Sayfa 244 / 483 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
7,291 ile 7,320 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O almanyadaki dava icin. Turkiyeden Fatih Akyel felan ceza aldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    O almanyadaki dava icin. Turkiyeden Fatih Akyel felan ceza aldi.
    cevap için teşekkürler,elmayla armutu birbirine karıştırıp manipülasyon yolunu seçenler bitmiyor bir türlü.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Seçimlerde 45 milyon seçmen oy veriyor ülkemizde, o zaman aklı selim olanlar sadece oy versin şeklinde değişsin bu, çünkü bu seçimlerle ülkeyi yönetecek kişiyi belirliyoruz, bir kulüpten çok daha fazlası, gerçi 45 milyon seçmenin de yarısından çoğunun olayı irdeleyip oy verdiğini de sanmıyorum ama bu siyasete girer elbette.
    Demokrasi en iyi sistemdir ama bu yazdigin nedenlerden dolayi kusursuz degildir.

Fenerbahçe bir şirket değil, dernek. Belki bu yapı değişmeli, şirketi yönetecek profesyonel elemanlar ve kulübü yönetecek seçilenler. Kişiye ait olmadığı için Fenerbahçe, seçimle gelmesi en doğru olanı.

Kulübün asıl sahibi taraftardır, taraftar seçimlerde söz hakkı alırsa, hakedene oyunu da verecektir.
    Dernek olarak sosyal tesisler veya amator sporlar yonetilebilir.

Fakat profesyonel futbol takimi gibi muazzam bir butceyi yonetmek populer olana degil, dogru isleri yapacak olana verilmesi gereken bir gorev oldugunu dusunuyorum. En azindan secilen baskan bunu profesyonellere devredip, sadece denetim yapacaksa farkli birisi gerekli, secilen baskan bu isi kendisi yapacaksa farkli birisi gerekli. Sadece yapmak da yetmez. Bunu iyi yapmak esas kriter. Gelirlerin yukseltilmesi kadar, verimli kullanilmasi da onemli kriter.

Cok sayida insani uye yaparsan, adaylardan hangisnin bu isi daha iyi yapabilecegi konusunda muhasebeyi yapamayan insan sayisi cogalacaktir. Yonetecek kisiler secimle gelir. Ama istikrarli bir sekilde iyi yonetilmesi icin secmenlerin de istikrarli bir sekilde dogru yoneticiyi secmesi gerekli. Popularite yarismasi haline gelen bir secimden bu istikrari beklemek oldukca iyi niyetli olur bence.

Kulubun sahibinin taraftar olmasi konusuna da pek katilmiyorum ama o cok farkli bir mesele.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ACZ İÇİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Eski Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar'ın 32. Gün programında yaptığı açıklamaları derin bir kaygı ve üzüntüyle izledik.

105 yıllık bir camiayı yakından ilgilendiren davanın görülmesine birkaç gün kala yapılan ve kulübümüzü kamuoyu nezdinde suçlu göstermeye çalışan bu açıklamaları son derece manidar ve talihsiz bulmaktayız.

TFF başkanlığı yaptığı kısa süre içinde de sürekli çelişkili tavırlar sergileyen, bir gün başka ertesi gün bambaşka konuşan, görevde kalacağını söyleyip 24 saat geçmeden istifa eden Sayın Aydınlar'ın açıklamaları, artık onun bu tarzına alışan bizler için çok da şaşırtıcı olmamıştır.

Sayın Aydınlar, daha önce de yaptığı gibi hukuki gerçekleri saptırmakta ve bir çok olayı gerçeğinden farklı aktarmaktadır. Kulübümüz bu konuda ayrıntılı açıklamaları en kısa zamanda yapacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak biz kendisiyle ve açıklamaları doğrultusunda kefil olduğu kişilerle her platformda mümkünse en kısa zamanda yüzleşmeye hazırız.

