Sayfa 241 / 483 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
7,201 ile 7,230 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ünal Aysal: Fenerbahçe'nin küme düşmesini açıkcası istemiyorum. Bizim şampiyonluğumuz onlara bağlı değil.

Ünal Aysal: UEFA devamlı bastırıyor. Göreceksiniz UEFA önümüzdeki günlerde daha sert yaptırımlar uygulayacaktır.

Ünal Aysal: FB'nin olması ile olmaması arasında Galatasaray'ın menfaat beklentisi yoktur. Fırsatçılık yapmak istemiyoruz, fırsatçı değiliz.

Ünal Aysal:'Fb'nin küme düşmesiyle şampiyonluk yarışının bir ilgisi yok..Fb düşse de düşmese her halükarda biz şampiyon olacağız''

Ünal Aysal: Bizim görevimiz Galatasaray'ın mutlak başarısını sağlamak ve Avrupa Kupaları'na katılımını gerçekleştirmek.
    koyulaştırdığım yere benzer şeyleri Aziz Yıldırım söyleyince burada ve başka yerlerde neler söylenmişti...Şimdi biz "neye güveniyoda böyle konuşabiliyo yoksa güvendiği başka şeyler mi var" desek yeri değil mi? Yani Galatasaray Başkanı söyleyince sorun olmuyor ama Fenerbahçe'li söyleyince kıyamet kopuyor, işte size Türkiye gerçeği.

Bunun dışında ben bu sene Fenerbahçe yine şampiyon olacak diye düşünüyorum.Ünal Aysal'ın söyledikleri de çok normal şeyler ama sizin bakış açınızdan bahsediyorum ben. Yinede bilinmeliki defalarca kez UEFA biz iç işlerine karışmayız diye açıklama yaptı. Bunu göz ardı ediyor nedense Ünal Başkan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    eğer siz şu birkaç hafta içinde olanlara yargısız infaz deyip bağırıyorsanız Fenerbahçe o zaman bu isyanda sonuna kadar haklıdır. siz 1-2 hafta dayanamazken(ki ortada bir şey yokken) Fenerbahçe bununla 6-7 aydır savaşıyor. bu tepkiniz bizim isyanımızın ne kadar haklı olduğunu gösteriyor.

son bir iki haftada için olan olay yok sorun burada. ben ne diyorum bu neyin açıklaması? adam 'toplantıya ara vermeyi reddedenler' sorusunu sorduğunda verilen cevabı 58. madde oylaması diye gösteriyor sen bana isyanımız ne kadar haklı diyorsun.

Fenerbahçe isyan etsin ben birşey demiyorum. biz de adalet karşısına çıkacağız sorun yok. ama böyle boş işlerle, bel altından vurmak ile de kimse haklı ya da haksız çıkmaz. bunlara gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    koyulaştırdığım yere benzer şeyleri Aziz Yıldırım söyleyince burada ve başka yerlerde neler söylenmişti...Şimdi biz "neye güveniyoda böyle konuşabiliyo yoksa güvendiği başka şeyler mi var" desek yeri değil mi? Yani Galatasaray Başkanı söyleyince sorun olmuyor ama Fenerbahçe'li söyleyince kıyamet kopuyor, işte size Türkiye gerçeği.

Bunun dışında ben bu sene Fenerbahçe yine şampiyon olacak diye düşünüyorum.Ünal Aysal'ın söyledikleri de çok normal şeyler ama sizin bakış açınızdan bahsediyorum ben. Yinede bilinmeliki defalarca kez UEFA biz iç işlerine karışmayız diye açıklama yaptı. Bunu göz ardı ediyor nedense Ünal Başkan.
    Bundan bahsedcektim ben de ama yanlış anlaşır diye bahsetmedim. Kalan maçlarımızı kazanacağız dediğinde Aziz Yıldırım, nereden biliyor kazanacağını diye eleştirenleri de gördük çünkü.

