Sayfa 24 / 29 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Mehmet Topuz bu yıl Beşiktaş'lı olacak gibi hissediyorum..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fahri'yi Konya'ya vermişiz, Konya başkanı açıklamış.Haberi kopyalayıp , yapıştırmakla uğraşmadım.Her yerde yazıyor

Bence çok kötü oldu bu, Fahri'yi beğeniyorum ben, o bölgede iyi alternatif olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her sene olduğu gibi bu adam kampta falan da süper oynasa yeri yok sonucu kiralık...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu sefer bonservisi ile gitmiş Fahri..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet bonservisi ile gitti Murat abiCisse ile Uğur kaldı elimizde dm olarak.Sivok ile Serdar da oynayabiliyor ama onlar kendi mevkilerinde daha iyiler bence, yani biri sağ bekte biri stoperde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne yapsa ne etse yaranamıyor Fahri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar kadro 34-35 kişi.Mecburen bunların içlerinden gidecekler olacak.Şuan kampta olanların hepsi çok iyi futbolcular.Kim gitse bu niye gitti diyeceğiz...

Sonuçta kampın başından beri günde üç idman yapan,24 saat onlarla olan,hazırlık maçlarında istatistik tutan teknik ekip iyi olanı,,istenilen düzeyde olanm oyuncuyu neden göndersin...

Zaten herkes Fahri'nin attığı iki gole aldanarak gitmemesi gerektiğini düşünüyor.Maçları 90 dakika tamamını izlediğimizde Fahri'nin yetersiz olduğunu görmek zor değil.Bir kere çok hareketsiz Fahri,yıpratıcı pres yapamıyor,görüntü olsun diye basıyor ve çok basit çalım yiyor.Geçen sene İstanbul'da kiralık oynayan Ergun çok daha iyi bir alternatif olur.Çok hareketli,sağa sola sürekli basan,hırslı bir oyuncu...

O bölgede alternatif bol bu sezon.Cisse,Uğur,Sivok,Kurtuluş,M.Sedef,Ergun o bölgede oynayabilecek futbolcular...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fahri bonservisiyle gittiyse ne kadar bonservis bedeli alındı ki ? Gittiği paraya değse bari.

Bana kalsa en az 1-1.5 Milyon Dolar bonservisi olmalı Fahri'nin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sürpriz oldu gerçekten.Takımda kalmasını bekliyordum Fahri'nin demekki teknik heyetin gözüne girememiş.2 tane harika gol attı ama neticede önemli olan genel olarak oyuna katkısı.Kaç senedir takımda kalamıyor.Kendisi için hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fahri bonservisiyle gittiyse ne kadar bonservis bedeli alındı ki ? Gittiği paraya değse bari.

Bana kalsa en az 1-1.5 Milyon Dolar bonservisi olmalı Fahri'nin.
    Beşiktaş'tan Fahri açıklaması

Beşiktaş, futbolcusu Fahri Tatan'ı, 1 milyon 600 bin YTL karşılığında Konyaspor'a verdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından Fahri Tatan'ın 1.600.000 YTL karşılığında Konyaspor Kulübü'ne transferi gerçekleşmiştir'' denildi.

16.07.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 milyon $ dan biraz daha fazla bir paraya gitmiş fahri hayırlı olsun ama iyi futbolcuydu bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Uğur İncaman boşa para verilceğine Fahriyi takımda tutar adam iyide oyuncuydu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

16 yaşında Necip var altyapıdan çıkartılan çok zor durumda kalınırsa o da oynayabilir.Biraz daha ofansif esasında ama hazırlık maçında Cisse ile yanyana oynamış

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyse artık olan olmuş.

Emre İncemollaoğlu Giresunspor'a kiralandı 1 senelik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fahri Tatan çok öfkeli

Beşiktaşlı futbolcu Fahri Tatan, kulübünün kendi fikrini almadan Konyaspor ile transfer görüşmeleri yapmasına tepki gösterdi. Siyah-beyazlı ekiple birlikte Avusturya kampından dönen Fahri, bu sabaha kadar kendisinin konuyla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söylerken, tamamen kendisinin dışında gelişen bir durum olduğunu ifade etti.

Basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada oldukça üzgün olduğu gözlenen Fahri, Beşiktaş Kulübü'nün uygulamasından şikayetçi olarak, şöyle konuştu: ''Hala çok bilgi sahibi değilim. Kime sorduysam da net bir cevap alamadım. Ortada hiç de hoş olmayan bir durum var. Uçaktan indiğimde cep telefonuma, 'Fahri Tatan, Konyaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladı' diye bir mesaj geliyorsa, ortada gerçekten düşünülecek çok şey var demektir. Benim hangi kulüpte oynayacağım belli değil. Bu takım Konyaspor da olabilir, başka takımlar da olabilir. Türkiye'de bir çok takım var. Sonuçta ben istemediğim yerde futbol oynamam kesinlikle. Biraz da alıp satılan kişinin, tabii bu bir futbolcu eşya değil, onun görüşlerinin önce öğrenilmesi lazım. Oynayacak kişi benim ve canım nerede isterse orada oynarım.''

Fahri ayrıca, hazırlık kampında gösterdiği performansın bilindiğini ve elinden geldiğince iyi çalıştığını anlatırken, ''Herkes kendini bir süreliğine Fahri Tatan'ın yerine koysun. İstanbul'a gelirken kafamda sadece Beşiktaş Kulübü'ne hizmet etmek vardı. Kamp dönemini de iyi geçirdim. İleride forma şansı bulacağımı düşünüyordum. Gerçekten üzücü. Durumum bugün yarın belli olur'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada kaptanların kavga olayını basına sızdıran kişinin Fahri olduğu ve bu sebepten dolayı gönderildiği duyumları var...

Bu duyum kavga olayı yaşandıktan sonra olmuş ve gönderilme olayıyla birlikte olabilirliği artmıştır.Böyle bir şey varsa son derece doğru karar...

sakary Ali Misafir

ya bence fahri bjk gibi bir takımda oynaycak bir oyuncu değil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha 1 kaç gün öncesine kadar Deivid'in sakatlandığı için sözleşmesinin fesh edilmesinin yanlış olduğunu yazmıştım foruma ama benzerini kendi kulübümün yönetimi yapıyor.Köstebeklik yapmıştır,performansı yeterli görünmemiştir ama bu sana kendisine haber vermeden başka bir kulübe satma hakkını kesinlikle vermez.Bu yanlış bir harekettir.Beşiktaş gibi bir kulübe yakışmamaktadır.Aynısını Koray'ada yapmışlardı.Beşiktaş'ımızın itibarıne 5 paralık ettiler.
    Last edited by goosfraba : 19.Temmuz.2008 at 14:38
    So what?
    Saike

Beşiktaş iyi para kazanmış Fahri'den, bence o para fazla bile Fahri için.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Beşiktaş'da para konusunda sürekli problem çıkaran Gökhan Zan'a siyah- beyazlı yöneticiler " Yeni takımında başarılar dileriz. " diyerek kapıyı gösterdiler.

Konuyla ilgili konuşan yöneticiler ‘’ Gökhan çok uçuyor.Bizden 800 milyar peşin istiyor.Sakatlanmayacağı garanti mi? Ya da iyi futbol oynayacağının sözünü verebiliyor mu? Ona nasıl olurda güvenip bu paraları veririz.Biz verdiğimiz paradan bir kuruş çıkamayız. Eğer o da biraz fedakarlık yapmazsa yeni takımında başarılar dileriz ‘’ şeklinde konuştular.

Beşiktaş’la Gökhan Zan arasındaki ipler kopma noktasına geldi.Siyah-Beyazlıların 650'si garanti yıllık 1.5 trilyon önerdiği Gökhan Zan’ın ise 1 trilyonu garanti 800 milyar’ı peşin ,maç başı ücretleride dahil toplam 2 trilyon istediği ve bu görüşmeden sonra Beşiktaş’ın Gökhan’dan ümidi kestiği öğrenildi..

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu nasıl bir şeydir böyle.Bjktv'de G.Zan ile anlaşıldığı açıklandı 1 hafta kadar önce...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hem G.Zan hem Toraman giderse işimiz iş...:SAntep'ten Bekir'i mutlaka almalıyız.Bugün fanatikte Ümit Bozkurt haberi gördüm, gazeteyi yırttım attımBen yine de Gökhan'ın ikna edileceğini düşünüyorum, hem Gökhan'ı hem Toraman'ı kaybetme lüksümüz yok

Gökhan Zan çok para istemiş, ipler kopma noktasına gelmiş, Beşiktaş yönetimi taviz vermiyor, Gökhan Zan eğer geri adım atmazsa ipler kopacak. Toraman konusunda da geri adım atılmadığına göre seneye üç stoperle Beşiktaş'ın işi zor olacak epey. Yeni stoper alınması gerekiyor ama yerli isim de pek yok alınabilecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fahri sevdiğim bir oyuncu ama 1.6 mn ytl ye de satılaması doğru bence.Zaten birileri gidecek mutlaka.Bedelsiz futbolcu yollayacaklarına para kazandılar işte

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Zan da sanki bulunmaz hint kumaşı.Bütün sezonun yarısını sakat geçiriyor,toplara müdahale ederken korkuyor,pozisyon alması kötü birde istediği paraya bak.Menaceri Avrupa'dan talipleri var diye açıklamada bulunmuştu.Sanırım bundan cesaret alıyor.Valla G.Zan'ın gitmesi büyük bir kayıp olmaz.Yeri doldurulur..

Her ne kadar Levent Erdoğan'ı ciddiye almasamda yine açıklama yapmış 2transfer daha yapacağız diye.Sanırım 1 stoper olacak.Diğeri ise ümit ettiğim/düşündüğüm M.Topuz her ne kadar zor olsada.Orta sahada 2 yönlü oynayacak bir isim ihtiyacıda olması bu ismi aklıma getiriyor.

Gökhan Zan çok para istemiş, ipler kopma noktasına gelmiş, Beşiktaş yönetimi taviz vermiyor, Gökhan Zan eğer geri adım atmazsa ipler kopacak. Toraman konusunda da geri adım atılmadığına göre seneye üç stoperle Beşiktaş'ın işi zor olacak epey. Yeni stoper alınması gerekiyor ama yerli isim de pek yok alınabilecek.
    NtvSpor'un iddiasına göre Gökhan Zan'da yaşanan durum üzerine yönetimde Toraman'ın affedilmesi gündeme gelmiş.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Temmuz.2008 at 20:43
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gökhan nereye isterse oraya gitsin. Toraman zaten takımda kaLıcak kimse hevesLenmesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İŞTE TRANSFER PAZARLIĞININ AYRINTILARI!..
    Haberi yazdırın 19 Temmuz 2008 12:44

Beşiktaş’ta Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun, "Gökhan istediğimiz şartları kabul etmiyor. 800 milyar peşin para istiyor. Bu durumda anlaşma olmaz" dediği Gökhan Zan bu duruma tepki gösterdi ve "O takımda benden daha çok fedakarlık yapan yok. Ben her şartlarını kabul ettim. Beni neden taraftar ve medyanın önüne atıyorlar anlayamadım. Ben herkesten daha iyi Beşiktaşlıyım" dedi.

MARATON.COM.TR'ye konuşan ve tatilini geçirdiği İskenderun'da telefonla ulaştığımız Zan, "Beni medyayla taraftarın önüne attılar. Beni şu anda herken canavar olarak görüyor. Ben her türlü şartlarını kabul ettim. Sadece bana 350 milyar peşin verdiler onu 400'e çıkarmalarını istedim. '20 maç oynarsan sana 250 milyar veririz' dediler. Onu da kabul ettim... 225 milyar geçen seneden alacağım var onu da daha istemedim... Neden bana bunu yapıyorlar anlamadım" diye konuştu.

İBRAHİM'LER BARIŞTILAR AMA...

Bu arada İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın medya önünde bir basın toplantısı düzenleyip herkesten özür dileyip barışmak istedikleri ancak Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun buna engel olduğu ileri sürüldü. İki kaptan "Biz barıştık. Hatamızı da anladık. Başkanımız başta olmak üzere, hocamız Ertuğrul Sağlam, menajerimiz Sinan Engin ve tüm taraftarlarımızdan özür dileriz. Biz ayrıca birbirimizi de çok seviyoruz. Eğer Ertunç Soğancıoğlu izin verirse bunu tüm Türkiye önünde de göstermek istiyoruz" dediler.

DELGADO'DAN TAKIM ARKADAŞLARINA MESAJ!..

Bu arada kaptan Delgado'nun takım arkadaşlarına, "Ben kaptan oldum ama kimseye karşı davranışım değişmez sizin bütün haklarınızı sonuna kadar ben savunacağım hiç merak etmeyin" dediği öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Maraton uydurmuyorsa G.Zan gerçekten böyle bir açıklama yaptıysa Beşiktaş yönetimi yine terbiyesizlik yapmış.Resmen adamı taraftarın önüne attılar.Ama kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor anlayamıyorsunki.Vallahi bıktım artık..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Temmuz.2008 at 15:44
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gokhan zan gitmesinin sorun olcagını zannetmiyorum beşiktaş yönetimi için bizde de songla aynı sorunu yaşadık yönetim taviz vermedi ücret konusunda yolladilar. Beşiktaşta sıkıntılar bitmiyor eğer toroman affedilirse çifte standart olmuş olur yanlış yaparlar ama görünen o ki toroman kulupte kalacak zaten yönetimin niyeti belli isteksizler gönderme konusunda

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Ne saçma şeyler oluyor bu takımda ya...Gökhan gidecek, Toraman gidecek, yabancılar kof çıkarsa ne olacak? yada Zapotocny/Sivok sakatlanırsa?
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Sayfa 24 / 29 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Mesaj Yetkileri