Sayfa 24 / 25 İlkİlk ... 1422232425 SonSon
691 ile 720 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eee Eski Beşiktaşlı

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by welet View Post
    Eee Eski Beşiktaşlı
    Sinan Kaloğlunun açıklaması var olay tvde videosunu aradım ama bulamadım.Diyor ki ben sadece Bjkye gittim paramı aldım emeğimi verdim bütün olan bu ben Bjkli filan değil Sapına kadar Bursasporluyum...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bursaspor'da Trabzonspor'da havayı buldu..Haftanın en zevkli maçı olacak gibi görünüyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

İyi güzelde Bu Bursasporlu taraftarlar ne zaman akıllancak bir 30-40 kişilik taraftar Bursasporun oynadığı futbolu haketmiyor aynı zamanda kirletiyor..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    İyi güzelde Bu Bursasporlu taraftarlar ne zaman akıllancak bir 30-40 kişilik taraftar Bursasporun oynadığı futbolu haketmiyor aynı zamanda kirletiyor..
    Ya sen Bursaspor taraftarını 40 kişinin kirlettiğini iddaa ediyorsun.Peki geçen sene GS-FB maçında Galatasarayı kaç bin kişi kirlettiniz???

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Ya sen Bursaspor taraftarını 40 kişinin kirlettiğini iddaa ediyorsun.Peki geçen sene GS-FB maçında Galatasarayı kaç bin kişi kirlettiniz???
    sinirlenmeni gerektirecek bir sey soylememis...neyse tarafsiz basinimiz diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    O sizin düşünceniz. Gerçekler yansıtılmıyor. O yüzden ismimiz çıkmış bir kere. İstanbul basının ne zaman gördünüz Bursaspor için güzel birşey yazdıgını
    hürriyetteki röportaj tribün liderleri tarafından verilmiş ama nedense daha sonra grubun internet sitesinden kınama geldi..

gerçi yazılanlarda tam bombaydı
    taraftar 1 demiş basın 3-5 yazmış anlaşılan..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Gözünle görmediğin şeyler üzerinde 5e 1 yorum yapma.

Yalan habere yalan deriz. Zaten Basını kınıyoruz.
    peki.

sen nasıl uygun görürsen.

Nesil
    2005
    Yer

Gezenti sakin ol.
    Ya ama Bursaspor taraftarını piskopat manyak olarak görüyorlar yok onlar sizi kirletiyor diye tamam ama kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.........

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursaspor'da sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu tür haberler varsa vardır bir doğruluğu..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün abicim ben ne yazdım yukarı....

İstanbul basını ne zaman bursaspor için doğru şey yazmış. Ak kaşık değil tabkide ama şişirme var. Bir kere çıkmış ismimiz...
    Gördüm abide nerdeyse hergün bir haber çıkıyor..En azından bazıalrı doğrudur..

İstanbul basını Bursaspor'la neden uğraşın ki?

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Başkan Ali Karasu ve yönetim kurulu arasında yaşanan krizin takıma yansıdığını söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında yönetime sitem eden Bülent Korkmaz, giden ve sakatlanan oyuncuların yerine 4 gün içinde 3 transfer yapılması gerektiğini ifade etti. Yaşanan krizin muhatabının kendisi olmadığını belirten Korkmaz, "Ben göreve geldiğim gün yönetime transfer listesi verdim. Yaklaşık 3.5 ay bir süre geçti, bu süre içinde bu isimler transfer edilmediyse benim problemim değil. Yönetimin de kendi içinde birlik ve beraberliği sağlamasını bekliyoruz. Yönetimdeki

kaos, takımı ister istemez olumsuz etkiliyor. Yönetim dün yaptığı toplantıda takımın meselelerini çözümlemiştir. Teknik heyet, futbolcular ve personel olarak biz sözümüzü tuttuk. 31 Ağustos Cuma akşamı Trabzonspor ile yapılacak maçı, taraftarların da desteğiyle kazanmak istiyoruz. Futbolcularımın gözlerindeki o heyecanı görebiliyorum. Oyuncuların dayanışması çok güzel. Sayısal eksiklerimiz var" dedi.

