Sayfa 242 / 439 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
7,231 ile 7,260 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu transferin bir an önce kesinleşmesini istiyorum çünkü cok heycanlandım

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Fazil abiye bak sen döktürmüş yine
    Şaka bir yana oynunu beğendiğim ama karakter ve kişiliği olarak kendisinden nefret ettiğim Ümit Karan'ın gelmesini hiç istemem.
    kisiligini bosver sahadaki oyunu önemli..

Galiba bir FB maçıydı... Bir pozisyonda Ü.Karan müddahele oldu adacaz 6kere ödnü yuvarlandı... Bence de bir çok FB Taraftarı sevmiyor Ü.Karan ı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende istemiyorum bu transferi gerekirse Semih oynar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AsLında beşiktaş açısından en mantıkLı sistem 3-5-2 dir.Rico ve deLgado gibi iki adama sahipseniz anca bu sistem sayesinde daha başarıLı oLabiLirsiniz.Lucenin takıma oynattığı sistem gibi.Çift ön Libero daha çok ortadan derinLemesine oynayan bir takım.Ceza sahası önünde serbest bir adam.Yani en azından bu sistemLe daha iyi oynanabiLir.Şu an itibari iLe 4-4-2 de oynasak 4-5-1 de oynasak çok zorLanacağımız açık.Ama artık 3-5-2 gibi oynama şansımız da kaLmadı.TeLLo ve mehmet geLdi ki bunLarın bu sistemde oynaması intihar oLur.Bir yoLa doğru gidiyoruz ama bakaLım sonunda ne oLucak.Tek güvencem ise ErtuğruL hoca da ki hırs.Eğer ErtuğruL hoca da başarıLı oLamaz ise Beşiktaş a 20 yıL YerLi hoca geLmez.
    3'lü defans mı kaldı dünyada? 3'lü defans oynayamaz Beşiktaş, liberosu yok, sağ ve sol kanatları yok bu sistem için, sonuçta FM oynamıyoruz ve öyle göründüğü gibi kolay değil, dama taşlarını yerine dizmiyoruz. 3'lü defans çok gol yer Avrupa'da, Türkiye'de de Denizlispor'lar, OFTAŞspor'lar bile çok gol atar 3'lü defansa. Geçen sene çizgi defansta bile çok pozisyon vermişti Beşiktaş, 3'lü defansta vereceği pozisyonları hayal bile edemiyorum

En iyi sistem BJK için, 4-2-2-1-1 diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ümit Karan, alınacak bir Zigiç veya Carew'den iyi futbolcu üstelik bir Türk.

Fenerbahçe bu iki futbolcuyu alacağına Ümit'i alsa daha iyi olur..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sanırım bu kez aynı fikirdeyiz.

3-5-2 oynamak çok akıllıca değil.bencede 4-2-2-1-1 oynanmalı.

Yalan rüzgarları devam ediyor
    29 Haziran 2007 Cuma

Bugün çeşitli gazetelerde yer alan ancak gerçekle bir ilişkisi bulunmayan ve adeta bir zamanların popüler televizyon dizisi Yalan Rüzgarlarını bize hatırlatan haberler aşağıdaki gibidir:

Ronaldo ve Carew'le ilgimiz yok
    Bugün tarihli Güneş Gazetesi'nde kulübümüzün Milan'da yedek kalan Ronaldo'yu transfer etmek için banka teminatının bile hazır olduğu, Ronaldo'da bir kriz yaşanırsa alternatifinin bulunduğu ve Aston Villalı John Carew'e 3 milylon euro teklif edildiği yazılmaktadır. Bu haberlerin hiç biri doğru deıildir. Kulübümüz Ronaldo veya Carew'le ilgilenmemektedir.

Fatih Tekke, Bojinov ve Halil Altıntop yalanları
    Bugün tarihli Fotospor Gazetesi'nde gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan haberlerde Futbol Federasyonu'nun 6 yabancıyla devam kararı vermesi halinde, Rusya'nın Zenit takımında oynayan Fatih Tekke ile oyuncumuz Kezman'ın takas edileceği, kulübümüzün Juventus'un Bulgar futbolcusu Bojinov'la anlaştığı ve kulübümüzün Schalke'de top koşturan Halil Altıntop'a teklif götüreceği bildirilmektedir. Bu haberlerin tümü yalandır.

