3 Takımın transferleride güzel ancak Bayern kadro kalitesini yükseltmiş durumda sorun yaşarsa sadece defansta sıkıntı yaşar. Genel olarak Dünya yıldızları 3 takımda toplanmış (:
Adam `a bak south'ta Valdes 'i kova yapmışlar diyo , Chelsea'yi yönetirken oradaki kalecilerinide gördük ,oyuncularıma laf söyletmem objektif olarak söylüyorum Bayern doğru yönetilirse biz ondan artanlarla yetiniriz
adam 10 numara transferler yapti sende yapaydin sana da aynisini derdim
Not : Kariyere yarin sabah 10-11 gibi devam edicez direk liglere basliyoruz,
Bu sene lig çok zevkli geçecek gibi. 3 takımın da kadrosu çok iyi. Kadroları yan yana görünce bana gore az farkla Schalke ağır bastı gibi.
Dortmund umuzun transferleri eleştirildiği kadar kötü değil. Gotze biraz ucuza gitmiş onun haricinde 1 2 oyuncu alımı da gereksiz gibi. Kaleyi sağlama almamız ve Hamsik transferi de çok çok iyi.
Bayern in transferlere yorum bile yok, kusursuz olmuş. Bu sene her kulvarda büyük favorilerinden biri.
Schalke yi pek sevmesek dehakkını vermek lazım, transferleri çok begendim. Kadrolar itibariyle en dengeli takım olduğunu düşünüyorum.
Fena bir sezon olacak Bundesliga 'da
Sağol hocam ince ince dokumuşsun gene bizeDortmund'da götze'nin ucuza gitmesinin tek sebebi çok sık ve uzun süre sakatlanması ben olsam bende hemen elimden çıkartırdım , Real'e gitti orada da sakat müzmin olmuş artık
Schalke Transfer Güncellemesi
Erikseni 40 Mn € peşin para ile Benfika'ya sattık , yerini Hughes ve Meyer ile doldurucaz ki , çok rahat doldurur bu iki genç
Bayern çok iyi başlamış 6-0
3 takımda çıkar gruplardan yalnız bayern'in hücum hattı mükemmel ötesi.gol rekoru bekliyorum
3 takımda gruptan çıkar gruplar aman aman zor deği ama yine de en zor grup dortmund a düşmüş![]()
Buda benim regenim
Ligde Bayern'le Dortmund yarışacak gibi duruyor bu sezon![]()
Beyler
Lewa mı ?
Liorente mi ?
Not : Geçen sezon Lewa ayak bileğini kırdı bi türlü toparlayamadı belki ilerki haftalarda toparlar ama
sizce hangisi ? acil yanlız fikri olan varsa