Sayfa 24 / 24 İlkİlk ... 14222324
691 ile 696 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Nonda dün müthisti gercekten.Kim getirdiyse onu Allah ondan razi olsun.Defansi müthis yipratan,iyi top kullanan,ayaginda topu tutabilen,gerektiginde bos alanlara iyi kacan cok iyi bir forvet.Ne olsa Altin ayakkabili

Bir de Arda hakkinda konusmak istiyorum.Bu adam bir müthis.Her yerde müthis oynuyor.Manisasporda sag kanatta cok iyi oynuyordu,gecen sene sol kanatta cok iyi oynuyordu ve simdi 10 numara olarak oynuyor,yine iyi oynuyor Müthis bir yetenek.Lincoln`ün yerini cok iyi doldurdu.

Ben mactan önce Arda Turandan sov bekliyorum,Lincolnü aratmaz demistim,hakli da ciktim.Arda Turan cok özel birisi.

Mactan önce Servet`in oynamasi gerektigini söylemistim,taktiksel acidan Servet bu macta yildizlasir demistim.Emrahta öyle söylemisti,hakli ciktik.Servet yildizlasti macta,Besiktasi uzun topa zorladik ve Servet hava toplarindaki müthis üstünlügüyle bizi cok rahatlatti.Ama halen Sion macinda Serveti oynatmamaliyiz görüsündeyim.

Song yine herzamanki gibi harikaydi.Bu futbolcu hic birakmasin bizi,biz onu cok seviyoruz.Jübilesini Galatasarayda yapar insAllah

Kalli`ye kizdigim tek nokta,disiplini cok abartiyor.Yani sonucta akrabalariyla konusmus,sen bu ufacik nedenden dolayi nasil Lincoln`ü bu önemli macta oynatmazsin ?Ya yenilseydik ?
    Ama iyi tarafi da var.Simdi futbolcular inanilmaz hirsli olmuslardir,bu adam Lincolnü kesti,benim gözümün yasina bakmaz diyerek cok iyi oynayacaklardir.Bu iyiye isaret.Galatasaray 2000 ruhunu yakaliyor

Song BoBo ya adım attırmadı ya çok iyiydi yine...

Nonda çok iyi belirttim gibi oldukça etkili bir oyuncu..

Ümit Karan ı ne zaman görsem ya yerde ya da hakeme itirazda dün biraz etkili olabilseydi gol atardı..

Uğur için bence düz bir oyuncu GS nin daha iyi bir sağ beke ihtiyacı var tabi genç hırslı dinamik yönleri var...

Bizden en iyi golün adı Tello başka bişey diyemiyorum... Serdar Kurtuluş penaltının sorumlusu olarak görünsede bence yine bizim takım en iyilerindendi...

AMC-MC diye tabir ettimiz bölgeler dün BJK tarafından bom boş bırakıldı... Her dönen top GS de... Koray çıkmıyor ztn ileri çıksada isabetsiz paslar atıyor... Delgado girdi hiç değilse belli oldu Hıguain 5dk oynatarak verim alınmaz biraz zaman daha şans verilmeli...

Savunma artık alıştık şaşırmıyoruz yediğimiz gollere çok pas hatası v bireysel hata yapıyolar... Umarım daha iyi oynarız ilerki maçlarda...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakem bizim lehimizede düdükler çaldı.Doğrudur.Ama bizim aleyhimize çaldığı düdükleri size çalsa sizin aleyhinize çaldığı düdükleri bize çalsa böyle konuşmazdınız sanıyorum.

Ayrıca bir yere kadar.Kötü oynasak bile hakem hatalarından 5 puanımız gitti.İnsan bir yerden sonra isyan ediyor.Bunların hepsinin bizim aleyhimize olması bazı şeyleri aklımıza getiriyor.

Son bir şey daha ne olursa olsun Ertuğrul hocanın uzun yıllar takımımızın başında olması gerektiğini düşünüyorum.Bu sene olmasa bile gelecek yıllarda başarıl gelecektir.Ayrıca Delgado ilk 11 de başlamalıydı diyenlere söylüyorum.Delgado'nun hiç bir etkisi olmazdı.Hatta zarar bile verirdi.Dün gece Rico ve Cisse'nin eksikliğini yaşadı takım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne yazık ki futbol yorumundan sapıp birebir tartışmaya düşen arkadaşlarımızın içinde bu ay ayın üyesi oylamasına girenler de var.

Birine küfür edecekseniz, sen neden böylesin diyecekseniz, herhangi bir şekilde bire bir tartışmaya girecekseniz bunu ya özel mesajla, ya da msn vasıtası ile yapın. Kimse burada sizin tartışmanızı izlemek zorunda değil.

Maalesef adam gibi tartışmayı beceremiyorsunuz. Konu kilitli.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Alıcak bu maçı ... Ümit Karanın 1 penaltısı yazın kenara

6. Default

Ya Selcuk Dereli gibi buyuk maclari kaldiramadigi 2348978 kez tescillenmis bir adam niye bu maca atanir ki...

Sayfa 24 / 24 İlkİlk ... 14222324

Mesaj Yetkileri