hadi ii geceler beyler ben ii deilim aylar sonra bu kadar pc başında durunca çarptı beni![]()
hadi ii geceler beyler ben ii deilim aylar sonra bu kadar pc başında durunca çarptı beni![]()
Biri beni mi çağırdı?
"YÜCE ATATÜRK"
selam millet nasılsınız bakalım
Tmm arkadaşım gidebilirsin![]()
4e kadar uyanık kalacağım, ya da gün ağarana kadar. Kişsel rekorumu kırdım. Üstüne ekliyorum. Ama gözüm akmaya başladı.
Alman mı?Türklerin soyuna kıran mı girdi.
Canlanır tabii yahu Serkan ben geldim.
Uykudan uyanmış gözleri mahmur...![]()
Birde böyle Ayg.22 ile ikiz gibi olmuşsunuz.![]()
Ooo Göktuğ naptın sen ? Bizim için gece şimdi başlıyoBir günlük izin aldım Emre abi.İkiz olduk.Tek değişik nokta nick rengi
![]()
Merhaba ...
Ayg.22 cidden sen uyumuyor musun yahu? Bu yasta yazık edeceksin kendine valla.
Sabah 11de kalktım. Yoksa buraların tozunu attırırdım![]()
Abi son 5 gündür 5'ten önce uyumadım.Bu arada neden Ayg.22 diyorsun ?
Aygün benim izimden geliyor, pek iyi bir örnek değilim gerçi ama.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Resmiyet olsun biraz yahu![]()
Herşeyimiz aynı sayılır zaten Serkan abiyleÇok konuda ortak noktamız var.Yalnız bir konuda anlaşamıyoruz onuda halledicez yakında
![]()
Bu gece uyumicam yarın otobüste bol bol uyurum artık hem nefret ettigim otobüs yolculugu böylece daha kısa sürer![]()
Valla hasta olacaksın gibi bir his var içimde.Uykusuzluk hiçbirşeye benzemiyor. Hadi kapat bilgisayarı falan git yat olum lem.Sen daha büyüme çağında bir arkadaşımızsın.Eee senin nickin Ayg.22 değil mi? ne diyem Mahmut mu diyem?
Serkan'ın izinden ha. Bu Ayg.22 hep böyle Serkan fazla yüz verme buna.Bugün avatar resmin yarın imazan falan derken hayatını çalar haberin olmaz
![]()
![]()
Abi aranızda hiç Flash TV deki GüreşKeyfi programını izleyen varmı? Spikerleri süper.![]()
O ne Göktuğ![]()
Bende böyle yapmayı düşünüyorum valla.Arkadaşlar dvd şeklinde alıp bu yaz bitirmeyi düşünüyorlarAma senin fikrinde güzelmiş toptan kaldırırım iyi olur öylede.
Orası kesin canım.Ama Emre abi o dediğinde olabilir.Benden herşey beklenir![]()
Amerikan Güreşi. Ama cidden süper yorumluyorlar. Şimdi yazardım da, banlarlar diye korkuyorum.![]()
Yok yok yapmam![]()
Göktuğ güreş feyk olduğu gibi spikerleride feyktir onların.
Beni kim uyandırdı bir adım öne çıksın uyuyordum ne güzel.![]()
Aygün bu yaşta böyleyse, 10 sene sonra nasıl olur düşünemiyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"