Sayfa 24 / 57 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

ŞOK ŞOK ŞOK !!!

26 aralık akşamı oynanılacak yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına takımını çıkarmayan ve nerede olduğu hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılan Afyonkarahisarspor'un başarılı teknik adamı Hasan Hüseyin Coşkun,gece yarısı bir bar çıkışında Manken Güzide Duran ile birlikte objektifler tarafından görüntülendi.

Kendisine soru sormak isteyen basın menspularını azarlayan Coşkun'un aşırı alkollü olduğu ve bu şekilde direksiyon başına geçmesi dikkatlerden kaçmadı

Olaydan sonra bazı taraftarlar ajansımızı arayarak Hasan Hüseyin Coşkun'un kendini şöhrete erken kaptırdığı yorumunda bulundular

Yönetimin ise bu durum hakkında ne tepki verecekleri şimdiden merak konusu
    Last edited by nikootinn : 27.Aralık.2008 at 03:46

Ayh FenaLik geLdi Ben tahmin ettim ama soyleyemediydiiim Ama kesin baba hamdi abinin isidir.. Yoksa Hashüs hocamin yapacagi is degildi bu..

YETER BABA HAMDI YETERRR

Kendi aliskanlikarini boyle temiz huylu hocalarimiza da bulastirma

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

abi nerelerdesin merak ediyoruz........

Cok sacma ve asilsizligin da otesinde bi haber arkadasim bu, arda icin de yazmislardi boyle seyler. Ve isyan ettirdiler sonunda. 'Her turlu ickiyi iciyor diye yaziyorlar, hayatimda agzima alkol surmedim, bi kere agzima surdugumu ispat eden biri gelsin futbolu birakacagim' seklinde bi aciklamada bulunmustu. Bu baglamda esi ile mutlu ve duzenli bir hayat suren sayin hasan huseyin hocamiza yapilan bu cirkin ve yakisiksiz haberi kiniyorum.
    Last edited by gulerba : 27.Aralık.2008 at 06:29

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Öncelikle tüm kardeşlerimi burada beklettiğim için hepsinden özür diliyorum Gece 23:00 civarı döndüm eve fakat hanım illa film izleyelim diye tutturdu . filme karar verdik ,bulduk ,açtık derken uyku girdi bedene bir de Yavuz Bahadıroğlu için gittiğimiz salon soğuk olunca üşümüştük,evde de kaloriferler sönmüş erkenden Biraz yatayım da gece kariyere devam ederim diye bir yattım yatış o yatış saat 6:00'da kalktık geldik işte . Ben biraz devam edeyim de SS'leri falan koyarım sizlerin kahvaltı sofrasına

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Abi sabırsızlıkla bank asyanın resimlerini bekliyoruz süper olacak

Bende senin açtığın yolda gidiyorum amatör ligden kurtulmak üzereyim
    hadi bakalım inşallah...

Quote Originally Posted by husu1907 View Post
    kamilakar muğlanın neresindensn kardeşim bende muğlalıyım (: Bu arada Nannar süper gidiyor.Sessiz kalıyorum ama eve gelince ilk işim senin kariyerine bakmak oluyor.Çok güzel bir anlatış tarzın ve liderlik ruhun var kariyerine çok hakimsin öğretmen olmandan kaynaklanıyo olabilir.

Bank Asya'da Başarılarrrr
    teşekkürler... oyundan zevk alıyorum ve bu forumdan önce de kayal kurarak oynuyordum,şimdi de hayalleri buraya yansıtıyoruz

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Ne Demiş Atalarımız ;

Nannar İyi Futbolcudan Anlar

En iyi gençleri getirmişsindir abi inanıyoruz
    Gençlerin SS'lerini koyacagım geldiklerinde...

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Ne bitmez gosteriymis yaa.. seni o kadar adam bekliyo hocam istirham ederim biraz acele edin
    gösteri bitti de biz giremedik PC odasına evde

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Hasan Bey gerçekten Turksportal tarihine geçeceksiniz.Sizinki kadar çok takip edilen bir kariyer hiç olamıştır herhalde
    bu sadece benim değil ,takip eden kardeşlerimizin de eseridir

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Şampiyonluk Marşını Kim Yazcak ?

harbi yaww biri şampiyonluk marşı yazsın

4 senelik bu çileeee,
    bitti artık bu seneeee diye girebiliriz mesela

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    abi taktik anlayışı nedir?

bende şuan 2.lig yükselme takımını yönetiyorumda ilerisi için senin kullandığın taktiğin benzerini kullanırsam yararlı olur diye düşünüyorum, birde 2. ligde biraz bilgin var ise ucuz doğrusu beleşe getire bileceğim yetenekli 1 2 isim söylermisin.

teşekkürler.
    taktiğimi maç esnasında çok değiştiririm ama normal dizilişim 4-1-3-1-1 şeklinde...

