Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Borussia Dortmund

20 47.62%
  • Schalke 04

22 52.38%
Sayfa 24 / 35 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Bayern Münih & Dortmund & Schalke 04 / 3. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    barçanın eskilerini toplamışsınız götze ucuza gitmemiş mi?
    5 para etmez bir futbolcu haline geldi götze,3 tane ciddi sakatlık geçirdi malesef

Nesil
    2012

Dormund o kadar oyuncu aldı ki sürekli birisi menejeri eleştiriyor , takımda aşaırı oyuncu var , resmen çöpçülük yaptı nerede beleş tuttu getirdi takıma ,

Nesil
    2012

bence transferlerde schalkenin gerisinde kaldık hocam chellini güzel transfer fakat gençlere önem vermeliyiz bizde schalke gibi.bayerndende güzel transferler geliyor neymar ve falcao

cavani yi almalıyız bence bizde

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nimloth26 View Post
    bence transferlerde schalkenin gerisinde kaldık hocam chellini güzel transfer fakat gençlere önem vermeliyiz bizde schalke gibi.bayerndende güzel transferler geliyor neymar ve falcao

cavani yi almalıyız bence bizde
    Gittin en çöp oyuncuyu önerdin dostum Transferde geride kalma nedenimiz,Kendi paramızı kendimiz yaratıyoruz.Kulüp 5-10 m para veriyor ben satıp alıyorum.Rooney"i düşünüyorum ama .

yapma hocam cavani iyi golcüdür nasıl çöp dersin ona
    alabiliyorsa bale yi alalım ozaman veya valencia nin bölgesine bir adam

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

chiellini ye ne olmuş yav 2.1 chiellini yi almak imkansız gibi yaşı kaç olursa olsun mükemmel iş başarmışsın villa süper stegen süper poli süper bu yıl artık daha az yicez tek rakip bayern in kanatları dehşet olmuş

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    chiellini ye ne olmuş yav 2.1 chiellini yi almak imkansız gibi yaşı kaç olursa olsun mükemmel iş başarmışsın villa süper stegen süper poli süper bu yıl artık daha az yicez tek rakip bayern in kanatları dehşet olmuş
    Diyom nerede çöp var alıp geliyor , bak gör oynatamıycak Cheillini 'yi

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Valdes'e 6.5 maaş vermek yerine keşke zieler'i takımda tutsaydın

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post

Bonservis vermedik Valdes'e 2-3 yıl daha oynar ve Zieler'den daha iyi , ayrıca Zieleri satma amacımız tamamen duygusal , yoksa oyuncu alamıyoduk 10 Mn€ bütçe verdiğ yönetim

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nimloth26 View Post
    yapma hocam cavani iyi golcüdür nasıl çöp dersin ona
    alabiliyorsa bale yi alalım ozaman veya valencia nin bölgesine bir adam
    Cavani ile oynadım berbat performans sergiledi.Valencia sene de 30 Asist 15 gollük performansı var,o adamın yerine birini almam.En kötü reus geçer oraya
    Teşekkür ederim kardeşim,Öttürecez bu sene
    Halil çöpleri topluyor sürekli,6.5 M para verecek çöp gibi kaleciye Valdes benimde aklımdaydı,Southampton kariyerimde kovaya dönmüştü.

Almanya Süper Kupasının sahibi Bayern Munich

Nesil
    2012

15 Mn € 'ya takıma genç bir kule aldık , Höwedes'den özel ders alacak

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bayern'nin transferler 10 numara olmuş , schalke'de öyle ama dortmund onların yanında biraz sönük kalmış

Bu sene ligi bayern götürür gibi geliyor ama bakalım

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bayern'nin transferler 10 numara olmuş , schalke'de öyle ama dortmund onların yanında biraz sönük kalmış

Sorun Dortmund"da değil,onu yönetende sanırım Hamsik geldi alooo! Poli geldi,Villa geldi. Stegen var.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post

Objektif bir yorum olmuş ama lig ortada en az hata yapan alıır , son transfer haberi olarak Meskikalı stpoeri aldıktan sonra Djourou'yu ( ismi doğru mu bilmiyorum ) Juve'ye 13 peşine sattık .

