Originally Posted by
byariff
Ünal Aysal: Fenerbahçe'nin küme düşmesini açıkcası istemiyorum. Bizim şampiyonluğumuz onlara bağlı değil.
Ünal Aysal: UEFA devamlı bastırıyor. Göreceksiniz UEFA önümüzdeki günlerde daha sert yaptırımlar uygulayacaktır.
Ünal Aysal: FB'nin olması ile olmaması arasında Galatasaray'ın menfaat beklentisi yoktur. Fırsatçılık yapmak istemiyoruz, fırsatçı değiliz.
Ünal Aysal:'Fb'nin küme düşmesiyle şampiyonluk yarışının bir ilgisi yok..Fb düşse de düşmese her halükarda biz şampiyon olacağız''
Ünal Aysal: Bizim görevimiz Galatasaray'ın mutlak başarısını sağlamak ve Avrupa Kupaları'na katılımını gerçekleştirmek.
koyulaştırdığım yere benzer şeyleri Aziz Yıldırım söyleyince burada ve başka yerlerde neler söylenmişti...Şimdi biz "neye güveniyoda böyle konuşabiliyo yoksa güvendiği başka şeyler mi var" desek yeri değil mi? Yani Galatasaray Başkanı söyleyince sorun olmuyor ama Fenerbahçe'li söyleyince kıyamet kopuyor, işte size Türkiye gerçeği.
Bunun dışında ben bu sene Fenerbahçe yine şampiyon olacak diye düşünüyorum.Ünal Aysal'ın söyledikleri de çok normal şeyler ama sizin bakış açınızdan bahsediyorum ben. Yinede bilinmeliki defalarca kez UEFA biz iç işlerine karışmayız diye açıklama yaptı. Bunu göz ardı ediyor nedense Ünal Başkan.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly