Sayfa 241 / 476 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
7,201 ile 7,230 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

forlan konusu bitti. kesin anlaşılmış.
    bana kalırsa maicon rahat gelir. yaşı ve sözleşmesinin seneye bitecek olması bunda en büyük etken. zaten inter'in van der wiel ile anlaştığı söyleniyor. açıksası maicon inter'de yıllık 1-2 milyon euro kazanıyordur. adam inter'de en uç başarılara ulaştı. senelik 3-4 milyon euro garanti para verirsek gelebilir. yaşından dolayı son büyük imzasını atacağı için bunun olma ihtimali çok yüksek.
    hamit'de keza aynı şekilde iyi para kazanabileceği son imzasını atacak. türkiye'den sağlam para teklif eden 3 büyüklerden herhangi birisine gidebilir.
    kaka ise gerçekçi hedef değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adalı'nın 3 hedefi Kaka,Maicon,Hamit.Girişimler varmış ama getirebilecekleri sanmıyorum.Gelirlersede bizim ligi takmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

maicon, no comment.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Kaka ve Maicon gibi dünya sınıfında futbolcuların Türk takımlarıyla adı geçince bazı kişiler '' Yok artık.Takımı satsalar alamazlar'' gibi tabirler kullanıyordu.Taki geçen sene Beşiktaş yönetimi cevabı en iyi şekilde verene kadar.Alınamayacak oyuncular değiller.Umarım bu tip oyuncular Türkiye Ligi'nin kalitesini bir nebze daha yukarı çeker.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Ertem şener'den sana cevap gecikmedi

guti !!! quaresma !!! simao !!! almeida !!! beşiktaş'ta dendiği zaman yorumları hatırladınız mı ? 'yok canım ancak formasını alırlar'.

neyse bu konuda son sözüm !!! haber namustur
    .

Çok iddialı
    Tamam Guti, Simao, Almedia tamam iyi oyuncular falan ama geçen isimler Kaka ve Maicon. İnsaf yani.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kaka tamamda Maicon imkansiz degil bence

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Kaka tamamda Maicon imkansiz degil bence
    Tam tersi.
    Kaka belki kiralık gelir ama Maicon imkansız ötesi.
    Dünyanın hâlâ en iyi sağ beki Maicon.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bjk ' nin her transferinde imkansız diyorsunuz abi. Ama adamlar alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu sebepten dolayı zaten herkesin imkansız demesi hoşuma gidiyor

Herkes imkansız desin ki bu adamlar da gelsin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat Abi'ye katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ney Kaka mı ? Maicon mu ? Bir Beşiktaş'lı olarak ben bile ihtimal vermiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heralde Simao ile Maicon'u bir tutmayacaksınız ? Tamam Simao'da çok çok iyi bir oyuncu olabilir ama Beşiktaş'ın Maicon'u almasıyla Cristiano Ronaldo'yu alması arasında olasılık olarak bir fark görmüyorum açıkcası. Kaka için net konuşmayayım çünkü Real Madrid'te beklenen performansı gösteremedi çok düşük bir ihtimal gelebilir belki.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Heralde Simao ile Maicon'u bir tutmayacaksınız ? Tamam Simao'da çok çok iyi bir oyuncu olabilir ama Beşiktaş'ın Maicon'u almasıyla Cristiano Ronaldo'yu alması arasında olasılık olarak bir fark görmüyorum açıkcası. Kaka için net konuşmayayım çünkü Real Madrid'te beklenen performansı gösteremedi çok düşük bir ihtimal gelebilir belki.
    Katıldığım bir yorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İbrahim Öztürk transferi bitmiş diyor LigTv'de de... Ama umarım ki takasta verilen 2 oyuncudan biri Sivok değildir. O zaman büyük kazık yemiş oluruz. Transfer listesine koysak iyi paraya satabileceğimiz bir oyuncu Sivok. 1-2 yıldır da Çek Milli Takımı'nda düzenli oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Şimdi soracağım soru şaka değil.İbrahim Öztürk kim? Hangi takımda oynuyor mevkiisi falan ne?Türkiye ligini pek takip etmiyorum ama dikkat çeken bir oyuncu olsaydı tanırdım mutlaka.(Bkz.Emenike,Cenk Tosun)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursaspor'da son dönemde istikrarlı bir grafik gösterip parlayan stoper.

17. Default

Inter, Ajax defansının sağ kanadında görev yapan Gregory Van Der Wiel ile prensip anlaşmasına vardı.!!!

Maicon gidiyormu yoksa

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maicon going to do Beşiktaş ?

Yok artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maicon going to do Beşiktaş ?

Yok artık.
    İngilizce hocana selamlar abi.

