Sayfa 241 / 447 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
7,201 ile 7,230 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

1. Default

Türkiye'de bir tarafı çıbanmış gibi kesip atmak ne kadar basitmiş onu anladım. Şakşakçılar şimdi de karşılıklı cephe almaya başladı, yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kasıtlı olarak Aykut Kocaman'ı itibarsızlaştırma çabasında olan bir kesim var, bunu daha sezon başlamadan söylemiştim.

Evet böyle bir kesim var ama buna direk atlayan Fenerbahçe'li sazanlarda çok var.Aykut hoca gol rekorunu geçmesin diye Alex'i oynatmaz, transferlerden cebe para indirir..Uyanık olun ya biraz.Çarşaf çarşaf yazı yazardımda neyseki vaktim yok.Kendi sorunlarını kendi içinde yaratan bir camiayız maalesef.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde Kaptanımız Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirmiştir.

Kulübümüzde yapılan, Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre’nin de katıldığı görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur.

Alex de Souza’nun kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Kin tutan taraf kaybeder, umarım herşey gerçekten yoluna girer.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex bu takımın kaptanı, Alex çalışmaya devam edecek ama yerini de bilecek. Efsane olmak kolay değil ama bir oyuncunun yeri bellidir, takımın patronunun yeri bellidir.

Alex oynayacak, oynadığında yine bizleri hayran bırakacak yeter ki Aykut Kocaman'a o serbestlik tanınsın, maçına göre kadro yapılacak rahat ortamı bulabilsin.

Çabuk unutuyoruz, daha 2 hafta bile geçmedi, Sow'u istemiyor, oynatmayacak, satacak gibi haberlerden sonra yine Aykut Kocaman'ı asanlar olmuştu, Sow'un oruç tutmasını istemiyor, tutuyor diye oynatmıyor haberleri çıkıp yine din üzerinden Aykut Kocaman'a inançlara nasıl karışırsın diye sallayanlar olmuştu.

İnatlaşmak, kutuplaşmak o nedenle kötü çünkü sırf Aykut Kocaman'a muhalefet olmak için geçen sene yeter artık Özer'i oynattığın, manevi oğlu Özer ne kadar kötü olursa olsun kadroda yer alıyor, Özer'i kayırıyor diyenler, şimdi Özer'i sen nasıl oynatmazsın, nasıl böyle bir adamı gönderirsin diyorlar.

Sahada olanlar/olmayanlar için elbette eleştirilecek, futbolun keyfi orada. Her yaptığı doğrudur, her şeyin en iyisini bilir gibi bir iddiam yok o nedenle hiç eleştirilmeyecek diyorum sanılmasın, yeter ki bel altı hedef alınmasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=u6jZimaXMzg&feature=share"]yabo[/YOUTUBE]

Tekrar bir yerlerde gördüm de hoşuma gitti koyayım dedim Topuz' u maç içinde pek sevmem ama iyi oyuncudur. Burada da ne kadar eğlenceli olduğunu göstermiş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bugün bir gazetenin internet sitesinde iki tane manşet haber gördüm: Birinin başlığı "Alex'ten şok açıklamalar: Çalıştığım en kötü teknik direktör ......"; diğerinin başlığı "Şok Şok Şok: Fenerbahçe ile yollarını ayırdı".

Birinci manşet, Alex'le daha önceden yapılmış bir röportajdan bahsediyor. Röportajdaki sorulardan biri de "çalıştığın en kötü teknik direktör kim?". Alex de cevaben isim vermemiş; "kötü teknik direktörlerle de çalıştım tabii" deyip geçiştirmiş. İkinci manşette ise zaten transferi daha önceden netleşen Özer'den bahsediliyor.

