Benim ylnızlığımı paylaşıyorsun demekVay be ben ne duygusal konuşuyorum.
![]()
Benim ylnızlığımı paylaşıyorsun demekVay be ben ne duygusal konuşuyorum.
![]()
Herkes gitti 3'ümüz kaldık...![]()
Ne demiş Üstad;
"Yalnızlık paylaşılmaz"![]()
Bende yavaştan gidecem. Yavaştan ışık geliyor. Ama biraz daha buradayım. Gözlerimin vadesi dolunca 2 kişi bırakacağım sizi.
Bizi yalnızlığımızla başbaşa bırakacaksın yani Göktuğ.
Guy Asulin hakkında bir bilginiz var mı nasıl bir oyuncudur.![]()
Barcelona'da. 2008'de 17 yaşında oldu. 8.75 m$ verdim inşallah elimde patlamaz.![]()
Amma para vermişsin ha. O parayı benim bonservisim için verseler kendimi kulübe borçlu hissederimŞaka bir yana, regen galiba oyuncu. İlk defa duyuyorum.
Belkide olabilir. Valla bir anlık gaflet ile vermiş bulundum Göktuğ ne yapayım.
Ama yok yahu regen değil 2006-2007 kariyeri var Barcelona C'de![]()
Ben artık yatayım.Hadi görüşmek üzere.
Aldığın kulübün yakasına yapış abi. Hayattan bezdir. Yavaş yavaş öldür. SüründürAbi belki de faydalı olur. İyiki vermişim dersin.
Neyse, Serhat da pek konuşmadığına göre seni yalnızlığa terkediyorum abi. Benim gözler daha fazla dayanmadı. Hayatımda ilk defa bu kadar geç(erken mi deseydim yoksa) yatıyorum. İyi geceler Emre Abi. Serhat; buradaysan sana da iyi geceler.
![]()
Sağol Göktuğ sanada iyi uykular.![]()
Sanada iyi geceler neyse ben fmye devam![]()
Et Serhat et bende fmdeyim ne yapayım bu saatte kimsede kalmadı.![]()
Kafe yine boş (:
birazdan boşaltcaz burayı nasıl olsa![]()
10 dk kaldıı![]()
uçan kuşlaar martılaar...kuşluktan selamlaar![]()
Kapatmayın hayırrrr![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Geri döndüm......sanada merhaba![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
selam taytop nasılsın?
Bana taytop demezsen sevinirimAyrıca iyiyim yazarlığımı geri aldım nasıl oldu bende anlamadım ama çok mutluyum
![]()
Futbolcu Bilgileri
İlerde iyi bir oyuncu oluyor. Bir arkadaşın 2040'akadar gelen FM kariyerinde görmüştüm.
peki taylan demem bi dahahemende aldın yazarlığı neyse sen seviyodun siteyi bundan sonra daha dikkatli olursun
![]()
Evet hiç dikkatli olmadığım kadar dikkatli olacağım...
Futbolcu Bilgileri
Hadi bakalım.. ee nasıl gidiyo hayat taylan?
Nası gitsin 24 saat bilgisayar başındayım....Sizin çoluk çocuk nası???![]()
Futbolcu Bilgileri