Sayfa 240 / 483 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
7,171 ile 7,200 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay be 3 takım değişmesin derken şimdi çoğu değişmesin dedi 1 saatlik arada birşeyler konuşulduğu kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nedim Türkmen: Ali Koç, MAA'ya 'UEFA'yı dikkate almamıza gerek yok' deyince, ben de 'dikkate almıyorsunuz ama sizi ŞL'ye almadı' dedim

Nedim Türkmen: Bunun üzerine Ali Koç bana 'boş konuşmayın' dedi. Ben de ayağa kalktım, 'siz kimsiniz bana boş konuşmayın' diyorsunuz dedim.

Nedim Türkmen: Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve avukatları üzerime yürüdü ve yumruk atmaya çalıştı. Araya girdiler

Nedim Türkmen: Orada edilen küfürlerin, tehditlerin hukuki sonuçları olacaktır. Beni fikirle ikna etmeniz lazım, dayakla ikna edemezsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Vay be 3 takım değişmesin derken şimdi çoğu değişmesin dedi 1 saatlik arada birşeyler konuşulduğu kesin.
    ee nolmuş?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    ee nolmuş?
    Nolduysa iyi olmuş

MAA da bıraksın tam olsun artık.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

nedim türkmen şamar oğlanına dönmüş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Carsi buyuk ihtimal Demiroreni istifaya cagirir. Gecen sefer bu oldugunda yildizlari getirmisti Demiroren taraftari susturmak icin. Bu sefer kimi getirir ?

Manisa baskani seferogularinin kucuk eniste rolunu ustlenmis

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nedim Türkmen doğruyu söylemiş saldırmışlar adama.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Carsi buyuk ihtimal Demiroreni istifaya cagirir. Gecen sefer bu oldugunda yildizlari getirmisti Demiroren taraftari susturmak icin. Bu sefer kimi getirir ?

Yıldız falan hikaye.Taraftar çok uzun zamandan beri tepkili Demirören'e ama Çarşı'nın önde gelenleri izin vermiyor stadda tepki verilmesine.(rant meselesi) Daha forza'da intro bile konulamıyor bugünkü sözleriyle ilgili.Ama bir çok taraftar için bardağı taşırdı bugünkü sözleri.Acayip tepki var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Körler sağırlar birbirini ağırlar
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Tutmayın küçük enişteyi , salıverin gitsin

Bugün işler beklediğimin aksine umduğum gibi de gitti biraz.MAA'nın suratını böyle görmek güzeldi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nedim Türkmen: Manisaspor başkanı Kenan Yaralı beni ölümle tehdit etti

Nedim Türkmen: Ali Koç'a UEFA yetki sahibi değilse neden Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine gitmedi diye sordum. Kenen yaralı bana küfür etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Demirören'in tavırları,tutumu ve özelliklede yaptığı son açıklamaları iyice can sıkıcı bi hal almaya başladı. Sağlam bir tepki şart. Yeter artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nedim Turkmen fazla dramatize ediyor olaylari Sadri Sener olmasa manisali baskan ve etrafindakiker onu linc edecekmis

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi olaya şu açıdan bir bakalım.
    Şuan 2 Kutup oluşmuş durumda, bunlardan biri "mahkeme sonucunu beklemeden TFF'nin karar vermesini isteyenler" bir diğeri "Mahkeme sonucunu beklemeden TFF'nin karar vermesini istemeyenler."

Bu iki kutubunda oluşmasını sağlayan ana etken; Tahkim Kurulu Kararıdır
    Neden Tahkim Kurulu ? Çünkü Tahkim kurulunun alacağı karar kesindir ve değiştirilemez.

Fenerbahçe'nin suçlu olsa da olmasa da ceza almasını isteyenler Mahkeme kararı belli olmadan Tahkim Kurulunun ceza vermesi için kamuoyu baskısı oluşturuyor. Hatta Uefa tehdidini sürekli ön plana çıkaran bu gruptur. Uefa altına basa basa "biz TFF'nin iç işlerine karışamayız, eğer kendileri isterse alacakları kararlar üzerinde tavsiye verebiliriz" demesine rağmen ! sürekli Uefa tehdidini gündeme getirerek TFF'yi köşeye sıkıştırmak ve mahkeme kararını beklemeden takımlara ceza aldırmak niyetindeler. Bunlara göre Fenerbahçe suçlu veya değil önemli değil, mesele şu ortamdan fırsatçılık yapmak fazlası değil.