Fenerbahçe camiası bu süreçte tüm yaşananların, tüm yaşatılanların farkındadır.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Kanaltürk'te izledim. 32. Gün programının şöyle bir özetini gösterdi. Çok kararlı konuşmuş Aydınlar. Fenerbahçe'nin şu anda yönetiminde olanlar, Fenerbahçe'yi uçuruma sürüklüyorlar dedi. Aziz Yıldırım çok zeki bir adamdır, onunla oturup konuşması ve anlaşması çok kolaydır ama Fenerbahçe'nin as başkanı için bunları söyleyemem gibisinden konuştu.

Ayrıca "eğer Fenerbahçe kulübüne şu ana kadar bir zarar verdiysem maddi olarak bunu karşılamaya hazırım" diye açıklamış. İnşallah ben haklı çıkmam ama Fenerbahçe daha da kötüye gidecek bu yöneticileri ile şeklinde konuşmuş. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe haklı çıkarsa zaten bunu birileri karşılayacak, Aydınlar'a gerek yok.

Şu anda yöneticilerin yapabileceği bir şey yok, ne yapsınlar yazılı başvuru mu yapsınlar ligden düşelim diye. Şu aşamada mahkemede yargılanacakların savunmaları önemli, CAS davası ise zaten görülecek. Şu aşamada yöneticilerin daha da kötüye götürecek ne durumu var ki?

Ayrıca başkanlık konusunda hiç heveslenmesin ki buna niyetleneceğini de sanmıyorum. Aziz Yıldırım da, muhtemelen daha mahkemenin ilk günlerinde, çoğu maçtan suçsuz bulunup, alacağı en yüksek ceza değerlendirilerek dışarı çıkacaktır diye düşünüyorum çünkü bahsedilen 13 maç var ortada 13 takım yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rıdvan Dilmen MAA'dan neden özür dilediğini yarın açıklayacakmış eğer Aydınlar programa gelmezse ya da şu programa birlikte katılalım diye Rıdvan'ı aramazsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mehmet Ali Aydınlar : '''Açık ve net şekilde ''yöneticileriniz şike yapmıştır'' demiş Aykut Kocaman'a.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mehmet Ali Aydınlar : '''Açık ve net şekilde ''yöneticileriniz şike yapmıştır'' demiş Aykut Kocaman'a.
    Başka neler demiş : Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna çok ağır cezalar verecek olan en büyük korkumuz UEFA'yla anlaşıldığını Fenerbahçe'nin cezasını çektiğini,önümüzdeki sezon Avrupa'da oynabileceğini ve - puanla yetinileceğini.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    oncelikle bana laf yapmaya hakkin yok senin haberi aldigim kisi firat gunayer trt"de calisan spor muhabiridir git ona laf yap niye eksik haber yapiyorsun diye o muhabir o kadarini paylasmis bende o kadarini paylastim.
    önceki yazdıklarını da koysaydın keşke. rıdvan'ın anlattıklarını 3-5 dk. aralıklarla yazmış, ki sen de en son tweet'ini yazmışsın buraya.
    (/s)

Nesil
    2006

Vay be, Erman Toroğlu Kanal Türk'te yayınlanan bir programda söylemişti buna yakın birşeyler, Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen, Mehmet Ali Aydınlar görüşmesi ve konuşulanlarla ilgili baya gülmüş dalga geçmiştim , bende TSI aracılığıyla Erman Toroğlu'ndan özür diliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu video'yu izledim de aklıma takılan şu oldu.

Rıdvan Dilmen'i hangi sıfatla çağırıyor Mehmet Ali Aydınlar bu kadar önemli bir karar almış madem Uefa'dan falan.

Yani başka F.Bahçe'li yetkili yok mu Rıdvan Dilmen'den önce gelen ?

