Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 242 / 422 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
7,231 ile 7,260 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Muniz: “Messi olmasa kazanırdık”

Racing teknik direktörü Muniz, Messi ikinci yarıda oyuna girmese sahadan galibiyetle ayrılabileceklerini belirtti.

ehehe..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bizim teklif ettiğimizden daha düşük bir fiyata gitmiş Zaragoza başkanını kutlarım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bordeux-Galatasaray maçlarında bir hayli zorlamıştı bizim sol kanadı..ama yanlış hatırlamıyorsam sağ bek oynuyordu o dönemlerde..hayırlı olsn

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Oyun sistemlerinde değişikliğe gideceklerini okumuştum. Tamamen hızlı bir oyun oynayacaklar. Bu yüzden transfer dönemlerinde hızlı oyuncularını toplayacaklar. İlk adım Faubert. Sağbek için aradıkları hızlı isim diye düşünüyorum...
    I'm back...

Default Atletico Madrid'de Resino Dönemi

Transfer döneminin son gününde tüm takımlar harıl harıl eksik bölgelerine takviye yaparken, Atletico Madrid de kulübesinde değişikliğe gitti. Üst üste alınan kötü sonuçlara bir de son maçta içerde alınan 2-1'lik Valladolid yenilgisi eklenince başkan Enrique Cerezo'nun sabrı taştı.

Meksikalı teknik direktörle dün masaya oturan Cerezo, kendisiyle anlaşmaya vararak sözleşmesini fesetti. Daha sonra bu ani gelişme hakkında basın mensuplarına konuşan Cerezo; "Herşey çok ani oldu, ama Aguirre ile anlaşarak dostça ayrıldı. Bunun kulüp için en doğrusu olacağını düşünüyorum. Aguirre'ye Atletico için yaptıklarınan ötürü çok teşekkür ediyorum. O, saha içinde ve saha dışında tam bir beyefendi. Son dönemlerde aldığımız başarısız sonuçlar nedeniyle yolları ayırmak zorunda kaldık. Şu hiç bir zaman unutulmamalı ki; onun yönetiminde çok önemli başarılar aldık," diyerek Aguirre ile aralarındaki iyi ilişkinin boyutunu gözler önüne serdi.

Konuşmasının son bölümünde Aguirre'nin halefini de açıklayan Cerezo, bu ismin Abel Resino olduğunu şu sözlerle duyurdu; "Abel tam bir Atleticolu. Kulübü çok yakından tanıyo. Eminim ki onunla birlikte büyük başarılar kazanacağız."

Kimdir Resino?

Abel Resino, 1986-1995 döneminde Atletico Madrid'de forma giydi. Bu dönemde 1991 ve 1992'de iki kez İspanya Kral Kupası kazanan Resino, 1990 - 91 sezonunda da Zamora Kupası'nı kazanan takımdaydı.

Teknik direktörlük kariyerine Murica'da başlayan 48 yaşındaki Resino, daha sonra sırasıyla Granada, Levante ve Castellon'da çalıştı.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Klübü yakından tanıyan biri olması iyi olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu transferdeki amaç nedir hala çözemedim. Sanırım bu oyuncu sakatlıktan yeni çıktı. West Ham'a transfer olduğu hafta sanırım 6 ay kadar sahalardan uzak kalmıştı. Beklentileri karşılayamaz bence.

Default Sevilla Son Anda..

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında son dönemde kötü sonuçlar alan Sevilla evinde Athletic Bilbao’yu konuk etti.

Sevilla geçen hafta Sporting Gijon deplasmanından 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılırken, Athletic Bilbao evinde Malaga’yı 3 – 2 ile geçti.

Maçın 42. dakikasında Fernando Llorente takımı Athletic Bilbao’yu deplasmanda 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarısında başka gol olmayan maçın 90. dakikasında Aldo Pedro Duscher Sevilla’ya beraberliği getire golü attı.

Maçın uzatma bölümlerinde Lautaro Acosta Sevilla’yı 2 – 1 öne geçiren golü kaydetti.

Goal

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Klübü yakından tanıyan biri olması iyi olmuş.
    evet toparlanmaları lazım artık,keşke aragonesi alsalardı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Post Bu oyuncular boşta kalabilir !..

20 takımın mücadele ettiği La Liga'da toplam 74 futbolcunun kulüpleriyle olan sözleşmeleri 30 Haziran itibariyle sona erecek.

Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan futbolcuların arasında Ersen Martin (Recreativo), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Fernando Morientes (Valencia), Robert Pires (Villarreal), Maniche (Atletico Madrid), Ivan de la Pena (Espanyol), Juanito (Real Betis) gibi isimler de bulunurken, bazı futbolcular kulüplerinde kalmak için bazıları da yeni takım bulmak için ellerinde olacak bonservislerle müzakere yürütüyor.

Kulüpleriyle sözleşme yenilememeleri durumunda 30 Haziranda boşta kalacak futbolcular şöyle:

Barcelona: Alberto Jorqueria, Sylyvinho.
    Atletico Madrid: Leo Franco, Maniche.
    Valencia: Fernando Morientes, Curro Torres.
    Real Madrid: Fabio Cannavaro, Jerzy Dudek.
    Villarreal: Javi Venta, Pascal Cygan, Fabricio Fuentes, Robert Pires, Sebastian Viera.
    Deportivo: Pablo Amo, Pablo Alvarez, Julien de Guzman, Sergio, Manuel Pablo, Joan Verdu.
    Vallodolid: Marcos, Oscar Sanchez, Vivar Dorado, Victor, Garcia Calvo, Alberto, İnaki Bea.
    Malaga: Manolo Gaspar, Rossatto, Javier Calleja, Salva Ballesta, İnaki Goitia.
    Getafe: Cosmin Contra, David Belenguer.
    Sporting de Gijon: Pablo de Lucas, Jorge, Jurgen Colin, Diego Camacho, Sergio Sanchez, Omar, Neru, Raul Camara.
    Athletic Bilbao: Ander Murillo.
    Real Betis: Juanito, Edu, Arzu, Albert Rivera.
    Racing Santander: Luis Fernandez, Cesar Navas.
    Numancia: Juanra, Quero, Felipe, Palacios, Jaio.
    Almeria: Bruno, Esteban, İriney, Jose Ortiz.
    Espanyol: İvan de la Pena, Carlos Kemani, Jonathan Soriano, Chica, Rufete, David Garcia, Lacruz.
    Recreativo: Ersen Martin, Zahinos, Quique Alvarez, Joselito, Javi Guerrero.
    Osasuna: Font, Cruchaga, Ricardo, Javier Flano, Patxi Punal.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ersen yasmıslar ama o zaten serbest kaldı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kameni yi aLaLım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İçLerinde Kameni,Leo Franco,Moriantes ve Cannaaro dışındakiLer işe yaramaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yattarayı aLsaLardı keşke.Bizen biri oLdu artık.ReaLde görmek isterdim onu açıkçası...

Del Piero_10 Misafir

Default Kanoute zulme karşı

Sevilla'nın golcüsü Fredric Kanoute, Filistin'e desteğinin sadece yaşanan zulme karşı olduğundan kaynaklandığını belirtti.

Sevilla’nın formasını giyen Frederic Kanoute, ''Filistin'e desteğim siyasi veya dini değildi, bir zulme karşıydı'' dedi.

Kral Kupası'nda geçen haftalarda Deportivo'ya karşı oynanan maçta attığı golün ardından formasının altındaki ''Filistin'' yazılı tişörtü gösterdiği için İspanyol Futbol Federasyonu tarafından 3 bin avro para cezası verilen Kanoute, El Pais gazetesinde yayımlanan röportajında, ''Her gösteri yapana 'neden yaptın' diye soramayız. Bütün dikkatler üzerime geldi ama aradığım da buydu. Bu kadar büyük bir zulme karşı sessiz kalınamaz. Sadece benim insani görevimdi ve bunu yapmanın en iyi yolu sahadaydı. Pişman değilim. Eğer bir kez daha yapmak zorunda kalırsam, yaparım'' açıklamasında bulundu.

Filistin'e desteğinin Müslüman olmasından kaynaklanmadığını, başka bir dinden de olsa aynı tepkiyi göstereceğini kaydeden Mali asıllı Fransız futbolcu Kanoute, şunları kaydetti:''Mali'de ailemin bir tarafı Müslüman, diğer tarafı Hristiyan. 19-20 yaşıma kadar din beni ilgilendirmiyordu. Daha sonra İslamı öğrenmeye başladım ve daha doğal bir yol olduğuna ikna oldum. Müslüman dindar olmam benim adil olmamı ve vicdanımla hareket etmemi sağlıyor.''

