scolari gelmesinnnn
scolari gelmesinnnn
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bakalım fenere yararı dokunurmu ama en azından daumdan daha iyi yönetecektir...
hayırlı olsun...
ben s olarinin portekiz ile 4 yıl daha anlaşma yaptığını sanıyordum dünya kupası başladığında...Originally Posted by M@kiN
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
belki fm deki gibi ikisini bir arada yürütürOriginally Posted by VoLkaN BaROs
öyle bir şeyi kabul edermiyiz sence?Originally Posted by batuhan1907
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bencede, sanırım bu kural Türkiye'de yokOriginally Posted by Jesus_FB
Türkiye'de olsada,
fb kabul etsede,
olamaz öyle birşey ya, ikisi birarada yürümez...
Scolarimi gelir yoksa başka birimi ama bir an önce gelsin ve takıma RUH kazandırsın.Scolarinin durumu ise bence portekizin kupa da bitirdiği konuma göre değişebilir gerek fb cephesinde olsun gerekse scolari...
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
TEKKE İÇİN OLUMLU YANIT
Anlaşırsak satarız. Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Fatih Tekke için Fenerbahçe'ye olumlu ve güzel mesajlar gönderdi.. Eğer bize yazılı bir teklif sunarlar, şartlarda da anlaşırsak, neden olmasın? Satılmayacak oyuncu yok diyen Sayitoğlu'nun bu açıklaması Fenerbahçe kulübünü yeniden harekete geçirdi.
FATİH Tekke'yi transfer etmek isteyen Fenerbahçe'ye müjdeli haber... Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Fenerbahçe'den gayri resmi olarak teklif aldıklarını belirterek, "Eğer bize yazılı bir teklif sunarlar, şartlarda da anlaşırsak, neden olmasın? Satılmayacak oyuncu yok. Eğer istenilen şartlar oluşursa elbette Fatih Tekke'yi de satabiliriz" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir son kez görüşmeler yapmak ve teklifi iletmek üzere Trabzonlu yöneticilerden randevu istedi. Fenerbahçe'nin teklifi 3.5 milyon euro para idi. Bu rakam belki yapılacak son görüşmelerden sonra 4 milyon euroya çıkabilir.
herhalde fatih'i alıp anelkay'ı gönderecekler
trabzonspor fatih tekkeyi fenere vermıyoruz diyor. Bence artık Fatihin fenere gelme şansı hiç yok denecek kadar az. Fenerin en iyi transferi scolari olacak gibime geliyor. Scolarida gelirse Anelkayı satmaz adam takımda 4-5 yıldız görmek ısteyecektir.Originally Posted by batuhan1907
ee Scolari gelicekse takımda yıldız görecektir eldeki yıldızları brakın kendide iyi 2 tane yabancı transfer yapıcakdır.
Bolton, Alex’e kancayı taktıTatil için gittiği Brezilya'dan henüz dönmeyen Alex'e İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca taktığı konuşuluyor Tatil için gittikleri ülkelerinden henüz dönmeyen Alex de Souza ile Luciano’nun akıbetleri hala belirsizliğini korurken, orta saha oyuncusuna İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca taktığı konuşuluyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sürmesine karşın teknik direktör Sam Allardyce’in yönetimine başvurarak, ayrılan Okocha’nın yerine Alex’in ne pahasına olursa olsun alınmasını istediği vurgulandı. Bolton Wanderers yönetiminin, teknik adamın raporu doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü’ne resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı da ifade edildi.
Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında en yüksek şansa sahip olan Zico (Arthur Antonios Coimbra Zico) ile başkan Aziz Yıldırım’ın bizzat görüştüğü ortaya çıktı. Christoph Daum’un görevi bırakmasının ardından teklif götürülen Carlos Alberto Parreira’nın tavsiye ettiği isim olarak gündeme gelen Zico’nun, Almanya’da başkan Yıldırım ile yaptığı baş başa görüşmede prensipte "evet" dediği öğrenildi.
