Sayfa 249 / 896 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
7,441 ile 7,470 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006

Antu'da birisi yazmış.

Şuan elimizde, bir Macar, bir İlhan ve Kocaman var.

Bakalım gene geç kaldık. En azından şu süre içinde hocamız ve netleşen iki oyuncumuz belli olmalıydı. Avrupa'da şampiyonlar ligine direkt katılacak ekipler bile transferlerini lig bitmeden bitiriyorlar.

Umarım bayan voleybolda ki gibi kısa sürede kadroyu tamamlarız.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    abi transferlerle ilgili bir gelişme yok sanırım. hoş olsa yazardın zaten
    Daha çok amatör branşlarla ilgilenen birisi kendisi, bu da öyle laf arasında geçti. Voleybol'da ki transferi sordum kim diye, aklım ordaydı Aydınlar çok gizli tutuyormuş. Yönetimden de belki sadece Aziz Yıldırım biliyor kim olduğunu dedi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

o zaman yeni td aykut kocaman olursa sportif direktörlük ya kalkacak ya da volkan ballı s. direktör olacak. çünkü geri döneceği haberleri vardı. aykut kocaman'a sabretmeliyiz bence.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

o zaman yeni td aykut kocaman olursa sportif direktörlük ya kalkacak ya da volkan ballı s. direktör olacak. çünkü geri döneceği haberleri vardı. aykut kocaman'a sabretmeliyiz bence.
    Aziz Yıldırım - Sabır?

Fenerbahçe'nin TD yönünde ülkemize kattığı en güzel şey Avrupa'da başarılı olmuş hocaları getirip 1 yıl sonra gönderme olayıdır.
    I'm back...

Aykut Kocaman gelirse Fenerbahçe taraftarı mutlaka sabredecektir.Çünkü taraftarın büyük bir çoğunluğu Aykut Kocamanı istiyor.Bundan dolayı dda taraftar desteğini de yanına alarak Aykut Kocaman ismiinin camiada büyük bir birleştirici güç olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones'e 1 sene sabır gösterdi Aziz yıldırım, Aykut Kocaman da ne olursa olsun, üstelik taraftarın da desteği arkasındayken bu takımı 1 sezon çalıştırır.

Daum ayrılırken onunla konuşmadık denildi, şimdi Daum gönderilirse, sessiz kalacağını sanmam, başlar konuşmaya ve Aykut kuyumu kazdı demeye. Bunu engellemek için Daum'un gelmesi bekleniyor, muhtemelen anlaşacaklar ve ayrılırken Aykut'a destek olmasını ya da kötü yönde etkileyecek açıklamalar yapmamasını isteyecekler.

Şu anda Aykut Kocaman zaten ilgileniyor transferlerle. Takımın başına geçmese de, kafasında Daum yerine düşündüğü adaylar vardır, Daum'un dönmesini bekleyelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben Aykut Kocaman'ın doğru seçim olacağını düşünmüyorum. Bunun 3 nedeni var;

- Aykut Kocaman'ın teknik direktör olması Fenerbahçe'de sportif direktörlük koltuğunun aslında yedek teknik direktör koltuğu olduğu gibi bir iz bırakacak. Ve muhtemelen Aykut Kocaman'ın teknik direktör olmasıyla Fenerbahçe'de sportif direktörlük meselesi de tarihe karışacak.

- Aykut Kocaman'ın büyük takım tecrübesinin olmaması. Herkes bizim de bir Guardiola'mız olsun diye düşünebilir ama Leonardo'muz olma ihtimalini de unutmamak gerek. 3 senedir şampiyon olunamaması nedeniyle camianın bu sene şiddetle şampiyonluğa ihtiyaç duyması, ek olarak Avrupa'da başarı beklenmesi nedeniyle Aykut Kocaman bazı dönemlerde büyük baskı altına girebilir. Ve Aykut Kocaman'ın bu baskıyı kaldırıp kaldıramayacağı konusunda emin değilim.

