Sayfa 24 / 464 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Haber A 2 resim yayinlamis ? ? ? ne resmi bunlarr
    Link var mı?
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coskun abi o gunku olayla bunun kanunuyla degerlendirilemez. Tesvik primi yasa ciktigindan beri suc haline geldi. Ama baska is varsa isin icinde, olay farkli boyut alir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baska forumda bombayi birakip gittiler, Ingilterede yasadigim icin bulamiyorum Haber A yayini ? Ondan ariyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bunlar ? cok net degil gerci

alintidir

İş öyle komik boyutlara ulaştı ki. Ferrari'nin kırmızı kartı bile şike deniyor.

Bence,
    Almedia'nın BJK-FB maçında karşı karşıya kaçırdığı gol de incelensin.
    3-2 yenildiğimiz TS-FB maçında Colman'ın kaçırdığı penaltı da incelensin.
    2-0 kazandığımız FB-TS maçında sonradan oyuna giren stoper (Glowacki idi sanırım) da incelensin. Gollerde onun hatası vardı.

Şaka gibi bir soruşturma. Futbolda olabilecek her şey Fenerbahçe'nin aleyhine kullanılıyor. Fenerbahçe'nin G.Antepspor, Bucaspor, Beşiktaş, Galatasaray maçlarını nasıl zorlu kazandığı ortadayken, bu maçlar hakkında nasıl şike iddiası ortaya atılabilir?

Son maç, Sivasspor maçında, Bağdat Caddesi'nde izledim maçı. Son dakika, o bir buçuk dakika geçmek bilmedi. Orada milyonlar maçı izlerken, "Acaba şampiyonluk gidiyor mu?" korkusu yaşadı.

FB lehine anlaşma oldu deniliyor son maç için. Alex'in frikikten gol atacağı, Yobo'nun kafayla ilk golünü atacağı falan da kararlaştırılmış mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda çıkan konuşmalar ve fotoğraflar. Bunun mahkeme kararı 5 yıl sürer. Zaman aşımına bile uğrayabilir. Nasıl karar verilecek merak ediyorum? Bir sürü iddaa çıkıyor yeni yeni...
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şu anda çıkan konuşmalar ve fotoğraflar. Bunun mahkeme kararı 5 yıl sürer. Zaman aşımına bile uğrayabilir. Nasıl karar verilecek merak ediyorum? Bir sürü iddaa çıkıyor yeni yeni...

İtalya'da dava devam ediyordu. Fakat cezalar dava bitmeden önce verildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    İtalya'da dava devam ediyordu. Fakat cezalar dava bitmeden önce verildi.
    Bu da saçma. Ortada bir suç ve suçlu varsa bu belgelerle ispatlanır, dava sonuçlanır ve karar verilir. Ama, burada sonucu beklersek yıllarca beklemiş oluruz. Ne de olsa burası Türkiye.

Kararı verecek olan merci Türkiye Futbol Federasyonu. Hukuki süreci ister bekler, ister beklemez, kendi insiyatifinde. Böylesine kritik bir soruşturmada TFF hukuki süreç sonuçlanmadan karar verebilir mi, tartışılır. Mahkeme karar verse dahi, bunun temyiz aşaması var. Yargıtay'da karar temyiz edilecek. Kısacası, süreç oldukça uzun. Bu sebeple, süreç sona ermeden TFF bir karar almak zorunda.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

O verilecek cezalar gözaltına alınanların savunmasıdan ve delillerin TFF'ye yollanmasıyla olacak zaten. Yani suç kesinleşmiş gibi olacak. Fakat akşam CNN'de böyle birşeyin olması için Beşiktaş Ağır Ceza'dan devredilmesi gerekiyor dendi soruşturmanın. Çünkü suç örgütü iddaası varmış. Şike olduğu zaman TFF devreye girermiş. Tabi bu da ne kadar doğru bilemem. Avukatlar ve gazeteciler bağlandı. Bu yönde konuştu.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

-ALINTI-

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu resimler cok daha net, ama sanki kamera goruntusunden alinmis SS gibiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu resimler cok daha net, ama sanki kamera goruntusunden alinmis SS gibiler.
    Banada öyle geliyor videodan alınmış gibi görüntüler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Banada öyle geliyor videodan alınmış gibi görüntüler.
    e tabi öle olcak çevredeki bi iş yerinin güvenlik kamerası yada mobese olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligtv halen resimleri yayinlamadi sitesinde, butun medya organlari yayinladi ama. Bi yasaklari varmi ???

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yayıncı olduklarını süreç başladıklarından sonra gösterdiler. Çünkü bu adı anılan kuluplere verilecek ceza Ligtvnin bir anlamada batması demek oluyor bana göre...
    Yayin haklari var yani ama kullanmiyorlar.

