Eee Eski Beşiktaşlı![]()
Eee Eski Beşiktaşlı![]()
Bursaspor'da Trabzonspor'da havayı buldu..Haftanın en zevkli maçı olacak gibi görünüyor
İyi güzelde Bu Bursasporlu taraftarlar ne zaman akıllancak bir 30-40 kişilik taraftar Bursasporun oynadığı futbolu haketmiyor aynı zamanda kirletiyor..
Bursaspor'da sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu tür haberler varsa vardır bir doğruluğu..
İstanbul basını Bursaspor'la neden uğraşın ki?
Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Başkan Ali Karasu ve yönetim kurulu arasında yaşanan krizin takıma yansıdığını söyledi.
Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında yönetime sitem eden Bülent Korkmaz, giden ve sakatlanan oyuncuların yerine 4 gün içinde 3 transfer yapılması gerektiğini ifade etti. Yaşanan krizin muhatabının kendisi olmadığını belirten Korkmaz, "Ben göreve geldiğim gün yönetime transfer listesi verdim. Yaklaşık 3.5 ay bir süre geçti, bu süre içinde bu isimler transfer edilmediyse benim problemim değil. Yönetimin de kendi içinde birlik ve beraberliği sağlamasını bekliyoruz. Yönetimdeki
kaos, takımı ister istemez olumsuz etkiliyor. Yönetim dün yaptığı toplantıda takımın meselelerini çözümlemiştir. Teknik heyet, futbolcular ve personel olarak biz sözümüzü tuttuk. 31 Ağustos Cuma akşamı Trabzonspor ile yapılacak maçı, taraftarların da desteğiyle kazanmak istiyoruz. Futbolcularımın gözlerindeki o heyecanı görebiliyorum. Oyuncuların dayanışması çok güzel. Sayısal eksiklerimiz var" dedi.
Transfer sezonunun sona ermeden önce takımın bazı mevkilerine oyuncu alınması gerektiğini kaydeden Korkmaz, 3 oyuncuya daha ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Hedefe ulaşmak için kadronun büyük olması gerektiğinin altını çizen Korkmaz, "Transfer sezonu bitmeden önce takıma takviye yapılması gerekir. Stoper ve forvet oyuncusuna ihtiyaç var. Ama bunlar mazeret değil. Önemli olan iyi bir 11 çıkmaktır. Bütün olumsuzluklara rağmen Trabzon maçında galip gelen taraf olmak istiyoruz. Trabzon maçında en iyi oyunu
oynayacağız. Kendi sahamızda ilk galibiyeti yaşamak istiyoruz" diye konuştu.
Korkmaz, kart cezalısı Cihan'ın ve sakatlıkları devam eden Pancu ile Volkan Bekiroğlu'nu Trabzonspor maçında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.
İşte bu hani bir mesajımda bir kaç adiden bahsetmiştim işte bunlar onlar hani internette adamları dolaşır filan falan işte gerçek provakatörler belli oldu ve ipleri çekildi Selimin bu saatten sonra gelmesi imkansız ama Duca geri gelecektir.Ama zamanla bunlardanda kurtulucağız...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Ortalıgı karıştıran bunlar zaten , Selim ile Duka kendi aralarında kavga ediyorlardı maçta , Bunların yüzünden Texas ikiye bölündü herkes kendi telinde çalıyor birlik olsa inletcez stadı ama biri başka biri başka söylüyor.Selimi göndermeli Duka başa gelmeli birlik ve beraberlik sağlanmalı.
