Bende hala tam sürüm gelmedi kafayi yicem
Bende hala tam sürüm gelmedi kafayi yicem
ADANA DEMİRSPOR
Tam sürüm geldi, ttnet iyi yapmış işi.
Sağolsun.Bakalım ekstra bir farklılık olucak mı.
Betayi silmeye gerek var mi? Kac mb indiriyor?
Beta nın üzerine 65 mb civarı güncelleme geliyor
Sosa neden kiralık hala?
gelen update mevcut oyuna işlemiyodu değil mi ? ben öyle hatırlıyorum da.
Diğer konuya yazdım buraya da yazayım:
Steam üzerinden İndirmeler bölümüne tıklayın. Karşınıza oyun çıkacak. Sırada olduğu yazacaktır tıklayın inmeye başlar. Bende de otomatik olmadı böyle yaptım oldu..
65 mb ise aksam indireyim bari. 15.0.3 berbat, hic begenmedim. Editor de geldi herhalde.
Güncelleme gelmedi hala bana,beklemedeyiz...
Ben de Turksportal'dan almıştım ama hala güncelleme gelmedi bekliyoruz bakalım.
Oyunu kodlayanlar isteyerek mi yapıyorlar yoksa uğraşmıyorlar mı bilmiyorum ama
15.0.3 sürümde kornerleri penaltı alanına kullan diyip gol atma olayı vardı. 15.1.1 sürümde bunun önlemi alınmış 1-2 oyuncu koruyor hemen savunmayı.
Fakat şimdi de penaltı alanı yerine "Kısa" seçeneğini seçince aynı savunma yok ve gol atma oranı daha fazla. Kesin bunu da bir sonraki güncelleme de düzeltirler..
Benim gibi D&R 'dan kutulu oyun alıp BETA'yı oynayanlar
Kutunun arkasındaki kodu mu girmek zorunda oyunu oynayabilmek için?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ya beyler benim kafam çok karıştı. Veritabanı güncellemesi yapılamamış deniliyor. Şuan açacağımız yeni kariyer oyununda Fenerbahce ilk sezon sonunda şampiyonlar ligine gidebiliyormu biri bilgi verirse çok sevinirim. Boşu boşuna emek harcayıpta oynamayalım oyunu
Playstoredan aldığım oyun için yeni bir key girmeden oyunu açtığımda 66mb bir güncelleme geldi versiyon 15.1.1 oldu.Ayrıca sol alt kısımdaki beta yazan yazı da uçtu.Key gelmesine gerek kalmadı değil mi?Tamam mıdır yani olmuş mudur![]()
steam : aytekin79
Aral bi kod daha gönderdi onu aktif ettim ve güncelleme yüklendi.
15.0.3 e gore bir fark var mi mac motorunda? Insallah vardir.
İlk sezonda ligde Avrupa kupalarına gidebilecek bir derece elde etmeniz halinde gidebilirsiniz, sorun halledilmiş.
Geçen sene de aynı şey vardı. Gerekli ayarlamaları yapalım o zaman, gol goldür : )
Veritabanı güncellenmedi.
Veritabanı güncellemesi dışındaki tüm güncellemeler kayıtlı oyuna etki ediyor.
...
Beyler oyun d&r ya da o tarz oyun satışı yapan yerlerde de satışa çıktı mı alan oldu mu? Ona göre bugün çıktıysa bende hemen gidip almak istiyorum.
Araldan alanlar oyun dün kargoya verilmiş bugün elimize ulaşır sanırım.