Sayfa 242 / 896 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
7,231 ile 7,260 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    emek ege twitter'inde yazmış. marsilya forlan için atletico madrid'e 25 m euro önermiş.

fotomaçta çıkmış bu haber

İspanyol El Mundo Deportivo, Marsilya teknik direktörü Deschamps'nın Forlan'ın transfer edilmesi için yönetime rapor verdiğini yazdı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı isteyen Fransız ekibinin, Forlan için A.Madrid'e 25 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Ancak A.Madrid reddetti. Forlan'ın sözleşmesinde 36 milyon euro'ya serbest kalır maddesini Marsilya işleme koymayı planlıyor. Yılda 4,5 milyon euro kazanan Forlan'ın, Fransız ekibinden 6 milyon euro'ya evet diyeceği kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Arbitre View Post
    fotomaçta çıkmış bu haber
    o zaman o da oradan araklamıştır
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Semih gibi bir oyuncuyu oturtan ve geldiği günden beri 70.dakika olmadan oyuncu değiştirmeyen Sir Daum nasıl olacakdıda gençleri oynatacakdı ?

İmkanı yokdu böyle birşeyin.
    Semih'i Zico da aragones de oynatmadı doğru düzgün , bence vasat bir oyuncu Semih ... takımdan gönderilse zerre üzülmem , Guiza'nın çıkıp Semih'in girdiği her maç zaten Alex olduğu için önde iki tane yürüyen adamla geriye yaslanmak zorunda kalıyoruz ...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni TD Aykut Kocaman olduğuna göre bu takımda bazı şeylerin değişmesi muhtemel. Daha resmi olarak açıklanmasa da Aykut Hocanın bütün transferlerle ilgilenmesi, Yönetimin sınırsız yetki vermesi ve kendisinin otoriter olması bu takımdaki Brezilyalıları yok edecek gibi görünüyor. Bu arada Aykut Hoca 20 isimle temastaymış. A,B,C planlarına göre transferlerler gerçekleşecek gibi duruyor. Ben Aykut Hocaya güveniyorum. İnşallah bu sene iyi şeyler olacak..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

emek ege twitter'inde yazmış. marsilya forlan için atletico madrid'e 25 m euro önermiş.

Ya Emek Ege çıldırmış ya da Marsilya. :}

İlhan rotasyon için iyi transfer, gerçekleştiyse hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İspanyol El Mundo Deportivo, Marsilya teknik direktörü Deschamps'nın Forlan'ın transfer edilmesi için yönetime rapor verdiğini yazdı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı isteyen Fransız ekibinin, Forlan için A.Madrid'e 25 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Ancak A.Madrid reddetti. Forlan'ın sözleşmesinde 36 milyon euro'ya serbest kalır maddesini Marsilya işleme koymayı planlıyor. Yılda 4,5 milyon euro kazanan Forlan'ın, Fransız ekibinden 6 milyon euro'ya evet diyeceği kaydedildi.
    haber baştan aşağı yalan yahu

marsilya 25 m önermiş madrid reddetmiş sonra serbest kalır maddesini uygulayacaklarmış. o da 36 m euro. 3 yıllık imzalasa 6 m eurodan 36 + 18 = oha m euro eder...
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben alakası olmadığını düşünüyorum , yedekler veya genç oyuncular iyi oynasalar zaten girerler kadroya olcanı , gürhanı da oynattıkları zaman oldu ikiside top oynayamadı çıkıp oynasalar zaten oynarlar , hoca adama takık olmadığı sürece bunu görmezden gelemez .
    Gürhan şans bulamadı Fenerbahçe'de. Olcan da çok az oynatıldı. Oynadığı maçlarda da ışığını hep gösterdi. Oyuncular da hata olabilir. Ancak asıl hata hoca ve yönetimdedir bence. Fenerbahçe'nin şans verdiği son altyapı oyuncuları kimler? Semih, Can, Volkan Babacan. Semih bile bu takımda sağlam bir yere sahip olamadı. Altyapıda ki oyuncular zaten oynatmayacaklar beni diye düşünebilirler. Böyle bir hava yaratıldı Fenerbahçe'de maalesef. Goosfraba'nın dediği gibi takımda Aykut Kocaman'ın olması güven verici.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Semih'i Zico da aragones de oynatmadı doğru düzgün , bence vasat bir oyuncu Semih ... takımdan gönderilse zerre üzülmem , Guiza'nın çıkıp Semih'in girdiği her maç zaten Alex olduğu için önde iki tane yürüyen adamla geriye yaslanmak zorunda kalıyoruz ...