Nikola Zigiç'le ilgimiz yok
    Bugün tarihli Onikinci Adam Gazetesi'nde yer alan kulübümüzün Racing Santander'de forma giyen Nikola Zigiç için pazarlığa oturduğu şeklindeki haber yalandır. Kulübümüzün Zigiç'le bir ilgisi yoktur.

Tekke ve Carew yalanı
    Bugün tarihli Takvim Gazetesi'nde kulübümüzün Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi ve federasyon'dan 6+2 kararı çıkarsa da John Carew'i transfer edeceği şeklinde bir haber yer almaktadır. Bu haberler de gerçek değildir.

Spor Kamuoyuna duyurulur
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lucescu????? Hatırlatayım dedim Egemen...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liberomuzda var sag ve sol kanatlarımızda var.Ama 4-4-2 oynuycaz tartısmamın alemi yok.İlhan abinin yaptıgı kadro gibi olacak büyük ihtimalle.

3'lü defansı kaldırmak çok zor... Kesinlikle 4defans 2ön libero ile oynanmalı... Gol yeme sonra gol atmaya çalışırsıN...

Makelele için devreye Porstmouth takımıda girmiş... Yatar bu transfer... Ztn Cisse yi aldık yeter bize...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ümit hala yalanlanmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kesin aldılar Ümit'i kesin...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    3'lü defans mı kaldı dünyada? 3'lü defans oynayamaz Beşiktaş, liberosu yok, sağ ve sol kanatları yok bu sistem için, sonuçta FM oynamıyoruz ve öyle göründüğü gibi kolay değil, dama taşlarını yerine dizmiyoruz. 3'lü defans çok gol yer Avrupa'da, Türkiye'de de Denizlispor'lar, OFTAŞspor'lar bile çok gol atar 3'lü defansa. Geçen sene çizgi defansta bile çok pozisyon vermişti Beşiktaş, 3'lü defansta vereceği pozisyonları hayal bile edemiyorum

En iyi sistem BJK için, 4-2-2-1-1 diye düşünüyorum.

Egemen kardeşim..Bende zaten bu kadro iLe oynayamayız dedim.Oynarsak faciaya davetiye çıkarmış oLuyoruz dedim.Okumadın sanırım ?Sadece demek istediğim eğer Rico ve DeLgado gibi adamın varsa bu sistemde oynamaLısın.Ama yapacağın transferLerde o sisteme göre oLmaLı.Ve biz o sisteme göre transfer yapmadığımız için oynayamacağız.Ve oynamamakta en iyisi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bugün toplu yalanlama ve Sheva yalanlaması yapıldı, ama her yerde konuşulan ve en çok ilgi çeken haber Ümit Karan transferi hala yalanlanmadı. Bu beni düşündürüyor. İnşallah alırız Ümit Karan'ı.

Adnan Sezgin "Gitmek istiyorsa oyuncumuz oturur konuşuruz değerlendirir, bize resmi müracaat yapılması gerekir" dedi. Eğer Ümit ile anlaşırsak, daha doğrusu anlaşmışsak, GS ile de bonservis pürüzü çözüp alabiliriz. Gerçekten çok da iyi olur.

Alex 19 gol, Ümit Karan 18 gol atmıştı, Ümit'i de alırsak gol şov yaparız herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Peki sizce kalede Rüştü mü oynar Hakan mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence Hakan oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ümit yalanlanmadığına göre görüşülüyor demektir.. Görüşme başarısız olursa yalanlarlar...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tabii ki RÜŞTÜ oynar...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Galiba bir FB maçıydı... Bir pozisyonda Ü.Karan müddahele oldu adacaz 6kere ödnü yuvarlandı... Bence de bir çok FB Taraftarı sevmiyor Ü.Karan ı...
    valla tümerinde fenerbahcemize yapmadığı kalmadı ama onu bağrımıza bastık gerekirse ümitide basarız bu benim düşüncem tabii başkaları istemiyo olabilir saygı duymak lazım..!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Elbette Rüştü oynayacak yedek oturtmak için almadılar heralde Rüştü'yü. 1,5 mE yedek bekleyecek bir oyuncuya verilmez tahminim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

galatasaray da hiç bir oyuncunun yeri dolmaz diildir gitsin fatih akyel gibi olur fenere kimler geldi harcandı ümiti de harcarlar ama ben gideceğini sanmıyorum fenerbahçe yine sitesinde yalanlar haberi yalandan kim ölmüşki bence aziz yıldırım ümit karanı alıcaına tuncayı tutsaydı takımda kendi oyuncasıan sahip çıkmayan başkan bizden cihanı bile alamaz........