- Haksız yere Fenerbahçe'den uzaklaştırılmış Aykut Kocaman yıllar sonra yuvasına döndü. Ancak; muhtemel bir başarısızlıkta Aykut Kocaman bu camiadan koparsa geri dönüşü için tekrar uzun bir süre geçmesi gerekecek. Ve benim gönlüm Aykut Kocaman'ın bu camiadan kopma ihtimaline razı olmaz. Sportif direktör olarak devam etmeli.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kim gelsin?

Lütfen ikiyüzlü ve yalaka bir hoca olmasın.

Lütfen Avrupa basınına başka, Türkiye'de başka konuşmasın.

Lütfen köylü kurnazlığı ve ayak oyunlarıyla koltuğuna yapışma derdinde birisi olmasın. Her mağlubiyette basın önüne çıkıp oyuncularını satmasın. Alttan alta hedef göstermesin. Günün birinde nasip olur da Pier Van Hoojdonk gibi gerçek bir futbol yıldızımız olursa, onun dobra dobra duruşundan komplekse girip türlü entrikalarla kuyusunu kazmasın.

Ve...ve...ve... Hepsinden önemlisi Türk insanını salak yerine koymasın. Onların duyarlı ve hasas olduğu konularda birkaç ayran kabartıcı davranış sergileyip prim yapma yoluna gitmesin. (Bu Türkler gaza çabuk gelir. İstiklal Marşı okunurken dudak kıpırdatırsam, şöyle bir tişört giyersem ve iki kelime de "şehitler filan" gibi laflar edersem bunun prestiji çok fazla olur diye düşünecek kadar biz Türkleri mümkünse çözmüş birisi olmasın. Bizimle, duygularımızla oynamasın.)

Kurnaz değil, ZEKİ bir hoca istiyorum. Hele onun bir köylü kurnazı olmasına, Türk halkıyla oynamasına bu saatten sonra hiç katlanamam.

Kim olursa olsun ama Fenerbahçe taraftarına beş yaşında çocuk muamelesi yapmasın, nabza göre şerbet veren birisi olmasın. ADAM OLSUN.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kim gelsin?

Lütfen ikiyüzlü ve yalaka bir hoca olmasın.

Lütfen Avrupa basınına başka, Türkiye'de başka konuşmasın.

Lütfen köylü kurnazlığı ve ayak oyunlarıyla koltuğuna yapışma derdinde birisi olmasın. Her mağlubiyette basın önüne çıkıp oyuncularını satmasın. Alttan alta hedef göstermesin. Günün birinde nasip olur da Pier Van Hoojdonk gibi gerçek bir futbol yıldızımız olursa, onun dobra dobra duruşundan komplekse girip türlü entrikalarla kuyusunu kazmasın.

Ve...ve...ve... Hepsinden önemlisi Türk insanını salak yerine koymasın. Onların duyarlı ve hasas olduğu konularda birkaç ayran kabartıcı davranış sergileyip prim yapma yoluna gitmesin. (Bu Türkler gaza çabuk gelir. İstiklal Marşı okunurken dudak kıpırdatırsam, şöyle bir tişört giyersem ve iki kelime de "şehitler filan" gibi laflar edersem bunun prestiji çok fazla olur diye düşünecek kadar biz Türkleri mümkünse çözmüş birisi olmasın. Bizimle, duygularımızla oynamasın.)

Kurnaz değil, ZEKİ bir hoca istiyorum. Hele onun bir köylü kurnazı olmasına, Türk halkıyla oynamasına bu saatten sonra hiç katlanamam.

Kim olursa olsun ama Fenerbahçe taraftarına beş yaşında çocuk muamelesi yapmasın, nabza göre şerbet veren birisi olmasın. ADAM OLSUN.
    AYKUT KOCAMAN... gerisi yalan...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ben Aykut hocanın teknik direktörümüz olmasını isteyenlerdenim.Ama diğer yanda Jol, Ramos,Pellegrini gibi teknk direktörlerin ülkeyi tanımadıkları için 2. Aragones vakası yaşayacağımızı düşünenler, bunların yanında Lucescu'nun gelmesiyle 5 sene arka arkaya lig şampiyonu olacağımız kesinmiş gibi onu destekleyenler, Lucescu'nun Daum'dan kötü olduğunu düşünenler, Daum'la devam etmemiz gerektiğini düşünenler var.

