Açıkel parti propagandasını da yaptı Cnn Turk'te.
Açıkel parti propagandasını da yaptı Cnn Turk'te.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
3 takımın küme düşeceği haberleri var.Kendini kurtaramayacak Aziz Yıldırım bu sefer
Yazılacak çok şey var ama ortam müsait değil, sadece ne diyeyim bilmiyorum. Bu ülkede, özellikle şu askere geldikten sonra yaptığımız sohbetlerde duyduklarımdan sonra ki bu kadar yazdım, beni de almasınlar içeri, bu ülkede bazı güçlerin istedikten sonra neler yapabileceğini anladım.
Sadece umutsuzluğa kapılıyorum, gelecekle alakalı.
Beni dün Fenerbahçe haberinden daha çok üzen verdiğimiz şehit haberi oldu, hani bir filmde geçiyor 30 saniye söylerler geçer diye, dün bu haber neredeyse 10 saniye sürdü, bugün Kanal D haberde verilmedi bile, ismi bile anılmadı şehidimizin...
Tiksiniyorum gerçekten, olay nedir, sonuç nedir kafa da yormuyorum, bugün gösteriyorlar soruşturmayı başlatan savcıyı, hepimiz biliyoruz. İnşallah suçlu çıkarız da dibe vururuz, o gün bile daima Fenerbahçe, hep destek tam destek diyeceğiz ama diğer düşünce miğdemi bulandırıyor.
Aziz Yıldırım'ın tasviyesi ve Fenerbahçe'ye ceza gelmemesi, sonrasında yeniden şekillenen yönetim. Dava uzun zaman sürer ve ülkemizde nedense yargı sonuçlanmadan senelerce tutuklu kalanlar olduğundan Aziz Yıldırım da uzun süre tutuklu kalırsa, çok geçmeden muhalefet de ayaklanır ve yap bozun son parçası yerine doğru hareket eder. Daha ortada resmi açıklama hiç yokken yapılanlar ortada, yargısız infazlar ortada, eğer resmi şeyler açıklanırsa, 24 saat tvler yayın yapacak sanırım ve buna dayanması güç olacaktır yönetimin ve dava sonuçlanmadan yönetim değişir.
Yayın yasağı konmamasını anlamıyorum, madem ki resmi ağızdan açıklama yapılmıyor, yayın yasağı konmalı, en azından bir süre konmalı çünkü şu anda ne olduğu bilinmiyor ve basın yargısız infaz yapıyor. Hangi akla mantığa sığdırıp yasak koymuyorlar anlamıyorum, ilk açıklama yapılana kadar yasak olmalıydı, kasıtlı yıpratma çalışması yapan ve kamuoyunu yönlendiren kesimler var çünkü.
Tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Fenerbahçe Spor Kulübü'ne olan bağlılığım değişmeyecektir sadece 2. seçenek olduğunda her ortamda her şekilde tepkimi koyacağım. Neyse yazdım sildim, sadece beklemeye devam ama 2-3 gün değil, çok uzun çünkü neler getirip neler götüreceği 5-10 günde belli olmayacak olaylar bunlar...
Çok şeyleri bir araya getirip yorumlamak mümkün. 2 gündür ne sitelerde dolaşıp bir şeyler okudum ne spor programlarını öyle baltan sona izledim. Bu düşündüklerim kendi çıkardığım yorumlar, bir belgem ya da iddiam yok. Sadece kendi adıma, olaya geniş çerçeveden bakıp getirdiğim yorumlar. O dava hakkında ilk yayın yasağı geldiğinde de başka ortamlarda bunu tartışmıştım zaten ama burası yeri değil.
Zaten boşuna yazdığımı da biliyorum, fanatiklik çoğu şeyi sorgulamayı engelliyor, kendi düşüncelerim kendime kalabilir.
