O adamın hayatı saLLama oLmuş.
O adamın hayatı saLLama oLmuş.
Tanburacı, Muntari ve Annan Galatasaray'a yakın demiş. Şimdi kalan 3 yabancı Baptista, Muntari ve Annan olsa ne güzel olur![]()
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
leo franco zaragoza'da.
(/s)
Resmi sitede birşey yok fakat gitmesi iki taraf içinde iyi olur. Leo Franco kendisini maça verdiğinde oldukça iyi bir kaleci fakat konsantrasyon problemi çok fazla. İspanya'da kendisine gelip Arjantin milli takımına geri dönebilir.
Kariyerliydi , profesyoneldi ancak odundu , bir tane kurtardıgı mac hatırlamıyorum nadirdir , gene sakinligi efendiligi ile giderken en azından ''Hoşçakal'' dememize neden oldu.
Leo , Leo , Leo Francooooooooooo
Franco , Franco , Leo Francoooooooo
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
onu suçlamak için değil ama herkesin sorunları var iş hayatı dışında herkesin zor dönemi olmuştur . ama sorun şu ki ben - ve inanıyorum ki yönetim - onun biletini tek maçta kesmedi . sadece athletico maçına bakarak 5 sene sözleşme imzalamadığı gibi . kaleci dediğin yeri geldiğinde tek başına maç alabilmeli . bkz. de sanctis , mondragon , taffarel , rüştü , volkan ... ekstra hiç bir hareketi yok adamın . tamam biraz şanssızdı çok mükemmel goller de yedik bu seneama hiç mi ekstra hareketleri olmaz . beğenmediğim aykut'un bile kazandırdığı maçlar var . ben onun için arjantin gibi bir ülkenin kaleciliğini yapabileceğine inanmıyorum . hep düşünürdüm bize gelmeden önce leo iyi kaleci nasıl arjantinde oynamaz abbondanzieri çok mu iyi falan diye .. adamların bi bildiği varmış
sen inanıyomusun ki bi futbolcu oğlum çok hasta bu maça çıkamam diyecek tek.direktör ve yönetim buna müsaade etmeyecek . kaldı ki biz eşi hasta diye kewell'ı göndermiş , kaç hafta kalli'siz oynamış bi takımız
Mondragon'u özLedim..
Robinho'yu almayan takım kalmadı valla.Artık kime yazacaklarını şaşırdılar.
![]()
Transferleri A.Sezgin yönettikçe anca ''RÜYA'' olur zaten![]()
Duyuru: Leo Franco ve Marcelo Carrusca
Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’nın sözleşmeleri, oyuncularla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir.
Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’ya kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine yeni kariyerlerinde üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif A.Ş
Hayırlı olsun Galatasaray'a.
Karşılıklı fesh edilmiştir, yazıyor..Tek taraflı da para ödeniyordu galiba .Yani ben öyle biliyorum .
E yaniOturup pazarlıklar yapılır. Oyuncu 3 ister klüp 1 verir derken 2 de anlaşırlar (bkz. Daum).. Ama tek taraflı olursa oyuncu 2 yıllık alacağının tamamını ve tüm primlerini ister.. Klüp vermek istemez. Konu FİFA'ya hatta CAS'a kadar uzanır... (bkz. Del Bosque, Aragones)
Tek taraflı fesh edeceksen, sözleşme sonuna kadar alacaklarını verip, adama hiç fikrini sormadan kapının önüne koyuyorsun.
Karşılıklı olduğunda ise anlaşıp kaç para vereceğine karar veriyorsun. Sözleşme bitene kadar olan alacağını vermeden halletmeye çalışıyorsun, burada da duruma bonservis giriyor, oyuncu bonservisini alacağından daha düşük bir fiyata anlaşıyor, çünkü şu aşamada Galatasaray'ın onu satmasındansa bonservisi elinde olduğunda daha kolay takım bulur.
1 senelik alacağına yakın bir paraya karşılık anlaşılmıştır, göndermek isteyen Galatasaray olmasaydı ve oyuncu gitmek isteseydi mesela, ödenmemiş alacaklarına karşılık bonservisi verilirdi, bu durumda bu yaşanmamıştır ama Leo Franco da fazla yüksek bedel istememiştir.
Carrusca'ya ise para ödendiğini sanmıyorum, bonservisi verilmişti eline, gönderilmiştir.
"YÜCE ATATÜRK"
Hele şükür gitmişler özellikle Leo Franco'nun gitmesi beni svindirdi![]()
Adnan Sezgin'in iki başarısız transferinden kurtulduk sonunda.
Pino ve bittiyse Kallström'ün açıklanması için bu 2 oyuncunun gitmesi mi beklendi acaba ? Bugün yarın açıklanmasını umuyorum![]()
Ntvspor'un haberine göre Kewell ile 1 yıllık sözleşme yenilenmiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben de tam bunu yazmak için giriyordum, son dakika gelişmesi olarak verildi.
Kewell'ı Aslantepe'de izlemek çok harika olacak...