geçen sene mavi almıştım bu sene de geçen senenin çubuklusunu alayım nası olsa ucuz olacak![]()
Sahada da görmek gerek formaları. Fikir değiştirtebilir. Ben çubuklu almayı düşünüyorum öncelikle. Sonra da Arjantin forma. Çubuklu'nun arkası düz olmasın arkadaşlar. Çubuklu'nun aslı tam çubukludur. Geçtiğimiz sezon o değişiklik çok hoşuma gitmişti. Avrupa'da giyemiyorsun maalesef. Zırh formlar da zırh gibi görünecekmiş. Parlaklık falan var sanırım. O havayı verecekmiş. Formaların yakaları da çok güzel yapılmış gibi bu sene.
Ayrıca Kaleci formaları her sezon çok güzel oluyor. Şu renkleri takım forması için de düşünseler keşke.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maç hangi kanalda beyler ?
Formalar iyi olmamış yahu, neden taraftarlardan tasarım almıyorlar ki yada alıyorlarsa daha sağlamları var nette gördüğüm kadarıyla.
D-Smart üzerinden Euro Futbol kanalında, şifreli.
şu forma çok tehlikeliydi ya keşke bunu yapsalarmış![]()
dün trabzonspor'un maçını şifrelemediler.
eğer bu maça şifre girerse d-smartı iptal ettireceğim.
(/s)
Maç kahvelerde ücretsizdir dimi?
Google amcaya sordum birkaç site FB tv de diyor
muhtemelen istatistik desteğiyle radyo gibi anlatılır maç.
geçen sene de öyleydi.
(/s)
Tamam beyler saolun
yeni formalarla mı çıkıyoruz acaba?
(/s)
Yedek kadro ile çıkmışız da keşke orta sahada başka bir oyuncu olsaydı Cristian-Selçuk ortasahası olmaz ligde de denemiştik bir kere, pas yapamamıştık doğru düzgün.
Last edited by eng1n : 14.Temmuz.2011 at 22:11
Sarı forma ile çıkıyoruz maça.Kendi kendime bir totem yapmıştım 19'unda ilk olarak sarı formayı alıyorum![]()
Maçı nereden takip edebilirim?
Dk.2 yedik golü bir kademe hatası Twente 1-0 önde.
Bu taraftarın amacı ne ? Maç Fenerbahçe - Galatasaray arasında sanki. Tey Allah'im
2 oldu.![]()
Bilica formundan hiçbirşey kaybetmemiş sağolsun.Twente 2-0 önde.
Bilica ve Güiza'nın akibeti nedir gönderilmiyor mu bu sezon?