatadır. İyi bir 5 numara gelip Bo'ya yardımcı olsa Bo her türlü yıldız olabilir. Ve bu sene şutlarını da ortalama bir seviyeye çekmiş bir oyuncu sonuçta. Bo serbest oynayan bir oyuncu siz ona pranga vurup sahaya sürerseniz tabiki yetersiz görünür, oyuncunuzdan farklı şeyler isteyerek yanlışı siz yapıyorsunuz demektir. Bo bence Avrupa'nın en iyi 2-3 oyuncusundan biri ama onun oyununu oynatırsan yoksa tabi yetersiz görünür. Burada oyuncu olarak yetersiz değiliz bence.

2-Benim biri savunma biri hücum yorumum ağırlık basan yönleri ile alakalı, yoksa böyle bir durum tabiki kabul edilemez. Zoric hücumda gayet iyi savunmada ise idare eden bir oyuncu onun yanına bir de orjini 3 numara olan Kleiza'yı koyarsanız savunma olarak perişan olursunuz. Vidmar hakkında yorum yapmaya gerek yok artık onun gitmesine kimsenin karşı çıkabilmesi mümkün değil zaten. Ben Kızılyıldız elenince MARJANOVIC'i alırız diye ümitlenmiştim ama ne yazıkki bu sadece benim düşüncem. Obradovic konusunda da ben ciddi hayal kırıklığı yaşadım şu ana kadar, özellikle savunma olarak takım hiç ileri gitmiyor. Tabi ki gitmesini istemiyorum kendisi ayrılmak istemediği sürece bu takımın başında kalmalı, zaten 1 yıllık hedefle gelmiş birisi değil. Hiçbirimizin de aşırı beklentisi yok.

3-Ben lig olarak değil tamamen Avrupa olarak kıyasladım. Lig olarak kadro yorumu hiçbir zaman yapmam, hatta FB'nin hiçbir zaman favori olduğunu da düşünmedim. Sonuçta Play-off'lar da kim daha iyi formda olursa şampiyon olur. Avrupa'da da zaten turlar ilerledikçe kadro rotasyonları azalıyor, belirli oyuncuların süresi azalırken diğerlerinin artıyor. Bu durumda Bo, Emir, Bogdanovic, Kleiza, Bijelica, Zoric gibi oyuncuları olan, Melik, Ömer, gibi görev adamları olan takımın kadro olarak bir sürü takımdan daha iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bireysellik denildiği gibi şampiyonluk kazandırmıyor ama zaten takımdan kimse şampiyonluk beklemiyor, Malaga gibi maçların kazanılmasını bekliyor. İşte benim bahsettiğim bireysellik burada ortaya çıkıyor, maçı kazandırmasını beklediğiniz Avrupa sayı kralı durumunda olan oyuncu bomboş üçlüğü çembere bile değdiremiyor. Bu oyuncuya kötü diyebilir misiniz? Hatta normal şartlarda onun kadar iyi kaç tane skorer var. Benim en çok sinirlendiğim konulardan biri de alçak postta bu kadar iyi olan bir oyuncunun rakibin en iyi pota altı oyuncusu sakatlanmış olmasına rağmen dış şuta yönelmesi ve kimsenin onu uyarmaması.

4-Dediğiniz oyuncu Nando De Colo maalesef gelmeyecekmiş, bizim için çok iyi bir oyun kurucu transferi olacaktı ama olmadı. Burada size katılıyorum hatta daha da fazlası Pivot alınmadan oyun kurucu almanın hiçbir işe yaramayacağını düşünüyorum. Bogdanovic olayını daha önce de söyledim.

Yıldızdan sonraki kısmı ben kendi açımdan cevaplamak istiyorum. Sonuçta buradaki herkes sporsever ve yıllardır bu sporu takip ediyorlar. Ben de yıllardır basketbol oynuyorum, çocukluğumdan beri en çok sevdiğim spordur. Özellikle oyunu izlerken bazı şeyleri çok iyi fark ettiğime inanıyorum. Birçok kişi yorum yaparken yıllardır öğrendikleri doğrultusunda yorum yapıyor. Özellikle bir takımın kötü basketbol oynaması kötü kadro olduğu anlamına gelmiyor. Benim en başından beri savunduğum durum bu, zaten takımın oyunu hakkında yaptığım eleştirileri önceki mesajlarımda açıkça görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bende madde madde cevap vereyim bari

1 - Nba'de bu şekilde şampiyon olmuş takımlar var dediniz.Nba de hangi savunma yapılmaz ? Alan savunması.Alan savunmasını çözmenin yolu nedir ? Şut.Lebron , Wade gibi isimler bile ilk zamanlarında yüksek yüzdeli şut atamadıkları için eleştirildiler Nba'de.O yüzden Nba ve Avrupa basketbolu kıyaslamak olmaz.Kaldı ki Avrupa'da bile bu şekilde oynayan takımlar var fakat 1 numaralı Bo ya göre kaliteli.En azından bi şut tehditi var.Bo'nun şut tehditi olmadığı sürece Fenerbahçe hücum da her zaman 10-12 sayı eksik potansiyelle sahada olacaktır. 2 x 2 = 4 ise buda o kadar net.