Polise fiLan mi Haber versek Nerde Kaldi Bu adam kayip filan olmasin ? )
    geldik ama sabaha karşı oldu

Ayh FenaLik geLdi Ben tahmin ettim ama soyleyemediydiiim Ama kesin baba hamdi abinin isidir.. Yoksa Hashüs hocamin yapacagi is degildi bu..

YETER BABA HAMDI YETERRR
    Kendi aliskanlikarini boyle temiz huylu hocalarimiza da bulastirma
    Hamdi Babayı suçlamayalım suç tamamen bana aittir

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    abi nerelerdesin merak ediyoruz........
    ancak geldik yollar buzluydu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

abi bişey sorucam ya bendemi problem var yoksa benim oyundamı anlamadım bakıyorum diger kariyerlere özellikle senin kariyerinde mesela o mehmet ekici yi nasıl aldın ya bana kesinlikle gelmiyo
    yada ne bileyim yetenekli gençler falan belkide benim scoutlar falan beceriksiz galiba anlamadım neyse en azından 3. senemde tsl ye çıktım o yeter bana şimdi ingilteredeyim

ama bunun bi taktigi ne bileyim ip ucu falan varsa ya da scouter varsa kesinlike al diyebilecegin soylermisin :P

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Remox View Post
    abi bişey sorucam ya bendemi problem var yoksa benim oyundamı anlamadım bakıyorum diger kariyerlere özellikle senin kariyerinde mesela o mehmet ekici yi nasıl aldın ya bana kesinlikle gelmiyo
    yada ne bileyim yetenekli gençler falan belkide benim scoutlar falan beceriksiz galiba anlamadım neyse en azından 3. senemde tsl ye çıktım o yeter bana şimdi ingilteredeyim

ama bunun bi taktigi ne bileyim ip ucu falan varsa ya da scouter varsa kesinlike al diyebilecegin soylermisin :P
    mehmet ekici bana GS ile 5. sezonda falan gelmişti ama o geldiğinde 1 tane uefa fibnalimiz, 5 tane türkiye şampiyonlugumuz ve 1 de şampiyonlar ligi şampiyonlugumuz falan vardı küçük takıma gelme o adam... oyuncu potansiyelini ve şu anki yeteneğini yargılama özellikleri iyi olan gözlemciler bulup TR ligi U 20 ve U18 liglerini gözlemle... mutlaka iyi gençler bulursun... her oyunda farklı gençler açılır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

YALAN HABER !!!

Yavuz Bahdıroğlu: "Afyonkarahisar antrenörü Hasan Hüseyin Coşkun hakkında çıkan haber asılsızdır! Hasan Hoca dün gece beni izleyenler arasındaydı. Hatta bir ara göz göze geldik ve bana göz attı Başarılı bir teknik adam için böyle yalan haberlerin de çıkması gayet normal. Eeee ne demişler, Meyve veren ağaç taşlanır."
    Last edited by nannar : 27.Aralık.2008 at 07:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

yok farklı regenlerin çıktıgını biliyorumda bana denk gelmiyo o zaman veya benim gözlemcilerim kek bulamıyolar bişey
    neyse bank asya da başarılar bekliyoruz maçları bank asya afyon u kesmez tsl hatta şl istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yok farklı regenlerin çıktıgını biliyorumda bana denk gelmiyo o zaman veya benim gözlemcilerim kek bulamıyolar bişey
    neyse bank asya da başarılar bekliyoruz maçları bank asya afyon u kesmez tsl hatta şl istiyoruz

sağolasın... bak daha senin yazıyı okurken bunu önerdi bana gözlemciler... her hafta sürekli 2-3 oyuncu öneriyorlar bana... hoşuma gidenleri uzun süreli olarak gözlemliyorum... ince eleyip sık dokuyoruz yani bir fırsatını bulunca da kulübe kazandırıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

maşşallah bu ne yaw benim ekip bana bunun gibi 3 oyuncu gösterseydi onları alınlarından öperdim valla
    bende bıraktım tsl ye çıktıktan sonra ingiltere'nin en alt liginden bi takımla kariyer açtım burayada kayoucam inş
    arsenal ile kardeş takım olduk sömürüyorum gençlerini
    bu arada maçlar ne zaman gelir merak ettim ya

O Hocam Hosgeldiniz günaydinlar yahu. Merak ettik vallahi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3 maç kala şampiyonlugu garantilediğim için şu anda kalan 3 maçı yapıyorum... onları topluca yollayıp sezon öncesine geçeceğim... bank asya'da yabancı oyuncu serbest mi acaba? serbestse izlediğim gençler varda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    O Hocam Hosgeldiniz günaydinlar yahu. Merak ettik vallahi
    hoşbuldum... biraz geç oldu ama olsun

ne demiş atalarımız?

