Bu paraya ben yerlerimde olsam Eto'o yu almaya çalışırdım.Çok vermişler.Henry için bile her sene gol krallığında üst sıralarda oynamasına rağmen bu kadar ödenmemişti.
Yinede hayırlı olsun.Yararlı olacaktır..
Bu paraya ben yerlerimde olsam Eto'o yu almaya çalışırdım.Çok vermişler.Henry için bile her sene gol krallığında üst sıralarda oynamasına rağmen bu kadar ödenmemişti.
Yinede hayırlı olsun.Yararlı olacaktır..
So what?
Saike
21.5 milyon avro!
İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Roverslı David Bentley'in, Tottenham Hotspur'ün sunduğu rekor teklife imza atmasına bir adım kaldı.
The Guardian gazetesinin iddiasına göre, Tottenham, 23 yaşındaki İngiliz oyuncuya Luka Modric ve Darren Bent'e ödenen toplam paradan daha fazla olan, 21,5 milyon Avroluk (17 milyon Sterlin) bir teklif sundu.
Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Bentley, milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun da formasını giydiği kulübün 102 maçında 13 gol kaydetmiş, İngiltere Milli Takımı'nda da David Beckham ile aynı dönemde mücadele etmişti. Tottenham Hotspur, geçen sezonun sonundan bu yana Hırvat oyun kurucu Modric'i, 19 yaşındaki Meksikalı forvet Giovani Dos Santos'u ve Brezilyalı kaleci Heurelho Gomes'i renklerine kattı, Paul Robinson, Pascal Chimbonda ve Teemu Tainio'yu ise gözden çıkardı.
Çok isabetli bir transfer yapmış olur transfer biterse.
Liverpool da bu transfer sezonunda yaşlı isimler moda bence transfer ii olmadı Liverpool yine zirveden uzakta görünüyor...
İnşallah en kısa zamanda sahalara geri döner...
Bentley bence Tottenham için iyi bir imza olur...
Çok para vermişler Bentley'e o kadar etmez bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fiyat biraz yüksek olsada tam yerinde transfer.
Bentley, o kadar edecek kadar kapasiteli değil. Tottenham biraz abartmış olayı.
Tottenham süper transferler yapıyor parayıda iyi savuruyor ama![]()
Tottenham çok oyunucu sattı ve bunlardan güzel gelir etti o yüzden bu paraların verilmesi normal
Bence biraz fazla vermişler..15 Milyon yeterliydi bence.
Bischoff Arsenal’de
Werder Bremen’in 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Amaury Bischoff, genç yıldız avcısı Arsene Wenger’in yeni transferi oldu.
Fransa doğumlu Portekizli futbolcu geçtiğimiz sezon UEFA Kupası tecrübesi kazanmıştı. Werder Bremen’le yeni sözleşme imzalamayacağını açıklamasının ardından Wenger’in kıskacına giren milli futbolcunun henüz Arsenal’in as takımıyla antrenmanlara çıkmasının zor olduğu belirtiliyor.
Ben Haim M.City’de
İsrailli futbolcu Tal Ben Haim’in Chelsea’den Manchester City’e transferinde çalışma izni alınmasından başka engel kalmadı.
Kulübün websitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada, “26 yaşındaki oyuncu ile 4 senelik sözleşme imzaladık” denildi. Mark Hughes’lı Manchester City Eyal Berkovic’ten sonra kulübün ikinci İsraillisi oldu.
Bu yaz CSKA Moskova’dan Jo’yu transfer eden Manchester kulübü, Chelsea’de geçen seneden beri sorunlar yaşayan Ben Haim’in düzenli futbol oynayabilmesine yardımcı olacak.
Yaklaşık 5 milyon sterline transfer olan futbolcunun bu sene Premier Lig’de 5. senesi olacakken görünüşe göre İsrailli milli futbolcu Avram Grant’ten sonra Scolari’nin de gözüne giremedi.
Ben Haim’in Richard Dunne ve Micah Richards’dan formayı kapabilmek için büyük mücadele vermesi gerekiyor.
Bence Moutinho Everton'a gitmez ama gitmesi gereken takım bence Arsenal seviyesindeki takımlar olmalı.
Arsenal alsa keşke yada atletico madrid![]()
Tottenham Hotspur, 23 yaşındaki İngiliz oyuncu David Bentley’i Blackburn Rovers’tan transfer ettiğini resmi olarak duyurdu…
Dün gece geç saatlerde Blackburn Rovers ve Tottenham Hotspur, eski Arsenalli oyuncunun Londra’ya dönmesi konusunda anlaşmaya vardı.