Bu isimlerin transferlerine ben de ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maicon'da geldikten sonra vatandaşı Kaka'yı da ikna eder

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

21. Default

maicon transferi bence imkansızın imkansızıı aldııklarıı adam onun yedeği olur anca herhalde interde farkıındadıır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnter Van der Wiel'i almış öyle mi..?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maicon gelir gelmesine de bir 8-10 yıl sonra anca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koçum kendisi an itibariyle 30 yaşında zaten biliyorsun değil mi ?

habercilik olmuş hayalcilik.

kaka 2009 yılında 60m avroya alındı madride , yıllık kazancı 8m avro. (not: kaka madrid tarihinin en pahalı 3. transferi)

maicon madride gelemedi 50m avro bonservis bedeli istenildi , madrid alamadı.

bu 2 isim beşiktaşa gelecek ? bunları almeida vs. ile bir tutmayın.
    Last edited by meddah : 10.Mayıs.2011 at 05:08

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse bir tutmuyor zaten. Ayrıca kimse kesin geldiler veya gelecekler de demiyor. Aksine biz Beşiktaşlılar da pek ihtimal vermiyoruz. Ama Serdal Adalı faktörünü aklımda tutuyorum ben her ne olursa olsun. Quaresma kesinlikle gelmez deniyordu ama ne oldu İnter'de bekleneni veremedi Beşiktaş'ta tekrar çıkışa geçti. Kaka'nın da burayı bir basamak olarak kullanmayacağının garantisini kim verebilir ki ? Son 2 senedeki oyunuyla (kalitesini demiyorum orası elbette tartışılmaz) Avrupa'nın elit kulüplerinin gözünden düştü bence Kaka. Hee Maicon konusunda ben de umut taşımıyorum. Ama gel gelelim Adalı..

1- herkesin yorumlarını nereden biliyorsun da kimse bir tutmuyor diyorsun , forumlara bak görürsün. almeida yı alan bunları da alır diyenler var. ki kaldı ki kendinde başka bir benzetme yaparak q7 yi aldık bunu da alabiliriz diyorsun.

2- ben kimse kesin geldi dedi ya da gelecek dedi diye bir iddaa da bulunmadım. habercilik olmuş hayalcilik yazdım. Gelebilir iddaalarını yayanlar %90 anlaşıldı diyenlere yazdım. bu tarz haberleri yayan medyaya laf vurdum , beşiktaşlılar kendilerini avutuyorlar demedim ? tekrar anlaman için belirteyim habercilik olmuş hayalcilik yazdım.

3- adalı milyarder biri mi abramoviç mi pek bilmiyorum kendisini. 2 yıl önce 60m avroya alınan , yıllığı 8m avro olan bir oyuncuyu getirebiliyorsa halt etmiş man. city deki araplar derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    1- herkesin yorumlarını nereden biliyorsun da kimse bir tutmuyor diyorsun , forumlara bak görürsün. almeida yı alan bunları da alır diyenler var. ki kaldı ki kendinde başka bir benzetme yaparak q7 yi aldık bunu da alabiliriz diyorsun.

2- ben kimse kesin geldi dedi ya da gelecek dedi diye bir iddaa da bulunmadım. habercilik olmuş hayalcilik yazdım. Gelebilir iddaalarını yayanlar %90 anlaşıldı diyenlere yazdım. bu tarz haberleri yayan medyaya laf vurdum , beşiktaşlılar kendilerini avutuyorlar demedim ? tekrar anlaman için belirteyim habercilik olmuş hayalcilik yazdım.

3- adalı milyarder biri mi abramoviç mi pek bilmiyorum kendisini. 2 yıl önce 60m avroya alınan , yıllığı 8m avro olan bir oyuncuyu getirebiliyorsa halt etmiş man. city deki araplar derim.
    Kardeşim ben kariyerin gidişatı açısından örnek verdim. Yani Quaresma da Porto'da oynadığı futbolla dünyanın elit yıldızları arasına girdi ama İnter ve Chelsea'de başarısız dönemler yaşadı gerek sakatlıklar gerek formsuzluklar. Şimdi aynısı Kaka için geçerli. Milan'da iken benim gözümde dünyanın en iyi futbolcusu Kaka'ydı. Ama ne oldu Madrid'de istenileni bir türlü veremiyor. Kadroya girmekte zorluk çekiyor üstüne bir de Nuri alındı. Tekrar yükselişe geçmek için burayı kullanabilir neden olmasın diyorum sadece. Yani kendisi henüz 29 yaşında. 2 senesini burada geçirse 31'inden sonra kendisine bu kadar iyi bakan bir futbolcu için en az 4-5 yıl daha kalır.. Umarım anlatabilmişimdir derdimi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında şöyle bir bakınca çok az ihtimalde olsa Maicon değilde Kaka'nın kendini toplamak için BJK'ye 1 yıllık kiralık olarak gelebileceği ihtimalini göz ardı etmiyorum. Tamam çok zor belki ama nede olsa BJK'ninde kadrosunda dünya çapında adamlar var.. Kaka bu dediğim sebeple tereddüt etmeden gelebilir. Ama az bir ihtimal yinede.

30. Default

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında şöyle bir bakınca çok az ihtimalde olsa Maicon değilde Kaka'nın kendini toplamak için BJK'ye 1 yıllık kiralık olarak gelebileceği ihtimalini göz ardı etmiyorum. Tamam çok zor belki ama nede olsa BJK'ninde kadrosunda dünya çapında adamlar var.. Kaka bu dediğim sebeple tereddüt etmeden gelebilir. Ama az bir ihtimal yinede.
    Kaka'ın ölüsü bile türkiye ligine gelmez.Kendii toparlamak istese italya'dan ingiltere'den isteyeni var onlara gider ki bu ligler herkesin gözü önünde

Mesaj Yetkileri