Liverpool iyi bir galibiyet almış...
Liverpool iyi bir galibiyet almış...
Sampiyonlar Liginde Chelsea elendim Ilk mac 2-0 yenmeme ragmen 2.maca tam cikacaktik oyundan atti bizi ve bilgisayar kendi oynamis mac sonucu 2-0 bitmis Murat Abi pen. ile beni elemistir..
Finalin Adi : Chelsea-Bayern
Buradan Bana Sansli balik diyenler Gorsunler artik![]()
Şansızlık Mehmet...
Kupayı Chelsea alır bence...
evet bencede kupa chelseanin
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Şanssızlık diye buna denirYazık olmuş Mehmete
Oyundan 2 miz de birden düşünce hemen söyledim Memo ya sonuç ne olursa olsun kabul mü diye o da evet dedi
O yüzden sorun yoktur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada rakibim BAYERN MÜNİH...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tr.Captain gerçekten maç için büyük şanssızlık olmuş.Tebrikler ayın menejeri olduğun için..![]()
Ahh Manchester'ıma yazık olmuş.
Bu arada ben liverpool'un Kâka'yı transfer edeceğini önceden tahmin etmiştim. Eski sayfalarda yazmıştım![]()
CHAMPİOOOOONNNN
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Murat abi![]()
Sana da tebrikler Mehmet![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence çok iyi bir tercih Zigic![]()
İlk yarı 1-0 bitti ve maçtan koptum...
Şans artık...Yinede buraya kadar geldik.Üzgünüz.
Hadi ya üzüldüm şimdi...Buraya kadar gelmek de iyidir Murat abi![]()
Forvete Klose'yi alsaydın daha iyi olurdu Memo bence.Ya da Tevez.
Zigic Transferi İptal oldu Zigic'i alan Chelsea'dır..
Manchester United'la anlaştığı açıklanan Zigic'i Chelsea kaptı. Abramovic'in devreye girmesiyle yön değiştiren Zigic'e Manchester cephesinden büyük tepki var. Bu transferin Chelsea ile Manchester'ın arasını bozması bekleniyor. Bu iki kulüp transfer döneminde birbirine çok çalım atacak gibi görünüyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zigic Manu için geliyordu ama uçakta devreye giren Menejerimiz işi bitirdi ve Zigic Chelsea kulübüyle anlaştı.
Nasıl kaptırdın Mehmet
Vagner Lovedan daha iyi olurdu bence![]()
Daha ünlü yıldız bir forvet ile anlaşacağız..
Birde Birazdan Büyük bir bomba patlayacak..![]()
İyi olmus Manu gibi bi takıma böyle şahsiyetsiz oyuncular yakısmaz zaten kendi karakterine uygun takıma gitmiş(şaka tabii).
Klose ya da Tevez'i al MeMo.
İyi kaleci![]()
Zigic'i son anda elinden kaçıran Manchester United, Tottenham'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov ile her konuda anlaştı. Kulüpten bonservis ücretine dair açıklama yapılmadı.
Chelsea'nin Fransız yıldızı Makelele artık Manchester'da. Sözleşmesi sona eren Makelele için devreye giren Manchester bu oyuncuyu kadrosuna kattı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti