Vaşş! Galatasaray küme düşecek yav.Ha gayret şampiyon olacaksın. Biz şampiyonluk kutlamalarına başlayalım şimdiden.
Fener olamaz ya sanmıyorum.
![]()
Vaşş! Galatasaray küme düşecek yav.Ha gayret şampiyon olacaksın. Biz şampiyonluk kutlamalarına başlayalım şimdiden.
Fener olamaz ya sanmıyorum.
![]()
Hadi Serkan abi şampiyon olabilirsin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
şampiyon olamazsın Serkan abi..
ama kupayı kazanırsın..
Seko bune yahu 2. sin. 6. olmanı filan bekliyodum.![]()
Bu arada, bundan sonraki ilk transfer döneminde Messi'yi takımda görmek istiyoruz.Tabi konuk olarak.
![]()
transferi nasıl yönetici ye bırakıyoruz yardım edermisiniz?
Serkan abi senden bir isteğim olacak;kariyerinin baştan sona bir özetini çıkarıp ilk mesajına koyar mısın?![]()
Ohoo Memo, hatırlamıyorum yahu ben şimdi ilk zamanlarımı.Ama güzel düşünce 2 hafta boyunca finallerim var, onlar bitip tatile girdiğimde hikaye şeklinde yazarım.
Maçtan önce oynatacak formda oyuncu bulmakta oldukça zorlandım.
İlk yarıyı 0-0 bitirebildik. 81. dakikada kornerden gelen topu kafayla Lugano ağlara gönderdi ve kupayı Fenerbahçe kazandı. İbrahim Akın’ın da sakatlanması işin tuzu biberi oldu. Bakalım kalan 4 maçta neler yapacağız?
![]()
Last edited by Sekopej : 08.Ocak.2008 at 21:59
"YÜCE ATATÜRK"
Kazanmışız aferin çocuklar sanada geçmiş olsun Serkan abi![]()
Yahu Serkan biz günlerdir ne konuşuyoruz burada. Sen Fenerbahçe'ye karşı maç ka-za-na-maz-sın...![]()
İşte Fark
Olsun Serkan abi...Bakalım ligde neler yapacaksın...
Ligde kalmak için mücadele eden Mersin İdman Yurdu’na yeniliyoruz. Bu kadar eksiklerle birlikte 3 gün içinde yaptığımız maçta yorgun oyuncularım elinden geleni yaptılar fakat olmadı. Kaybettik.
Fenerbahçe de bizden 1 gün sonra oynadı ve onlar da berabere kaldı. Bu sonucu görünce daha da üzüldük, kazansak Fenerbahçe’yi yenerek onların önüne geçebiliyorduk. Ayrıca yine hakemler hakkında konuştuğum için ceza aldım. Bu sezon 3. defa tribünden izleyeceğim maçı.
Fenerbahçe kazanmıştı, puan kaybedersek şampiyon olacaklardı. Maça kötü başladık, 11. dakikada Ömer penaltı yaptırdı. Golü yemiştik, yardımcım Mutlu, benim yapmayacağım bir şeyi yaptı. 12. dakikada orta sahadan bir oyuncu çıkardı ve forvet oyuna aldı. Ve bu şekilde maçı da çevirmesini bildi. Zor maçı 4-2 kazandık ve Fenerbahçe maçını beklemeye başladık.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Mersin İdman Yurduna nasıl yenelirsin
FenerBahçe maçını merakla bekliyorum...
Büyük bir stres yaşıyordum maçtan önce. Gerek önceden hakkımda çıkan dedikodular gerekse kaybetmemiz halinde evimizde kaybedeceğimiz şampiyonluğun baskısı ile maça hazırlandık.
İlk yarı golsüz sona erdi, ikinci yarının başında yediğimiz golle çöktüm. Açıkçası artık ümidim kalmamıştı ta ki 60. dakikada kazandığımız penaltıya kadar. O penaltıyı da Alex’e attırmadım çünkü kaçırırsa bana karşı yine eleştiriler gelecekti. Penaltıyı İbrahim Akın kullandı ve kaleciye nişanladı. Bir ümit doğmuşken tekrar yitirmiştik ama karamsarlıktan kurtuldum.