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hakan oynamali bence fakat Rüstü'yü oynatirlar adama bosuna yillik 1,5 milyon € vermiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ümit sonradan çıktı yahu gazetelerde çıksa yalanlanırdı

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Lucescu????? Hatırlatayım dedim Egemen...
    Lucescu 3'lü defans oynadığı zaman daha 3'lü defans sistemi bitmemişti. Lucescu kaç yılında teknik direktördü, ben de onu hatırlatayım dedim. 2003 yılında teknik direktördü ve o yıl ile şimdiki zaman çok farklı, aradan 4 yıl geçmiş, 4 yılda futbolda çok şey değişti, senin de bildiğin gibi...

2002 Dünya Kupası'nda Scolari 3'lü defans oynadı ona bakarsanız, şimdi bunu örnek alarak 2007'de, 5 yıl sonrasında 3'lü defans mı oynayalım?

3'lü defans diye bir şey kalmadı, Lucescu bundan 4 yıl önce 3'lü kullandı ve başarılı da oldu, çünkü o zaman sistem farklıydı, şimdi farklı.

Artık dünyada futbol 4'lü defansın önünde 2 veya 3 ön libero ile oynanıyor. İtalya Milli Takımına bakıyoruz, 2006 Dünya Kupası şampiyonu olan kadronun 2 ön liberosu var, Pirlo ve Gattuso, iki defansif oyuncu. Pirlo'nun oyun kurma yeteneği de var, kanatlarda Perrotta ve Camoranesi, ileride Totti ve önlerinde Luca Toni.

İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid'e bakıyoruz, 4'lü defansın önünde 2 ön libero, Emerson ve Diarra, sağda Beckham, solda Robinho, ileride Raul ve forvette van Nistelrooy.

Dünyada sistem belli, 4-2-2-1-1, en ideal sistem bu. Çift ön libero ile oynayan takımlar başarılı oluyor artık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben oLsam hakanı düşünmeden oynatırım ama eğer ErtuğruL hoca Rüştü yü oynatmama gibi birşey yaparsa başına çok iş geLir.Bence hakan oynamaLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ümit bugünkü tüm gazetelerde var nerdeyse. VATAN'dan tut Sabah'a, tüm gazetelerde Ümit haberi var, aynı şekilde tüm görsel medyada da bu haber var. Dün birkaç basın ve yayın organında vardı, bugün tüm basın ve yayın organı haber yaptı, Kalli de idmana almadı, Sezgin de açıklama yaptı, Fenerbahçe'den yalanlama veya herhangi bir açıklama da yok, bakalım neler olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangisi iyiyse onu oynatır ! Ertugrul Saglam herkes benim gözümde aynıdır isme bakmam dedi.Hakan Rüstü'den iyi performans gosterirse onu oynatır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid'e bakıyoruz, 4'lü defansın önünde 2 ön libero, Emerson ve Diarra, sağda Beckham, solda Robinho, ileride Raul ve forvette van Nistelrooy.
    Madrid bence bu formasyon ile başarılı değil. Lucescu döneminden de çok fazla birşey değişmedi, Türkiye'de o tarz şeylerin değişmesi için uzun süre geçmesi gerekir diye düşünüyorum.

Yalnız önceki yazdıklarının şu noktasına katılıyorum, bir iki ekleme yaparak:

Beşiktaş, 3'lü defans, önlerinde iki tane ön libero, iki adet ileri-geri çok koşan kanat (wbr ve wbl), bir adet amc ve iki adet forvet ile oynuyordu. Bu taktiğin en büyük zaafı kanatlardan yenilen hücumlardır. Çok sağlam kanat oyuncularına ihtiyaç vardır. Lucescu Shaktar'da Srna ve Razvan Dinca Rat ile bunu sağlamayı başarmıştı, rakibi tamamen kitliyordu. Daha iki yıl evvel Milan'la oynadıkları maçı hatırlarım, çok şanssız gol yemişlerdi, Milan gibi bir ekibi kitlemişlerdi. Yani Lucescu sisteminin bittiği söylenemez. Ancak Avrupa'da mücedele eden bir ekip için iki tane çok iyi kanat oyuncusu gerekli.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İyide Luce Beşiktaş'a bu sistemi oynatırkende bu sistem geçti artık 3lü savunma oynayan mı var diyordu herkes ama o Beşiktaş Şampiyon oldu tek mağlubiyetle 18 gol yiyerek ve UEFA'da çeyrek final oynadı

Mesaj Yetkileri