Bu kariyer bayağı gelişmiş![]()
Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Bu kariyer bayağı gelişmiş![]()
So what?
Saike
Türkiye Kupası'nda hakem hatasından dolayı Sakaryasporla berabere kaldık. Hakem Sakaryaspor'un ilk golü ofsayt olmasına rağmen görmedi ve golü verdi. Bundan sonra bastırdık eşitliği sağladık. Ama yine öne geçtiler. Son dakikada yine ataklarımız sonuç verdi ve Sakaryaspor'dan puanı kaptık. Maç sonrası Çağrı Zorkol'un açıklamaları :
Aslında ben bu maçtan 3 puan bekliyordum. Fakat hem hakemler hem de Sakaryaspor kalecisi Martinez sağolsun bunu önlediler. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Çabalarını takdir ediyorum. Ayrıca Sakarya'nın 3 büyük kulübün 2sinden puan aldığını düşünürsek aldığımız bu bir puan aslında fena sayılmaz. Rize yeni başlıyor....
Transfer konusunu da merak ediyorsunuz biliyorum. Fakat incelediğim kadarıyla takımdaki oyuncular zaten iyi. Oyuncu almak için oyuncu almayacaz. Sadece takımda eksik gördüğümüz yerler varsa oyuncu alacağız. Şuanda takımda sadece forvet hattında ve defans bloğunda bir eksiklik var. Onları gidermek için transfer komitesi şu anda çalışıyor. En yakın zamanda inşallah transfer haberleriyle de karşınızda olacağız.
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü
Hiç yoktan iyi bir başlangıç olmuş Çağrı abi.
Murat abi ukraynalı harbiden de süpermiş tebrikler güzel transfer diğer takımlardan da transfer bombaları bekliyoruz bi de ilhan-delgado takasından murat abi karlı çıkmış bence hem yabancı kontejanı boşalmış hem de ilhan gibi geleceğin yıldız adayı bi futbolcuyu kadrosuna katmış
baslikla dio 6 takim bi sampion dio.ya hicbirinizde sampion olamassaniz ne olckacayıp komık olur
![]()
kayserispordan avrupa kupalarının alışıldık takımı olma yolunda büyük adımlar atmasını bekliyoruz![]()
Ben yorum yapmam oynayacağım maça bakarım...![]()
Çağrı şu 19'luk Ukrayna'lı için ne diyorsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
konuyla alakasi olmayabilir ama online kariyer yapmak icin cesitli programlarmi indirmek gerekio??
Çağrı sana yuhh diyorum
Tophane sana iyi gelmedi....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şşşştttt.Burası msn deil.![]()
Şu konuşmalara bakın bide yazar olacak![]()
Murat Abi bombaları patlatmış. Özellikle de 19'lu Sasha Iakovenko trensferi süper bir transfer. Bu arada Rizespor'un berabere kalmasına üzüldüm, inş.Allah Çağrı abi, bir an önce toparlar.
Şu 19'luktan baya umutluyum ben![]()
Frikik gollerini sıralar merak etme Murat.Zamaaaan...![]()
(/s)
Romanyalı kalecinin adı ne?
İnsan bir ad yazar değil mi? Ah Murat ahh!!!
cok guzel bir kariyer oluyor umarim bu kariyerin sonuda digerleri gibi olmaz yarida kalmaz
Arkadaşlar gerçekten Sasha İakovenko[7.0.2 deki adı:Olexandr Yakovenko]'yu tanımıyormusunuz? Murat abi o 19 luk Ukraynalı'ya() bayağı creative freedom ver bir de run with ball ile hold up ball ı açık tut.
Ben tanıyorum daha kaleciyi tanıyamadım.
Olexandr Yakovenko ve Bogdan Lobont....
19'luk Ukrayna'lıve Rumen Kalecim.
2'sin den de umutluyum bakalım19'luk için oyunda bi 3 dakkalık araştırma yapmıştım çok faydalı olacağız inşallah.Birde 1 trilyona aldım sezon sonu en az 10 trilyon olmasını da bkliyorum.