İbrahim Hacıosmanoğlu: "İlk 7 sandıkta kendime bu kadar oy beklemiyordum. 8, 9 ve 10. sandıkları bekliyorum. Sonucu göreceksiniz..."
Trabzonspor Başkanlık Seçimi 7.sandık sonunda kesin olmayan oy dağılımı: Muharrem Usta: 791, İbrahim Hacıosmanoğlu: 634,Metin Atasoy: 538
Bu sandikta Haci birseyler bekliyordu ama zarflarin cogu mavi yani USTA
Yeni başkan hayırlı olsun, umarım doğru işler yapan birisi olur.
1- Muharrem USTA (910 oy)
2- İbrahim HACIOSMANOĞLU (780 oy)
3- Metin Atasoy (575 oy)
AÇILAN SANDIK (8/14)
fark 130'a indi
Tahmin ettiğin gibi Metin Atasoy'un oyları düştü. İlk sandıklardan çıkan oylar beni oldukça şaşırtmıştı.
Aynen ama sonradan dedilerki en eski uyelerin sandiklari ondan sonra durum anlasildi.
Trabzonun kuruculari ilk yonetimler kendi adamlarina sahip cikti, kendi adamlari derken siyasi goruslerinin ayni oldugu adam Atasoy. Yoksa Jaja'yi alacagimdan baska bir numarasi yoktu.
Hacinin en guvendigi sandiklarda istedigini alamadi, Usta aldi secimi diyebiliriz.
1- Muharrem USTA (1019 oy)
2- İbrahim HACIOSMANOĞLU (943 oy)
AÇILAN SANDIK (9/14)
bu son sandikta almis biseyler Haci, az once Usta aldi gibi dedik ama![]()
Yanliz hakketen amator yonetiliyoruz arkadas.
4 tane adam sayiyor oylari sabahtan beri isim var gucum var onlari yapamadim. Reklam alsaydi su kadirga tv yemin billah bugun ulusal kannalardan fazla reklam geliri olurdu.
MUHARREM USTA 1123 İBRAHİM HACIOSMANOĞLU 1032
4 sandik kaldi
bide oy farki az olsa varya yandik o oylar tekrar sayilirmi![]()
Muharrem Usta'nın başkanlığı, Trabzonspor camiasına hayırlı olsun (İ.Hacıosmanoğlu, son anda atağa geçmezse).
M.Usta 1222
I.Haciosmanoglu 1156
3 sandik kaldi![]()
Hacı fena geliyor![]()
Burak
10-15 oy farklı kazanır kazanan.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Boyle biter
Genel secim olsa simdiye basbakan cikmisti ama gel gorki Trabzonspor 11 saat oldu halen baskan cikartamadi![]()
Vay anasını hala devam ediyor mu yahu1'de falan anca açıklanır o zaman.
Bence Hacı kazanacak iyi de toparladı.
Aradaki fark cok az olacak orasi kesin. Itiraz ederler kesin
İbrahim Hacıosmanoğlu 1567 oyla başkan seçilmiş
Tebrikler İbrahim Hacıosmaoğlu'na,bakalım neler yapacak kendisi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
"Trabzonspor, 1967'de kuruldu ama bizim özümüzde asırlardır haksızlığa karşı mücadele etmek vardır. Sadece 2010/11 değil; 1995/96, 2003/04, 2004/05 sezonlarında da şampiyonluklarımız çalındı. Şampiyonluk çalan hırsızlar, sonuncusunda radara yakalandı. Fenerbahçe'nin başkanı emek hırsızıdır. Başkanlık bana nasip olursa bu zavallıları dışarı iteceğim. O kupayı nasıl alacağımızı biliyoruz... O kupa kirlenmiştir. Sahilde bir anıt yapıp orada sergileyeceğiz. Emek hırsızları ve sermaye patronlarıyla savaşmaya başkan olduğumda da devam edeceğim."
Devam Devam..
Sadri Şener'in bıraktığı yerden devam..
Bu arada google da araştırdım da yeni başkanın açık bir şekilde Aziz Yıldırım'a karşı bir nefreti varmış
Baya da ciddi açıklamalarda bulunmuş
Ne vaatleri var kendisinin bilenler söyleyebilir mi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin.
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Fatih Tekke sportif direktör olacak"
"Bu süredeki duruşumuzdan dolayı Trabzonspor sevdalılarının gönlünde bir yerimiz var. Trabzonspor başkanlık koltuğu her aklına gelenin 'ben aday oluyorum' diyeceği kadar basit bir koltuk değil. Duruşumuzda hiçbir değişiklik olmadan, başını eğmeyen, Trabzonspor'unda başını eğdirmeyen bir anlayışta kulübümüze hizmet vereceğiz. Trabzonspor'un sevdalısı olarak son nefesimize kadar yaşayacağız. Bunda sonra bir daha Trabzonspor başkanlığına aday olma haddini kendimde görmüyorum ve aday olacak insanlarında bu kriterde hareket etmelerini diliyorum. Teveccüh sandığa yansırsa bu güne kadar ki söylemlerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. Ben hep şunu söylüyorum. Eğer söylemlerimizi gerçeğe çeviremezsek Allah o başkanlık koltuğunu nasip etmesin"
"Trabzonspor'un kurumsallaşması adına büyük hamleler atmasına ihtiyacımız var. Önce sportif yapıdan başlayarak idari yapıyı profesyonellerin yönetmesi lazım. O yüzden bizde sportif direktör olarak kendisine inandığımız, Trabzonspor'un haklarını koruyacak, fonların satılıp çarçur edilmesine müsaade etmeyecek Fatih Tekke'yi sportif direktör olarak seçilirsek göreve başlayacağını söyledik. İdari yapının başına da ismini açıklamadan sürpriz olsun diye bu zamanlarda Türkiye'de yerlerde olan çok önemli bir kurumumuzu dünya starları arasına sokan çok değerli bir büyüğümüzdür. İdari yapıyı da onu başına getireceğiz. Türkiye'de futbolu ego manyası altına alan çıkar şebekelerinin, emek hırsızlarının Türk futbolunun dışına atılmasını sağlamak zorundadır ve bunun önderliğini Trabzonspor yapmak zorundadır."
Bulduğum her ropartaj ortak göze batan en büyük özelliği "EMEK HIRSIZLARI" sözü...
Trabzonspor'dan bir süreliğine oyuncu transfer işlemlerine askıya almış bulunuyorum. Yeni başkanları her an topuğa sıkacak gibi.![]()
Unal basgan
bu arada
Fatih Tekke Trabzonspor'un Sportif Direktoru oldu diyorlar ve yeni baskanin teknik direktor adayi senol gunes diyorlar son olarakda fatih tekke engin baytari trabzona geri getirmek istiyormus.