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

18. Default

3 Takımın transferleride güzel ancak Bayern kadro kalitesini yükseltmiş durumda sorun yaşarsa sadece defansta sıkıntı yaşar. Genel olarak Dünya yıldızları 3 takımda toplanmış (:

Nesil
    2012

Adam `a bak south'ta Valdes 'i kova yapmışlar diyo , Chelsea'yi yönetirken oradaki kalecilerinide gördük , oyuncularıma laf söyletmem objektif olarak söylüyorum Bayern doğru yönetilirse biz ondan artanlarla yetiniriz adam 10 numara transferler yapti sende yapaydin sana da aynisini derdim

Not : Kariyere yarin sabah 10-11 gibi devam edicez direk liglere basliyoruz,

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    duisburg mu bence bayern in neymar hulk falcao üçlüsünden korkmalıyız

Bu sene lig çok zevkli geçecek gibi. 3 takımın da kadrosu çok iyi. Kadroları yan yana görünce bana gore az farkla Schalke ağır bastı gibi.

Dortmund umuzun transferleri eleştirildiği kadar kötü değil. Gotze biraz ucuza gitmiş onun haricinde 1 2 oyuncu alımı da gereksiz gibi. Kaleyi sağlama almamız ve Hamsik transferi de çok çok iyi.

Bayern in transferlere yorum bile yok, kusursuz olmuş. Bu sene her kulvarda büyük favorilerinden biri.

Schalke yi pek sevmesek de hakkını vermek lazım, transferleri çok begendim. Kadrolar itibariyle en dengeli takım olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    3 Takımın transferleride güzel ancak Bayern kadro kalitesini yükseltmiş durumda sorun yaşarsa sadece defansta sıkıntı yaşar. Genel olarak Dünya yıldızları 3 takımda toplanmış (:
    Fena bir sezon olacak Bundesliga 'da

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Bu sene lig çok zevkli geçecek gibi. 3 takımın da kadrosu çok iyi. Kadroları yan yana görünce bana gore az farkla Schalke ağır bastı gibi.

Dortmund umuzun transferleri eleştirildiği kadar kötü değil. Gotze biraz ucuza gitmiş onun haricinde 1 2 oyuncu alımı da gereksiz gibi. Kaleyi sağlama almamız ve Hamsik transferi de çok çok iyi.

Bayern in transferlere yorum bile yok, kusursuz olmuş. Bu sene her kulvarda büyük favorilerinden biri.

Schalke yi pek sevmesek de hakkını vermek lazım, transferleri çok begendim. Kadrolar itibariyle en dengeli takım olduğunu düşünüyorum.

Sağol hocam ince ince dokumuşsun gene bize Dortmund'da götze'nin ucuza gitmesinin tek sebebi çok sık ve uzun süre sakatlanması ben olsam bende hemen elimden çıkartırdım , Real'e gitti orada da sakat müzmin olmuş artık

Schalke Transfer Güncellemesi

Erikseni 40 Mn € peşin para ile Benfika'ya sattık , yerini Hughes ve Meyer ile doldurucaz ki , çok rahat doldurur bu iki genç

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Fena bir sezon olacak Bundesliga 'da

Sağol hocam ince ince dokumuşsun gene bize Dortmund'da götze'nin ucuza gitmesinin tek sebebi çok sık ve uzun süre sakatlanması ben olsam bende hemen elimden çıkartırdım , Real'e gitti orada da sakat müzmin olmuş artık

Schalke Transfer Güncellemesi

Erikseni 40 Mn € peşin para ile Benfika'ya sattık , yerini Hughes ve Meyer ile doldurucaz ki , çok rahat doldurur bu iki genç

meyer mükemmel gelişmiş

Nesil
    2012

meyer mükemmel gelişmiş
    evet , gençlere önem veriyoruz , oda geçen yıllarda sürekli tecrübeli birinden ders aldı .

1.Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bayern çok iyi başlamış 6-0

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bayern çok iyi başlamış 6-0
    Aynen kroos sakat olduğundan 4-2-4 le başladım forma savaşından hernandes 3 gol attı topu vermedik gayet güzel bi galibiyet aldık

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

3 takımda çıkar gruplardan yalnız bayern'in hücum hattı mükemmel ötesi.gol rekoru bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

3 takımda gruptan çıkar gruplar aman aman zor deği ama yine de en zor grup dortmund a düşmüş

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

3 takımda çıkar gruplardan yalnız bayern'in hücum hattı mükemmel ötesi.gol rekoru bekliyorum
    Benim 117 gollük rekoru geçemezler
    3 takımda gruptan çıkar gruplar aman aman zor deği ama yine de en zor grup dortmund a düşmüş
    Bizde şans yok kardeşim,10 tane 3 lig takımı cıksa arasında 1 büyük olsa,biz o büyüğü çekeriz

Sayfa 24 / 35 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Mesaj Yetkileri