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

Fenerbahçe isyan etsin ben birşey demiyorum. biz de adalet karşısına çıkacağız sorun yok. ama böyle boş işlerle, bel altından vurmak ile de kimse haklı ya da haksız çıkmaz. bunlara gerek yok.
    İşte 7 aydır bel altından vuruyorlar Fenerbahçe'ye. Bunu anlatmak istiyoruz, bu yapılanlar doğru değil diye ama takan kim. Sanıyorum Muhammed de bunu demek istedi, bu yanlış anlaşılmalar üzerine ve yargısız infaz yapmaya gösterdiğiniz tepkide haklısınız biz 7 aydır bu tepkiyi gösteriyoruz, bizi de anlamışsınızdır belki demek istedi, demediyse de ben öyle diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

son bir iki haftada için olan olay yok sorun burada. ben ne diyorum bu neyin açıklaması? adam 'toplantıya ara vermeyi reddedenler' sorusunu sorduğunda verilen cevabı 58. madde oylaması diye gösteriyor sen bana isyanımız ne kadar haklı diyorsun.

Arkadaşın anlatmaya çalıştığı da bu işte. Bence de hoş değil Sadri Şener'in fotoğraf konusu. Bunu yapanlar var Fenerbahçe taraftarları arasında. Engel olmak mümkün değil. Herkesin farklı düşünceleri, farklı düşünce yapıları var, farklı kafaları var. Bu diğer takımlarda da böyle değil mi? Aramızda da vardır muhakkak. Siz şu an Sadri Şener fotoğrafına yayınlayan Fenerbahçe taraftarları nedeniyle bunları yaşıyor olabilirsiniz, Sadri Şener'in açıklamaları da bel altına girmiyor mu? Şampiyonluğun ruhu geldi, teneke kaldı gibi? Yanlış anlaşılmasın amacım Sadri Şener'e saldırmak değil. Bel altı vuranlar var. Her yerde.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Galatasaray' a yalaka denmesinin ardından sosyal paylaşım sitelerinde Fenerbahçe' ye ait resimler paylaşılmaya başlanmış. Başbakana övgü dolu sözcükler içeren. Bu yalakalık olayı büyüyecek gibi duruyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Galatasaray' a yalaka denmesinin ardından sosyal paylaşım sitelerinde Fenerbahçe' ye ait resimler paylaşılmaya başlanmış. Başbakana övgü dolu sözcükler içeren. Bu yalakalık olayı büyüyecek gibi duruyor.
    İki takımın kıyaslaması falan boş muhabbet, sermaye böyle adi bi şey işte.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kesinlikle katılıyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte 7 aydır bel altından vuruyorlar Fenerbahçe'ye. Bunu anlatmak istiyoruz, bu yapılanlar doğru değil diye ama takan kim. Sanıyorum Muhammed de bunu demek istedi, bu yanlış anlaşılmalar üzerine ve yargısız infaz yapmaya gösterdiğiniz tepkide haklısınız biz 7 aydır bu tepkiyi gösteriyoruz, bizi de anlamışsınızdır belki demek istedi, demediyse de ben öyle diyorum.
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Arkadaşın anlatmaya çalıştığı da bu işte. Bence de hoş değil Sadri Şener'in fotoğraf konusu. Bunu yapanlar var Fenerbahçe taraftarları arasında. Engel olmak mümkün değil. Herkesin farklı düşünceleri, farklı düşünce yapıları var, farklı kafaları var. Bu diğer takımlarda da böyle değil mi? Aramızda da vardır muhakkak. Siz şu an Sadri Şener fotoğrafına yayınlayan Fenerbahçe taraftarları nedeniyle bunları yaşıyor olabilirsiniz, Sadri Şener'in açıklamaları da bel altına girmiyor mu? Şampiyonluğun ruhu geldi, teneke kaldı gibi? Yanlış anlaşılmasın amacım Sadri Şener'e saldırmak değil. Bel altı vuranlar var. Her yerde.