geç olsun da güç olmasın
    Last edited by nannar : 27.Aralık.2008 at 08:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    3 maç kala şampiyonlugu garantilediğim için şu anda kalan 3 maçı yapıyorum... onları topluca yollayıp sezon öncesine geçeceğim... bank asya'da yabancı oyuncu serbest mi acaba? serbestse izlediğim gençler varda
    .
    serbest serbest bende aynı yanılgıya düşmüştüm bi baktım bursa 2-3 yabancı aldı ben bakıp kalmıştım sadece aaaa diye sonra hay kafama ediyim diyip devre arasına kadar kendi kendime sayıp durdum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

serbest serbest bende aynı yanılgıya düşmüştüm bi baktım bursa 2-3 yabancı aldı ben bakıp kalmıştım sadece aaaa diye sonra hay kafama ediyim diyip devre arasına kadar kendi kendime sayıp durdum

buna sevindim... bak bu hafta da bunu önerdi gözlemcim bana

yani scout falan gibi programa ihtiyacınız yok aslında ama genç kardeşler sanırım oyunu hala çözemediler ya da kendilerini yeterince yetenekli bulmuyorlar

tabi şu anda bunu alacak durumda değiliz,o ayrı mesele

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

aynen ya ben pek ugraşamıyorum o kadar zaman gençlerle ugraşmak falan bana gelmiyo ama şimdi yeni kariyerimde gençlere sardım arsenal'i sömürmeye kararlıyım

bu arada şu oyuncuları gösterme ya kendimi intihar edesim geliyo güzel cümleymiş sen şu scoutların isimlerini verirmisin benim oyundada varsa bi el atıyım bende

hocam valla benim scoutlar dengesiz. Vallahi diyorum bak u19 takimina gonderdim baba 26 27 yasindaki adam onerdiler dakkasinda kovdum hepsini.. simdi babalar gibi heray kaydediyorum oyunu wonderkid tusuna bastigim zaman ne kadar regen var gosteriyo yemisim scoutunu

nannar hoca en tatlı kariyer sayfasıda seninki oluyo sıkı takipçinim : )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

benim U18 gözleyen eleman Mert Öztürk. Bir bak bakalım ama sanmıyorum sende çıkacagını

bu arada kariyer hakkındaki düşünceler için teşekkürler...

Hocam sana bi akil danismak istiyorum.. bu iki topcu benim goz bebeklerim 17 yasindan beri ikisinide elcegizlerimle buyuttum mental ve teknik tamam ama fiziksel ozellikleri gelismiyor str. ve aer. hocalarim 7 yildiz ama gene olmuyo ne yapmam lasim??

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fiziksel antreman diye yeni bir antreman programı oluştur, diğer özellikleri çok düşük tutaran strenght ve aerobic çubuklarını sona daya... başlarına da o antreman için fitness koçlarından en iyisini ver bu ikisi için... kısa zaman sonra yükselişe geçerler sanırım... Oyuncular da iyiymiş bu arada

fiziksel antreman diye yeni bir antreman programı oluştur, diğer özellikleri çok düşük tutaran strenght ve aerobic çubuklarını sona daya... başlarına da o antreman için fitness koçlarından en iyisini ver bu ikisi için... kısa zaman sonra yükselişe geçerler sanırım... Oyuncular da iyiymiş bu arada

Cok tskrler hocam dedigini uygulayim.. Valla 2013 yilina geldim evertonla basladim simdi napolideyim ikisi tasiyolar takimi.. oyunun basinda buldum ikisinide yetistiriyorum hocam goz bebeklerim onlar benim :Pp

Bide oyunun başında ajaxta snijder var oda ilerde bunlar gibi oluyo çok iyi bulmuşsun

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KARAHİSAR KALESİ SON MAÇTA YIKILDI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by meterden View Post
    Bide oyunun başında ajaxta snijder var oda ilerde bunlar gibi oluyo çok iyi bulmuşsun

sol açık sanırım dediğin eleman
    Last edited by nannar : 27.Aralık.2008 at 08:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam Yabanci Bombalarino bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bomba alacak kadar para yok aslında hiç para yok da boştakilerden araştırmalar yapıyorum

istirham ederim hocam 4 senedir buldugun bombalari paraylami buldun allasen :Pp

sol açık sanırım dediğin eleman
    hocam aynen öyle dikkat çekici bi oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şu an kadroya geçici olarak aldıgım gençleri ve orta yaşlıları boşaltıyorum haftalık çok para gidiyor.... kulüp batmasın

bank asya'da yabancı sınırlamasını bilen var mı?

2009 da hic oynamadim alt liglerle tam kesin olmamakla birlikte 3 diye biliyorum hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fransa'dan Lille takımından bir oyuncuyla ilgileniyordum adamlar bana 4.25 milyon € ya önerdiler ulen bizim kulübü satsan o kadar para çıkmaz! kasada toplam 7 bin € para var ona da sezon sonu takım oyuncularına sucuk ekmek yedirecez

mayıs sonundayım beyler... millet kahvaltısını yapana kadar ligin transfer sezonuna geliriz inşallah

Sayfa 24 / 57 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Mesaj Yetkileri