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok doğru demiş helal olsun.Böyle bir zülme karşı tepkisi çk doğal..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

helal olsun Omar..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bence Kanoute utanilacak birsey yapmadi.. Ona para cezasi veren Ispanya Futbol Federasyonu utanmalidir.

Kulüplerimiz umarım bu kaliteli futbolcuların serbest kalacağı sezon sonuna kadar olan ki süreçte bu futbolcuları ligimize getirmeyi başarabilirler.

Kameni,Leo Franco,Pires ve Morientes'i ligimizde seyretmek çok güzel olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rufete....!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Söylediğini pek samimi bulmasam da hakkını vermek gerekir Herkes bu cesareti gösteremezdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok önemli oyuncular boşta kalıyor Tabi klüpler yakın zamanda sözleşme yenilerler o ayrı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maniche sözleşme yenilemezse bu yaz yine 50 defa Türkiye'den bir takıma getirilir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Maniche sözleşme yenilemezse bu yaz yine 50 defa Türkiye'den bir takıma getirilir.
    Aynısını İçimden geçirdim aynı postu bende atıcaktım

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Başlık düzeltilmeli ama ...

Barça'nın bu sene maçlarını seyrederken çok keyif alıyorum yahu.

Adamlar Ronaldinho'yu gönderdiler,Deco'yu gönderdiler ama hala çıkıp takır takır top oynuyorlar.Bu sene şampiyonluğu haftalar öncesinden garantileyecekler bence böyle devam ederlerse.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

BarceLona bu sene çift kupayLa yoLuna devam edecektir.Günümüz futboLunun istediği tarzda oyun sergiLiyorLar.. ReaL Madrid biLe Barça maçLarında mahkum gibi oynuyorsa..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Marquez dün güzel gol attı..
    Bizdeki stoperler pas vermekten aciz adam kavisli freekik golü atıyor..

Del Piero_10 Misafir

Default Ribery, Real Madrid iddialarını yalanladı

Franck Ribery, Real Madrid'e gideceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Franck Ribery'nin Real Madrid'e transfer olacağı dedikoduları uzun süredir var olmasına rağmen, Fransız oyuncu, şu ana kadar kulübüne sadık kalmayı başarmıştı.

Dün, Bayern başkanı Franz Beckenbauer, kimseyi istekleri dışında kulüpte tutamayacaklarını ve Ribery'nin isterse Madrid'e gidebileceğini açıklamıştı.

"Ayrılmayı düşünmedim"

Tuttomercatoweb'le yaptığı röportajda, Ribery, Bayern'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.

"Münih'te çok mutluyum. Ailem de burada kendini rahat hissediyor. Taraftarlar da beni çok seviyor ve bu benim için çok önemli bir etken"

"2011'e kadar sözleşmem var ve buna saygı duyuyorum. Real Madrid iddiaları gerçeği yansıtmıyor"

Del Piero_10 Misafir

Default Abidal: “Messi’yi sakatlarsam, kovulurum”

Çarşamba günü Arjantin ile Fransa arasında oynanacak hazırlık maçında Messi ile rakip olarak oynacak oyuncu, basına esprili açıklamalarda bulundu.

Barcelona her kulvarda başarıyla ilerlerken, genç yıldızı Lionel Messi de bu sene gösterdiği performansla izleyen herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Geçtiğimiz sene takımda çok fazla forma şansı bulamayan Eric Abidal ise, bu sene Pep Guardiola’nın gelişiyle kendine daha çok yer bulmaya başladı.

La Liga’da sert bir futbol oynayan Abidal, Çarşamba akşamı ülkesinin, Arjantin ile oynayacağı maçta forma giyecek ve Messi’nin rakibi olarak sahadaki yerini alacak.

AS gazetesinde çıkan habere göre, gazetecilerle şakalaşan Abidal, “İşimi kaybetmekten korkuyorum. Açıkçası Çarşamba günkü maçta Messi’yi sakatlamayı düşünmüyorum çünkü bu yüzden Barcelona benim kontratımı iptal edebilir” dedi.

Bu arada Arjantin’in, Çarşamba günü Fransa ile oynayacağı hazırlık maçı, Maradona’nın teknik direktör ve Messi’nin de oyuncu olarak beraber çıktıkları ilk maç olacak.

Mesaj Yetkileri