benim demek istediğim şu. Fenerbahçe'ye tepki gösteriliyor, bel altından vuruluyordur, doğrudur. ama bunu anlamamız için bu hareketlere gerek yok. yani bizim Fenerbahçe'ye yapılanları hissetmemiz için bize bel altından vurulmasına gerek var mı?

ben bu başlığa girerim. takımım hakkındaki iddaaları cevaplarım. diğer takımları suçlamam. herkes de böyle yapmalı. kendi takımınıza suç atılıyorsa o zaman kendi takımınızı savunmaktır doğru olan. başka takımı suçlamak değil.

ben ne kendi takımımın suçsuzluğundan emin, ne de Fenerbahçenin suçluluğundan. ama bir kesin emin olduğun nokta var ki, bundan emin olanların sayısı (yani bütün belge ve kanıtlara ulaşanlar) 10'u geçmez. zaten ortada muazzam bir bilgi kirliliği var, daha burayı bulandırmak çok yanlış.

suçlamalar yapıldı. artık bütün takımlar için savunma vakti. o yüzden birbirimizi suçlamanın anlamını bulamıyorum. biri size bel altından vurunca tepkiyi ona gösterin, yoksa siz bize vurursanız, biz çıkar bir başkasını vurursak ortada sürekli bir kaos olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Katılıyorum, zaten doğru olanı bu ama ülkemizde böyle değil işte, Fenerbahçe aleyhine bir şeyler görüp keyiften yerinde duramayan hayli çok insan var ki ve bunları görüp, bir şeyler anlatma derdinde olanlar anlaşılamadığında, bu yolu seçiyorlar, çünkü bu ülkemizde kolay olan.

Çamur at, nasılsa izi kalır mantığıyla, sorgulamadan, araştırmadan her önümüze koyulana inanmak. Aylardır buna inananlara karşı mücadele edenler öyle bir bıkma noktasına gelmiş ki, başka takımla alakalı aleyhte en ufak bir durum olduğunda aynı yöntemle buna karşılık veriyorlar.

Bu sorun da şuradan çıkıyor diye düşünüyorum, bu yazılanlara inananlar, olmuştur diyenler, bunlar Türk futbolunda var diyenler, sonra kendi takımları hakkında biz asla yapmayız diyerek bahsi geçen takımlardan bahsetmeleri art niyetten başka bir şey değil. İnanıyorsan futbolumuzda bunlar var, bunu yapmayan takım hiç yoktur, eğer varsa futbolumuzda ve bunu bile bile çıkıp adaletin temsilcisi olmak, dürüstlükten bahsetmek, Fenerbahçe'yi yarım asırlık lig tarihinin suçlusu ilan edip günah keçisi yapmak, sonra da arkana yaslanıp, hepsini Fenerbahçe yaptı demek ve Fenerbahçe'nin düşürülmesiyle futbolun temizleneceğine inanmak?

Yok eğer ki bunlardan bahsediliyor ama bazı şeyler çok tutarsız, belki yapılmış olabilir bilemiyorum düşüncesindeysen, o zaman da hakim gibi kara verip infazı gerçekleştirmeyeceksin.

Yani sözün özü, tutarlı olacaksın ama bu dönemde bu tutarlılık iyice kaçtı bizden. Şahsına söylenmiş şeyler değil, yanlış anlaşılmasın,sen diyerek genelden bahsediyorum, kendim de dahilim yani buna.

