Bu transferden sonra Önder'in gözden çıkarıldığını düşünüyorum.
Bu transferden sonra Önder'in gözden çıkarıldığını düşünüyorum.
Önder muhtemelen takımdan gönderilecek, senede 3 ya da 4 maç belki oynar, bonservisi elinde, maliyeti yok diye yedek kulübesine hatta tribüne yapılmış bir transfer.
"YÜCE ATATÜRK"
İlhan Eker iyi bir transfer, Gençlerbirliği'nin kaptanı. Gökhan Gönül ile de uyumlu olurlar. İlhan'ın gelmesi Önder ile kesin olarak yollar ayrılıyor demektir. Lugano-Bilica-İlhan-Bekir. Önder fazlalık gibi duruyor.
İlhan yerli stoper olarak alabilecegimiz en iyi isimlerden biriydi bence.Iyi bir stoper.Iyi bir transfer oldu bana gore..
Avrupada başarı istiyoruz İlhan'ı iyi stoper olarak adlandırıyoruz entresan![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
yahu adam zaten yedek olarak alındı. rotasyon için.
(/s)
Anlamadığım konu şu Türk bir transfer yapılınca neden hep yedek transfer muamelesi görüyor anlamadım gitti, adam Turkcell Süper Lig'in iyi takımlarından Gençlerbirliğinin kaptanlığını yapmış eğer yedek kalacak olsa para dışında Fenerbahçe'ye geleceğini düşünmüyorum..
Mesela Ali Turan vardı.Mesela Emre Güngör
En basitide elimizde bir Önder Turacı var.Herkes karşı çıksada bana göre iyi bir defans hiç olmadı yedek kalacaksa bile İlhan Eker'e göre daha iyi bir yedek olur
Genç oyuncuları kullanabilirz Tarık.Bu tür fazlalıklar yerine mesela.
Serhat yedek olacak tabi.Kolaymı öyle bir anda yıldızın parlamadan geliyorsun Türkiyenin büyük takımlarından birinde 11'e girebilirmisin.Bilica gibi 1 senede isim yapacaksınki anca 11 oynayabilesin.
Güzel transfer. Bonservisi olmaması bu transferi daha da güzel yapıyor. İlhan Türkiye'de yerli olarak alınabilecek az sayıda savunmacıdan birisi. Liderlik özelliği de var. İzlediğim kadarıyla soğukkanlı ve kontrollü bir oyuncu. Bilica'yı da göndersek keşke ve Lugano'nun yanına yerlilerden birisini yerleştirsek.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
önder niye gönderilsin ki gökhan gönülün altarnatifi önder olmalı bence.
Bence stoperde Lugano, İlhan, Bekir ve iyi bir stoper(transfer) yeterli olur. Kadroya alınacak ilk 11 oyuncuların yanı sıra sağ bek, sol bek ve kaleci de alınmalı. Gündemdeki isimler de gelirse iyi bir takım oluruz gerçekten. Bakalım bekliyoruz artık.![]()
TariboWest
stoper olarak pas yapacak oyuncu lazım.pique gibi
Kesinlikle Gökhan Gönül ve Andre Santos'a alternatif sağ ve sol bek alınması lazım. Artık Önder kalmamalı bu takımda. Zaten taraftarın tahammülü kalmadı. Gitmesi hem kendisi için hem Fenerbahçe için daha hayırlı olur. Sağ bek olarak oynatıldığında bile Bekir, Önder'den daha verimli oynadı.
Ali Turan vardı yazdım zaten (:
4.Stoper konumunda savunuyorsan zaten bende senin düşüncelerine ek katkıda bulunurum ama aksi halde ilk 11 için veya bi lugano sakatlığında ilk yedek için hiçde gereği olmayan bir transfer.
Fakat 4.5 stoper olacaksa o zaman dursun zaten kenarda.Bir sezonda oynayacağı maç sayısı 3-5 onun yerine genç sertaç alınsa a takıma hem daha az para verilir hemde ilerisi için tecrübe kazanırdı.
serdar kurtuluş da sağ beke altarnatif olabilir hava toplarında da gökhan gönülden avantajlı
ilhan bilicadan da bekirden de iyi bir stoper sogukkanlı bir isim ayagı fena değil.fenerbahcede tutunacak göreceksiniz
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Keşke altyapı oyuncularına şans verilse. Ama verilmediğini düşününce oyuncu alınması daha doğru.
Altyapımızdan Gökay bu sezon defalarca maç kadrosuna alınmasına rağmen dakika bile oynatılmamıştır. Fenerbahçe'den artık altyapı oyuncusu beklemek büyük bir ütopya halini aldı benim için.
alt yapı demişken, gökay iravul, okan alkan, eren sertaç vb. oyuncular kampa götürülmeli.
özellikle okan alkan veya eren sertaç iyi değerlendirilirse gökhan gönül'e alternatif olabilir.
(/s)
Şans verebilecekleri maç çok vardı evet ama ben çoğu takımdaki altyapının yetersiz olduğunu düşünüyorum , oyuncularda da suç var adam gibi oynadıkları sürece niye şans bulmasınlar ki ? messi gibi bir çocuk çıksa antremanda bilicayla luganoyu çalıma dizse hangi antrenör oynatmaz ?
Ben U18 maçında izledim. Sağ açıkda oynayan bir oyuncu vardı. Doğukan Genç. Gerçekten iyi bir yeteneği var gibi. Aslında alt yapıdaki oyuncuları hemen çıkarmamak lazım. Çünkü maç oynayamayacaklar. Bank Asyaya ya da 2. liglere kiraya versek daha iyi olur. Ama yönetim bunu düşünmüyor. Hep hazır oyuncu..
TariboWest
Kampa götürülmeliler bence de.
Okan, Gökhan'a alternatif olabilir. Ancak hemen de kaldıramaz Fenerbahçe'de oynama baskısını. Zaman zaman sonradan oyuna sokulmalı, alıştırılmalı. Gökay da aynı şekilde. Zaten U17 milli takımında epey övgü almıştı Gökay'la ikisi. Ancak Sertaç savunmanın göbeğinde oynuyor. Sadece 1 maçını izledim, o maçta dikkat çeken bir oyun çıkardı. Fiziği falan çok iyi zaten.
Büyük umutlarla Sakaryaspor'dan alınan Onur ile Furkan da vardı. Hiç şans verilmedi. Onur Mersin İdman Yurdu'na kiralandı sezon ortasında. Bence kiralamadan önce kullanabileceğimiz oyuncuları 5-10 dakika oynatmalıyız maçlarda.
Tamamıyla hocayla alakalı bir durum.
Arda nasıl parladı boleslav maçında oynadı.Fenerbahçe hiç mi böyle maç oynamadı oynadı nerede o gençler klubede.Abdulkadır bunların en basit örneği sonra kiralık gitti.
Fenerbahçeninde bu tür gençleri sahaya sürmesi lazım yoksa her sene alternatif diye adlandırılan oyunculara hem para verilir hemde kadroda fazlalık yapar bu oyuncular.
Ayrıca gelen gençlerden bir tane üst seviye oyuncu yarattığını düşünsenize o zaman bilicalarla uğraşmassınız işte![]()
emek ege twitter'inde yazmış. marsilya forlan için atletico madrid'e 25 m euro önermiş.
![]()
(/s)