Transfer sezonunun sona ermeden önce takımın bazı mevkilerine oyuncu alınması gerektiğini kaydeden Korkmaz, 3 oyuncuya daha ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Hedefe ulaşmak için kadronun büyük olması gerektiğinin altını çizen Korkmaz, "Transfer sezonu bitmeden önce takıma takviye yapılması gerekir. Stoper ve forvet oyuncusuna ihtiyaç var. Ama bunlar mazeret değil. Önemli olan iyi bir 11 çıkmaktır. Bütün olumsuzluklara rağmen Trabzon maçında galip gelen taraf olmak istiyoruz. Trabzon maçında en iyi oyunu

oynayacağız. Kendi sahamızda ilk galibiyeti yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Korkmaz, kart cezalısı Cihan'ın ve sakatlıkları devam eden Pancu ile Volkan Bekiroğlu'nu Trabzonspor maçında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Nesil
    2005
    Yer

Teksas diye adlandırılan tribün lideri S.K. ve Supperters adlı tribünün lideri M.U. bir gazeteye verdiği demeçte polisleri aşağılayıcı, taraftarları tahrik edici ve taraftarlar arası husumete ve suça teşvik ettiği tespit edildiğinden 39 bin 486 YTL idari para cezası ve 6 ay Bursaspor müsabakalarından men cezası ile cezalandırılması uygun görülmüştür

Hesap görülmüştür.
    İşte bu hani bir mesajımda bir kaç adiden bahsetmiştim işte bunlar onlar hani internette adamları dolaşır filan falan işte gerçek provakatörler belli oldu ve ipleri çekildi Selimin bu saatten sonra gelmesi imkansız ama Duca geri gelecektir.Ama zamanla bunlardanda kurtulucağız...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Teksas diye adlandırılan tribün lideri S.K. ve Supperters adlı tribünün lideri M.U. bir gazeteye verdiği demeçte polisleri aşağılayıcı, taraftarları tahrik edici ve taraftarlar arası husumete ve suça teşvik ettiği tespit edildiğinden 39 bin 486 YTL idari para cezası ve 6 ay Bursaspor müsabakalarından men cezası ile cezalandırılması uygun görülmüştür

Hesap görülmüştür.
    Bu cezayı veren kim?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ortalıgı karıştıran bunlar zaten , Selim ile Duka kendi aralarında kavga ediyorlardı maçta , Bunların yüzünden Texas ikiye bölündü herkes kendi telinde çalıyor birlik olsa inletcez stadı ama biri başka biri başka söylüyor.Selimi göndermeli Duka başa gelmeli birlik ve beraberlik sağlanmalı.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Ortalıgı karıştıran bunlar zaten , Selim ile Duka kendi aralarında kavga ediyorlardı maçta , Bunların yüzünden Texas ikiye bölündü herkes kendi telinde çalıyor birlik olsa inletcez stadı ama biri başka biri başka söylüyor.Selimi göndermeli Duka başa gelmeli birlik ve beraberlik sağlanmalı.
    Texas Ducayı kabul etmez onun yerine ortak bir isimde uzlaşılmalı....

birisi a diye bağırıken diğeri b diye bağırıyo..gs maçından önce verilen birlik sözünü göremedim teksas dukayı istemez...sonuçlar kötü olcak !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bursaspor'da sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu tür haberler varsa vardır bir doğruluğu..
    zaten her yede terörist biziz ..herkes sütten çıkmış ak kaşık..geçen sezon trabzona maça giden bursasporlu taraftarlara yapılanları neden kimse yazmıo..25 kişilik bursa taraftarını tribün giriş kapısnda 500 kişi sıkıştırmışş yan inşaattaki demirleri tuğlaları fırlattılar ...noldu hiç bişey yazmadılar bununla ilgili..en basiti 3. hafta ankaraya gittim..g.birliği maçına..ankaragüçlülerle beraber çukurda konuşuyoz..4 tane polis geldi ihbar var diyo..kimden deyince artis artis 155 ten diyo..dağılın burdan diyo..ama yapılan güzel şeyleri kimse yazmıyo..sezon açılış maçına şıranktan çocuklar getirildi ..niye hiç bi basın yazmadı ? ama en küçük bişeyde dahi suçlu texas...
    son sözüm texasa indir jopları pkk ya insan hakları

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by pegasus405 View Post
    birisi a diye bağırıken diğeri b diye bağırıyo..gs maçından önce verilen birlik sözünü göremedim teksas dukayı istemez...sonuçlar kötü olcak !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