MAA'nın bu yaptıkları acaip rahatsız etti beni. Süper Lig'den soğumaya kat be kat devam ediyorum. Bizim uğrunda neler yaptığımız takımlarımız ile nasıl oynuyorlar rahat rahat. Yazık gerçekten...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erman Toroğlu'nun iddiaları ile Rıdvan Dilmen'in söyledikleri arasında dağlar kadar fark var. Erman Hoca onların puan pazarlığı yaptığını iddia etmişlerdi. Fenerbahçe'den 25 puan düşürsek nasıl 15 puan düşürsek nasıl olur, o hesap. Oysa Rıdvan Dilmen'in dediği çok açık. Aykut Kocaman eğer bizi suçlu görüyorsanız düşürün asla puan silme durumu olmasın demiş! İnternette okuduklarıma şaşırıyorum. İki söylenen arasındaki farkları anlamak bu kadar zor olmamalı.

İki söylenen arasındaki farkı çok iyi anlıyor, biliyoruz. Erman Toroğlu görüşmeyi ve içeriğini bir şekilde öğrenmiş, işine geldiği gibi yorumlamış. Ben şans eseri o iddialarda bulunduğu programı izliyordum. Bunları dile getirdiğinde yine gündem yaratmaya reyting ve ilgi toplamaya çalışıyorlar şeklinde düşünmüştüm. Konunun içeriğine değil konunun doğruluğunaydı mesajım. Ayrıca ertesi gündü yanılmıyorsam, %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen yalanlamıştı bunu. Öyle bir görüşme olmadı, benim ne işim olur Aykut Hoca ile Mehmet Ali Aydınlar'ı bir araya getiricem gibi şeyler söylemişti. O da döndü sözünden. Kim kimle ne yapıyor, ne çeviriyor vallahi suyu çıktı. Birileri yazıyor, birileri oynuyor. Bizde ağzımız açık izliyoruz onları ve olanları.

Nesil
    2006

Mehmet Ali Aydınlar'ın tekrar aday olacağı söylentisi var, umarım söylentidir de böyle bir şey yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Suan icin sagligi (mental olarak) yerinde olan bi aday varmi ?

Maa'ya bi sartla kabulum, 6 ay boyunca yaptiklarini simdi tamami ile tersten yapacak ve ilk geldigindeki hale getirecek ve ondan sonra istifa edecek. Okadar cok seyi bozduki saglikli bi aday cikartamiyoruz suanda

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programında, geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan istifa eden Mehmet Ali Aydınlar'ın genel kurulda yeniden aday olacağı iddia edildi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Serhat Ulueren yönetimindeki Telegol ekibinin edindiği bilgilere göre; geçtiğimiz hafta TFF Başkanlığı'ndan istifa eden Mehmet Ali Aydınlar'ın, seçimde yeniden aday olacağı öne sürüldü. Kulüplerin büyük kısmının Aydınlar'ı geri döndürmek için çaba sarfettiği ifade edilirken; eski başkanın ısrarları kıramayarak aday olmaya karar verdiği açıklandı.

Aydınlar'ın yeniden başkan olacağı iddiaları ise Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Aydınlar'ın güven tazelemesi için yeniden seçime gidelim" önergesini akıllara getirdi.

"YARIM BIRAKTIĞIM İŞİ TAMAMLAMAK İSTERİM"

Bir çok kulübün Aydınlar'ın başkanlığa geri dönmesi yönünde oy kullanacağı ve eski başkanın tek aday olarak seçime girerek yeniden seçileceği iddia edilirken; programda Aydınlar'ın konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamalara yer verildi:

"Tabii ki çok daha hırslıyım. Ekip olarak hatalarımızdan dersler aldım. Yeni bir ekiple Kulüpler Birliği'nin desteğini de alarak yarım bıraktığım işi tamamlamak istiyorum"

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DIŞINDAKİ KULÜPLER..."

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen de yaptığı açıklama ile Mehmet Ali Aydınlar'ın yeniden TFF Başkanlığı'na aday olacağını doğruladı.

"Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında tüm kulüpler Mehmet Ali Aydınlar'ın geri dönmesini istiyor" diyen Türkmen, pazartesi günü bu konuda bir toplantı yapacaklarını açıkladı. Yapacakları toplantının içeriğini de açıklayan Türkmen, "Toplantıya 14 Anadolu kulübünün başkanının yanı sıra Trabzonspor Asbaşkanı ve Galatasaray yöneticisi de katılacak. Büyük ihtimalle de toplantı sonrasında adayımızın Mehmet Ali Aydınlar olduğunu basına açıklayacağız." diyerek konuşmalarını noktaladı.

Sporx

Şaka desen değil, ciddiye alayım desen alınmıyor. Aydınlar geri dönerse büyük komedi olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İşin iyice suyu çıktı.

6 aydır karar vermemek için kırk dereden su taşıyan adam istifa edip "yeni gelen yönetimin acilen karar vermesi lazım" diyor, istifa ettikten 10 gün sonra da yeni yönetim için yeniden aday olması gündeme geliyor.

Bu ne yahu? Şaka gibi.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynı zamanda da "En büyük hayalim Fenerbahçe'ye başkan olmak" ve "Fenerbahçeyi düşüren bir Federasyon başkanı olmak istemiyorum" diyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizin yöneticileriniz şike yapmış diyen ve yaptırım uygulayamayan bir TFF başkanı en çok Fenerbahçe'ye zarar verir. Bunu süreç içinde çok net gördük. MAA, mevcut Fenerbahçe yönetimine kinli bir isim. Onun Fenerbahçe sevgisi kendi yarattığı bir dünyadan ibaret. Fenerbahçe hariç kalan klüplerin ısrarları bundandır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by meddah View Post
    İşin iyice suyu çıktı.

6 aydır karar vermemek için kırk dereden su taşıyan adam istifa edip "yeni gelen yönetimin acilen karar vermesi lazım" diyor, istifa ettikten 10 gün sonra da yeni yönetim için yeniden aday olması gündeme geliyor.

Bu ne yahu? Şaka gibi.
    Daha güzel günler bizi bekliyor abi. İstifa eden Tff Başkanı yeniden seçilirse sen o zaman seyreyle gümbürtüyü. Burası Türkiye, oluyor bazen öyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aziz Yıldırım:''bu nasıl yazgı ve nasıl tesadüftür ve teselli kaynağıdır ki; Fenerbahçe ile buluştuğum ilk gün 14 Şubat Sevgililer Günü’dür

Aziz Yıldırım:'' yasayı sizin için çıkardık diyen sporla ilgili bazı kişiler, utanmadan bizlerden gayri ahlaki taleplerde bulundular.''

Aziz Yıldırım:''Amaç, Fenerbahçe’yi ele geçirmekti ve Sonra bizlerle Başbakanımızın irtibatını koparmaya kalktılar.''

Aziz Yıldırım: 'Hep Birlikte Güzel Günler Göreceğiz

Aziz Yıldırım:''Ben Fenerbahçe kulübünün bakanıyım ve taraftarımız olduğu sürece bu kulüp için her türlü esarete hazırım.''

Aziz Yıldırım:Bizlere reva görülen muamele, ne vatanı satanlara ne yetim hakkı yiyenlere ne de devlete ve halkına kurşun sıkanlara görülmedi

Aziz Yıldırım: Futbol takımımız darmadağın edildi. Kulübümüz basıldı. Hemen hemen her talebimiz, gerekçesiz reddedildi.

Aziz Yıldırım: Gün o gündü. Fenerbahçe’ye, Fenerbahçeliye hakaret etme, saldırma günüydü. Günlerini gün ettiler. Herkes seyretti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıklamanın tamamını koymakta fayda var.

Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, avukatları aracılığıyla gönderdiği açıklama aşağıda yer almaktadır:

"Fenerbahçe’nin haklılığına adanmış ömrümün beni getirdiği en son yer olan burada, huzurlarınızdayım…

3 Temmuz’dan bu yana yegane sevdamız Fenerbahçe’ye ve bizlere yapılanlar, kamuoyunun malumudur.

Ancak bu nasıl bir yazgı ve nasıl bir tesadüftür ve teselli kaynağıdır ki; Fenerbahçe ile buluştuğum ilk gün 14 Şubat Sevgililer Günü’dür…

Öncelikle bu yargılamayı takip ve buna tanıklık eden herkes bilmelidir ki;
    "MÜCADELEMİZ ZULÜM VE ZALİMLEDİR…"

Sekiz aydır sizlerin huzuruna çıkarılmayı beklemekteyiz. Bizlere reva görülen bu muamele, ne vatanını satanlara ne yetim hakkı yiyenlere ne de devlete ve halkına kurşun sıkanlara görülmedi.

Suçlandığımız asılsız iddialar, hiçbir bilgi ve belgeye dayanmadan, kişilik haklarımız hunharca katledilerek, yanlı ve yanlış her bilgi kamuoyuna servis edildi, sızdırıldı.
    Kamuoyu seyretti…

Bu davanın şikayetçisi olduğunu yani yargılamada taraf olduğunu bağıranlar, 8 aydır hakkımızda televizyonda programlar yaptı. Ağızlarından salyalar saçarak Fenerbahçe’ye küfür eden, bugüne kadar mektup dahi yazmamış ’birileri’ Türkiye’nin en büyük köşe yazarları oldular. Bize saldırdılar.

Kamuoyu yine seyretti…

Kendileri için kanun çıkaranlar sadece Fenerbahçeli yani savcının deyimiyle ’örgüt olmadıkları için’ cezaevinden çıktıklarında, zaten kendilerinin suçsuz olduklarını söylediler.

Ve yasayı sizin için çıkardık diyen sporla ilgili bazı kişiler, utanmadan bizlerden gayri ahlaki taleplerde bulundular.

Herkes gördü…

Futbol takımımız darmadağın edildi. Kulübümüz basıldı. Hemen hemen her talebimiz, gerekçesiz reddedildi.

Gün o gündü. Fenerbahçe’ye, Fenerbahçeliye hakaret etme, saldırma günüydü… Günlerini gün ettiler. Herkes seyretti…

Bizler sustuk.

Hep bu "Cumhuriyet’in güneşinin" en tepede olmasını amaçladık.

Ama gördük ki; "BİR YERDE KÜÇÜK İNSANLARIN BÜYÜK GÖLGELERİ VARSA O YERDE GÜNEŞ BATIYOR"MUŞ

Hiçbir hukuki suç içermeyen konuşmaları gerekçe göstererek hakkımızda dinleme kararı aldılar. Birileri düğmeye bastı.

Amaç, Fenerbahçe’yi ele geçirmekti ve bunun için önce O’na hizmet eden, onun başarısı için uğraşan Fenerbahçeliler ele geçirilmeliydi.

Öyle de yaptılar… Ancak karşılarında Fenerbahçe’nin O BÜYÜK TARAFTARLARINI buldular.

Sonra bizlerle Başbakanımızın irtibatını koparmaya kalktılar. Ve hatta Kulübümüz ve Yönetimdeki arkadaşlarımızla da irtibatımızı koparmaya çalıştılar…

Ama yapamadılar. Sonra oklarını Fenerbahçe’ye çevirdiler.

Takımımızın, Şampiyonlar Ligi hakkını, emeğini, parasını çaldılar. Hem de sizleri yani yargılama yapacak mahkemeleri dahi hiçe sayarak!

Ancak bunu da başaramadılar… Bir kısmı kaçtı, kalanlar ise kovalanmayı beklemekte...