Bide şuna tavım arkadaş. Elimizde dehşet verici bilgiler var !!. Bunu söyleyen sosyal paylaşım sitelerinde yazanlar yıllardır spor dünyasınd aolan insanlar. Çık söyle arkadaş. Yayın yasağı şart. İşine gelen şeylere yayın yasağı koyduğunu biliyoruz ama hükümetin şaşırmadım.
http://www.facebook.com/tribundergi/...22261861147266
Tribun Dergi
SIKE OPERASYONU - Emniyet'in tespitine gore FB ve Sivasspor, karsilikli olarak macin FB lehine bitmesi icin sike konusunda anlasmislar.
Emniyetin tespitini kim nereden biliyor yahu? Gerci o dava belgesini bulan bunu da ogrenir ama bence aciklamalae yapilmadan bir kaniya varmayin derim.
Bu arada belgeler kamuoyuyla paylasilir degil mi ?
Bu arada Ferrarinin kırmızı kartı ile ilgili de soruşturma var.Fenerbahçe maçı
Haber A 2 resim yayinlamis ? ? ? ne resmi bunlarr
Coskun abi o gunku olayla bunun kanunuyla degerlendirilemez. Tesvik primi yasa ciktigindan beri suc haline geldi. Ama baska is varsa isin icinde, olay farkli boyut alir.
Baska forumda bombayi birakip gittiler, Ingilterede yasadigim icin bulamiyorum Haber A yayini ? Ondan ariyorum
![]()
Bunlar ? cok net degil gerci
alintidir
İş öyle komik boyutlara ulaştı ki. Ferrari'nin kırmızı kartı bile şike deniyor.
Bence,
Almedia'nın BJK-FB maçında karşı karşıya kaçırdığı gol de incelensin.
3-2 yenildiğimiz TS-FB maçında Colman'ın kaçırdığı penaltı da incelensin.
2-0 kazandığımız FB-TS maçında sonradan oyuna giren stoper (Glowacki idi sanırım) da incelensin. Gollerde onun hatası vardı.
Şaka gibi bir soruşturma. Futbolda olabilecek her şey Fenerbahçe'nin aleyhine kullanılıyor. Fenerbahçe'nin G.Antepspor, Bucaspor, Beşiktaş, Galatasaray maçlarını nasıl zorlu kazandığı ortadayken, bu maçlar hakkında nasıl şike iddiası ortaya atılabilir?
Son maç, Sivasspor maçında, Bağdat Caddesi'nde izledim maçı. Son dakika, o bir buçuk dakika geçmek bilmedi. Orada milyonlar maçı izlerken, "Acaba şampiyonluk gidiyor mu?" korkusu yaşadı.
FB lehine anlaşma oldu deniliyor son maç için. Alex'in frikikten gol atacağı, Yobo'nun kafayla ilk golünü atacağı falan da kararlaştırılmış mı?
Şu anda çıkan konuşmalar ve fotoğraflar. Bunun mahkeme kararı 5 yıl sürer. Zaman aşımına bile uğrayabilir. Nasıl karar verilecek merak ediyorum? Bir sürü iddaa çıkıyor yeni yeni...
TariboWest
Kararı verecek olan merci Türkiye Futbol Federasyonu. Hukuki süreci ister bekler, ister beklemez, kendi insiyatifinde. Böylesine kritik bir soruşturmada TFF hukuki süreç sonuçlanmadan karar verebilir mi, tartışılır. Mahkeme karar verse dahi, bunun temyiz aşaması var. Yargıtay'da karar temyiz edilecek. Kısacası, süreç oldukça uzun. Bu sebeple, süreç sona ermeden TFF bir karar almak zorunda.
O verilecek cezalar gözaltına alınanların savunmasıdan ve delillerin TFF'ye yollanmasıyla olacak zaten. Yani suç kesinleşmiş gibi olacak. Fakat akşam CNN'de böyle birşeyin olması için Beşiktaş Ağır Ceza'dan devredilmesi gerekiyor dendi soruşturmanın. Çünkü suç örgütü iddaası varmış. Şike olduğu zaman TFF devreye girermiş. Tabi bu da ne kadar doğru bilemem. Avukatlar ve gazeteciler bağlandı. Bu yönde konuştu.
TariboWest
-ALINTI-