zaten her yede terörist biziz ..herkes sütten çıkmış ak kaşık..geçen sezon trabzona maça giden bursasporlu taraftarlara yapılanları neden kimse yazmıo..25 kişilik bursa taraftarını tribün giriş kapısnda 500 kişi sıkıştırmışş yan inşaattaki demirleri tuğlaları fırlattılar ...noldu hiç bişey yazmadılar bununla ilgili..en basiti 3. hafta ankaraya gittim..g.birliği maçına..ankaragüçlülerle beraber çukurda konuşuyoz..4 tane polis geldi ihbar var diyo..kimden deyince artis artis 155 ten diyo..dağılın burdan diyo..ama yapılan güzel şeyleri kimse yazmıyo..sezon açılış maçına şıranktan çocuklar getirildi ..niye hiç bi basın yazmadı ? ama en küçük bişeyde dahi suçlu texas...
    son sözüm texasa indir jopları pkk ya insan hakları
    Hadi Trabzonlular inkar etsenize bu olayı.Ama siz doğru çok iyisiniz.Aynı şekilde Galatasaraylı taraftarlarda ve Fenerbahçeli taraftarlarda çok iyi.VEE Beşiktaşlılar bir numara değil mi?Türkiyede birtek Bursaspor tarftarı kötü.Size göre Bursaspor diye bir klüp olsada olur olmasada olur.Ama herkes şunu bilsin Bursaspor 4 takımdan sonra Şampiyon olabilecek potansiyele sahip tek takımdır.Taraftarı da zaten 1 numaradır...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Durduk yerde iki dakikada burayı abidik taraftar sitelerine çevirmeyin..
    Muhabbet o istikamete doğru gidiyor, dikkat!

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Durduk yerde iki dakikada burayı abidik taraftar sitelerine çevirmeyin..
    Muhabbet o istikamete doğru gidiyor, dikkat!
    Ama Bursaspor taraftarına pislik deyince taraftar sitesine çevrilmiyor değil mi???

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Gökhan, benim lafımı genel algılamayıp, direkt kendi üstüne aldığına göre, sorunun önemli bir kısmı sende..

Göster Bursaspor taraftarına "pislik" denilen mesajı, gerekeni yapalım..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Gökhan, benim lafımı genel algılamayıp, direkt kendi üstüne aldığına göre, sorunun önemli bir kısmı sende..

Göster Bursaspor taraftarına "pislik" denilen mesajı, gerekeni yapalım..
    Demogojiye gerek yok Mehmet Abi onu bana söylediğin biliyorum.
    Ayrıca araştırıyorum ama hala hatırlıyamadım.Coşkun filan görmüştür heralde ama bu işin sonunu bırakmıyacağım...

Nesil
    2005
    Yer

Yenal yıldız olur!

Volkan Bekiroğlu`nun sakatlanmasının ardından üç hafta sonra ilk 11`de forma şansı bulan İsmail Güldüren her zaman göreve hazır olduğunu söyledi. İsmail, `Profesyonel futbolcuyuz. Nasıl görev verildiğinde oynuyorsak, oynamadığımızda da bekleyeceğiz. Trabzonspor maçında şans geldi. Çok iyi oynadığımız maçta galip gelmek isterdik. Bu oyunu ileriki haftalarda sergilersek sanırım üst sıralarda kendimize yer edininiz` dedi.

AVRUPA`DA OYNAYABİLİR

Ömer Erdoğan`ın yaptığı hareketin penaltı olmadığını da savunan İsmail, `Böyle pozisyonlarda penaltı çalınıyorsa bir maçta sanırım 5-6 tane penaltı verilmesi gerekiyor. Böyle ucuz şekilde penaltı çalınmamalı. Trabzonspor`a gol atan Yenal kardeşimiz bence iyi çalışırsa ve futbola kendini verirse Türkiye`nin en iyi oyuncularından biri olacaktır. Bu işe kendini adar ve daha istekli olursa belki de Avrupa`da oynayabilir. Yetenekli bir arkadaşımız` diye konuştu.

Kaynak:Olay Gazetesi
    Yenal çok beyendiğim bir oyuncu.Top tekniği çok yüksek bence Avrupa olmasa bile Galatasaray Fenerbahçe gibi klüplerde oynayabilir...

Nesil
    2005
    Yer

Transferin son gününde bir süredir denenmek üzere antrenmanlara çıkan Belçikalı Jason Lee Vandelannoite ile Bursaspor'un pilot takımı Bursa Merinosspor`dan Koray Öztürk ile resmi sözleşme imzalandı.

Vandelannoite 'nin 1 yıl, Koray Öztürk 'ün ise 3 yıllık imza attıkları belirtildi. Stoper mevkiinde görev yapan Vandelannoite geçtiğimiz sezon Club Brugge forması giyiyordu. 06 kasım 1986 doğumlu olan Vandelannoite 1.78 m boyunda ve 80 kg ağırlında.

Bursa Merinos- Pilot takımından gelen Koray Öztürk ise 08 mayıs 1987 doğumlu. Koray defansın solunda görev yapıyor.

