Saçmalık yahu elindekinin kıymetini bilmiyor, değil Manu'da oynamak futbolcu olmayı isteyen bu kadar insan varken o erken bırakacakmış neymiş zirveymiş geçiniz
Saçmalık yahu elindekinin kıymetini bilmiyor, değil Manu'da oynamak futbolcu olmayı isteyen bu kadar insan varken o erken bırakacakmış neymiş zirveymiş geçiniz
yaşı biraz daha genç şöyle 23-24 olsaydı buna yakın bir fiyata satabilirlerdi.bu fiyatı kimse vermez bence.
satmazLar tabi daha fazLa istiyorLar.
26 milyon euro karşılığında liverpoola transfer oldu.
Oyununu çok sevdiğim bir oyuncuydur, niye bu zamana kadar büyük kulüpler ilgilenmedi diye hep düşünmüşümdür, hırçınlığından olsa gerek..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
26 M€.. Tottenham iyi iş çıkarmış..
L'Pool Babel'i solda oynatıcak gecen sene atlattı toyluğunu. Kuyt sağda.. Güzel kadro kurdular...
Kaç yaşındaki adama o parayı veriyosun gelip arda'ya o parayı vermiyosun zihniyete bak ne diyebilirim ki.
Moutinho evertona yakışmaz.. Doğru adam yanlış takım
Forvet oyuncuları 30 unda daha tükeniyor defans oyuncuları gibi 38 deki gibi değer görse emin olunki bu adam elli milyon dolar bile ederdi
Bende seninkini anlamadım zaten? Ne alaka şimdi
Everton parasını Mehmet Topal'a ayırmış o yüzden Moutinho'dan vazgeçecekler galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zirve bırakmakta ne oluyooe yahuu tevez ancak 35 yaşında zirveye gelir..
Futbolun acımasız yüzü..
Her takıma özellikle fenerebir essien gerek
haberlerde dinledim robbie keane 4 yıllık yüzleşme imzalamış liverpool la. bu transfer bence liverpool için gereksiz. zaten ellerinde voronin, kuyt,torres gibi müthiş forvetler war. daha iyisi alınabilirdi liverpool takımına.
allah hiçbir futbolcunun başına böyle sakatlık wermesin. geçmiş olsun üzücü bi durum.
Johnson 12 milyon euro ya fulham a gitmiş. bu gelen parayıda moutinho ya wermeyi planlıyormuş everton yönetimi.
bencede daha 4 sene var. kararı değişebilir. man. utd gibi takım 28 yaşında bi oyuncuyu emekli edecek gibi gelmiyor bana. bence tevez ikna edilir ve 28 yaşından sonra devam eder.
Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Temmuz.2008 at 15:05 Reason: w değil v.
çok kötü gerçekten.kısa zamanda iyileşir umarım.
Resmi kaldırın bence arkadaşlar.. Çok kötü görünüyor.. Acil şifalar..
İnternetten baktım resmine ve pişman oldum.İnanılmaz bir olay.Resmi kaldırman iyi olmuş.
Allah acil şifalar versin,kimseye böyle sakatlık vermesin.
Saçma olur bence bırakmamalı futbolu Tevez.35'e kadar yolu var.
Milan'a nazire yapıyor adeta![]()
1996 yılında Man Utd şampiyon olmuş ve Şampiyonlar ligini kazanmış yani altın çağlarından birisini yaşamıştı.Bu dönemde takımın golcüsü ve sezonun gol kralı Eric Cantona 26 yaşındayken futbol hayatına nokta koymuştu.Nedeni ise herkesin onu gol kralı Cantona olarak hatırlasın diye.Bence gayet karekterli bir karar vermiş Tevez de.
En iyi döneminde futbolu bırakmak 35'li yaşları aşıpta kendini zorla takımda oynatmaktan daha karekter gerektiren birşeydir![]()
Gülesim geldi ama neremle güleyim şaşırdım.![]()
Futbol bu adamın mesleği değil mi? Zirvede bırakmak falan çok saçma şeyler bence. Para kazanabiliyorsan her yaşta oynarsın. 10,20,40..
Satmıyoruz demenin bir diğer ifadesi olsa gerek..