Çok farklı kutuplarda bakıyoruz olaylara o yüzden daha fazla uzatmakda istemem açıkçası.Çünkü sen düşüncelerini bana bende düşüncelerimi sana ikna etme yönleriyle kabul ettiremeyiz.

Çünkü farklı kutuplardayız bu görüşlerde.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok farklı kutuplarda bakıyoruz olaylara o yüzden daha fazla uzatmakda istemem açıkçası.Çünkü sen düşüncelerini bana bende düşüncelerimi sana ikna etme yönleriyle kabul ettiremeyiz.

Çünkü farklı kutuplardayız bu görüşlerde.
    Olsun ikimizinde birbirine mantıklı gelen tarafları olur burda birbirimize itiraf etmesek de başka bi yerde , böyle birşey de var ama diye konuşuruz belki birbirimizin kafasında yer eder , en güzel karşıt düşünceyle konuşmak , tartışmak =)

Krasic FENERBAHÇE´ de ! Bunu ben söylemiyorum AYKUT Kocaman söylüyor.

Aykut Hoca Pazar günü saat 5 de İstanbula döndü. Bugun öğrendim
    Transfer bitmiş. Bir kaç güne açıklanırsa kimse Şaşırmasın. Ben Aykut
    Kocamanın yalancısıyım‚ İsim ve kaynak veriyorum. Aykut KOCAMAN.Bu
    ...transfer OLACAK ! Olay bitmiş. duyummm

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Krasic FENERBAHÇE´ de ! Bunu ben söylemiyorum AYKUT Kocaman söylüyor.

Aykut Hoca Pazar günü saat 5 de İstanbula döndü. Bugun öğrendim
    Transfer bitmiş. Bir kaç güne açıklanırsa kimse Şaşırmasın. Ben Aykut
    Kocamanın yalancısıyım‚ İsim ve kaynak veriyorum. Aykut KOCAMAN.Bu
    ...transfer OLACAK ! Olay bitmiş. duyummm
    Ama burda eksik birşey var. Aykut hoca olmayı da istemiyor deniyor
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ama burda eksik birşey var. Aykut hoca olmayı da istemiyor deniyor

evet oda var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi de , Aykut hoca olsa da olmasa da transferlerin hepsinde parmağı olacak . Duyum doğruysa bence yanlış birşey yok

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İyi de , Aykut hoca olsa da olmasa da transferlerin hepsinde parmağı olacak . Duyum doğruysa bence yanlış birşey yok
    Yanlış demedim zaten eksik dedim. Aykut Hocanın başa gelmek istememesinin nedeni basın. Çünkü Daumun kuyusunu kazdı diyecekler. O kadar karakterli bir adamki bunları düşünüyor. Fakat başkanın Aykut Hocayı ikna ettiğini düşünüyorum. Çünkü yabancı hoca gelecek olsa Aykut bu kadar başrolde olmaz.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlış demedim zaten eksik dedim. Aykut Hocanın başa gelmek istememesinin nedeni basın. Çünkü Daumun kuyusunu kazdı diyecekler. O kadar karakterli bir adamki bunları düşünüyor. Fakat başkanın Aykut Hocayı ikna ettiğini düşünüyorum. Çünkü yabancı hoca gelecek olsa Aykut bu kadar başrolde olmaz.
    Aynen bence de , ayrıca basında bunu düşünüyordur Aykut hoca diye o kadar haber çıktı ki , artık o şekilde haber çıkartamayacaklardır , bu belki de yönetimin medyaya verdiği haberdir ileride gelecek terbiyesizce ithamları ortadan kaldırmak , şüpheye yer vermemek için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet arkadaşlar geçdiğimiz ayda KKTC´de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde yönetim olarak konuk ettiğimiz Volkan Ballı ile Fenerbahçemiz hakkında birçok şeyi paylaştım.Geçen gün hal hatırını sormak için aradığımda ise transfer ile ilgili olarak Krasiç ile klübümüzün anlaştığını ve dünya kupasından sonra açıklanacağını bana bizzat kendisi söyledi.Umarım klübümüze hayırlısı olur.