2 - Obradovic Avrupa'nn en iyisi.Fakat her zaman şunu savunurum ve bu değişmeyecek bir gerçektir.Hiçbir antrenör 1 sene gibi kısa sürede inanılmaz başarılar yakalayamaz.Örnekleri yok mu ? - Var.Fakat binde bir olan bir durum o yüzden Obranın hayal kırıklığı yaratması söz konusu bile olamaz bence.Kaldı ki şuan bile takıma bir ivme yakalatttırır bir anda bambaşka bir Fenerbahçe izlenir.Ayrıca Obra gibi bir coach alınması gereken maçları sadece sahada almaz bir ton etkisi olur yeterki işler o haddeye gelsin.

3 - Malaga maçını örnek vermişsiniz fakat bu tür kazalar illaki olacaktır.Ve bana göre Malaga maçı Fenerbahçe için bir kazadır.Belki 10 tane bile kaza yaşanabilir ama tıpkı dediğin gibi play off larda formda olan kazanır mantığıyla maçta eli sıcak olan atar kazandırır mantığı aynı zaten.Bu konuda hem fikiriz.Fakat Fenerbahçe'nin o kadar derin bir kadrosu yok.Ömer Onan diyoruz da maximum oynayacağı artık 10 dakika.Eskisi gibi Türk katkısı çok fazla yok Fenerbahçe'nin.Ömer , Semih , Oğuz , Ömer Onan lı zaman olsa şu takım ve coach ile herşey bambaşka olurdu.

4 - Gelme ihtimali var diye biliyorum ben halen daha.Fenerbahçe saldırıyor bu transfer için.Bana gelen bilgi ise yine takım içerisinden.Netleşen birşey yok tabi ama henüz kapanmadı transfer muhabbeti.Ama belli de olmaz tabi.Fakat 1 numara ve 5 numara transferi kesin şart Fenerbahçe istediklerini gerçekleştirmek istiyorsa bunları yapmalı yani.

**** sonraki kısım özel mesajdan aldığım saçma sapan tepkilerden dolayıydı.Yanlış anlaşılmasın yani.Sen ne kadar biliyorsun tarzında gelen yorumlar için yaptım o açıklamayı.Halbu ki bu zamana kadar eskisi gibi yazmıyorum da basketbol konularına.İşim gereği zaten erkek basketbolu ile de fazla ilgilenmiyorum.Bir önceki mesajda bahsettiğim gibi bayanlarda çalıştım ve tüm ilgim ve alakam bayan basketbolu adına.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bo her pozisyonda pota altını zorlayabilen bir oyuncu ve ısındığında da tutmak imkansız. Ama siz oyun kurma işini Emir'e verip Bo'yu çizgiye koyarsanız Bo'nun takımda tutulmasının hiçbir anlamı kalmaz. Şut konusuna katılmamak elde değil ama ben Bo'nun bu kadar etkisiz görünmesinin birinci sebebi olarak 5 numarayı düşünüyorum. Çünkü bizim pota altı oyuncularımız ne perde yapabiliyor ne de pota altını boşaltma işini. Zoric geldiğinde benim ilk düşündüğüm şut tehdidi olan bir oyuncu olduğu için pivot oyuncuları dışarı çıkmak zorunda kalacaktı. Ama Zoric de ilerleyen haftalarda imza şutlarını kaçırmaya başlayınca bunun bir anlamı kalmadı. Eğer bu dediklerimi yapabilen bir pivotumuz olsa Bo'nun şut özelliğinin olmasına gerek kalmaz. Çünkü kendisi yarım metreden bile rakibini hızıyla geçip potaya gitme özelliği olan bir oyuncu. İşte bizdeki sıkıntı burada ortaya çıkıyor. Hem klasik oyun kurucu gerektiren düzende oynuyoruz hem de iyi bir pivotumuz yok, yani kadroya göre oynamıyoruz. Bence en büyük sorun Bo'nun kalitesi şutu falan değil tamamen Obradovic'in sistemine aykırı bir oyuncu. Zaten sırf o yüzden Teodosic'i ısrarla istediğine de eminim ben. Büyük ihtimalle seneye de bu transfer olacak.