Scolari de gündemde
Japonya Milli Takımı’nı Dünya Kupası’na taşıyan Brezilya’nın efsane oyuncularından birisi olarak bilinen Zico’nun sarı lacivertli takımla sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu ileri sürüldü. Fenerbahçe yönetiminin, diğer aday Luiz Felipe Scolari’nin başında bulunduğu Portekiz ile Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselmesi üzerine Zico’ya ağırlık verdiği ve birkaç gün içinde ünlü teknik adamı Türkiye’ye getireceği bildirildi.
Takımda bulunan 3 Brezilyalı oyuncu Alex de Souza, Fabio Luciano ve Marco Aurelio’nun daha verimli olabileceğini dikkate alan Fenerbahçe yönetimi, Daum’dan boşalan görevi Sambacı teknik adama teslim etmeye kararlı.
Başkan Aziz Yıldırım’ın bu konuda yönetici arkadaşlarıyla yaptığı görüşmeler sonrasında karar aşamasına geldiği ve Zico isminin ağırlık kazandığı ifade edildi.
KAYNAK:Hürriyet
[SIGPIC][/SIGPIC]
SCOLARİ ENGELİ
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Nicolas Anelka, takımdan ayrılabileceği sinyalleri vermesine rağmen, Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörlüğe getirmek istediği Scolari ilginç bir talepte bulundu; "Anelka'yı satmayın!.."
Fenerbahçeli yöneticilerin teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü L.Felipe Scolari, Sarı-Lacivertli yöneticilerle yaptığı son görüşmede ilginç bir talepte bulundu.
Brezilyalı hoca, Nicolas Anelka'nın takımdan gönderilmemesini özellikle istedi. Fenerbahçeli yöneticiler de Scolari'nin bu şartını kabul etti.
Anelka ise Sarı-Lacivertli takımdan ayrılacağına yönelik haberlere ise dün son noktayı koydu: 'Türkiye'de son derece mutluyum. Hiç kimseyle sorunum yok ama sürekli beni göndermeye çalışıyorlar. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Beni Fenerbahçe'ye Başkanımız Aziz Yıldırım getirdi. Ben hiçbir yere gitmek istemiyorum. Beni gönderecekse sadece Başkanımız Yıldırım gönderebilir. Bu sene 100. yıl ve ben bu önemli yılda Fenerbahçe forması giyeceğim için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırlıklarımıza başladık. Hepimiz biliyoruz ki 100. yıl Fenerbahçe camiası için çok önemli.''
Öte yandan Scolari'de bir pürüz çıkması halinde Zico yedekte bekletiliyor. Fenerbahçe'nin teklifine 'Evet' diyen Zico, Sarı-Lacivertli yönetimden haber bekliyor.
---------------------------------------
SAMBACILARA KANCA
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularına gelen transfer teklifleri bir türlü bitmek bilmiyor!.. Tatil için gittiği Brezilya'dan henüz dönmeyen ve bu nedenle ceza verileceği açıklanan Alex'e, İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca attığı belirtildi!..
Tatil için gittikleri ülkelerinden dönmeyen Alex de Souza ile Luciano’nun akıbetleri belirsizliğini korurken, orta saha oyuncusuna İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca taktığı konuşuluyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sürmesine karşın teknik direktör Sam Allardyce’in yönetimine başvurarak, ayrılan Okocha’nın yerine Alex’in ne pahasına olursa olsun alınmasını istediği vurgulandı. Bolton Wanderers yönetiminin, teknik adamın raporu doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü’ne resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı da ifade edildi.
Öte yandan Luciano'ya ise komşudan talep var!.. Yunanistan'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Olympiakos, Brezilyalı yıldızın peşine düştü!..
Yunan basını, Kırmızı-Beyazlı takımın teknik patronu Trond Sollied'in, Luciano'yu gelecek sezonun kadrosunda mutlaka görmek istediğini yazdı. Haberlerde, Yunan ekibinin bu transfer için 1 milyon euro ayırdığı da belirtildi. Luciano'nun Fenerbahçe ile bir yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunuyor.
