Sayfa 24 / 36 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Muhteşem maçtı. Helal olun 16 fark hem de Olympiakos'a.. Teşekkürler çocuklar. Güle Güle Sefolosha!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok güzel oynadık 86-70 kazandık . İkili averajıda elimize aldık . Bu arada güle güle Thabo !
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hücumda sıkıntı olduğunu yazmıştım, işte guardlar oyuna damga vurduğunda bu sıkıntı da ortadan kalkıyor ki, bugün gördük. Keşke böyle oynasalar diyeceğim ama böyle oynamayacaklarını biliyorum, devamlılıkları olmadığını biliyorum, devamlılıkları olsa, zaten takımda sıkıntı kalmayacak.

Her şey güzeldi bugün, oyun, taraftar hatta Murat Kosova bile. Teşekkürler Fenerbahçe, 70 lira da kazandım ayrıca mutluyum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tebrikler Fenerbahçe Ülker. Özellikle son periyot olmak üzere atmosfer muhtesemdi bir grup yunanlı vardı, az küfür yemediler
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Uzun zanandır takip edemiyordum basket maçlarını ama bu maç iyi geldi (: heleki yunanlıları tekrar denize dökmek ayrı bi keyif verdi (: Herşey ayrı güzeldide Thabo reyizde gitmeyeydi iyiydi. Özlicez seni Thabo reyiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

''TopLa beraber Atina`ya gitseydin bari'' (OLypiacos Lu oyuncunun topLa beraber yürüdüğü pozisyondan sonra )

Murat Kosova.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Salondaki atmosfer özellikle son periyot muhteşemdi. Yunan taraftarların bayrak açmasına karşılık İstanbul diye salonu inlettik. Maçın tamamında Jerrels ve kritik anlarda Ukic çok iyiydi. Oğuz maça çok kötü başladı ama sonradan toparladı biraz olsun. Çok iyi maç çıkarttık ama Oly eskisi kadar güçlü değil. Bu maç yanıltıcı olmamalı bizim için. Son olarak oyuncusundan taraftarına kadar herkese helal olsun.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gittim maça ambians inanılmazdı, takım 2. yarı mükemmel oynadı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Müthiş bir maçtı, çok güzel kazandık Jerrels en iyi maçını oynadı bu sezon ki.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Aralık.2011 at 19:54 Reason: paylaştığımız linklere dikkat edelim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Siena maçı için biletimi aldım, var mı maça gelen ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende büyük ihtimal gideceğim maça.Öncesinde bayan maçına yetişemeyebilirim.Tek biletle giriliyomuş 2 maçada.

Bu arada Siena'da çok önemli 3 eksik var.Kaukenas,Lavrinovic ve Mccalebb.Rakibi böyle eksik yakalamışken mutlaka yenmeliyiz.Taraftar yine salonu dolduracak.Sanırım 4.500 civarı bilet kalmış.Oda maç saatine kadar biter.Yine harika bir atmosfer bizleri bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birazdan Siena maçı için çıkacağım yola.Fatih hoca ve futbolcularda maça geliyormuş.Harika bir akşam olucak.Birde yenersek tadından yenmez.Yenersek zaten top16'dayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derbi sebebiyle arada kaynadı fakat dün gerçekten güzel bir galibiyet alıp 3.'lüğü garantiledik. Cantu'nun yenmesi grup liderliği için sorun yaratsada yinede gruptan 1. olarak çıkacak güçteyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün üzücü bir mağlubiyet aldık.Rakipte önemli eksikler varken mutlaka yenmeliydik.Takım tutuktu bugün.Shumpert hayal kırıklığıydı.Neyse top16ya kalacağımızı düşünüyorum.Moral bozmak yok.
    Taraftar bugün yine salonu doldurdu.Fatih hoca salona girince o yaşanan an mükemmeldi.Sırf taraftarı izlemek için bile salona gidilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bugün üzücü bir mağlubiyet aldık.Rakipte önemli eksikler varken mutlaka yenmeliydik.Takım tutuktu bugün.Shumpert hayal kırıklığıydı.Neyse top16ya kalacağımızı düşünüyorum.Moral bozmak yok.
    Taraftar bugün yine salonu doldurdu.Fatih hoca salona girince o yaşanan an mükemmeldi.Sırf taraftarı izlemek için bile salona gidilir.
    Valla ben ilk defa canlı izlediğim bir Galatasaray maçında mağlubiyet gördüm, ona rağmen üzülmedim. Çünkü bu takımın mücadelesine hayranım.

Furkan baştan sonra kötüydü, çok erken faul problemine girdi, özellikle son bölümde berbattı, kendisi de farkında zaten ama böyle böyle çok iyi bir oyuncu olacak. Shumpert ve Ender'in kötü oyunu, Ender'in sayısı yoktu yanlış görmediysem ve Lakovic'in son dakikadaki basit top kaybının üstüne faul yapmaması (ki Oktay reyiz resmen çıldırdı) maçı kaybetmemize yol açtı.

