İspanyol El Mundo Deportivo, Marsilya teknik direktörü Deschamps'nın Forlan'ın transfer edilmesi için yönetime rapor verdiğini yazdı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı isteyen Fransız ekibinin, Forlan için A.Madrid'e 25 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Ancak A.Madrid reddetti. Forlan'ın sözleşmesinde 36 milyon euro'ya serbest kalır maddesini Marsilya işleme koymayı planlıyor. Yılda 4,5 milyon euro kazanan Forlan'ın, Fransız ekibinden 6 milyon euro'ya evet diyeceği kaydedildi.![]()
Yeni TD Aykut Kocaman olduğuna göre bu takımda bazı şeylerin değişmesi muhtemel. Daha resmi olarak açıklanmasa da Aykut Hocanın bütün transferlerle ilgilenmesi, Yönetimin sınırsız yetki vermesi ve kendisinin otoriter olması bu takımdaki Brezilyalıları yok edecek gibi görünüyor. Bu arada Aykut Hoca 20 isimle temastaymış. A,B,C planlarına göre transferlerler gerçekleşecek gibi duruyor. Ben Aykut Hocaya güveniyorum. İnşallah bu sene iyi şeyler olacak..
TariboWest
Gürhan şans bulamadı Fenerbahçe'de. Olcan da çok az oynatıldı. Oynadığı maçlarda da ışığını hep gösterdi. Oyuncular da hata olabilir. Ancak asıl hata hoca ve yönetimdedir bence. Fenerbahçe'nin şans verdiği son altyapı oyuncuları kimler? Semih, Can, Volkan Babacan. Semih bile bu takımda sağlam bir yere sahip olamadı. Altyapıda ki oyuncular zaten oynatmayacaklar beni diye düşünebilirler. Böyle bir hava yaratıldı Fenerbahçe'de maalesef. Goosfraba'nın dediği gibi takımda Aykut Kocaman'ın olması güven verici.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Krasic FENERBAHÇE´ de ! Bunu ben söylemiyorum AYKUT Kocaman söylüyor.
Aykut Hoca Pazar günü saat 5 de İstanbula döndü. Bugun öğrendim
Transfer bitmiş. Bir kaç güne açıklanırsa kimse Şaşırmasın. Ben Aykut
Kocamanın yalancısıyım‚ İsim ve kaynak veriyorum. Aykut KOCAMAN.Bu
...transfer OLACAK ! Olay bitmiş. duyummm
İyi de , Aykut hoca olsa da olmasa da transferlerin hepsinde parmağı olacak . Duyum doğruysa bence yanlış birşey yok
Yanlış demedim zaten eksik dedim. Aykut Hocanın başa gelmek istememesinin nedeni basın. Çünkü Daumun kuyusunu kazdı diyecekler. O kadar karakterli bir adamki bunları düşünüyor. Fakat başkanın Aykut Hocayı ikna ettiğini düşünüyorum.Çünkü yabancı hoca gelecek olsa Aykut bu kadar başrolde olmaz.
![]()
TariboWest
Volkan BALLI: Krasic Fenerbahçe ile anlaştı...Evet arkadaşlar geçdiğimiz ayda KKTC´de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde yönetim olarak konuk ettiğimiz Volkan Ballı ile Fenerbahçemiz hakkında birçok şeyi paylaştım.Geçen gün hal hatırını sormak için aradığımda ise transfer ile ilgili olarak Krasiç ile klübümüzün anlaştığını ve dünya kupasından sonra açıklanacağını bana bizzat kendisi söyledi.Umarım klübümüze hayırlısı olur.
(/s)
Kendimi çok şartlamak istemiyorum , quaresma olayına dönmesin beşiktaş'ın , ama çok heyecanlanıyorum , hayranım Krasic'e
evet açıklamaları gerekir.sabırsızlanıyoruz
Anlaştılarsa, daha başlamamış Dünya Kupası sonrasını neden beklesinler? Dünya Kupası'nı bekleyen oyuncu, şimdiden kimseyle anlaşmaz, bekleyelim dediyse, başından savmıştır.
Aykut Kocaman takımın başına geçmese de, tüm yetki onda. Hocayı da kendisi seçmeli ve bizim şartlarımız bu, aldığımız/alacağımız oyuncular bu, ben bu şekilde bir takım istiyorum, bunu yapabilecek misin, böyle oynatabilecek misin demeli hoca adaylarına. Ve hocayı kendi seçip, göreve kendisi getirirse, geçen sene olduğu gibi sorunlar çıkmaz, Daum direk başkana bağlıyım diyordu ve Aykut yetkisini bilmeden takılıyordu.
Kendisinin takımın başına geçmesini istiyorum ama geçmeyecekse de gelecek hocayı böyle belirlemesi, en doğru hamle olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Forlan Haberleri Üzerine Bilgilendirme"
Atletico Madrid'de forma giyen Diego Forlan'ın Kulübümüze transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine bilgilendirme yapma gereği duyulmuştur.
Uruguaylı oyuncu Forlan'ın menajeri iki sezon önce takımımız formasını giyen Josico'nun da menajeridir; yapılan görüşmeler de Forlan'la değil eski oyuncumuzla ilgilidir.
Bu bağlamda Forlan'la ilgilenmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest
gelen teknik direktör aykut kocamanın kendisinin üstünde olduğunu bilmeli
josico'nun bu kulüple daha nasıl bir ilişiği olabilir ki :S
(/s)
josico takımdan gönderilirken sorunlar olmuştu.ondan olabilir:S