Fenerbahçe bu zamana kadar 58.madde için bağırmamıştı ne oldu da birden sesi yükseldi ?

Bu da Tahkim Kurulunun etkisinden dolayı, MAA en son Uefa ile yaptığı toplantıdan sonra bir öneri sundu ve bugün genel kurulda oylamaya sunuldu. Küme düşme cezası bir defalığına kalksın puan silme cezası gelsin ve bu cezalar playofflar öncesi devreye konulsun. İşte bu andan sonra Fenerbahçeli yöneticilerin kafalarında ampüller birden yandı. Çünkü şuan hiç kimse dava sonucu belli olmadan bir takımı küme düşürme cezasına yeltenemez o yükün altına giremez ama ceza, puan silme olsa bunu kolaylıkla yapabilirler. Fenerbahçeli yöneticilerde bunun farkına vardı ve ileride Tahkim Kurulundan çıkacak olası bir puan cezasının, yarın aklansalar bile değişmeyeceğini bildikleri için 58.maddenin değişmemesi yönünde kesin beyan vermek ve bu yönde hareket etmek zorunda kaldılar. Aksi takdirde oluşturulan bu kamuoyu ve TFF'ye yapılacak baskı Fenerbahçe suçlu olsa da olmasa da mutlaka ceza olarak önüne koyulacaktı, çünkü mahkeme kararı beklenilmeden böyle bir tutum sergileyeceklerini MAA belirtmişti.

Yarın ne olacak ?
    Yine Uefa topa bir takım fırsatçılar tarafından sokulacak, Uefa tehdidini TFF üzerinde baskı unsuru olarak kullanmak isteyenler bu isteklerini daha derin bir şekilde kullanacak. Fenerbahçeli dostlara tavsiyemdir ne bu insanlara itibar edin ne de onların böyle bir kamuoyu oluşturarak bu kulüp üzerinden rahatça rant sağlamalarına izin verin. Takımınıza sahip çıkın.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Nedim Türkmen: Manisaspor başkanı Kenan Yaralı beni ölümle tehdit etti

Nedim Türkmen: Ali Koç'a UEFA yetki sahibi değilse neden Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine gitmedi diye sordum. Kenen yaralı bana küfür etti.
    Niye Şampiyonlar Ligi'ne gidilemediğini Fenerbahçe ve özellikle Ali Koç 3872 kez açıklamasına rağmen Nedim Türkmen bir kez daha soruyorsa Ali Koç da boş konuşma der, haklıdır. Fenerbahçe'yi ŞL'den ihraç ettikten sonra buna savunma olarak ihraç ettikleri günden 4-5 ay sonraki iddianameyi savunma olarak kullanmaya çalışan bir UEFA var. Muhtemelen orda da Ali Koç, UEFA konusunda, Cihan Kamer'in de belirttiği "1985 Heysel faciasından beri UEFA bir ülkeyi tamamen organizasyonlarından men etme gibi bir karar almamış. Bu UEFA milli takımı almaz, bu sene hak kazananları almaz vs. gibi korku pompalaması anlamsız" manasında UEFA'ya önem vermeyin demiştir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal: Fenerbahçe'nin küme düşmesini açıkcası istemiyorum. Bizim şampiyonluğumuz onlara bağlı değil.

Ünal Aysal: UEFA devamlı bastırıyor. Göreceksiniz UEFA önümüzdeki günlerde daha sert yaptırımlar uygulayacaktır.

Ünal Aysal: FB'nin olması ile olmaması arasında Galatasaray'ın menfaat beklentisi yoktur. Fırsatçılık yapmak istemiyoruz, fırsatçı değiliz.

Ünal Aysal:'Fb'nin küme düşmesiyle şampiyonluk yarışının bir ilgisi yok..Fb düşse de düşmese her halükarda biz şampiyon olacağız''

Ünal Aysal: Bizim görevimiz Galatasaray'ın mutlak başarısını sağlamak ve Avrupa Kupaları'na katılımını gerçekleştirmek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne olursa olsun, ben Y.D.'nin ''Fenerbahçemiz'' lafını kabullenemiyorum. Ünal Aysal ya da Aziz Yıldırım çıkıp ''Galatasarayımız'', ''Fenerbahçemiz'' deseydi de aynı şekilde düşünürdüm. İsteyen istediği gibi düşünmekte serbest sonuçta. Benim düşüncem de bu yönde.

