Hayret yalanlamislar, yani birseyler bar![]()
Hayret yalanlamislar, yani birseyler bar![]()
Bu gidişle bu takımın başına kimseyi getiremeyecekler..yakında yeni t.d belli olmazsa seneye hüsran yaşayabiliriz
ya getirin artık birini..Anadolu kulübü olsak birini bulmuştuk.. td siz kaç. ay oldu....
Galatasarayın Adriano'yu ikna edebileceğini düşünmüyorum.Geçen sene biz Carlos,Zico,Alex faktörlerine rağmen edemedik Galarasaray da onlarda bile yok.Yani zor bir transfer bence.
Belli ki ciddi şeyler var Adriano konusunda.Galatasaray Adriano'yu alırsa büyük bir bomba patlatmış olur gerçekten.
So what?
Saike
Gereksiz yere panik yapıyoruz..Hemen karamsarlık başlamış..Galatasaray'a gelmek isteyen bir sürü hoca var..Yönetimin amacı takıma uygun,Egitimli.Çok yaşlı olmayan,Scoutluk işini iyi bilen bir hoca arıyorlar ki 3 kişi varmışAdnan polat ve yöneticiler En geç pazar günü bitecek dedi..İyi biri gelirse ne yapacaksınız..Bence sakin olalım sabırla bekleyelim derim..Daha sonra elestirimizi yaparız..
Teknik direktör gelmezse Cevat Hoca duruyorbu işin şakası tabi biri gelsin artık valla.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ben şahsen adriano'yu istemiyorum..buraya gelecek sonra anelka gibi olacak.. adriano yerine koneyi isterim..
görüşmeler final aşamasında en geç pazar açıklanacaktır..
İnşallah Pazar günü belli olur.Kaç gün oldu..
Bu kadar beklediysek kayda değer biri gelmeli hagi b.korkmaz skibbe kalitesinde biri gelirse yuh olsun..!Bu kaçıncı pazar... pazarlar bitmiyo tabii
![]()
NTVSpor'da Altta Adnan Polat ; "Önümüzdeki Hafta İçi Birini Getireceğiz " dedi, yazıyordu.
Adriano'nun Türkiye'ye gelmesini çok isterim.. Kim getirebiliyorsa, kesinlikle getirmeli.. Gençlerimizin bu gibi futbolculardan öğrenecekleri çok şeyler var(yetenek açısından)..
Sao Paulo'da çok iyi bir sezın geçiriyor ve yeniden milli takıma çağrıldı. Kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum.
Bu arada İnter'le sorunu neydi? Vardı birşey ama unuttum şimdi ya, ondan kadro dışı falan kalmıştı.
Hatunlarla eller havaya yaparken yakalanmıştı
Daha sonra kulübeye çekilmesini ve şampiyonlar ligi kadrosuna isminin verilmemesi üzerine Mancini ile tartıştı.. Morinho'da zaten böyle sorunlu adamları hiç sevmeyen bir adam.. Bu nedenle kadroda istemeyecektir Adriano'yu..
Her ne olursa olsun, Adriano önemli bir oyuncudur, yetenekli bir oyuncudur, çok fazla özellikleri olan bir oyuncudur, fizik olarak çok güçlü bir oyuncudur..
Şu teknik direktörü alsak çok iyi olucak hala isimler dönüyor bakalım olmazsa Cevat hoca ile devam edin daha iyi olur bence yönetim daha önce belirlemeliydi hocamızı
Mourinho da adriano yu istemedigini belirtmiş sanırım. Zaten onu şuanki formuyla İnter satsa da diger kulüplerden bize gelmesi zor. Konu da resmi siteden yalanlandı zatenDHA dedik , Kadir Çetincalı dedik, bagrımıza bastık , o GS hakkında kolpa haber yapmaz dedik alayı kolpa cıktı
![]()
![]()
Adriano birgün türkiyeye gelecek![]()
Aziz Ustel ATV'de; Kulupteki arkadaslarla konustum bana basinda ismi gecmeyen bir ismin buyuk ihtimal bittigini soylediler bu kisi Lyon'un hocasi dedi.Alain perrin yani![]()
valla perrin niye gelsin ki? adam orda rahat surekli sampiyon oluyor![]()
Perrin Lyon dan kovuLdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
valla lyon resmi sitesinde falan hala teknik direktor olarak gorunuyor
Yardım et Merkel!
Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, teknik direktör Matthias Sammer´i ikna etmesi için Almanya Başbakanı Angela Merkel´den bile ricada bulunduğu iddia edildi.
6.6.2008
Çok sıcak baktı
Teknik direktör arayışları çerçevesinde henüz somut bir gelişme kaydedemeyen Galatasaray Yönetimi’nin, Matthias Sammer için ilginç bir yönteme başvurduğu iddia edildi. Almanya Futbol Federasyonu’nda görevli olan ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatan Sammer’i ikna etmesi adına Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Almanya Başbakanı Angela Merkel’le temasa geçtiği öne sürüldü. Merkel’in, iki ülkenin ilişkileri açısından bu talebe hayli sıcak baktığı da gelen haberler arasında.
Büyük gün pazar!
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, hoca konusunun pazar günü netleşeceğini söyledi. Sezgin, “Hem yeni teknik direktörümüzü hem de transferdeki son durumu pazar günü duyurmayı planlıyoruz. O güne kadar girişimlerimiz devam edecektir. Taraftarlarımız hiç merak etmesin” ifadesini kullandı. Sammer dışındaki çalıştırıcı adayları arasında Michael Skibbe, Falko Götz, Didier Deschamps ve Michael Laudrup var.
KAYNAK:FANATİK(Yalçın DÜMER)
yalcin dumer de spor yazari oldu ya PES
Pek inanılacak bir haber değil haberde iddaa edildi gibi laflar var.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=61033
Burda yazıyor Perrin hakkında. Fransa da yaşan arkadaşLarımda daha zaten ŞL de eLendikten sonra Perrin in biLetinin kesiLdiğini söyLemişLerdi bana. Yani Perrin boşta zaten şu anda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
hmm bakalim neyse gorcez zaten. ama bence gelmez