Sana yapıldığında rahatsızlık veren hareketleri başkasına yapma, işte bu anlayışı benimsersek, futbolu geçtim, toplum olarak da seviye atlarız. Benimser miyiz? Çok zor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

benim demek istediğim şu. Fenerbahçe'ye tepki gösteriliyor, bel altından vuruluyordur, doğrudur. ama bunu anlamamız için bu hareketlere gerek yok. yani bizim Fenerbahçe'ye yapılanları hissetmemiz için bize bel altından vurulmasına gerek var mı?

ben bu başlığa girerim. takımım hakkındaki iddaaları cevaplarım. diğer takımları suçlamam. herkes de böyle yapmalı. kendi takımınıza suç atılıyorsa o zaman kendi takımınızı savunmaktır doğru olan. başka takımı suçlamak değil.

ben ne kendi takımımın suçsuzluğundan emin, ne de Fenerbahçenin suçluluğundan. ama bir kesin emin olduğun nokta var ki, bundan emin olanların sayısı (yani bütün belge ve kanıtlara ulaşanlar) 10'u geçmez. zaten ortada muazzam bir bilgi kirliliği var, daha burayı bulandırmak çok yanlış.

suçlamalar yapıldı. artık bütün takımlar için savunma vakti. o yüzden birbirimizi suçlamanın anlamını bulamıyorum. biri size bel altından vurunca tepkiyi ona gösterin, yoksa siz bize vurursanız, biz çıkar bir başkasını vurursak ortada sürekli bir kaos olur.
    Sen öyle yaparsın, ben öyle yaparım. Ama benim takımımın bir başka taraftarı yapmaz bunu. Senin tuttuğun ya da diğer başka takımın taraftarı da böyle davranmaz. Herkes böyle olumlu davranamaz. Herkesin farklı bir yapısı var. Sadri Şener'in fotoğrafıyla ilgili yapılanlar da Fenerbahçe taraftarının yaşadıklarının birileri tarafından anlaşılması için değil. Sanal ortamda, sosyal ağlarda Fenerbahçe ile ilgili sen de neler yazıldığını, paylaşıldığını görüyorsundur. Bu sürecin sonu yok. Fenerbahçe ile aleyhinde de saçma paylaşımlar olacak, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor aleyhinde de. Bu engellenemez. Milyonlarca farklı insan, milyonlarca farklı kafa yapısı var.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şu şike olaylarıdna en iyi duruşu biz sergiledik bence. Ünal Aysal bile sonradan bişeyler demiş.
    ünal aysal sike sorusturmasi basladigindan beri konusuyor sonradan biseyler demedi.. sadri sener 1 kendisi 2.. sike olaylarinda en iyi durusu yildirim demirören sergilemistir belkide kulüpler birliginde ki pozisyonu nedeniyle böyle bir tavir takinmak zorunda kaldi kulüpler birligi baskani olmasa oda onlar gibi atip tutabilirdi..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sike Sorusturmasinda En Dik Klup galatasaraydir Basinda ne dediyse sonundada oyle dediler bazi baskanlar gibi yapmadilar sozunun Adami oldular. Unal aysal açik sozlukle herseyi soledi rabbim herkese boyle baskanlar nasip etsin amin.
    Last edited by di canio : 28.Ocak.2012 at 17:19 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Mehmet Ali Aydınlar: Büyük ihtimalle bırakıyorum

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınları'ın görevi bırakıp, bırakmayacağı gündemin en önemli tartışması... Aydınlar'ın bugünkü Akşam Gazetesi'nde yer alan röportajı, kararının istifa yönünde olacağına işaret ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Büyük ihtimalle bırakıyorum" ifadeleriyle görevi bırakacağının sinyallerini verdi.
    Türkiye Futbol Federasyonu'nun ankara'da yaptığı tarihi Olağanüstü Genel Kurul'da Başkan Mehmet Ali Aydınlar'ın bu sözleriyle görevi bırakabileceğine dikkat çekmesi, gündeme damga vurmuştu.
    Kongrede söz alan kulüp temsilcilerinin 'Federasyon güven tazelemeli' sözlerine "Hiçbir şeyden çekincemiz yok" şeklinde yanıt veren Aydınlar, Akşam Gazetesi'ne verdiği demeçte de, "Yaşananlardan çok yıprandım, başkanlığı bırakmayı çok ciddi düşünüyorum" diyerek istifa kararı alacağının sinyallerini bir kez daha verdi.
    "DÜRÜST DEĞİLLER"
    Aydınlar, “Büyük ihtimalle bırakıyorum. Ne yapacaklarsa yapsınlar. Dürüst değiller. Her gün ortalığı geriyorlar. Bir yeri toparlıyorum, öbür taraftan kopartıyorlar. Benim zorum ne, bu işkenceyi sürdürmek için... Ben pes etmem. Bakıyorum, elbirliği yapmıyorlar. Sürdürebilir miyim?" ifadelerini kullandı.
    Mehmet Ali Aydınlar, düzenleme önerisi kendisinin değil, kulüplerin istediğini belirterek, "İkili oynayanlar şov yaptılar. Biz bu formülleri gündeme getirdiğimizde göbek attılar, on takla attılar. Sonra dışarıya çıkıp delikanlılık yapıyorlar. Benim çıldırdığım, bu tutum. Dürüstlüğe sığmıyor. Nasıl güveneceğiz birbirimize?" dedi.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya'nın twitter'da iddia ettiğine göre 2 farklı iddianame varmış ortada.