Orada Kulüpler Birliği'ni temsil ediyor, fakat o şekilde konuşmaması gerekiyordu. Fenerbahçe camiası, Fenerbahçe kulübü ya da sadece Fenerbahçe diyerek de geçiştirebilirdi orayı.

Forza'da da bu sözle ilgili çok büyük tepkiler var.

Konuya dönecek olursak; puan silme de kalktı. Bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek dava?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kendileri için suçlamalarda çok hassas olanlar, daha oylama başlamadan 2 gün önce bizim evet oyu vereceğimizi yazmışlardı burada, şimdi de dün oylamada Sadri Başkanın gözünü ovmak için bile elini kaldırdığında şak caps alıp 'HANİ HAYIR OYU VERECEKTİNİZ!!!' 'TEMİZİZ DİYENDEN DAHA TEMİZİZ!!!' diye caps alıp sosyal medyada prim yapan bazı takım taraftarları var.

çamur yine bize kaldı. yapacak birşey yok. bir tarafta yargısız infaz var diye madur olanlar başkalarına karşı daha zalim. yargısız infazı yapan kim burada? 'yav işte adam yemek yemiş diğer başkanla, bir fotoğrafla ispat mı olur? her yemek yiyen şike mi yapar?' diye savunma yaparken öte yandan bir fotoğraflarla suçlama yapmak nedir şimdi?

bugün ntvspor'da evet oyu için 2-3 delegenin parmağı kaldırıldığını, oylama rengi belli olduğundan başkanların büyük çoğunluğunun fikirlerini beyan etmediğini söyledi.

onun dışında Şenol Hoca'nın konuşması yerinde ve etkiliydi. bu süreçte bizim yönetim de dahil olmak üzere süreci yönetme ve sağduyu kısmında sınıfta kalmasına rağmen teknik direktörler takdir topladı.

artık süreç hukukun. kim suçluysa cezasını çeksin. bu biz de olsak çekelim. futbolu sahada futbol oynamayanlar yönettikçe hep hatalar çıkar. ama belki biz de hatalardan ders çıkarırırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

eğer siz şu birkaç hafta içinde olanlara yargısız infaz deyip bağırıyorsanız Fenerbahçe o zaman bu isyanda sonuna kadar haklıdır. siz 1-2 hafta dayanamazken(ki ortada bir şey yokken) Fenerbahçe bununla 6-7 aydır savaşıyor. bu tepkiniz bizim isyanımızın ne kadar haklı olduğunu gösteriyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uefa: 'Özerkliğe saygının bir tezahürü olarak ülke federasyonunun iç işlerine biz karışmayız. Ancak talep gelirse yine özerkliğe saygıdan çekinmeden onu tam olarak sağlamak kaydıyla destek olabilir tavsiye verebiliriz'

Ali Koç: 'Hep bir UEFA maşası UEFA sopası bize gösterilmektedir, Uefa neden bu kadar topa sokulmaktadır ?'

Ben: 'Fenerbahçe'nin suçlu olsa da olmasa da ceza almasını isteyenler Mahkeme kararı belli olmadan Tahkim Kurulunun ceza vermesi için kamuoyu baskısı oluşturuyor. Hatta Uefa tehdidini sürekli ön plana çıkaran bu gruptur.'

Ünal Aysal: UEFA devamlı bastırıyor. Göreceksiniz UEFA önümüzdeki günlerde daha sert yaptırımlar uygulayacaktır.

