Real Madrid için çirkef demiş bir arkadaş... Geçen sene Messi'nin Espanyol maçında elle attığı golü ne çabuk unuttun? Utanmadan sevindi bir de. De Rossi elle gol attığında gidip hakeme söylemişti, işte İtalyanların farkı da burada...
Real Madrid için çirkef demiş bir arkadaş... Geçen sene Messi'nin Espanyol maçında elle attığı golü ne çabuk unuttun? Utanmadan sevindi bir de. De Rossi elle gol attığında gidip hakeme söylemişti, işte İtalyanların farkı da burada...
GalacticoS...
Forza BarceLona ..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Marcelo,Drenthe,Ve Robben varken biraz fazla oldu bu transfer.Neyse hayırlı olsun.Drenthe ve Marcelo yedek olacaklardır artık.Sol tarafı mükemmel oldu Madrid'in.
So what?
Saike
Nihayet bitti bu transfer.Sol tarafı çok iyi oldu Madrid'in.Ama ben Robben'in sağ tarafta oynatılacağını düşünüyorum.Yani orada oynarsa şaşırmam.
So what?
Saike
ReaL bu sezon sanırım 1-8-1 sistemi iLe oynicak sanırım![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence cok iyi bir transfer.Sneijder 10 numara olarak kullanilacak kanimca.Solda Robben,sagda Robinho.Geride Drenthe oynar.Heinze,Marcelo da cok iyi yedek olurlar![]()
Sağ tarafta sıkıntı yaşayabilir ama Real...
2side şanslı.Şimdiden şu şampiyon olur demek yanlış olur.
Belki bunu dememin sebebi 2 takımıda sevmem olabilir.![]()
So what?
Saike
drenthe-gago(diarra)-sneijder-robben de olabilir.
So what?
Saike
Transferlerin çoğu gereksiz. Heinze, Drethne ve Marcelo sol bek için. Hadi Drethne genç yetenek diye aldın tamam ama geçen seneden Marcelo var. O da genç. Sağ taraftan Cicinho yollanıyor, yerine sol bek alınıyor. Böyle bir mantık var mı ya Allah aşkına? Ayrica zaten defansta Pepe gibi patlamaya hazır bir bombaları var. Sevilla maçında gördük nasıl oynadığını! Orta saha desen, kayda değer bir isim yok. Sneijder iyi güzel eyvallah ama yine de geçen senede var olan Zidane'ın yokluğunu kapatamaz. Diarra desen çok büyük umutlarla alındı ama çokta iyi performans gösteremedi! Hepsini geçtim başlarında öyle bir T.D varki komedi! Neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış deyip bitiriyorum.
>>>>>>>>>>>>>>>> Casillas <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Cicinho>>>Cannavaro(Metzelder)>>>Pepe(Heinze) >>>Marcelo(Drenthe)
>>>>>>>>> M.Diarra >>>>>>> Gago >>>>>>>>
Robinho>>>>>>>>>>>Sneijder>>>>>>>>>>>>>RobbeN
>>>>>>>>>>>>Ruud Van Nistelrooy<<<<<<<<<<<<<
tabi zaten şampiyonluk maçında düşman takım espanyolla oynarken hakeme elle gol attım demesi gerekirdi.artık italyanlardan ya da başka bir ülkeden örnek vermeyi bıraklım.bizde cafercan yapmıştı aynı şey ibu da türklerin farkı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
realden ne bekliorlar acaba.çok haklısın berk.ancak şunuda söyliim real sportif olarak daha başarılı bunu tartışmaya bile gerek yok.ancak real şu anda bir barça kalitesinde asla değil.
Messi ve Puyol için Barça.![]()
fıratcan abi cicinho roma da![]()
Tabi ki Barcelona
gittimi yahu bak sen dur o zaman oraya S.Ramos u alim...
Raul belki orta Alanı 2AMC gibi yaparlar forvete girer Raul...
bu saçma kadro da kesinlikle çatışma çıkacak çok yakında bekleyin.
Baptista Guti var daha... Saviola var... Valla çok iyi oyuncu var zor kadro kurcak Schuster(galiba böyleydi) Bakalım neler olur...
real madrid'in 4. olacağı kanısındayım bu sene veya dha kötü bir sırada olabilir...Çok iyi transferler yapmış olabilirler ancak bu kadroda savaş çıkar...
Var oğlu var.![]()
So what?
Saike
seneye kadro böyle olur:
_________________ Casillas __________________
__ S.Ramos _ Cannavaro __ Pepe ___ Heinze _____
__ Sneijder ___ Baptista ___ Gago ____ Robben___
________________ Robinho _______________
_____________ Ruud Van Nistelrooy _________
Bence muhtemel kadro
-----------Casillas-------------
Ramos--- Cannavaro -- Pepe -- Heinze
---Robinho ---- Diarra ---- Gago --- Robben
-------------------Raul-------------
----------------Yeni forvet(Nistelrooy)--------
Yeni forvet alacaklarini sanmam takim zaten forvet dolu.