"İddianame aciklandi ve Mahkeme de kabul etti, herkes te "okudugunu" iddia etti, Biz de bu zamana kadar bekledik, hadi bakalim cozsunler..."
    https://twitter.com/#!/av_abdullahka...92540936794113

"İddianame TEK olmak zorundadir. Hangi iddianame TFF ye, UEFA ya ve saniklara teblig edildi?"
    https://twitter.com/#!/av_abdullahka...93582839648256

"İddianameler 337 nci sayfadan yani Sivas macinin yarisindan itibaren icerik olarak farkli, izah etsinler."
    https://twitter.com/#!/av_abdullahka...94775691321345

"İnternete girin, pdf formatinda iddianameyi indirin, bir de word formatinda indirin. biri 02.11.2011, digeri elle duzeltilmis 02.12.2011((:"
    https://twitter.com/#!/av_abdullahka...96627552026626

" http://dosyalar.hurriyet.com.tr/sike..._tam_metni.pdf - 02.12 trh.; 11 elle 12 yapilmis http://t.co/TCtaVJAI bu da word ortaminda - 02.11 trh."
    https://twitter.com/#!/av_abdullahka...56734713368576

Şuna da bir göz atmakta fayda var; http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27185141

Yani diyor ki Abdullah Kaya; 2 Kasım 2011 tarihli bir iddianame var. Ve bu iddianameden 337. sayfadan sonrası (Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgiliymiş) değişik olan ve tarihi 2 Aralık 2011 olan başka bir tane daha varmış. Acaba mahkeme hangisini kabul etti? Adı geçenlere, TFF'ye ve UEFA'ya hangisi gönderildi?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    herkes te "okudugunu" iddia etti
    Vah benim avukatıma!
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mahkeme de ' yi ayırmış ama , hakkını yememek lazım şimdi.İçeriğin önemi yok zaten yazım kuralları varken
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ya, evet, avukatı imla bilmeyen Aziz Yıldırım'a 30 sene verir, comic sans ile iddianame hazırlayan savcıyı da meslekten men edersek, mesele kendiliğinden hallolmuş olur, yalan mı?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Doğru söze ne denir Çok değişik şeyler çıkıyor araştırdıkça zaten ben mahkemeye kadar ilgilenmek istemiyorum bu konuyla daha fazla.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Vah benim avukatıma!
    iOS işletim sisteminin kelime düzeltmesi saçma çalışıyor, böyle hatalar yaptırabiliyor. Space tuşuna bastığınız anda oto düzeltiyor.
    Last edited by Cengo : 29.Ocak.2012 at 08:09
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    iOS işletim sisteminin kelime düzeltmesi saçma çalışıyor, böyle hatalar yaptırabiliyor. Space tuşuna bastığınız anda oto düzeltiyor.
    Vah benim adminime o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

insanlar diyorki şike şike yapanındır.Mesela aziz yıldırım şike yaptıysa eğer takımın ne suçu var taraftarın ne suçu var..Sonra Fenerbahçe taraftarının bu tutumunu görünce fikirleri değişyo.Takımada ceza verirsin deniyo...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

"Takımın ne suçu var", pek sağlıklı bir argüman değil; diğer takımların ne suçu var o zaman? Bulsunlar birer tane gariban, tüm telefon konuşmalarını ona yaptırsınlar; gelsin kupalar. Gariban da 5 sene yatar, milyoner olarak çıkar.