Bu arada Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Daum'dan ek izin aldıkları için henüz Türkiye'ye dönmeyen Alex ve Luciano ile görüştüğünü belirterek bu konuda sıkıntı olmadığını söyledi. Ballı, "Kimse merak etmesin, oyuncularımız izinleri bittiği zaman çalışmalara katılacaklar" açıklamasını yaptı.
evet bence Fatih konusu kapanmalı adamın türkiyede başka takımda oynamayacağı kesin nie uyduruyosunuz
[SIGPIC][/SIGPIC]
luis fabiano crespo
alex tuncay apiah selçuk
carlos servet campell önder
rüştü
ben olsam bu transferleri yapıp avrupada iş görürdüm sizce bu kadro avrupada iş görür mü?
"Ha" diyince yapılmıyor o kadro![]()
-
[quote=kara]luis fabiano crespo
alex tuncay apiah selçuk
carlos servet campell önder
rüştü
ben olsam bu transferleri yapıp avrupada iş görürdüm sizce bu kadro avrupada iş görür mü?[/quo
Sadece bu kadro lüleburgazdan öteye gidemez...
göür görmesinede önce onları almak lazım![]()
zaten bu oyuncularla da iş yapmazsa artık yapacak bişey yok demektir ..![]()
cok gusel bi kadro sayılır
fatih anelka
alex
tuncay
appiah aurelio
carlos campbell önder can
volkan
cokkkkkkk daha ii olur
su rüstü den de biartık kurtulalım. ne zaman önemli mac olsa gol yer bu adam .hiç bi zaman işe yaramadı dünya kupasındaki iki mac haric
Bence bu kadro Avrupa'da başarılı olur :
F.Tekke - Crespo
Tuncay - Alex - Appiah
Aurelio
Carlos - Campbell - Önder - Hamit
Volkan
(F.Tekke veya Hamit alınamazsa, yerine yabancı alınabilir)
Bu kadroyu isterim. Carlos, Campbell ve Crespo gündemde. F.Tekke de. Hamit gelmese de sağ kanata iyi bir yabancı alınabilir. Forvete de L.Fabiano olabilir F.Tekke gelmezse.
TD konusunda da, Fabio Capello iyi olur. Scolari da çok iyi. Brezilya'nın DK'daki oyunu tatmin edici değil, o yüzden Parreira gelmesin.
1. tercih capello
2. tercih scolari
Ben de Gravesen ve Ze Roberto ile GS'yi yan yana düşünemiyorum![]()
gravesen de pürüz yokmuş.
daha teklif götürememişler..
Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a Avrupa'dan teklif yağarken, İngilizlerin yoğun talebi dikkat çekiyor.
İngilizlerin önde gelen takımlarından biri olan Arsenal'den sonra şimdi de Portsmouth'un Fenerbahçeli futbolcu için devreye girdiği öğrenildi.
Portsmouth'un tecrübeli teknik direktörü Harry Redknapp aynı Wenger gibi Appiah'ı Juventus'tan ayrılmadan önce de istediğini hatta anlaştıklarını ama bazı sebeplerden dolayı takıma alamadığını belirtti. Gelecek sezon Appiah'ı takımında çok görmek istediği belirten Redknapp'ın Almanya'dayken Appiah ile görüştüğü ama net bir sonuç alamadığı öğrenildi.
appiah daha 1 veya 2 yıl hiç bir yere gitmez hikaye bunlar
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
appiah bu cennet vatanı bırakmaz genelde afrikalılar Türkiye'yi seviyor
İlla fatih tekkeye gerek yok ama olursa fena olmaz.Anelkanın yanına anelkayı kaldırabilecek bi topçu almak lazım.Bi de duff ve overmars tarzı orta sahanın soluna bi adam gerek,hızlı ve teknik.Tuncayın burda oynamaması gerekiyo çünkü.Defansın ortasına sol campell alınacakmış o da biraz ağır ama lucianodan iyi!Campelldan iyileri varsa alınabilir yoksa oda idare eder.Teknik adam olarak tekrar söylüyorum TAKIMA RUH VEREBİLECEK biri alınmalı çünkü fenerbahçede henüz takım ruhu oluşmamış.Onu bi halletsek...