4 dakika sonra İbrahim kendisini affettirdi ve durumu 1-1’e getirdi. Alex’in asistiyle eşitliği sağladık. 12 dakika sonra İbrahim tekrar sahneye çıktı ve galibiyet golümüzü attı. Kalan dakikalarda savunma yaptık, Fenerbahçe çok yüklendi, yine mi aynı şey olacak diye endişeleniyordum. Yine son dakika gol yememeliydik. Ve yemedik de, bu sefer kazandık. Maç sona erdiğinde taraftar şampiyon olmuş gibi seviniyordu, farkı 3’e indirdik fakat şampiyonluk şansımız çok az, yine de taraftar mutluydu.
Son haftaya girilirken puan farkı 3. Biz Trabzonspor deplasmanına gidiyoruz, Fenerbahçe de Rize deplasmanına gidiyor. Son hafta büyük heyecan yaşanacak.
Bu galibiyeti Fenerbahçe'yi yenemez diyen arkadaşlara hediye ediyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şans diyelim Serkan abi..
Ama şampiyonluk Zor.![]()
Tebrikler Serkan abi.Ama şampiyon olamazsın![]()
Seko Fener'i yenmişin ama bu hiçbişeyi değiştirmez.![]()
Tebrikler Serkan abi şampiyon o-la-cak-sınsana güveniyorum abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Biz elimizden geleni yaptık, deplasmanda Trabzonspor’u 5-1 ile geçtik.
Ama Rize gerekeni yapmadı, şimdi kaçan şampiyonluğa mı üzülelim yoksa teşvik primi diye boşa giden o kadar paraya mı?
Mersin maçı şampiyonluğu kaybettiğimiz maç oldu. Geçen sezon 55 puan toplayan takım bu sezon 78 puan toplayarak 2. oldu. Şampiyonluk istiyorduk ama olmadı. Burada görevimi iyi yaptığımı düşünüyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sıradaki durak Trabzon o zaman![]()
Avram Grant kovulduktan sonra Chelsea menajerliği için ilk akla gelen isimdim. 2 sezon sonra tekrar İngiltere’ye hem de büyük bir takıma gitmek benim için çok iyi olurdu.
Ben başvurmamama rağmen Abramoviç beni özel numaramdan aradı ve özel uçağının İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşmak üzere olduğunu, akşama o uçakla beni Londra’da beklediğini söyledi.
Şimdi adam koskoca özel uçağını göndermiş, gitmemek olmaz. Görüşme yapmak üzere İngiltere’ye doğru yola çıktım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yeni bir mecara...Harika br kariyer!
Chelsea kaçıncı takım olcak ya maşallah baya uzun oldu bu kariyer.
Uçak Londra’ya indiğinde beni yönetici Peter Kenyon karşıladı. Limuzinin bizi beklediğini ve Abramoviç’in görüşme için sabırsızlandığını ve hemen kulüp binasına gideceğimizi söyledi.
Karşı çıkmadım, kısa bir şehir turu attıktan sonra daha önce Arsenal’de çalıştığım için şehri bildiğimi, bana beğendirmek için fazla dolaşmamamız gerektiğini söyledim. Peter biraz bozuldu ben böyle deyince.
Yolda daha önce Arsenal’i çalıştırmamdan dolayı taraftar tepki göstermez mi diye sordum Peter’a, sizin gibi bir menajeri takımın başına getirebildiğimiz için bize minnettar olurlar dedi. Peter ile yol boyunca sohbet ettik, kendisiyle kaynaştık.
Kulüp binasına geldik. Abramoviç toplantı salonunda bizi bekliyordu. Kapıdaki korumalar beni biraz ürkütmüştü, toplantı salonuna gidene kadar tam 17 koruma saydım.Peter ile birlikte toplantı salonuna girdik ve konuşmaya başladık.