Yarin neler gosterilir sizce ? Gazeteler fazladan 100,000 baski yapmislardir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3cu dalgada kimler alinir merak ediyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu olay baya sürer. Aziz Yıldırım'ın neden soruşturmanın son gününde ifadesi alınıyor onu anlamadım (:
    Last edited by NisRoc : 05.Temmuz.2011 at 08:09

Hani anlamadığım şu ; güya dosyada gizlilik var.Herkes birşeyler biliyor,bütün kanalllar Fenerbahçe'yi küme düşürüyor.Birileri çıkıp şu bilgi kirliliğini giderse cidden çok iyi olacak.Ortada daha belli olmuş hiçbirşey yokken Fenerbahçe'yi ligden düşürmeler,-10 puanla filan başlatmalar midemi bulandırıyor,çıldırma raddesine geliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Öncelikle takım tutmadığımı, Galatasaray ve Beşiktaş'a sempatimin, Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye ise antipatimin olduğunu söylemek istiyorum. Kendimi yansıtmakta ne kadar tarafsız isem birtakım olaylara da aynı tarafsızlıkla yorum getirmek istiyorum. En büyük temennim tarafların aklanması ve bu temennim sonucunda ligin heyecan ve rekabetine gölge düşmemesidir.

Yalnız bazı arkadaşların şike olup olmadığı hakkında kesin görüşler belirtmesi açıkça beni şaşırtıyor. Var ya da yok bunu şimdilik bilmiyoruz. Şahsım, bu ülkenin adaletine her zaman mesafeli olmuş ve onu güvensiz bulmuştur.

Fakat, eğer bir maçta şike yapıldıysa o maçta futbolcuların lay-lay-lom şekilde top oynamadıklarını, sert mücadeleler olduğunu anlatarak, o maçta şike olmadığını söylemek bana akıl dışı geliyor. Bir kere bu adamlar bu işin piri, yani profesyonel futbolcu; yaptıkları şeyin (eğer ki varsa) üstünü örtmekte de başarılı olabilirler.

Diğer taraftan bir maçta Fenerbahçeli futbolcuya kart gösterilmedi diye de Fenerbahçe şike yapıyor nasıl denilebilir ?

Ben Fenerbahçe'nin şike yaptığına şu an için inanmıyorum. Kanıtlar netleşirse, eğer ki varsa bu kanıtlar, çünkü bu ülkenin yargısına güvenimin olmadığını söyledim; ikna olup olmamak da şahsi insiyatifimde. Bu duruşun benim gibi sporseverlerin duruşu olması gerektiğini düşünüyorum. Çok güvenilir bir hukuk ülkesinde bile bu duruşun sergilenmesi taraftarıyım. Çünkü burada FB'li olmayan insanların tavırlarında inceden inceye bir FB aleyhine bir karar umudu beklediklerini görüyor gibiyim. Yanılıyor olabilirim ben de insanım bir yerde. Fakat FB'li arkadaşların külüplerinin üzerindeki ithamın onları çok yorduğunu görünce vicdani kanaatim bu yöne doğru sapıyor.

Kim ne derse desin bu ülkede 4 büyük klüp var ve bu klüplerden herhangi birisinin ligde olmadığını görmek beni bir sporsever olarak üzecektir. Diğer insanların, tabi ki kimse aynı şekilde düşünmek zorunda değil, benim gibi düşünmelerinin kendi futbol zevkleri açısından daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aziz yıldırım kesinlikle kurtulamaz ve bizde küme düşücez gibime geliyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Aziz yıldırım kesinlikle kurtulamaz ve bizde küme düşücez gibime geliyor.
    Bu suçlamanın Fenerbahçe ile alakası olmadığını düşünüyorum.
    Soruşturma için emirde yasadışı suç örgütü kurmak ve gelir elde etmek gibi bir şey okudum. Nasıl sızdı ise bu, FB'den bahsedilmiyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu suçlamanın Fenerbahçe ile alakası olmadığını düşünüyorum.
    Soruşturma için emirde yasadışı suç örgütü kurmak ve gelir elde etmek gibi bir şey okudum. Nasıl sızdı ise bu, FB'den bahsedilmiyor.
    Fenerbahçe ile alakası nasıl yok ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Fenerbahçe ile alakası nasıl yok ?
    Er bla bla yazınca sildiler, benim düşüncem. Siyasete girmesin yine konu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Maclara tesfik bulasmasi Fenerbahceyi tabi ilgilendirir, ondan sonra ise Aziz Yildirimin ayri davalari acilir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maclara tesfik bulasmasi Fenerbahceyi tabi ilgilendirir, ondan sonra ise Aziz Yildirimin ayri davalari acilir
    Hangi kanıt üzerine konuşuyorsunuz?
    Kimse kanıt olmadan suçlamasın lütfen.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hangi kanıt üzerine konuşuyorsunuz?
    Kimse kanıt olmadan suçlamasın lütfen.

Bunu kanitlamasi bana dusmez

Aziz Yildirim boyle seyler yaptiysa, sahsina yapmadi. Fenerbahce spor kulubu adina yapmis bulunurki ozamanda cezanin bi kismini Fenerbahce ceker ( super lig icinde olan davalar/dosyalar ).

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bunu kanitlamasi bana dusmez

Aziz Yildirim boyle seyler yaptiysa, sahsina yapmadi. Fenerbahce spor kulubu adina yapmis bulunurki ozamanda cezanin bi kismini Fenerbahce ceker ( super lig icinde olan davalar/dosyalar ).
    yada aziz yıldırım şahsı biş yaptıysa da fenerbahçe çeksin no fenerbahçe anlıyorum sizi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yada aziz yıldırım şahsı biş yaptıysa da fenerbahçe çeksin no fenerbahçe anlıyorum sizi

Kendi sahsina yaptiklari beni ilgilendirmez. O davalari icin bol zamani olur heralde, tabiki herhangi bi ceza gelirse.

Mesaj Yetkileri