İnsan olduğum için kendimden utanıyorum bazen.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sabah 5 6 gibi tv açıyım dedim kanaltürkte telegolün yerine yayınanan programda fenerin guardiolayla ilgilendiği söylendi dedim duya mı bu yok adamlar ciddi ciddi konuşuyolar hey allahım ya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sporx tita ile ozel roportaj yapmis aykut kocaman hakkinda konusmus. bu arada haber eskidir 1 yillik

http://live.sporx.com/futbol/hep-bre...SXHBQ220048SXQ

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aynen

18 Ocak 2011 Salı - 09:34
    Sporx.com
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aykut Kocaman: Alex yarınki maçın kafamdaki kadrosunda yok. Ama bir antrenman daha yapıp duruma bakacağız.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut Kocaman : ''Fenerbahçe taraftarına çok kırgınım.Fenerbahçe teknik direktörünün oyuncu seçme hakkı yoksa bu durum baştan sona ters demektir.''

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

daha ilk tepkide kirilacaksa bastan yürümez bu is...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman bir kumar oynuyor, tur geçilirse kredisi oldukça artacak. Elenirse Fenerbahçe, Alex diyenlerin sesi daha gür çıkacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

SON DAKİKA - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Alex yarınki maçın kafamdaki kadrosunda yok. Ama son antrenmanda bakacağız.
    NTVSPOR
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Aykut Hoca Spartak Moskova'ya elenirsek istifa eder, bence onun sinyali verildi.

Ayrıca hocanın dediğine katılmyorum. Hoca Alex'i oynatmayabilir Moskova'da ama o zaman yeneceksin, berabere kalacaksın. Yaptığın seçimin doğru olduğunu göstereceksin. Çıkıp diyeceksin ki "Alex'i oynatmadım ama gittim Moskova'da galip geldim". O zaman kimse sana bir şey diyemez. G.Antepspor maçında Alex'i 18'e almadın, G.Antepspor'un elinden zor kurtuldun. Yani Alex'in takımı yavaşlattığı, orta sahayı zayıflattığı, defansif zaaflara yol açtığı tamamen koca bir yalan. Alex olmadan sen G.Antepspor gibi sıradan bir takıma kendi sahanda en az 5 net gol pozisyonu verdiysen kimseden destek bulamazsın.

Ayrıca iş tamamen Alex'in teknik yönü de değil, sen takımın kaptanını bir anda dışlayamazsın, kenarıya itemezsin. İtersen işte böyle en sert şekilde karşılık görürsün. VEFALI OLMAK ZORUNDASIN.

Aykut Kocaman'ın çevirdiği bir maç var mı 2010-2011 sezonunda, aldırdığı bir maç var mı yaptığı hamlelerle? Ama o sezon Alex'in 27 golü var, çevirdiği maç sayısı da en az 10'dur. Başta Beşiktaş, G.Saray, Ankaragücü, Bucaspor maçları var aklıma gelen. Sen şampiyonluk apoletini kazandıysan bunda Alex'in katkısı en üst seviyede.

Aldığın Türkiye Kupası'nda final maçını hatırlayın. O maçı da Alex aldı. Aldığın iki kupa var, ikisinde de Alex'in damgası var. Önceki yaptıklarını saymıyorum bile.

Biz burada G.Saray camiasını eleştirdik efsane futbolcularına jübile yapmadı, vefa göstermedi diye, aynısını şimdi F.Bahçe yönetimi ve teknik heyeti yapıyor, ama taraftar buna izin vermez.

Alexin hocasına kıskanç demesi normal yani

hırsızın hiç suçu yok yani

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut Kocaman bir kumar oynuyor, tur geçilirse kredisi oldukça artacak. Elenirse Fenerbahçe, Alex diyenlerin sesi daha gür çıkacaktır.
    Valla ben Alex konusunda hocanın arkasındayım.Maçtaki taktiğe,değişikliklere göre falan hocayı eleştiririm.Ama maçın sonucuna göre de Alex'cilik yapmam Alex bizim için herzaman kraldır,çok özeldir.Ama bir hata yaptı ve karşılığında aldığı cezayı hak etti.Alex yarın oynamayacak gibi ama oynasa da oynamasa da Aykut hocayı bu konuda eleştirmem.Sonuçta Alex'in de her zaman belirttiği gibi sahaya 11 kişi çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aykut Hoca Spartak Moskova'ya elenirsek istifa eder, bence onun sinyali verildi.

