Bu beraberlik kötü olmuş Abi...
Bu beraberlik kötü olmuş Abi...
Tebrikler Serkan abi.Play Off rakiplerin abartılacak rakipler değil.Sen rahat geçersin![]()
helal valla seri a dasin yani
Play off lara kalmışsın Abi Seri A ya çıkarsın bence...
tebrikler Abi....Çıkarsın Seria'ya....
Bence de cikarsin Modena ve Lecce kotu takimlar sayilmaz haydi hayirlisi...
Sağolun arkadaşlar, çıkacağız inşallah. Seneye Serie A'ya renk katacağız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
playofflari oynamiyon mu simdi
Hayır, turnuva maçlarını yapacağız birazdan, o nedenle çıktım oyundan. Bu akşam oynamam artık.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi cikarsin Serie A ya
Seri A yolunda başarılar abi![]()
Serkan'a inanıyorum..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
serkan abi öncelikle tebrik ederim dün başladım şimdi bütün kariyeri bitirdim artık serie a ya çıkarsın ondan 3-4 sene sonra ver elini şampionlar ligi şampiyonluğu
Oyuna girdim arkadaşlar, gelişmelerle biraz sonra sizlerleyiz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi başarılar
basarilar. ins. cikarsin
Playoff Yarı Final İkinci Maçı
Maçın henüz 6. dakikasında yediğimiz gol bizi tedirgin etse de, 2. devre toparlandık ve 10 dakikada bulduğumuz 2 golle rahatladık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da rahatladık ve toplamda 3-1’lik bir skorla finale yükseldik.
Finalde rakibimiz Bari’yi deplasmanda da yenen Lecce oldu.
"YÜCE ATATÜRK"
Cok iyi gidiyorsun... Bu arada Bucchi cok iyi bir santrafor! Ben Milan'da oynamistim 4 sezon ayni zamanda Italya milli takimi teknik direktoruydum onu almistim milli kadroya bana dunya kupasi yari finalinde 3 gol atti Ingiltere'ye... Ayrica ayni oyunda... Napoli'nin UEFA ceyrek finalinde cikmasinda da buyuk katki saglamisti... Onemli maclarda onu oynat! Genie Scout'dan bakarsan Imp. Matches ozelligi:20
Bu da 7.0.0 daki profili Bucchi'nin herkez gorsun die koyim dedim! Sen 7.0.2 oynuosan farkli olabilir tabi...
Zaten cikmayi da garantilemis gibisin2-0 iyi skor
![]()
Lecce'yi de geçersin sen Serkan abi
bence seri a kapısı ardına kadar aralandı 2-0 lık galibiyetle
Napoli Serie A'da buı menajer işini biliyor![]()
Playoff Final İkinci Maçı
Evimizdeki maç başa baş geçti, Lecce daha atak oynayan taraftı. Sadece 1 gol atabildiler. Yenilsek de ilk maçı 2-0 kazandığımız için tur atlayan taraf olduk.
Kısa vadede hedeflerimizi gerçekleştirdik. Şimdi Serie A için kaliteli bir kadro kurup, orada başarı elde etmekte sıra.
Bu arada ligin bitmesine kısa bir zaman kala gelip çok az sayıda maç yapmama rağmen Serie B’nin en başarılı 3. menajeri oldum.
"YÜCE ATATÜRK"
Bucchi şu anda 35 yaşında, önümüzdeki sezon 36 olacak.Geçtiğimiz sezon 16 gol atmış. Devamlı olmasa da onu kullanacağım. Yeni oyuncu arayışlarına da başladık. Öncelikli kaleci alacağım, elimizde çok iyi bir kalecimiz vardı ama sözleşmesi bittiği için Milan'ın teklifini kabul etti. Araştırmalara başladık, sezon açılmadan tüm transferleri bitirmek hedefimiz...
"YÜCE ATATÜRK"
Yaslandigini tahmin etmistim sen bayadir devam ediyorsun bu kariyereama mesela onemli maclarda onu oynatirsan basarili olacaktir mesela Lazio ve Roma maclarinda onu oynat
Onun yerine de Eddie Johnson ii bir secim olabilir... Eddie Johnson'in bendeki durumu:
Ii bir oyuncu hem de ucuz gerci senin kariyerde fiyati kabarmis olabilir... Sonucta sen bayadir oynuyorsunBasarilar
![]()
başarılar. şampiyon napoliayrıca bilirsiniz napoli diğer büyük takımlar arasında sevilmeyen bi takımdır kendine özgü bi taraftar kitlesi vardır
![]()
Abi bu Bucchi'yi bi yerden hatırlıyorumTamam aklıma geldi 2003 yılında şampiyonlar liginde Beşiktaş'a gol atmıştı.Hem de rövaşata
O zamanlar Lazıo'daydı ama
Serie A da başarılar...
kaleci icin Tim krula bak derim yada costil'e. Bucchinin yerine eddie johnson