Dormund o kadar oyuncu aldı ki sürekli birisi menejeri eleştiriyor , takımda aşaırı oyuncu var , resmen çöpçülük yaptı nerede beleş tuttu getirdi takıma ,![]()
bence transferlerde schalkenin gerisinde kaldık hocam chellini güzel transfer fakat gençlere önem vermeliyiz bizde schalke gibi.bayerndende güzel transferler geliyor neymar ve falcao
cavani yi almalıyız bence bizde
yapma hocam cavani iyi golcüdür nasıl çöp dersin ona
alabiliyorsa bale yi alalım ozamanveya valencia nin bölgesine bir adam
chiellini ye ne olmuş yav 2.1 chiellini yi almak imkansız gibi yaşı kaç olursa olsun mükemmel iş başarmışsın villa süper stegen süper poli süper bu yıl artık daha az yicez tek rakip bayern in kanatları dehşet olmuş![]()
Valdes'e 6.5 maaş vermek yerine keşke zieler'i takımda tutsaydın
Cavani ile oynadım berbat performans sergiledi.Valencia sene de 30 Asist 15 gollük performansı var,o adamın yerine birini almam.En kötü reus geçer oraya
Teşekkür ederim kardeşim,Öttürecez bu sene
Halil çöpleri topluyor sürekli,6.5 M para verecek çöp gibi kaleciyeValdes benimde aklımdaydı,Southampton kariyerimde kovaya dönmüştü.
Almanya Süper Kupasının sahibi Bayern Munich
Bayern'nin transferler 10 numara olmuş , schalke'de öyle ama dortmund onların yanında biraz sönük kalmış
Bu sene ligi bayern götürür gibi geliyor ama bakalım![]()
3 Takımın transferleride güzel ancak Bayern kadro kalitesini yükseltmiş durumda sorun yaşarsa sadece defansta sıkıntı yaşar. Genel olarak Dünya yıldızları 3 takımda toplanmış (:
Adam `a bak south'ta Valdes 'i kova yapmışlar diyo , Chelsea'yi yönetirken oradaki kalecilerinide gördük ,oyuncularıma laf söyletmem objektif olarak söylüyorum Bayern doğru yönetilirse biz ondan artanlarla yetiniriz
adam 10 numara transferler yapti sende yapaydin sana da aynisini derdim
Not : Kariyere yarin sabah 10-11 gibi devam edicez direk liglere basliyoruz,
Bu sene lig çok zevkli geçecek gibi. 3 takımın da kadrosu çok iyi. Kadroları yan yana görünce bana gore az farkla Schalke ağır bastı gibi.
Dortmund umuzun transferleri eleştirildiği kadar kötü değil. Gotze biraz ucuza gitmiş onun haricinde 1 2 oyuncu alımı da gereksiz gibi. Kaleyi sağlama almamız ve Hamsik transferi de çok çok iyi.
Bayern in transferlere yorum bile yok, kusursuz olmuş. Bu sene her kulvarda büyük favorilerinden biri.
Schalke yi pek sevmesek dehakkını vermek lazım, transferleri çok begendim. Kadrolar itibariyle en dengeli takım olduğunu düşünüyorum.
Fena bir sezon olacak Bundesliga 'da
Sağol hocam ince ince dokumuşsun gene bizeDortmund'da götze'nin ucuza gitmesinin tek sebebi çok sık ve uzun süre sakatlanması ben olsam bende hemen elimden çıkartırdım , Real'e gitti orada da sakat müzmin olmuş artık
Schalke Transfer Güncellemesi
Erikseni 40 Mn € peşin para ile Benfika'ya sattık , yerini Hughes ve Meyer ile doldurucaz ki , çok rahat doldurur bu iki genç
Bayern çok iyi başlamış 6-0
3 takımda çıkar gruplardan yalnız bayern'in hücum hattı mükemmel ötesi.gol rekoru bekliyorum
3 takımda gruptan çıkar gruplar aman aman zor deği ama yine de en zor grup dortmund a düşmüş![]()