Ayrıca hocanın dediğine katılmyorum. Hoca Alex'i oynatmayabilir Moskova'da ama o zaman yeneceksin, berabere kalacaksın. Yaptığın seçimin doğru olduğunu göstereceksin. Çıkıp diyeceksin ki "Alex'i oynatmadım ama gittim Moskova'da galip geldim". O zaman kimse sana bir şey diyemez. G.Antepspor maçında Alex'i 18'e almadın, G.Antepspor'un elinden zor kurtuldun. Yani Alex'in takımı yavaşlattığı, orta sahayı zayıflattığı, defansif zaaflara yol açtığı tamamen koca bir yalan. Alex olmadan sen G.Antepspor gibi sıradan bir takıma kendi sahanda en az 5 net gol pozisyonu verdiysen kimseden destek bulamazsın.

Ayrıca iş tamamen Alex'in teknik yönü de değil, sen takımın kaptanını bir anda dışlayamazsın, kenarıya itemezsin. İtersen işte böyle en sert şekilde karşılık görürsün. VEFALI OLMAK ZORUNDASIN.

Aykut Kocaman'ın çevirdiği bir maç var mı 2010-2011 sezonunda, aldırdığı bir maç var mı yaptığı hamlelerle? Ama o sezon Alex'in 27 golü var, çevirdiği maç sayısı da en az 10'dur. Başta Beşiktaş, G.Saray, Ankaragücü, Bucaspor maçları var aklıma gelen. Sen şampiyonluk apoletini kazandıysan bunda Alex'in katkısı en üst seviyede.

Aldığın Türkiye Kupası'nda final maçını hatırlayın. O maçı da Alex aldı. Aldığın iki kupa var, ikisinde de Alex'in damgası var. Önceki yaptıklarını saymıyorum bile.

Biz burada G.Saray camiasını eleştirdik efsane futbolcularına jübile yapmadı, vefa göstermedi diye, aynısını şimdi F.Bahçe yönetimi ve teknik heyeti yapıyor, ama taraftar buna izin vermez.

Alex bu seneden sonra 2 sene daha oynamak istiyor. Ne yapalım kulübü Alex'in üstüne mi yapalım? Yok antepten zor kurtulmuşuz da moskova'ya yenilmişiz. Zannedersin ilk kez avrupa'da yenildik bunun da sebebi alex'in oynamaması.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Alexin hocasına kıskanç demesi normal yani

hırsızın hiç suçu yok yani
    Olayların öncesine bakmak lazım.

Düşünelim, Alex hangi hocasıyla problem yaşadı? Daum, Zico, Aragones ile çalıştı F.Bahçe'de.
    Daum, Zico, Aragones, üç hoca hangi futbolcuyla sorun yaşadı? Hatırladığınız varsa söyleyin.
    Aykut Kocaman kimlerle sorun yaşadı? Başta Emre Belözoğlu, şimdi de kaptan Alex. Diğer ufak tefek sorunları saymıyorum bile.

Alex'in 8 senede ne gibi bir terbiyesizliği oldu kulübe, rakip futbolcuya, teknik heyete, hakeme?