Bak sen şu işe... ve ekliyor Ünal Aysal
    FB'nin olması ile olmaması arasında Galatasaray'ın menfaat beklentisi yoktur. Fırsatçılık yapmak istemiyoruz, fırsatçı değiliz.
    Last edited by meddah : 27.Ocak.2012 at 19:48
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bak sen şu işe... ve ekliyor Ünal Aysal
    FB'nin olması ile olmaması arasında Galatasaray'ın menfaat beklentisi yoktur. Fırsatçılık yapmak istemiyoruz, fırsatçı değiliz.
    gulecek ne var anlamadim unal aysal kotu birseymi dedi biraz aciklayisi olursan sevinirim herkes anlasin , sonra demeyinki galatasaraylilar bize yukleniyor olur olmaz konusuyor demeyin aciklama bekliyorum unal baskan ne demis kotu birseymi demis ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sizin için kötü bir şey dememiş aksine Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bir açıklama yapmış hatta sen eklememişsin ben ekleyeyim
    Aysal ise Başbakan Erdoğan'ın kin tutan biri olmadığını ve bundan daha önemli işleri olduğunu söyledikten sonra "Galatasaray'ın 25 milyon taraftarının hemen hemen 20 milyonunun ona oy verdiğini tahmin ediyorum. O yüzden bu noktada Başbakan'ın bizimle bir sorununun olduğunu sanmam" dedi.
    Bu sözlerin hepsi Galatasaray menfaatleri için.

Benim 243.sayfada(yani burada) 2 mesajım var, eğer ikisini dikkatle okursan Ünal Aysal'ı neden eleştirdiğim açıkça ortada.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yaptığın alıntının linkini koyabilir misin acaba ? Ben pek takip edemediğim için o açıklamayı kaçırmışım. Haberin videosu olursa daha çok sevinirim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Talihsiz açıklamalar olmuş Ünal Başkan adına. Link içinde ayrıca teşekkür ederim.

Genel görünüme bakacak olursak Beşiktaş dışında her kulubün hükümet ile içli dışlı olduğunu düşünüyorum. Nedense Beşiktaş tarafı bana biraz daha karşıt duruyormuş gibi geliyor. Eskiden Fenerbahçe' de öyle gelirdi ancak malum Ülker ortaklığı bulunduğu için artık o da kayboldu. Başkan oldukça abartarak doğruları söylemiş ve bu da tepkileri üzerine çekmiş. Bu abartarak söylemesi yıkama yağlama mıdır ? Evet. Bazen doğruları söylemek hiç mantıklı birşey değildir.

Elimden geldiğince siyasete girmedim. Hatta hiç girmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başkanın kendi kulübü adına ne söylediği bir Fenerbahçeli olarak beni ilgilendirmez, kendi kulübünün menfaati doğrultusunda her yolu deneyebilir. Bu, o kulübün meselesi ancak hem biz fırsatçılık yapmıyoruz deyip hem de Uefa bizi yakacak, TFF hemen karar versin diye baskı yaptırmak o kadar birbiriyle çelişiyor ki. TFF'nin daha kişiler savunma vermemişken, mahkeme kararı belli değilken vereceği her karar adaletsizlik olur ! Bu Fenerbahçe'nin yararına olsa da olmasa da. Ve alacağı karar yarın aksi bir durum olursa geriye döndürülemez Başkan'ın nemalanmak istediği kısımda bu.

Uefa açık açık biz karışmayız demiş TFF'ye güvendiklerini yetkinin onlarda olduğunu belirtmiş, Sürekli Uefa'yı ortaya atmak niye ? veya Kulübün taraftarlarının düzenli olarak Uefa'ya toplu mail kampanyasına katılması niye ? O yüzden fırsatçılık yapmıyoruz demek bizde sadece tebessüm yaratır başka bir şey değil.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başkan' ın üstünde durduğu olay UEFA nın Türk takımlarını avrupa kupalarında men edebileceğidir. Demekki Avrupa' daki kaynaklardan böyle bir duyum geldi ki Galatasaray başkanı bunun üzerine gidiyor. Başkan bu kadar yatırım yapıldıktan sonra Galatasaray' ın Avrupa Kupaları nın dışında kalmasını istemediğini görüyoruz. Bu yüzden her konuda kendilerini sağlama almaya çalışıyorlar. Buna "çıkarcılık " değil " korumacılık" denir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Altay Başkanı TFF'nin puan silmeye evet demeleri için kendilerine rüşvet teklif ettiğini söylüyor. // TV 8 ""

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal'da 32.günden sonra bitmiştir, daha da sahip çıkılacak bir yanı kalmamıştır benim gibi bir koyu Galatasaraylı tarafından.

Buyrun Tek Yumruk Galatasaray

Mesaj Yetkileri