Şu tezat fikirlere bakar mısını?

Muhammed'in söyledikleri kısmen doğru olsa da tam olarak katılmıyorum.Avrupada başarı her sene bekleniyor.Fenerbahçe gibi bir camiada bu beklentinin -hangi teknik direktör olursa olsun- baskı yaratma gibi bir durum söz konusu değildir.Klübün büyüklüğü belli, beklentiler bununla doğru orantılı olarak normaldir.Sonuçta Aykut hoca 2. ligden gelmeyeck takımın başına.Zaten bu camiadan bir isim ve takımla geçirdiği 1 sene ile 1 adım önde başlayacak, gelmesi muhtemel başka bir hocadan.Aykut hocanın transferlerdeki etkinliği, başkanın demeçleri bir Guardiola denemesi yapacağımız sinyallerini veriyor..

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

daha öncede söyledim kaybettiğimizde benim gibi hissedeb biri gelsin
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Aykut Kocaman teknik direktör olarak açıklandıktan sonra sportif direktörlük görevleri de devam edecek gibisinden bir açıklama yapılabilir.Bir nevi İngiltere'deki menajerlik sistemi.

Şu anda Aykut Kocaman'ın camiada birleştirici güç olacağını düşünüyorum.Sezon başında Şampiyonlar Ligi'ne kalır ve ilk 10 haftada ve derbilerde iyi sonuçlar alırsak Aykut Kocaman'ın pek bir baskı yaşayacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aykut Kocaman'ın gelmesinden yanayım bende daha doğrusu Teknik Adam olmasından yana.

Türk futbolunu yakından biliyor.Alışma süreci vs vs gibi durumlar olmayacak.

Takımdaki oyuncuları çok iyi tanıyor.En azından yıldız diye tabir edilen oyuncunun ne derece vasat bir oyuncu olduğunu geçen sene 1e1 yaşadı ve bu sene o hatalar düşmeyecekdir.

FenerbahçeLi ! Olması maçlarda kazanma arzusunu daha'da arttıracakdır buda demek oluyorki daha zevkli karşılaşmalar izleyebilirz.

Peki ya yabancı ant gelirse.

1-2 ay takımı tanıyacak.Ülkesinden bir oyuncu getirecek.Elimizde patlayacak.Sonra Avrupa serüveni başlayacak.Ülkesine gidip istediğim transfer yapılmadı diye sallayacak (!) ve en sonunda yollamak için dünya'nın tazminatı ödenecek.

Tam terside olabilir ama ihtimallere kalmaktansa bırakalım bizim TÜRK hocalarımızla doğuştan Fenerbahçeli olan hocalarımızla deneyelim görelim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Ayrıca vizyon sahibi olması da avantaj olacak.Aragones ve Daum'da yeteri kadar heyecan ve vizyon yoktu başarılı olmak için.

Lugano'nun bir demeci vardı "Aykut Kocaman sayesinde bu dönem çok rahat bir çalışma ortamı bulduk" diye.Transferle bizzat kendisinin ilgilenmesi,takımla çok yakın olması,1 senedir camianın içinde olması da bir diğer sahip olduğu avantajlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Balazs Dzsudzsak ile kesin olarak anlaşılmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hay ağzın bal yesin

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Anlaşılmıştır umarım.Ama neyi bekliyoruz anlaştıysak onu anlamıyorum.Macaristan Dünya Kupasında olsa , Dünya Kupasından sonra açıklanır diyecem de Macaristan yok Dünya Kupasında.

Nesil
    2006

Kaynağın neresi kardeş?

Antu'dan birisi yazdı de, uçayım buradan sana.

Nesil
    2006

Fenerbahçe Spor Kulübü‚ Kurumsal yapısı gereği aşağıdaki haberlerin doğruluğunu hiçbir şekilde teyit etmemektedir.