Alex'in kıskanç demesi normal değil ama;
    Aykut Kocaman'ın gelir gelmez "Son 5 senede 1 şampiyonluk var Alex ile, sorgulamak lazım" demesi normal mi?
    İsmail Kartal'ın tesislerde "Almanları sildik, şimdi de Brezilyalıları sileceğiz" demesi normal mi?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yok artik, SL olmadi diye istifa mi edilir. o zaman gecen sene de son macta sampiyonlugu kacirdi. o dakika istifa etseydi. sanmiyorum istifa edecegini. hem daha aykut kocamana hala yeterli firsat verilmedi. gecen sene elindekilerle oynamak mecburiyetindeydi ve bu sezon da daha yeni basladi. neden bu kadar acelecisiniz anlamadim. o istifa etse cok daha iyisi mi gelecek ve bu kadroyu ne kadar verimli kullanabilecek. biraz sabir diyorum, elense bile bu sezonu bekleyin. hem SL ye girsek de grup ucuncusu olmak icin cabalicaksin zaten, yalin bir gercek bu. en kotu avrupa ligine devam edicez ki orda da guzel rakamlar kazanilabilir. hatta form tutarsak favorisi bile olabiliriz kupanin. simdilik SL hayal, en azindan uefa kupasi daha gercekci bir hedef olur

surekli dedikodulari tasiyorsun buraya, ayirici degil birlestirici olmakta fayda var. 50 kere yaziyorum doldurusa gelmeyin diye ama nafile. emreyi cok seviyorsan A.Madrid takimini destekleyebilirsin, kendisi orda devam ediyor kariyerine.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aykut hoca sonuna kadar haklı. Neler olup bittiğini bilmeden adama her seferinde sallayan taraftarımız var. Adama kıskanç desinler sonra o adamı kadroya almasını bekleyin oh ne güzel. Fenerbahce teknik direktörüne kimse kıskanç diyemez heleki bu isim Aykut kocamansa. Neyse basa donmeyelim. Sonuna kadar yanındayız Aykut hoca , sen bizim kocaman gururumuzsun.
    ve bunlar gercekten cok az sayidalar ama verdikleri rahatsizlik cok buyuk. bu kin nerden geldi, anlayabilmis degilim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hoca sonuna kadar haklı. Neler olup bittiğini bilmeden adama her seferinde sallayan taraftarımız var. Adama kıskanç desinler sonra o adamı kadroya almasını bekleyin oh ne güzel. Fenerbahce teknik direktörüne kimse kıskanç diyemez heleki bu isim Aykut kocamansa. Neyse basa donmeyelim. Sonuna kadar yanındayız Aykut hoca , sen bizim kocaman gururumuzsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Düşünelim, Alex hangi hocasıyla problem yaşadı? Daum, Zico, Aragones ile çalıştı F.Bahçe'de.
    Daum, Zico, Aragones, üç hoca hangi futbolcuyla sorun yaşadı? Hatırladığınız varsa söyleyin.
    Aykut Kocaman kimlerle sorun yaşadı? Başta Emre Belözoğlu, şimdi de kaptan Alex. Diğer ufak tefek sorunları saymıyorum bile.

Alex'in 8 senede ne gibi bir terbiyesizliği oldu kulübe, rakip futbolcuya, teknik heyete, hakeme?

Aykut Kocaman'ın gelir gelmez "Son 5 senede 1 şampiyonluk var Alex ile, sorgulamak lazım" demesi normal mi?
    İsmail Kartal'ın tesislerde "Almanları sildik, şimdi de Brezilyalıları sileceğiz" demesi normal mi?
    Söylediğin hocaların hepsi oyunu alexin üstüne kurdu o dönemlerde alex daha diri ve dinamikti şimdi öylemi

Emreye gelincede saha içinde neler yaptığını söylemeye gerek yok.

Fenerbahçe için alex dönemi bitmiştir 75 den sonra içerdeki maçlarda girsin oyuna ama yok ben efsaneyim yok ben alexim yedek kalamam bu hoca beni kıskanıyo dersen seni kapının önüne koyarlar efsane felan dinlemezler

Taraftarda alexin değil aykut kocamanın yanında durmalıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Senin anlamadığın tek nokta şu Alex bu takımın efsane bir oyuncusu , Aykut Kocaman bu takımın hocası