Önce "takımın ne suçu var" deyip, sonra Fenerbahçe taraftarının tutumuna bakarak fikrini değiştiren adam da bir hoşmuş yani. Ne yapsın yani Fenerbahçe taraftarı; bu kadar cılkı çıkarılmış bir sürecin orta yerinde, "hayır, asın bizim başkanı" mı desin?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

"Takımın ne suçu var", pek sağlıklı bir argüman değil; diğer takımların ne suçu var o zaman? Bulsunlar birer tane gariban, tüm telefon konuşmalarını ona yaptırsınlar; gelsin kupalar. Gariban da 5 sene yatar, milyoner olarak çıkar.

Önce "takımın ne suçu var" deyip, sonra Fenerbahçe taraftarının tutumuna bakarak fikrini değiştiren adam da bir hoşmuş yani. Ne yapsın yani Fenerbahçe taraftarı; bu kadar cılkı çıkarılmış bir sürecin orta yerinde, "hayır, asın bizim başkanı" mı desin?
    Gerekirse evet.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Gerekirse evet.
    Mantık çerçevesinde bir yorum değil bu. Suçun ve suçlunun belli olmadığı bir ortamda yargısız infaz saygısızlıktır.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Gerekirse evet.
    Eğer suçlu olduğu ortaya çıkarsa, taraftar bunu da der merak etmeyin. Başkanına, takımına güvendi, sattı dedirtmez Fenerbahçe taraftarı.

Suçsuzuz diyorlar ve savunma yapmalarını bekliyoruz, suçsuz olduklarına inanarak. Bu inançla sonsuz destek verenler, aksi durumda merak etme ilk tepkiyi de o sorgusuz başkanına güvenenler verecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ertem Sener ; Puan silme olmayacak ! KÜME DÜSME olacak

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu saatten sonra, Federasyon istifa edip yerine Kurtlar Vadisi'nin konseyi gelse, kimse bir yere düşmez.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra, Federasyon istifa edip yerine Kurtlar Vadisi'nin konseyi gelse, kimse bir yere düşmez.
    Kimsenin 2 sezonunu kesinleşmemiş iddialar ile çöpe atamazsın! Dava beklenmeli, 2 duruşmada düşebilir..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kimsenin 2 sezonunu kesinleşmemiş iddialar ile çöpe atamazsın! Dava beklenmeli, 2 duruşmada düşebilir..
    hangi 2. duruşmadan bahsediyosun sen? Eğer mahkeme sonucu beklenirse türk futbolu felç olur.Fenerbahçe bunların başında olur
    Şuan tek merak ettiğim şey aziz yıldırım'ın mahkemece suçlu bulunduğu an fenerbahçe taraftarının ne diyeceği,nasıl davarnacağı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İddianame açıklandı, kabul edildi. Gizlilik kalktı. Federasyon kendi soruşturmasını başlatmak için neyi bekliyor? Mahkeme beklenmemeli bence. Ülkemiz yargısının durumu malum. Basit bir dava bile kaç ayda, kaç senede sonuçlanıyor. Bu kadar ağır iddiaların olduğu, muhtemelen davalar sırasında sanıkların savunmalarıyla daha da fazla dallanıp budaklanabilecek bir dava çok daha uzun sürer. Futbolun bugünü karardı zaten. Geleceğini de karartmamak lazım. Eğer önünde hukuki bir engel yoksa geç kalındı zaten ama federasyon bir an önce kendi soruşturmasını başlatmalı.

Mesaj Yetkileri