Hay yazıklar olsun böyle oyuna..Her kariyerimde çaresizlikten Onur'u almak zorunda oluyorum kaleye ve her defasında bu başıma geliyor.. Bu herif hiç penaltı tutamayacak mı arkadaş.. FM 12'den beri Onur'un bir tek penaltı kurtardığını bile görmedim.. Yalanım varsa aha..
Bu nasıl bir kader, bu nasıl bir çiledir..
Maçın penaltıla kalmasını geçtim zaten, iyi kapandılar yemediler yapacak bir şey yok da dünya gözüyle şu Onur'un bir kez olsun penaltı kurtarşını göreyim..
@pusathan01 , @Lordinas
İlk yarıda maç yapmadım Rize ile.Ertelenmiş olabilir hatırlamıyorum![]()
Takımda kötü gidişat vardı. Takımla toplantı yaptım fakat kimse ne bir söz söyledi ne de tepki verdi. Kaptan bile söyleyecek birşey yok diyor.Ya beni takmıyorlar ya takımda fazla Arjantinli olduğu için rahat takılıyorlar ya da utançlardan kafalarını öne eğdiler.
![]()
TariboWest
Normalde Mario Gomez;
11 ay sakatlıktan sonra Mario Gomez
![]()
Monaco'ya sattım hayırsızı.. Ligin son 7 haftasında 17 yaşında ki 19YA kalecisini oynattım 7'de 7 yaptık..![]()
Arkadaşlar az önce gol yedim gayet normal kafa vuruşundan ne ofsayt var ne faul neyse yedik golü ama o da ne ben 2-1 skor beklerken ortada ne bir faul kararı ne bir ofsayt kararı benim kaleci topu aldı kale vuruşu yaptı maç hala 2-0![]()
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
3-1 öndeyim ve 9 kişiyim. Mignolet gitti topu Ömer'e dikti top geldi gol oldu. İnsan gerçekten hayret ediyor o.O Allah'tan yendik maçı da pek etki etmedi.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İnsan hayret ediyor
Last edited by E.Cartman : 22.Nisan.2014 at 12:46
Tek tek bakamadım sayfalara ama sanırım en çok penaltı bu maçta kullanılmıştır. Kupadan elendik ama gayet keyifliydi maç.
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu ne yahu yok artıkBirisi eve gidelim artık diye bilerek kaçırmıştır.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hakeminden BelliymişÖyle Oyuna Böyle Hakem
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İlginçlikler diz boyu.![]()
İlk defa gördüm oyunda kulüp takımıyla milli takımın maç yaptığını
![]()
2014 dünya kupasını Türkiye aldı.
En kısa zamanda SS'ini atıcam.
Serie A da dev mücadele
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
O kaleci buraya gelecek.
Daha 2.sezonda lig sonuncusu olarak düştü Trabzon
Gaziantepspor'un sezon başında 2 puanının silinmesi, ardından sezon sonunda 2 puan farkla küme düşmesi de oldukça dramatik oldu ayrıca.
Not: Trabzon bir önceki sezonu 5.sırada tamamladı.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014