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex bu seneden sonra 2 sene daha oynamak istiyor. Ne yapalım kulübü Alex'in üstüne mi yapalım? Yok antepten zor kurtulmuşuz da moskova'ya yenilmişiz. Zannedersin ilk kez avrupa'da yenildik bunun da sebebi alex'in oynamaması.
    Alex'in bundan sonra 2 sene daha oynamak istediğini nerden biliyorsun, kontratı bitince gönderirsin, olur biter.
    Güzel kardeşim dediğimi anlamamışsın. Alex'in oynamamasına bağlamadım yenilmeyi;
    Alex hangi gerekçeyle oynatılmıyor? Orta saha dirençli olmuyor, savunma zaafiyeti meydana geliyor. Alex oynamadı Spartak maçında ve G.Antepspor maçında, bu sorun ortadan kalktı mı? Kalkmadı, ee?

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yok artik, SL olmadi diye istifa mi edilir. o zaman gecen sene de son macta sampiyonlugu kacirdi. o dakika istifa etseydi. sanmiyorum istifa edecegini. hem daha aykut kocamana hala yeterli firsat verilmedi. gecen sene elindekilerle oynamak mecburiyetindeydi ve bu sezon da daha yeni basladi. neden bu kadar acelecisiniz anlamadim. o istifa etse cok daha iyisi mi gelecek ve bu kadroyu ne kadar verimli kullanabilecek. biraz sabir diyorum, elense bile bu sezonu bekleyin. hem SL ye girsek de grup ucuncusu olmak icin cabalicaksin zaten, yalin bir gercek bu. en kotu avrupa ligine devam edicez ki orda da guzel rakamlar kazanilabilir. hatta form tutarsak favorisi bile olabiliriz kupanin. simdilik SL hayal, en azindan uefa kupasi daha gercekci bir hedef olur
    ŞL olmadı diye istifa değil, adam psikolojik olarak çökmüş, ŞL sonrası tepkiler büyüyecek ve istifası istenecektir, tahminim bu yönde.

Dostum şöyle bir sorun var, geliştirir diyorsun kendini ama, koca bir sezonu analizden ziyade bir iki maç ile özet geçeyim.
    Aykut Kocaman'ın ilk sezonu;
    Kadıköy'deki G.Saray maçı. Berabere biten bir maç var, kötü oynayan bir F.Bahçe.
    İkinci sezonu;
    4 tane G.Saray maçı var. İlk maçı baz alalım, TT Arena'daki. Ezici bir G.Saray üstünlüğü ve 3-1 biten maç, hiç bu kadar ezilmemiştik herhalde G.Saray'a, hatırlayın Stoch'u yedek başlatmıştı ve sonradan girince biraz oyun hareketlenmişti, yine korkak bir futbol ve ezilen bir takım.
    İkinci maç, dakika 15'te 2-0 öne geçiyorsun sahanda. Artık oyun sende. G.Saraylı arkadaşlarım "Bir 6-0 faciası daha yaşanacak" diyorlardı bana o maç için, ilk 15 dakikaya bakarsak. Ama sonra ne oldu, takım geriye çekildi, oyundan ikinci yarı Alex ve Stoch çıktı, tamamen ikinci yarı G.Saray hakimiyeti ve 2-2 biten bir maç. Üstelik son dakika G.Saray'ın topu direkten döndü, G.Saray galibiyeti kaçırdı.
    Süper Final ilk maçında 2-1 yendik TT Arena'da, ama ne oldu, G.Saray darmadağın etti, 10 tane pozisyon buldu atamadı, şanslıydık, kazandık ama ezildik.
    Süper Final ikinci maçında 0-0 berabere kaldık, pozisyonsuz, kısır bir maç, yine duvarı aşamadık.
    Süper Kupa maçında ise 3-2 yenildik, 10 kişi kalmış G.Saray'a karşı yine korkak bir futbol ve sonuç hüsran.

Baktığın zaman, 2 senede hiçbir gelişme kaydedilmediği görülüyor. Derbi performansı yerlerde. Deplasman maçlarında gol attıktan sonra çekilen, iç saha maçlarında dahi zar zor yenen bir F.Bahçe. Öne geçse bile skoru koruyamayan bir takım.

İnşallah Ş.Ligi'ne katılırız da o zaman dediklerimi daha iyi anlarsınız.
    Vaslui'yi evinde yenemiyorsun, ortalama bir takım olan Spartak'ı büyüte büyüte bir hal olduk, ona yeniliyor, hala korkuyorsun.

Kocaman bugün ne diyor? "Evimizde oynayacağız, maç 0-0 gittiği sürece son dakikaya kadar tur şansımız var."

Yahu arkadaş böyle mantık olabilir mi? G.Saray maçında (Süper Final) aynısını yaptı. Sonuçta pozisyona bile giremedik.
    Çıkıp de ki "Kazanmak için çıkacağız, erken gol bulacağız, daha sonra oyunu kontrole alıp bir gol daha bulup rahatlamak istiyoruz".

Ama ne yazık ki Kocaman'ın felsefesi berbat bir felsefe, korkak, çekingen oyun, kendi sahanda dahi üstünlük kuramama, gol bulamama korkusu. Ne yazık ki felsefe değişmedikçe başarı zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex kendimi iyi hissediyorum oynamaya devam edeceğim açıklamalarını defalarca kez yaptı. ve gaziantepspor maçındaki fenerbahçe ile süper kupadaki yada vaslui maçlarındaki fenerbahçe maçlarındaki farkı görememek bakma ile alakalı biraz. İlk kez hızlı oynayan bir fenerbahçe gördüm. Hem de iki önlibero ile sahaya çıkmasına rağmen.

Hoca Aykut Kocaman'dır bundan önceleri yeterli alternatife sahip değildi ama şu an ileri uca 3 oyuncu yazılsa duygusal olunmadan bir çok insan alex'i yazmaz. Artık çok iyi hücumcularımız var.

Aykut Hoca'nın sisteminde kanat bekleri hücuma çıkacaklar ön liberolar arkada emniyet sibobu görevi üstlenecekler ve klasik 4-4-2 oynanılacak. Bunu anlamak zor değil. Bunun içerisinde de Alex'e yer yok.

ayrıca 4-4-2 yıllar sonra ilk kez denendi fenerbahçe'de. Zamanla oyun kalitesi artacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence de dogru konusmus, karsindaki takim armut toplamiyor ki. anteple de oynamiyorsun ki onlara bile ilk 15 dakkada atamadik. bence taraftar da bunun bilincine varip ozellikle macin sonlarina 0-0 girersek homurdanmamali, cunku sadece bir gol turu getiriyor. alman, ingiliz taraftarlarina hayranim, hepsi bu bilincte ve istediklerini sahaya cok guzel yansitiyor. cok sabirsiziz, takima son duduge kadar destek olunmali bu macta, kocaman da biraz beklentisinin ipucunu vermis taraftara.

ek olarak da sunu soyleyeyim, genelde GS maclarini vermissin ornek olarak. bundan sonraki ilk GS macini bekle ve bittikten sonra burda yeniden konusalim. gecen seneki hicbir maci olcut olarak almiyorum ben, super kupayi da sayamam. sezon bitince bunlari konusmak gerekir.