2- Dediğin gibi Obradovic tartışılabilecek bir koç değil, uzun vadede bize inanılmaz bir başarı getirecektir. Benim bahsettiğim başarı kupadan ziyade ekol oturtması, Avrupa'da herkes tarafından saygı duyulan bir takım olmamız. Benim de ilk seneden aşırı beklentim yok ama yapılan basit hataları görünce bu adamların bunları bile yapamadığını düşünmek sinir ediyor. Özellikle Vidmar maçın başında yediği blokta inanılmaz kötüydü, orada iyi değil sıradan bir pivot bile rakibini vücuduyla itip potaya topu atması gerektiğini bilir bu adam olduğu yerden neredeyse sıçramadan topu atmaya çalıştı. Ve bazı pozisyonlarda sanki Obradovic ne haliniz varsa görün der gibi geliyor bana belki bana öyle geliyor belki de bu sene en başta onun hiç umudu yok.

3-Malaga maçı son saniye basketi veya 4-5 sayı farkla bitseydi kaza derdim ama öyle olmadı. Ben son çeyreğe kadar gayet iyi geldiğimizi düşünüyordum, sonra iki tane hücum faul oldu normalde 4-5 sayı fark olan maçta yeterli süre varken gereksiz paniğe kapıldık. Orada maç bitti zaten rakipte orada inanılmaz özgüvenle imkansız üçlükleri gönderdi. Bogdanovic'in resmen salladığı üçlükler yerine pota altını zorlamış olsaydık maç oralara gelmezdi, bu aşırı özgüvensizliğimizi gösteriyor. Dediğin gibi yerlilerimiz eskisi gibi değil ama Ömer Onan'ın ben daha fazla süre alması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle rakibin oyun kurucusunu durduramadığımız anlarda kesinlikle sahada olmalı. Bizim kısalarımız kadar Avrupa'da perdeye toslayan takım yoktur. Özellikle Kenan her seferinde duvara çarpmış gibi oluyor, bu konuda maalesef kendimizi geliştiremiyoruz. Perdeye yakalanmayan tek adamımız Ömer. Melih de savunmada kötü ama hücumda kendini toparlamaya başladı. Savunmasını da biraz geliştirse çok iyi bir katkı yapar takıma.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

1 - Zaten sorun dediğin gibi sistemden ziyade en önemli pozisyonlarda birbirine zıt kutuplarda olan oyuncular.İçerde size olarak geniş bir oyuncu olsa pick ve roll olayını iyi yapan oyuncular olsa bo bu sefer a atıyorsa 2a atmaya başlar.Ama bu yok bu seferde ne oluyor bo şut da atamıyor bi katkısı olmuyor ekstra olarak.Ben bo kötü oyuncu demiyorum bunu demek için kör olmak lazım.Sadece uymuyor sistem.Belki bir uzun olsa oyun seviyesi 2 iken 3 e çıkar ama buda olmadığına göre şart olan 5 numara transferi.Ek olarak guard transferi de bu takıma kesinlikle lazım.

2 - Yok ya onu hiç bi koç demez.Düşün İzzet konusunda bile açıklaması vardı eğer takip ettiysen görmüşsündür zaten.İzzet için bile o kadar açıklama yapan bir Coach hele ki bu coach Obra ise ne haliniz varsa görün demez.Şu var ama istediği takımı tam olarak kuramadığı için sıkıntılı olabilir ama kendisi için de çok önemli Fenerbahçe de alacağı başarı.Çünkü işte ben böyle bir takımı ele aldım ve bu hale getirdim diyebilmek adına gereken önemi fazlasıyla veriyordur.

3 - Baksana sayarken 3 isim saydın Türklerden.En büyük handikap bu zaten.Takımda sınırsız yabancı bulunduramadığına göre Türk katkısı da iyi olmalı.Kenan mesela çok iyi oyuncu ama şuan için Avrupa'da yetersiz.Nerde o eski Türkleriyle yardır yardır giden Fenerbahçe.Bu yok şuan Fenerbahçe'de o yüzden sıkıntı yaşıyor..Ömer'in oynaması tabiyki Fenerbahçe için her zaman avantaj fakat sakatlıklar onu da etkiledi.Obra eğer İzzet , Kenan , Metecan gibi isimleri 2-3 sene içerisinde iyice pişirirse o ve kendisi de devam ederse o zaman İnsanların gözündeki Fenerbahçeyi izler herkes.Yoksa çok zor o Fenerbahçeyi izlemek.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FBU sohbet alanina cevirdiniz kardesim konuyu, bu ne boyle

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe yine zora soktuğu maçı bu sefer kazandı.Galatasaray'da kazanacak gibi iki takımda ilk galibiyetlerini almış olur inş gece bitiminde.

Efes'den ümit yok zaten Milan kasarsa 15-20 olur gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Basketbol acayip, twitter'da takip etmek daha da acayip. Fenerbahçeliler gitti yazdılar, sonra 1 dakika geçti Kleiza diye coştular. Tebrikler.

Biz kazanamayız gibi geliyor, umarım yanılırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Panathinaikos'u 77-72 yendik ama farkı 15e kadar çıkardıgımız maçta ecel terleri döktük.Bu maçta da son çeyregi oynayamadık kişisel yetenekler sayesinde maçı kazandık.Ama nasıl olursa olsun 3te3 ile gelen Pana'yı yenmek moral açısından süper oldu hemde kader maçlarından biriydi kazandık ve şansımızı devam ettiriyoruz.Bu arada Melih neden oynamadı sakat mıydı ? Malaga maçında takımın en iyisiydi bu maç 1 dk bile süre alamaması icin bir neden yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hucumlarimiz cok net degil maalesef, top16 ya basladigimizdan beri bireysel oyunlarla sayi atiyoruz. topu paylasma kalmadi. defansta da kritik zamanlarda bocaliyoruz. kotu bir top16 tecrubesi oluyor. ayrica musait zamanlarda atis yapmaktan da cekiniyor oyuncular. bir guvensizlik hakim takimda. bu galibiyet ilac olur mu bilemem, orasi biraz supheli. transfer baskisi takimi kotu etkilemis de olabilir. toparlaniriz insallah, fikstur daraliyor. telafisi olmayan maclar basladi artik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

FB yendi GS'de yenecek gibi. Yine son dk da vermeyiz inşAllah.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hadi gözümüz aydın geldi ilk galibiyet.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 31 sn.
    Bildiğiniz başka bir oyun varsa onu oynayalım. Futbol hariç xD @FCBayern

Tebrikler Galatasarayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

uzunlarin hareketli ve atlet ise ve topsuz oyunu seven wingerlerin varsa Bo avrupa uzerinde en iyi kullanacagin gard"dir ama fenerbahcede bu eksiklikler olunca bo"yu kullanamiyor

bu arada 2 takimada tebrikler umarim yarin efesde kazanir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    uzunlarin hareketli ve atlet ise ve topsuz oyunu seven wingerlerin varsa Bo avrupa uzerinde en iyi kullanacagin gard"dir ama fenerbahcede bu eksiklikler olunca bo"yu kullanamiyor

bu arada 2 takimada tebrikler umarim yarin efesde kazanir.
    Şu koyuya aldığım kısım baya ağır oldu yahu eniyi kullanılabilecek guardlardan biridir demek daha iyi olurdu sanki.

İki atletik uzunla da kimse sahada yer almaz kolayına avrupa maçlarında.Sonuçta size ve güç olarak çember altında bir uzun olmalı rakipleri yıldıracak şekilde.O yüzden Bo nun ender guardlardan biri olarak adlandırılabilmesi için '' şut tehditi '' olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o ne basketti be planinic ne yaptın be

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Planinic harbi tarihe imza attı.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyy o neydi be müthiş attı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sezon, Euro Lig'in hareketi bu.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

https://vine.co/v/MBxEY5ZtmWt

İzlemek isteyenler/kaçıranlar için.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son hücumu çok kötü kullandı Efes işi zora soktu ama maç girdiği zor yerden efsane olarak çıktı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Efsane bir son olmuş Bu arada Emporio'lu oyuncu bir 5-6 saniye boş boş bakmış potaya

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vay arkadaş kupon yattı ama sevindim valla bütün takımlarımız kazandı bu hafta umarım hep böyle olurlar. Planicic büyük oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Vay arkadaş kupon yattı ama sevindim valla bütün takımlarımız kazandı bu hafta umarım hep böyle olurlar. Planicic büyük oyuncu.
    ne buyugu, yuru dovmeye gidiyoruz planinici. bu zamana kadar nerdeydi, bu gece cikti ortaya. kupon gitti
    efesin bu galibiyeti FBU icin de cok iyi oldu. efes oyle bir cizgi cizdi ki bugune kadar, hic umut vermiyordu. sifir cekseydi FBU icin de problem olabilirdi. ilk 4 zor zaten efes icin, en azindan diger takimlara boyle zorluk cikarirsa cok iyi olur.

Sayfa 24 / 38 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Mesaj Yetkileri