Vatan-Pas Fotomaç: Fener&Kartal Joaquin diyor. Valencia´nın yıldız oyuncusu Joaquin´e‚ Beşiktaş veya F. Bahçe´den birisi talip oldu.

Akşam: Luis Suarez bir adım önde. Forlan için yüksek bonservis bedeli talep ettiklerini açıklayan Atletico Madrid Sportif Direktörü Gutierrez‚ Fenerbahçe´nin rotasını yeniden Ajax´in Uruguaylı golcüsüne döndürdü.

Akşam: Yarasa Fenere geliyor. Valencia´nın sağ açığı Joaquin´e yıllık 2.4 milyon euro´dan 3 senelik sözleşme teklif edildi.

Fanatik: Yıldız adaylarını listesine alan Fenerbahçe oyun stiliyle Milan´ın efsane oyuncusu Boban´a benzetilen Hajduk Split´li Sharbini için 3 milyon euro´yu gözden çıkardı.

Hürriyet: Sarı lacivertlilerin listesinde Uruguaylı Luis Suarez ve Paraguaylı Santa Cruz´un da olduğu öğrenildi.

Takvim: Yüzyılın paketi. Fener Forlan Trezeguet ve Krasiç için tüm kozlarını ortaya koyuyor.

Pas Fotomaç: Caner bitiyor.Fenerbahçe CSKA Moskova´ya 2.5 milyon euro teklif etti.

Pas Fotomaç: Fenerbahçe Forlan´dan vazgeçmiyor. Kırmızı halı ile çağrıldı.

Pas Fotomaç: Balazs Dzsudzsak Fenerbahçe´ye koşuyor.

HT Spor: Teklif cazip geldi.Sarı lacivertli yönetim Forlan için Guiza artı 6 milyon euroyu geri çeviren Atletico Madrid´in Andre Santos artı para teklifine sıcak bakıyor.

HT Spor: Fenerabahçe yönetimi Krasiç´in işini Dünya Kupası öncesinde bitirmek istiyor.

Sabah: Aykut Kocaman ile görüşen Krasiç Dünya kupası´nın sonuna kadar sure istedi.

Star: Forlan formula. Uruguaylı golcü için Fenerbahçe Atletico Madrid´e 3 teklif sundu.

HT Spor: Dzsudzsak: Fenerbahçe bana teklif yaptı.

Fenerbahçe.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antu'yu karıştırdın yetmedi hedefin burasımı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Antuda Dzsudzsak anlaşıldı haberi var ama kulüpten ses çıkmıyor. Habire bu haberleri teyit etmiyoruz diyor. Transferler gerçekleştiyse de yeni hoca belli olmamasından dolayı açıklanması zor gibi..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dzsudzsak olmalı biz PSV'den çok daha iyi takımız , yalnız hollanda maçında attığı gol fena özeti izlerken robben sandım sonra anladım =)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Antu normal bir Fenerbahçe forum haber sitesi değil mi nereden biliyorlar haber kaynakları ne ? Dzsudzsak Krasic yalanlaması gelmedi zaten tahmin etmek zor değil, bilmediğimiz birşey söylesinler misal stoper orta saha fln yani.

Nesil
    2006

Bende bir keresinde antuya Sheva gelecek diye konu açmıştık, bizat futbolculardan aldım haberi sonra ne oldu bilmiyorum, yalan oldu olan benim replere oldu. İlk tahminim olmadı. Ondan sonra hiç duyum açmadım. Zaten basın biz oraya kimi yazarsak onlarda aynısnı yazıyor. Kısaca Antu basına çalışıyor.

Nesil
    2006

Rıdvan Dİlmen şuan Telegol'de öyle bir konuştu ki, Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ne diyor????
    (/s)

Nesil
    2006

Karakteri ile, bilgisi ile Fenerbahçe'nin başına geçeceğini söylüyor.

Ek olarak; bu gün olsa istifa etmezdim dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fenerbahçeye yakışır başarır fln diyor ama belli değil tabi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gökdeniz Karadeniz Fenerbahcede. 15 Haziranı bekleyin
    TariboWest

Nesil