Volkan BALLI: Krasic Fenerbahçe ile anlaştı...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendimi çok şartlamak istemiyorum , quaresma olayına dönmesin beşiktaş'ın , ama çok heyecanlanıyorum , hayranım Krasic'e

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Volkan BALLI: Krasic Fenerbahçe ile anlaştı...
    Umut kim bekler Dünya Kupası sonrasını Açıklasınlar, imza sonra olsun
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Olsun ikimizinde birbirine mantıklı gelen tarafları olur burda birbirimize itiraf etmesek de başka bi yerde , böyle birşey de var ama diye konuşuruz belki birbirimizin kafasında yer eder , en güzel karşıt düşünceyle konuşmak , tartışmak =)
    Tabi orasıda doğru ama bizim düşünceler baya zıt fakat kabul edilemez diye bir durumda yok

Neyse takımımız başarılı olsunda sen haklı çık ben haklı çıkayım sorun değil
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Umut kim bekler Dünya Kupası sonrasını Açıklasınlar, imza sonra olsun
    ben de takıldım buna. anlaştıysak açıklasınlar. rahat rahat izleyelim krasic'i biz de
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi orasıda doğru ama bizim düşünceler baya zıt fakat kabul edilemez diye bir durumda yok

Neyse takımımız başarılı olsunda sen haklı çık ben haklı çıkayım sorun değil
    Aynen şöyle hırslı , başarılı bir kadro kurulsun da başka bir şey istemem =)

evet açıklamaları gerekir.sabırsızlanıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ben de takıldım buna. anlaştıysak açıklasınlar. rahat rahat izleyelim krasic'i biz de
    Bu kurumsallık anlayışı kabak tadı verdi artık Ama yönetimin düşüncesini tahmin edebiliyorum. Krasicin performansı iyi olacak diye bekleniyor Dünya Kupasında. Şimdi açıklasalar da bomba olur ama o zaman daha bi etki yaratacak. Ama olan yine bize olacak
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlaştılarsa, daha başlamamış Dünya Kupası sonrasını neden beklesinler? Dünya Kupası'nı bekleyen oyuncu, şimdiden kimseyle anlaşmaz, bekleyelim dediyse, başından savmıştır.

Aykut Kocaman takımın başına geçmese de, tüm yetki onda. Hocayı da kendisi seçmeli ve bizim şartlarımız bu, aldığımız/alacağımız oyuncular bu, ben bu şekilde bir takım istiyorum, bunu yapabilecek misin, böyle oynatabilecek misin demeli hoca adaylarına. Ve hocayı kendi seçip, göreve kendisi getirirse, geçen sene olduğu gibi sorunlar çıkmaz, Daum direk başkana bağlıyım diyordu ve Aykut yetkisini bilmeden takılıyordu.

Kendisinin takımın başına geçmesini istiyorum ama geçmeyecekse de gelecek hocayı böyle belirlemesi, en doğru hamle olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Anlaştılarsa, daha başlamamış Dünya Kupası sonrasını neden beklesinler? Dünya Kupası'nı bekleyen oyuncu, şimdiden kimseyle anlaşmaz, bekleyelim dediyse, başından savmıştır.

Aykut Kocaman takımın başına geçmese de, tüm yetki onda. Hocayı da kendisi seçmeli ve bizim şartlarımız bu, aldığımız/alacağımız oyuncular bu, ben bu şekilde bir takım istiyorum, bunu yapabilecek misin, böyle oynatabilecek misin demeli hoca adaylarına. Ve hocayı kendi seçip, göreve kendisi getirirse, geçen sene olduğu gibi sorunlar çıkmaz, Daum direk başkana bağlıyım diyordu ve Aykut yetkisini bilmeden takılıyordu.

Kendisinin takımın başına geçmesini istiyorum ama geçmeyecekse de gelecek hocayı böyle belirlemesi, en doğru hamle olur.

buna ek olarak yeni bir teknik direktör gelirse eğer, imzalar atılırken başkan değil de aykut kocaman olmalı yanında. medyaya o tanıtmalı.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Forlan Haberleri Üzerine Bilgilendirme"

Atletico Madrid'de forma giyen Diego Forlan'ın Kulübümüze transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine bilgilendirme yapma gereği duyulmuştur.

Uruguaylı oyuncu Forlan'ın menajeri iki sezon önce takımımız formasını giyen Josico'nun da menajeridir; yapılan görüşmeler de Forlan'la değil eski oyuncumuzla ilgilidir.

Bu bağlamda Forlan'la ilgilenmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    TariboWest

gelen teknik direktör aykut kocamanın kendisinin üstünde olduğunu bilmeli

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

josico'nun bu kulüple daha nasıl bir ilişiği olabilir ki :S
    (/s)

josico takımdan gönderilirken sorunlar olmuştu.ondan olabilir:S

Mesaj Yetkileri