27. Default

Takım da zaten bir uyum sorunu var. Hemen hemen değişmeyen bir mevki kalmadı. İskelet kadro denilen olay Fenerbahçe'ye şu an çok uzak -ki- Alex gibi skoru değiştirmeye oynayan, şu zamanlar az ve öz meydana çıkan bir futbolcuyu keserek nereye kadar kahramanlık yapabilirsin bilemiyorum. Revizyon, revizyon diye diye Aykut Kocaman bir devrim yapmak istiyor diyen bir kitle var. Onlar da boş. Başarısızlıktan sürünürsün, o zaman bazı futbolcular adına köklü bir değişikliğe gidilir de ortada fol yok, yumurta yok sen futbolcu kesiyorsun takımdan. Garip...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Takım da zaten bir uyum sorunu var. Hemen hemen değişmeyen bir mevki kalmadı. İskelet kadro denilen olay Fenerbahçe'ye şu an çok uzak -ki- Alex gibi skoru değiştirmeye oynayan, şu zamanlar az ve öz meydana çıkan bir futbolcuyu keserek nereye kadar kahramanlık yapabilirsin bilemiyorum. Revizyon, revizyon diye diye Aykut Kocaman bir devrim yapmak istiyor diyen bir kitle var. Onlar da boş. Başarısızlıktan sürünürsün, o zaman bazı futbolcular adına köklü bir değişikliğe gidilir de ortada fol yok, yumurta yok sen futbolcu kesiyorsun takımdan. Garip...
    talihsiz bir mesaj olmus
    sen su anki kadro yapisiyla alexi kendi takiminda gormek ister miydin, once onu soyle bana?[GS taraftari oldugunu dusunuyorum] garip olan bir yani yok bunun, gayet mantikli ve hatta gec kalinmis bir hamle.

Aykut Yildirim: "Sizler de bizler de işimizi profesyonelce yapıyoruz ama işin bir de insani tarafı var. Hem orta saha transferi konusunda hem Alex konusunda yaşananlardan sonra açıkçası sizin içinizdeki insani boyutu merak ediyorum. 3 Temmuz sürecinde taraftarın size bir desteği vardı. Ama hem transfer hem de Alex konusunda size bir tepki var. Ne hissediyorsunuz?"

AYkut Kocaman: "Kestirmeden söyleyeyim, çok kırgınım ben. Bunun bilinmesini istiyorum, çok kırgınım. Ama bunlar işimizi yapmamıza engel değil."

AYkut Kocaman: "İkincisi böyle bir durumda futbolcuyla karşı karşıya kalmak çok onur kırıcı..."

AYkut Kocaman: "Üçüncüsü Fenerbahçe için çok önemli olduğunu vurguladığım bir maç öncesi bu olayın bu şekilde gündeme getirilmesi, futbolcuya 1 hafta önceden söylediğim halde yeni bir şeymiş gibi sunulması, üzülerek izlediğim pek çok konuşma olması... Çok kırgınım... Kızgınım..."

29. Default

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    talihsiz bir mesaj olmus
    sen su anki kadro yapisiyla alexi kendi takiminda gormek ister miydin, once onu soyle bana?[GS taraftari oldugunu dusunuyorum] garip olan bir yani yok bunun, gayet mantikli ve hatta gec kalinmis bir hamle.
    Peki Fenerbahçe görmedi de ne oldu? Sonuçlar ve oynanan oyunu kavrayabilirsem iyi olacak. Ben Alex'i banko oynatsın demiyorum da Alex için konuşulmasın yani. Açıklamalar olmasın, kararlar alınmasın. Şahsen Galatasaray'da isteyebilirdim -ki- böyle yıllarca emeği geçmiş ve her an ne yapcağı belli olmayan bir yeteneğimiz olsa...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Peki Fenerbahçe görmedi de ne oldu? Sonuçlar ve oynanan oyunu kavrayabilirsem iyi olacak. Ben Alex'i banko oynatsın demiyorum da Alex için konuşulmasın yani. Açıklamalar olmasın, kararlar alınmasın. Şahsen Galatasaray'da isteyebilirdim -ki- böyle yıllarca emeği geçmiş ve her an ne yapcağı belli olmayan bir yeteneğimiz olsa...
    o zaman terimin oynattigi oyundan memnun degilsin derim ben de, cunku onun sisteminde de alexe yer yok. modern futbolun cilesi bu ne yazikki, sadece ama sadece her an bir seyler yapabilir diye kimse kadroya girmiyor artik.

ilaveten daha sadece 2 mac alex olmadan oynandi ve ben antep macindan cok ama cok memnunum. alex kesinlikle efsane ama suan benim icin takimimin el freni maalesef.

Mesaj Yetkileri