-Sizi Chelsea başında görmek istiyorum. Arsenal’den ayrıldığınızda size teklif getirecektik fakat ansızın Gaziantepspor ile anlaştığınızı duyduk. O zaman Gerçekleşmedi, kısmet bugüneymiş. -Teşekkür ediyorum başkanım. Bunca senelik bir kariyerim var, artık beni az çok tanımışsınızdır, ben kafama eseni yaparım.
-Evet biliyoruz, bu huyunuz zaten hoşuma gidiyor. Sürekli hakemlere sataşan, federasyonla uğraşan, basına karşı mücadele eden birisiniz. Kimseye karşı ezilmeyeceğinizi düşünüyoruz.
-Kesinlikle. Benim doğrularım bellidir ve bu doğrular doğrultusunda hareket ederim hep.
-Peter, sözleşmeyi getir.
Peter kalkar ve kasadan sözleşmeyi alarak yanımıza doğru gelir.
-Başkanım baştan söyleyeyim, benim parada pulda gözüm yok, çok şükür bunca yıldır iyi kazandık. Uzun süreli sözleşme istemiyorum ben. Mümkünse tek senelik olsun. Sene sonunda tekrar görüşür ve devam edip etmeyeceğimize karar veririz.
-O zaman boş sözleşme getir Peter. Peter boş bir sözleşme getirir ve doldurmaya başlarız. -Ben kaprisli bir teknik adamım, kafama eserse takımı bırakırım, bu nedenle; 1)Sözleşmede tazminat olmayacak,
2)1 senelik sözleşme olacak,
3)Hep destek tam destek vereceksiniz bana,
4)Sizin korumalardan 3-5 tane de ben istiyorum, havalı duruyor,
5)Ve en önemlisi benimle sürekli uğraşan gazeteci Cevat Kelle aleyhimde haber yaptığında Rus Mafyası tarafından tehdit edilsin. Aşırıya kaçarsa icraata geçilsin.![]()
Ve 1-2 ufak detayı daha konuştuktan sonra sözleşmeyi imzaladık. Haftada 87.000 bin dolar karşılında 1 yıllık sözleşmeye imza attım. (Yıllık 4 buçuk milyon dolar yapıyor, primler hariç)
Ertesi gün başkan ve ben basın toplantısı düzenledik. Hedefimizin her zamanki gibi en yukarısı olduğunu söyledim. Başkan da her şeyiyle bana destek vereceğini söyledi. Takım temmuz başında toplanacak, ben de 15 Temmuz’a kadar tatile çıktım. 15 Temmuz’da işbaşı yapacağım.
Başkana transfer edilirse faydalı olabilecek oyuncuların listesini verdim. Bu sene işlerinin kötü gittiğini o nedenle sadece 100 milyon dolar transfere ayırabileceğini söyledi. Pek fazla bir miktar olmasa da kabul ettim.
Ayrıca bu sefer İngiltere’de yalnız kalmamak için Türkiye’den bir yardımcı götüreceğim. Mevcut kadromuz şu şekilde;
![]()
Last edited by Sekopej : 09.Ocak.2008 at 01:03
"YÜCE ATATÜRK"
İyi baya tanınmış oyuncu var yine. Baya yaşlanmıştır şimdi Terry falan. Koca oğlan TerryTakımdaki önemli oyuncuların profillerini istiyoruz serkan senden
Aslında hepsini görmek istiyorumda önemlileri görsek yeter
![]()
Oyundan çıktım Mustafa ama ilk girdiğimde tabi ki koyarım profilleri. Ama şöyle fazla incelemeden baktım, forvetlerin özellikleri iyiydi. Zaten tanınan oyuncular da var, yaşlananlar da.
Bir de Arsenal'deyken transferinde Chelsea'yi kazıkladığım Fabregas var. Başka enayi bulursam yine satarım belki.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
save dosyası bozulacak, vakti geldi artık.
dedi dersinizbu kaçıncı takım yahu.
Bozulmaz inşallah, kaç tane yedek alıyorum ben, biliyor musun?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan hayal mahsülüsün hayal...Bu ikayeyi uydurmk için çok uğraştın mı
![]()