Transfer haberleri kapanmış bende mecburen buraya açmak zorunda kaldım.Valla aldığımız adam Bülent Hocanın Trabzon maçı sonrası isyanıyla alındır Bülent Hoca bu işi biliyor oyunu kurallarına göre oynuyor.Bence Bursasporun bu seneki en büyük transferi Bülent KORKMAZ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bursaspor taraftarları Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'nun rekorunu kırmak istiyor. Taraftarlar arasında 'en çok tezahüratı kimin yaptığı' tartışmasını, noter huzurunda yapılacak ölçümle ortaya çıkartılmaya çalışılacakken ölçüm için ise Fenerbahçe maçı seçildi.

Bursaspor taraftarları, Teksas ve Texas Supporters Clup taraftar gruplarının bulunduğu kale arkası tribünlerine ses ölçüm cihazı koymaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, 6. haftada oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçında tezahüratlarını ses ölçüm cihazı ile ölçtürüp test edecek ve ligin 15. haftasında oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçında ise noter huzurunda kayıt yaptırıp, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın elinde bulunan rekoru kırmak için bağıracak.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, kendi aralarında koordine olabilmek için 'www.teksas.net' ve 'www.bursasporum.com' forumlarında tartışmalara başladı. Kapalı kale arkası tribünlerinin Beşiktaş'ın 132 desibel ile elinde bulundurduğu rekoru kıracağını iddia eden Yeşil-beyazlı taraftarlar, rekorun kendilerine geçeceğini söyledi.

Kaynak:ajansspor
    Hiç zannetmiyorum.Çarşı olağanüstü birşey.

Yakında ki bir tüfeğin patlama sesi 130 Desibel
    Çarşı'nın yaptığı tezahurat sesi 132 Desibel ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor taraftarları Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'nun rekorunu kırmak istiyor. Taraftarlar arasında 'en çok tezahüratı kimin yaptığı' tartışmasını, noter huzurunda yapılacak ölçümle ortaya çıkartılmaya çalışılacakken ölçüm için ise Fenerbahçe maçı seçildi.

Bursaspor taraftarları, Teksas ve Texas Supporters Clup taraftar gruplarının bulunduğu kale arkası tribünlerine ses ölçüm cihazı koymaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, 6. haftada oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçında tezahüratlarını ses ölçüm cihazı ile ölçtürüp test edecek ve ligin 15. haftasında oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçında ise noter huzurunda kayıt yaptırıp, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın elinde bulunan rekoru kırmak için bağıracak.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, kendi aralarında koordine olabilmek için 'www.teksas.net' ve 'www.bursasporum.com' forumlarında tartışmalara başladı. Kapalı kale arkası tribünlerinin Beşiktaş'ın 132 desibel ile elinde bulundurduğu rekoru kıracağını iddia eden Yeşil-beyazlı taraftarlar, rekorun kendilerine geçeceğini söyledi.

Kaynak:ajansspor
    Cok tatlı bi rekabet bence..Ama gecemezsiniz.

Nesil
    2005
    Yer

Sercan Türk Futbolunun geleceğidir.Gerçekten mükemmel oyuncu olduğu söyleniyor.Ama daha izleme fırsatı bulamadım.Ne zaman maça gitsem oynamıyor.İnsanın kafasına acaba (!) sorusuda gelmiyor değil.Ama bu adamı Manchester United istediğine göre demek ki gelecek var demek geliyor içimden....

Nesil
    2005
    Yer

Sercanı sezon başı hazırlık maçlarında izledim. 2.yarı oynadı 2maçtada. Geliştirirse kendi gayet iyi olacak.
    Valla şu anda Bursasporda forma bulması zor gibi bana kalsa bir sene 1. ligde bir takıma kiralık gitmesi lazım.Yada Manchester United'a gitsin Bursada harcanıcak gibi geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bursaspor'un mesafe tanımaz taraftarları, dün Ankara'daydı. Yenikent Asaş Stadı'na gelen 25 civarındaki Yeşil Beyaz sevdalısı maç boyunca takımlarını destekledi. Başkentliler ise, Ankara Cup turnuvasına ilgisiz kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sercan Yıldırım´ı vakıfköy´de Bursaspor idmanlarında izledim , Yetenekli oyuncu İngiltere´de düzenlenen özel bir turnuvada Turnuva ismi aklıma gelmedi , Gol kralı olmuştu Man.Utd orada izleyip çok beğenmiş galiba , halada almak için girişimleri bulunuyormuş.

Sayfa 24 / 25 İlkİlk ... 1422232425 SonSon

Mesaj Yetkileri