Yalçın Dümer'in saçma sapan anonsları ve her molayı Tv molası sanmasına, taraftarın gereksiz futbol içerikli tezahüratlar yapmasına (Fatih Terim geldiğinde yapılanı hariç tutuyorum ), kendini bilmez bir kişinin yabancı madde atmasına rağmen bence güzel bir maçtı. İlk defa Abdi İpekçi'de maç izledim, hatta maçlar demek lazım salona ilk girenlerdenim saat 16.00 civarıydı, Kadın takımının maçını da izledim Taurasi'yi izleme fırsatım olduğu için sevinçliyim. Tabii Işıl, Bahar ve Tina da iyiydi.

VIP tribünün tam karşısında göbekteydim, sesim gitti 2 gün sonra askerim nasıl bağırcam bilmiyorum. Ama Oktay Mahmuti karizmasını görmek paha biçilemez, feda olsun sesim.

Bu takıma boş takım, şişirilmiş takım diyenler var diğer takım taraftarlarından, maç sonu bizim taraftardan bile haksızca eleştirenler oldu gerçi, ama bence bu takımı izlemek futbol takımını izlemekten daha güzel, daha heyecanlı, desteği sonuna kadar hakediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Yalçın Dümer'i kimse istemiyor zaten.Anormal bir adam.Korkuyorum bi gün salonda adamı haşat etcekler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu Yalçın Dümer'i kimse istemiyor zaten.Anormal bir adam.Korkuyorum bi gün salonda adamı haşat etcekler

Bu arada Abdurrahim Albayrak da hakikaten kafayı kırmış, Fatih Terim geldiğinde salona herkese ayağa kalkın alkışlayın gibisinden hareketler yaptı ama surat ifadesi efsaneydi. Adam Galatasaray'ı yaşıyor resmen.

Aklıma geldi yine Yalçın Dümer, Fatih Terim salona gelir, Yalçın Dümer mikrofondan şu cümleyi kullanır: "o bir hoca"

Şaka gibi adam..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olimpija'yı 80-59 yenerek adımızı top 16'ya yazdırdık...Helal olsun size !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Union Olimpija'yı 80-59 yenerek Top 16'ye kaldık.Bugün ilk yarıda kötü oynasakta 3.çeyrekte maçı kopardık.Jaka harika oynadı bugün.Tutku'da çok iyi işler çıkardı.Taraftar yine harika bir atmosfer yarattı.Maç sonu taraftarla takımın bütünleşmesi çok güzeldi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal olsun aslanlara. Tribünler yine süperdi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Cska Moskova evinde Panathinakos u 91-75 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü

Uzun süredir bu takımı favori görüyorum. Kupayı Cska rahat alacaktır.

Bu maçta teodosic 10 asist , alexey sheved 5 asist , viktor khryapa 5 asist , jamon gordon 4 asist yaparak toplamda 23 asist yaptılar. takımın tüm asistleri bu 4 oyuncudan geldi.

nenad krstic 31 ranking , viktor khryapa 28 ranking ile takımlarını sırtladılar.

Galatasarayda iyi bir galibiyet aldı ama ; rakiplerinin yaş ortalaması çok düşük. 94 doğumlular oynadı. 2 tecrübeli isim oynadı , onlar da 39 sayı attılar. takımlarının %66 sı. Galibiyetin kaymağı yapılan 24 asist. Yapılan 24 asist bence çok iyi. 10 top kaybı da güzel. ilk yılında başarılılar bence. ama top 16 ya takviye şart. top 16 da alınan bir galibiyeti bile başarılı bulurum.

3 takımımızında yolu açık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Oh be, ne macti ama. Kaybetsek gruptan cikamicaktik, simdiyse kazandik ve grup lideri olduk

Cantu 76-83 FBU

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mükemmelsiniz çocuklar, Oğuz harikasın. Bu maçı izleyip geçen maç nasıl kaybedilir diye kahrolmamak elde değil. Artık maç bizim, sakatların gelmesi, yeni salon gelecek maçlar çok daha iyi olacak. Çok garip bir grubu maçın sonucuna göre ya grup lideri ya da elenme riskiyle son maça çıkıp deplasmanda kazanmak.

Ukiç, anlayamıyorum bir türlü bu adamı, faydası mı var zararı mı çözemedim. Oğuz'a yeniden helal olsun demeden geçemeyeceğim. Tüm takıma teşekkürler maçın sonunu çok iyi oynadılar ve liderliği getirdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Harika oynadık Bogdanovic ellerini Türkiye'de bırakmış buradan üçlükleri sokuyor zannettim bir ara,taa nerelerden attı adam yaa Bu takım böyle inanırsa Final four'u görecektir.

Tebrikler Türk Basketbolu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kaybetsek çıkamıyoruz kazanıp grup lideri oluyoruz gerçekten enteresan bi grup Bu sene Final Four'a gidicez inşallah
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Allah'ınıza kurban be lideriz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun bu takıma. Lider olarak gruptan çıktık ve 1. torbadayız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3 Takımımızda Top 16'da... Çok güzel oldu çok...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Yeni salon muthiş takım muthiş kesinlikle 4lüye kalmamız lazım

Sayfa 24 / 36 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Mesaj Yetkileri