Ve gördük ki; Bizler, hohlaya hohlaya buz dağlarını eritmişiz. Şimdi ortalık ’Çamurdan’ geçilmiyor…

Gelinen noktada kamuoyunun huzurlarındayız. Şimdi susma sırası onlarda!

Aslında mizacım bu kadar haksız, bu kadar kurguya dayalı bir linç kampanyasına cevap vermeye uygun değil.

Ancak Türkiye Cumhuriyeti’nin, hiçbir yere bağımlı ve özel olmadığını düşündüğüm mahkemelerine inancım tam.

Ancak Sokrates; "KİMSEYE HİÇBİR ŞEY ÖĞRETEMEM, SADECE ONLARIN DÜŞÜNMELERİNİ SAĞLARIM" demiş.

Ben de aslında, sizlerin; çok da yakın olmadığınız bir konuda sadece düşünmenizi sağlamaya çalışmaktan öte bir şey yapmayacağım.

Çünkü bizler, kuyunun derin olduğunu değil; ipin kısa olduğunu düşünenlerdeniz…

Yalnız sizlerden önemle beklentim; burada yapılan yargılamada, kişisel olarak hiçbir talebimin ya da çıkarımın olmadığını bilmenizdir.

Ve malesef birilerinin istediği gibi burada yargılananın aslında Fenerbahçe olduğunu, benim de hala Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak huzurunuzda bulunduğumu, bu süreçte, bir an olsun, lütfen unutmayınız…

Bizi, bu mücadelemizde, bir an olsun yalnız bırakmayan Büyük Fenerbahçe Taraftarlarına, şükranlarımı sunuyorum.

Onlar olduğu müddetçe, her türlü esarete hazır olduğumu kamuoyunun bilgisine sunarım…

Ve bilmelerini isterim ki; HAKLILIĞIMIZA İNANANLARIN HAKLILIĞI YAKINDIR. Ve inanıyorum ki; HEP BİRLİKTE, GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER

Saygılarımla,

AZİZ YILDIRIM"
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Kendimi köprüden atarım"

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin görülen davada tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ''İbrahim Akın'a 100 bin avro verdiğim iddia ediliyor. Bunu ispatlasınlar, kendimi köprüden atarım" dedi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=107518

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Resmi sitemizden yapılan bundan daha sert bir açıklama hatırlamıyorum. Aziz Başkan Aydınlar'ı fena bombalamış.

------------

Başkanımız Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla bir açıklama yaptı. Başkanımız açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Uzun bir süredir cezaevindeyim. Burada bulunduğum sürece en büyük korkum insanların yüzlerini görememekti. Ancak yanılmışım. İnsanların asıl yüzlerini görebilmek için en doğru zaman en doğru yermiş burası.

3 Temmuz’dan bu yana yürütülen kampanyanın organizatörleri ve fırsatçıları, bir bir gerçek yüzlerini sergilemektedirler.

Zira hırslarına bu kadar dayanabildiler.

Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin bağını koparıp, Fenerbahçe’yi ele geçirme operasyonunu kimlerin yürüttüğü artık açıkça ortadadır…

Görüyorum ki; Fenerbahçe’nin haklarını, emeklerini, işbirlikçileriyle çalarak kaçanlar, bir de bunları Fenerbahçe için yaptıklarını söylemekte ve Fenerbahçe başkan adayı olduklarını açıklamaktadırlar.

Sözümüz sanadır Aydınlar…

Şunu bilmelisin ki; Holding sahibi olabilirsin, TFF Başkanı olabilirsin hatta bir gün çok daha büyük mevkilerde bile olabilirsin. Ama ASLA Fenerbahçe Başkanı olamayacaksın! Sen ve senin arkandaki zihniyetin buna gücü yetmeyecek. Bizlerin mücadelesi, çektikleri, hep bu yüzdendir; Fenerbahçe’yi senin gibilere teslim etmemek içindir.

