Bak kardeşim olayın iç yüzünü anlatayım.Eylem yapmakta herkes özgürdür diye anayasa da madde var.Ama sonrasında da şu var.Eylemden 48 saat önce valiliğe/kaymakamlığa neyse yazılı başvuru yapılır orada güvenliğin sağlanması eylem yapılacak yerin ayarlanması vs için.Eğer o gün o saat uygun değilse ileri bir tarihe ertelenir.Sen izin alınıp alınmadığını biliyor musun ? Belki izin verilmedi ama adam ben yasa falan dinlemem yaparım eylemimi dedi gitti oraya.İzinsiz eylem yapıldığı için polis geldi dağıtmaya kalktı.Olay bu sorularına cevap oldu umarım.
E sende hiç bir şeye gelmiyorsun be kardeşim.Sana olayın olması gereken şeklini anlattım ve olay bence %90 bundan çıktı.Polis oraya normalde gider ama senin orada güvenliğini sağlamak için gider.Orada eylem yapılmasında hiç bir yanlış yok.Kanun var nizam var her şey açık.İzin alınmadığı sürece yapılan ne olursa olsun suçtur.Bari suç olanı savunma gözünü seveyim.İşi başka tarafa çekme lütfen gereksiz yere tartışıyoruz sonrasında.
biber gazi stoklari eridi galiba, simdi portakal gazi sikmaya baslamislar ki bu insanlik sucuna girer cunku kullanimi yasaklanmis. uyanan polis attiklari kovanlari toplamaya baslamis.
Umarım sen veya bir yakının durduk yere biber gazı yer demek istiyorum bazılarına, sen benzeme onlara diyorum sonra kendime. Tövbe tövbe..
geçen seneki ve bu günlerde yaşanan olaylar bizim polisimizin ne kadar eğitimsiz ne kadar vasıfsız kişlerden oluştuğunu gözler önüne seriyor.kalabalık gördümü sık gazı nasıl zihniyet
Portakal gazı suçtur. Burnu kanatır. (Bunu zaten söylediler.). Ayrıca vücutta beklenmeyen gelişimlere neden olabilir.
İnsanları bir sokakta sıkıştırıyorlar, sokakta çıt yok. Tepki bile yok. Ama portakal gazı atıyorlar. (Akaretler,Beşiktaş)
Portakal Gazı Kullanımı Tüm Ülkelerde Suçtur.Anca terör Olaylarında kullanılır.Oda cok özel istisnalarla.
![]()
Hala polisi savunan varmı !! Yanımdaki adam sivil polisti. Kendi meslektaşlarına taş attıktan sonra protestucuların karşısına geçip bu sefer bize gaz bombası attı!!
Yukardaki yazıyı okuduğunu varsayıyorum..
Polis Yapmıyor.Hükümet emir veriyor Polis GÖZÜ DÖNMÜŞ GİBİ SALDIRIYOR.
Bu olay "GEZİ PARKI DEĞİL" Hükümet şunu diyor "SİZ NE YAPARSANIZ YAPIN NE DERSİNİZ DİYİN BU DEVLET BURASIDA BİZİM BEN İSTEDİĞİMİ YAPARIM KİMSEDE BANA KARIŞAMAZ" ..
Orda direnen Halk diyorki "SEN BİZİ TAKMAK ZORUNDASIN" ..
Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir Mitinginden hatırlıyorum..
Kalabalık Bağırır "KISKANANLAR ÇATLASIN"
Erdoğan "ÇATLAMASIN ONLARIDA YANIMIZA ALALIM.TEK TEK EV DOLAŞALIM ANLATALIM NE YAPICAĞIMIZ NE EDİCEĞİMİZ.ONLARDA BİZE KATILSIN"
"SİZ ANLATTIN ÇÜNKÜ BEN GİTMEM "BENİM ONLARI DİNLEMEYE TAHAMÜLÜM YOK"
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
TVler yine rutin yayinlarina donduler. gostermelik canli baglantilardan sonra yine olanlara goz yumuyor medya. helal olsun hepsine, ne diyelim. bu boyle surdukce olaylar daha da sertlesir. allahtan internet var da dunyadan haberimiz oluyor.
yeni dusen bir haber, trajikomik...
Syria calls on PM Erdoğan to halt the violent repression of peaceful protests or resign
Bugün Ankara Kızılayda olan herkese teşekkürler.Harika bir dayanışma var gözlerimiz yandı ama bizden önce tedavi eden kardeşlerimiz oradaydı.DİRENMEYE DEVAM.
Güvenpark'ı kapatmışlar Sakarya'dan elimizden geldiği kadar direndik.Kardeşlerimizin limonlarıyla,getirdikleri sütlerle,sularla kendimizi tedavi ettik,sesimiz kısılana kadar da mücadelemizi sürdürdük.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Barbarosdan inen polisler.
Last edited by petrol_fb12 : 02.Haziran.2013 at 00:21
Ayrıca bir şey sormak istiyorum şimdi aklıma geldide...
AKP yandaşı varmı yokmu bilemem, sıkıntım o değil öncelikle yanlış anlaşılmasın.
Adam çıkmış diyor ki "biz bir karar verdik ve kim ne derse desin bunu yapacağız" Yahu be adam sen nasıl yediriyorsun bunu kendine? Sen AKP'yi desteklediğin halde yaptığı bir şeye karşı gelmiş olabilirsin. Direk sana da diyor bu adam bunu. Hiç mi gurur yok anlamıyorum ben.
FM Gazetesi
Cevap vereyim
Tasvip etmediğim işler illaki var
Ama bu beklentiyle de alakalı
Tasvip etmediğim kısımlar oy vereceğim partiyi değiştirecek kadar değil
Hadi değiştirme fikri doğdu aklımda şuanda hiçbir partiye bu ülkenin yönetimini sen al diyecek kadar güvenmiyorum
Geçmişte gördüm çünkü sıkıntı çektim tıpa girecek puanı aldım ama bi yere giremedim
Neden
Sen şu kimliğe sahipsin
Bu adam herkese eşit şart verdi
Bir kısım sesi çok çıkan azınlığın sesini kesti
http://www.ustream.tv/channel/halktvcanli
Vuyrun canlı yayında izleyin neler oluyor.
Futbolcu Bilgileri
Tencere sesleri cig gibi buyudu oturdum yerde.ilginc su an burada isiklar acilip kapatiliyor.