Kulislerde konuşulanlara göre; Tottenham genç oyuncu için yaklaşık 25 milyon € ödedi. İki tarafta bu konuda resmi bir rakam bildirmediği için bu konuda bir netlik yok.
Rovers’ta 133 maçta 21 gol atan David, 3 kez İngiltere milli takımına çağrılmıştı.
Mark Hughes menajer iken takımda el üstünde tutulan Bentley, Hughes’ın Manchester City’e gitmesinden sonra gözden düşmüştü.
Tottenham genç ve dinamik kadrosuyla birlikte üst sıralara oynamayı hedefleyen Bentley, yeni takımının vazgeçilmezleri arasında yer almak istediğini dile getirdi.
goal.com
yine kazıklamışlar SpuRs'u
Neyse hayırlı olsun ...
Lennon var bu sene Santos'ta geldi Hala sağ kanat alıyor Tottenham![]()
Harbiden fena kazık yemiş Tottenham. Bentley bu kadar etmez kesinlikle..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Saha'yı PSG'de görmeyi isterim ben, tek başına sırtlar takımı vallahi..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Keane iyi oyuncudur, iyi pozisyon alır falan ama gittiği kulüpte avrupanın en büyüklerinden bir tanesi ve fiyat çok uçuk..
Bence Liverpool bu yıl yanlış transferler yaptı, klasına yakışmayan adamlar aldı. Geçmiş olsun. Bir yıl daha gitti..
Joao Moutinho Everton'a giderse M.Topal transferini askıya alırlar bence...
Durun yahu, 2-3 seneye Topal'ı yollayacaz biz Everton'a.
Moutinho Arsenal'e gitsin..
Tottenham bu transferlerle üst düzey bir kulüp haline geldi.
Ada'nın güzide ekiplerinden Tottenham Hotspurs, Blackburn Rovers'dan 21 milyon avroya kadrosuna kattığı David Bentley transferinden sonra hız kesmiyor.
BBC'nin haberine göre Spurs EURO 2008'de ön plana çıkan Spartak Moskova'nın 26 yaşındaki Rus forveti Roman Pavlyuchenko için ciddi girişimler içinde. Roman Pavlyuchenko'nun bonservisinin 18 milyon avro civarında olduğu belirtilirken, bir başka Rus oyuncu Andrei Arshavin'in de düşünüldüğü ifade ediliyor.
Spurs'te teknik adam Juande Ramos'un 55 milyon avroluk transfer bütçesinde kalan miktarı bu ikiyi oyuncuya ayıracağı ve futbol dünyasında büyük çaplı bir depreme yol açacağı öne sürülüyor. Gelişmelerin iddia kelimesinden sıyrılıp kabul edilen ciddi görüşmeler olması ise Kuzey Londra ekibinde taraftarları büyük bir coşku ve heyecan içine sokmuş durumda. Geovani Dos Santos, Luka Modric, Heurelho Gomes ve David Bentley'i kadrosuna katarak Ada'da yaz döneminin yıldızı olan Tottenham, Liverpool'a 23 milyon avro karşılığında Robbie Keane'i satmıştı.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Joe Cole'un maaşına zam yapılacağı bildiriliyor. Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla başarlı maçlar çıkaran 26 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Joe Cole için kulübünün sözleşme yenilemek istediği ve maaşına da zam yapacağı iddia ediliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde, Joe Cole ve Chelsea Başkanı Peter Kenyon arasında önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlayacağını ve Cole'un maaşının haftalık 60 bin pounddan 80 bin pounda çıkartılacağı ifade edildi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Tottenham'dan transfer ettiği yıldız futbolcu Robbie Keane, bu transferle birlikte hayatında yeni bir sayfa açtığını söyledi.
Liverpool'un Tottenham'dan transfer ettiği 28 yaşındaki İrlandalı golcü oyuncu Robbie Keane, çocukluğundan beri bugünü beklediğini ifade ederek, Liverpool'a transferinin kendisi için bir rüyanın gerçekleşmesi anlamına geldiğini belirtti. Keane'in Liverpool'un efsane isimlerinden Kenny Dalglish ve Kevin Keegan'ın giydiği 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi.
Transferinin ardından ilk açıklamasını yapan Keane, "Bu formayı giymek bir onurdu. Eğer, Keegan ve Dalglish'in yaptıklarının yarısını yapabilirsem mutlu birisi olurum. Çocukluğumdan beri bugünü bekliyordum. Herkes benim çok fanatik bir Liverpool taraftarı olduğumu bilir. Bugün burada oturmak benim için bir rüyanın gerçekleşmesi demek. Hayatımda yeni bir dönem başladı. Liverpool formasını giymek için sabırsızlanıyorum." dedi.
Liverpool'a transferi yaklaşık 40 milyon dolara mal olan Robbie Keane, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.