O bahsettiğin sessiz çoğunluk var ya; sen daha onları tanıyamamışsın.

Sen ki;

Galatasaraylı işbirlikçilerinle yönetemediğin TFF’de, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hakkını türlü oyunlarla gasp etmedin mi?

Türkiye’de UEFA hakkında; UEFA’da Fenerbahçe hakkında gerçek dışı beyanlarda bulunmadın mı? Her yanlış kararın sorumluluğunu başkalarına yükleyerek yönetemediğin bu süreçte acz içine düşmedin mi?

En acılı günlerinde, senin yanında olan dostlarına yaptığın gibi görevinden ayrılırken mesai arkadaşlarına ihanet edip gitmedin mi?

Sırf zor günlerini atlatabilmen için sana yönetim yetkisi devredilen voleybol şubesini ilk 6 ayında kaosa sürükleyip, düzeltmem için bana gelmedin mi?

Sezon başında verdiğin paraları geri almak için gün aşırı Fenerbahçe Kulübü’nü arayıp taciz etmedin mi?

Fenerbahçe’nin büyüklüğünü unutarak, voleybolda kazanılan başarıları kendine mal ederek, kendini FENERBAHÇE’NİN üzerinde görmedin mi? Fenerbahçemizin büyüklüğünü kavrayamadığın için sana İslam Çupi’nin Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlatan sözlerini hatırlatırım.

Fenerbahçe Genel Kurulu’nun seçtiği Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nu hiçe sayarak, TFF başkanı sıfatıyla, Teknik Direktörümüze, puan silme kararını dikte ettirmeye çalışıp gereken cevabı almadın mı?

Bırak Aziz Yıldırım’ı, Fenerbahçe Başkanının yargılandığı bu davada, Aziz Yıldırım düşmanlarını bile gölgede bırakacak şekilde, duruşma öncesi, üstelik yine Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düşmanlarının programlarında, bizi suçlu ilan etmeye kalkmadın mı?

Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin ve yönetimin bağını koparıp, Fenerbahçe’yi ele geçirmek "Fenerbahçe’yi kurtaran adam" olmak için önce Fenerbahçe’yi içinden kurtarılması gereken duruma sokmayı planlamadın mı?

Bu davada yargılanan futbolcuların lisanslarını askıya aldırıp "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhinde tanıklık yapmak" kaydıyla lisanslarını serbest bırakacağını teklif ve vaad etmedin mi?

Avukatınla Metris Cezaevi’ne haber yollayıp "Başkanım merak etmeyin, Fenerbahçe küme düşürülmeyecek" dedikten sonra avukatın aracılığı ile benden gereken cevabı almadın mı?

3 Temmuz’dan beri yaşananlara, yaşatılanlara ve sana rağmen bu hassas dönemde bayrağı dik tutan yönetimimizi tutarsızca eleştireceğine kendi yönetim tarzına bir bak!

TFF Başkanlığın süresince futbol ailesini yakından ilgilendiren pek çok kararı yönetim kuruluna danışmadan almadın mı? Play off kararını bile yönetimdeki arkadaşların TV’lerden öğrenmedi mi?

SÖZÜMÜZ SANADIR Aydınlar…

Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlayamayan, televizyonlarda Fenerbahçe Başkanlığını parayla satın almaya kalkanların öyküleri, şanlı FENERBAHÇE TARİHİNDE yer alamaz…

Aziz Yıldırım
    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin bağını koparıp, Fenerbahçe’yi ele geçirme operasyonunu kimlerin yürüttüğü artık açıkça ortadadır…
    Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin ve yönetimin bağını koparıp, Fenerbahçe’yi ele geçirmek "Fenerbahçe’yi kurtaran adam" olmak için önce Fenerbahçe’yi içinden kurtarılması gereken duruma sokmayı planlamadın mı?
    Buraları dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar.