birisi a diye bağırıken diğeri b diye bağırıyo..gs maçından önce verilen birlik sözünü göremedimteksas dukayı istemez...sonuçlar kötü olcak !!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zaten her yede terörist biziz ..herkes sütten çıkmış ak kaşık..geçen sezon trabzona maça giden bursasporlu taraftarlara yapılanları neden kimse yazmıo..25 kişilik bursa taraftarını tribün giriş kapısnda 500 kişi sıkıştırmışş yan inşaattaki demirleri tuğlaları fırlattılar ...noldu hiç bişey yazmadılar bununla ilgili..en basiti 3. hafta ankaraya gittim..g.birliği maçına..ankaragüçlülerle beraber çukurda konuşuyoz..4 tane polis geldi ihbar var diyo..kimden deyince artis artis 155 ten diyo..dağılın burdan diyo..ama yapılan güzel şeyleri kimse yazmıyo..sezon açılış maçına şıranktan çocuklar getirildi ..niye hiç bi basın yazmadı ? ama en küçük bişeyde dahi suçlu texas...
son sözüm texasa indir jopları pkk ya insan hakları
Hadi Trabzonlular inkar etsenize bu olayı.Ama siz doğru çok iyisiniz.Aynı şekilde Galatasaraylı taraftarlarda ve Fenerbahçeli taraftarlarda çok iyi.VEE Beşiktaşlılar bir numara değil mi?Türkiyede birtek Bursaspor tarftarı kötü.Size göre Bursaspor diye bir klüp olsada olur olmasada olur.Ama herkes şunu bilsin Bursaspor 4 takımdan sonra Şampiyon olabilecek potansiyele sahip tek takımdır.Taraftarı da zaten 1 numaradır...
Durduk yerde iki dakikada burayı abidik taraftar sitelerine çevirmeyin..
Muhabbet o istikamete doğru gidiyor, dikkat!
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Gökhan, benim lafımı genel algılamayıp, direkt kendi üstüne aldığına göre, sorunun önemli bir kısmı sende..
Göster Bursaspor taraftarına "pislik" denilen mesajı, gerekeni yapalım..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Transferin son gününde bir süredir denenmek üzere antrenmanlara çıkan Belçikalı Jason Lee Vandelannoite ile Bursaspor'un pilot takımı Bursa Merinosspor`dan Koray Öztürk ile resmi sözleşme imzalandı.
Vandelannoite 'nin 1 yıl, Koray Öztürk 'ün ise 3 yıllık imza attıkları belirtildi. Stoper mevkiinde görev yapan Vandelannoite geçtiğimiz sezon Club Brugge forması giyiyordu. 06 kasım 1986 doğumlu olan Vandelannoite 1.78 m boyunda ve 80 kg ağırlında.
Bursa Merinos- Pilot takımından gelen Koray Öztürk ise 08 mayıs 1987 doğumlu. Koray defansın solunda görev yapıyor.
Transfer haberleri kapanmış bende mecburen buraya açmak zorunda kaldım.Valla aldığımız adam Bülent Hocanın Trabzon maçı sonrası isyanıyla alındır Bülent Hoca bu işi biliyor oyunu kurallarına göre oynuyor.Bence Bursasporun bu seneki en büyük transferi Bülent KORKMAZ....
Sercan Türk Futbolunun geleceğidir.Gerçekten mükemmel oyuncu olduğu söyleniyor.Ama daha izleme fırsatı bulamadım.Ne zaman maça gitsem oynamıyor.İnsanın kafasına acaba (!) sorusuda gelmiyor değil.Ama bu adamı Manchester United istediğine göre demek ki gelecek var demek geliyor içimden....
Valla şu anda Bursasporda forma bulması zor gibi bana kalsa bir sene 1. ligde bir takıma kiralık gitmesi lazım.Yada Manchester United'a gitsin Bursada harcanıcak gibi geliyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursaspor'un mesafe tanımaz taraftarları, dün Ankara'daydı. Yenikent Asaş Stadı'na gelen 25 civarındaki Yeşil Beyaz sevdalısı maç boyunca takımlarını destekledi. Başkentliler ise, Ankara Cup turnuvasına ilgisiz kaldı.
Sercan Yıldırım´ı vakıfköy´de Bursaspor idmanlarında izledim , Yetenekli oyuncu İngiltere´de düzenlenen özel bir turnuvada Turnuva ismi aklıma gelmedi , Gol kralı olmuştu Man.Utd orada izleyip çok beğenmiş galiba , halada almak için girişimleri bulunuyormuş.