Galatasaraylı işbirlikçilerinle yönetemediğin TFF’de
    Öte yandan burası bir yerden de Galatasaray' a bulaşıp biraz daha reyting toplayayım dercesine bas bas bağırıyor. Ligi İskoçya ligine benzetmek herkesin pay aldığı pastayı küçültecektir. Bu yüzdendir Fenerbahçe' yi ligden düşürmek uzun vadede bizim pekte yararımıza olmayacaktır. Fenerbahçe' yi düşürmeye, güçsüzleştirmeye çalışanlar ne GS ne BJK , onlar FB' NİN içinden gelen ve FB' yi farklı amaçlara yöneltmeye çalışacak kişilerdir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Öte yandan burası bir yerden de Galatasaray' a bulaşıp biraz daha reyting toplayayım dercesine bas bas bağırıyor. Ligi İskoçya ligine benzetmek herkesin pay aldığı pastayı küçültecektir. Bu yüzdendir Fenerbahçe' yi ligden düşürmek uzun vadede bizim pekte yararımıza olmayacaktır. Fenerbahçe' yi düşürmeye, güçsüzleştirmeye çalışanlar ne GS ne BJK , onlar FB' NİN içinden gelen ve FB' yi farklı amaçlara yöneltmeye çalışacak kişilerdir.
    Dediklerine %99 katılıyorum, Katılmadığım tek nokta ise;

Fenerbahçe'nin düştüğü/düşeceği kötü durumlardan nemalanmak isteyen rakiplerimiz yok değil bu açık bence..

Ancak en büyük tehdit Fenerbahçe'nin içindedir buna MAA'da dahil..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bence kastettiği Galatasaray kulübünden çok TFF'de üst yönetici olanlardı.

Keşke kulğp içinde yaşananlar böyle açığa çıkmasaydı ama Mehmet Ali Aydınlar istedi bunu. Aziz Yıldırım ve tayfasına karşı ben edalarıyla salınırsan ortada, bunları yaşamak haktır sana Aydınlar. Aziz Yıldırım'ın açıklamasında çok ince ayrıntılar var ki, soruşturmanın aslına sağlam göndermeler bunlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray Kulübü ile alakalı değil, İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan ile alakalı bir durum. Onlarla alakalı açıklamaları da olacaktır Aziz Yıldırım'ın çünkü Fenerbahçe'yi ŞL göndermeyip kamuoyunda suçlu damgasını yemesini sağlayan isimlerdir bu isimler.

Çok sert ve net ifadeler var, dava boyunca da daha da net konuşacaktır Aziz Yıldırım.

İlk günlerde hep söyledik, her şeyi düşündüler ama bu taraftarı düşünemediler. Taraftar destek olmasaydı çoktan planlarını da gerçekleştirmiş olacaklardı. Fenerbahçe'ye az bir puan silme, yeni bir sayfa açtık, geçmişi geride bıraktık diyerek Fenerbahçe'yi ele geçirmek. Bunu en başta da söylediğim için rahatım.

Ama öyle olmadı, hatırlayanlar vardır, iyi niyet göstersin diye Aziz Yıldırım istifa etmeli, işte Beşiktaş iyi niyet gösterdi kupayı iade etti, en azından dava bitene kadar istifa etsin, UEFA kızıyor tutuklu başkan var diye vs vs diye baskı kurmaya çalıştılar.

Geçici bir süre ile de olsa Aziz Yıldırım bıraksa çoktan cezalar açıklanmış olurdu, yönetim başkan değişmiş olurdu, puan silme bu sezon ŞL'ye gidememeyle olay kapanırdı.

Şimdi bekleyeceğiz, aklanırsa Aziz Yıldırım anladım ki bunun hesabını fazlasıyla hem de çok çok fazlasıyla soracak ve ortalık baya karışacaktır. Suçlu çıkarsa ona inanan taraftar bu sefer ortalığı karıştıracaktır, bu dava görülüyor ki daha çok gerginlikler getirecek zamanla...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri